4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Nuuday

MarTech Specialist

København SV

You will be at the very center of executing the marketing efforts of Nuuday brands such as YouSee and Telmore. You will build and execute journeys and campaigns in close dialogue with marketeers.

What we offer to you

  • The chance to work in a dedicated MarTech team supporting different brands within Nuuday
  • The chance to work with the Adobe Experience Platform, AJO, CJA and Adobe Campaign etc.
Gem
Compass Human Resources Group A/S

CRM- og Loyalitetsspecialist

København SV

Vil du være en del af et dynamisk team, der gør en stor forskel? Hos INGO finpudser og udvikler vi vores koncept og kundetilbud for at tilbyde vores kunder brændstof, hurtigt og nemt, til så lav en pris som muligt. Nu søger vi en passioneret CRM- og loyalitetsspecialist, som brænder for at skabe stærke kunderelationer og udvikle loyalitetsstrategier. Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og bidrage til den fortsatte succes?

Som specialist inden for loyalitet og CRM har du en nøgleposition inden for INGOs marketingafdeling.

Compass Human Resources Group A/S
Gem
Telenor

Junior Commercial Manager

København SV

Motiveres du af at analysere og iværksætte salgs- og kampagneinitiativer med fokus på at minimere churn og maksimere omsætning? Trives du med at agere idégenerator og udforske potentialet i forskellige produktkategorier?

I rollen som Junior Commercial Manager bliver du dybt involveret i analyser og strategiske beslutninger vedrørende vores forskellige produktområder. Samtidig ejer du den kommercielle performance på vores Value Added Services. Herudover vil du have mulighed for at være med til at forme din egen rolle og bidrage til vores overordnede vækst.

– Jakob Uffe Majgaard Flemberg, Head of Commercial & BI.
Gem
Telenor

Social Media Specialist

København SV

Har du interesse for paid social media og ønsker du at arbejde med to spændende brands som Telenor og CBB?

Som en central del af teamet vil du ikke blot være med til at udvikle og implementere strategier, men også arbejde tæt sammen med dine kolleger for at sikre, at vores brands skiller sig ud på de sociale medier. Din primære rolle vil være at udvikle, implementere og optimere kampagner og indkøbsstrategier med fokus på at øge performance på tværs af funnel, som opnås gennem løbende analyse af performance.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV