4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
MAN Energy Solutions

Department Manager

København SV

Are you skilled at fostering collaboration and communication? Do you have a passion for leading and developing teams?

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads

If you answered yes, we invite you to become a vital part of our Business Support team as the new department manager of the team. Join us in shaping the future and making meaningful impact on the decarbonization of the maritime industry.

As a department manager, you will play an important role in fostering a culture of collaboration and communication across the organization and with external stakeholders.

MAN Energy Solutions
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Kontorchef til Ledelsessekretariatet

København SV

Er du garant for sikker direktionsbetjening, effektive forretningsgange og ambitiøs organisationsudvikling? Og har du de ledelsesmæssige og personlige kompetencer, der skal til for at lede et dygtigt fagligt miljø og en stærk feedbackkultur?

Som kontorchef for Ledelsessekretariatet står du i spidsen for vores minister- og direktionsbetjening og for en bred vifte af drifts- og udviklingsopgaver rettet både ud mod uddannelsessektoren og ind mod vores egen organisation.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Ankestyrelsen

Ankechefer til social- og arbejdsskadeområdet

Aalborg eller København SV

Har du erfaring med ledelse af juridiske medarbejdere og interesse for social- eller arbejdsskadeområdet? Og kan du skabe resultater i driften og gode samarbejder med vores interessenter?

I stillingen som ankechef vil du få mulighed for at videreudvikle dit lederskab og være med til at løfte en afgørende samfundsopgave. Du får en spændende og varieret hverdag med kontaktflader til både stat, kommuner og andre styrelser.

Du får også mulighed for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen i en stor organisation, hvor vi hele tiden arbejder på at blive bedre.

Ankestyrelsen
EFKT Danmark A/S
Gem

Teamleder til Bookingafdeling

København SV

Brænder du for koordinering, god service, optimeringer, analyser og teamledelse?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV