zigna ApS
København SV

Serviceminded Operations-assistent

Du behøver ikke at være gøgler, men hvis du formår at have flere bolde i luften på samme tid, har du allerede et forspring. Alt imens du balancerer boldene, er det en klar fordel, at du er serviceminded både på telefon og mail, og at du har et godt overblik og en naturlig interesse for billeder. Måske har du endda flair for det fototekniske?

Bliv en del af Zigna og EFKT

Vi søger en dygtig assistent, der vil indgå i vores operations-afdeling. Vi sætter utrolig stor pris på vores mange kunder, og de fortjener naturligvis kun den bedste service. Derfor har vi brug for, at du bliver en del af vores team, så du kan hjælpe os med at imødekomme vores kunders behov.

Derudover kommer du hurtigt på fornavn med alle vores fotografer, når de har spørgsmål, hvis der er administrative tilføjelser på en sag, og når det er tid til en hyggelig sludder.

Dine primære opgaver vil omfatte:

  • besvarelse af kunde- og fotografhenvendelser via telefon og mail
  • koordinering af fotografer
  • kommunikation med vores redigeringsafdeling
  • kvalitetssikring af fotomateriale
  • andre ad hoc-opgaver

Om dig

Vi ser gerne, at du har erfaring med kundekontakt, men så længe du er socialt begavet, positiv af natur og vægter hjælpsomhed højt, ligger du lunt i svinget. Derudover er det en fordel, men ikke et krav, hvis du har en smule fototeknisk flair – eller i hvert fald har du interesse for det visuelle. Du er detaljeorienteret, effektiv og struktureret, og så trives du med team-arbejde. Derudover skal du mestre det danske sprog på skrift og tale, alt imens dine engelskkundskaber er stærke. Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig, så længe du har drivkraften, lysten og interessen i at løfte ovenstående opgaver.

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende fast stilling med gode muligheder for udvikling – både socialt og fagligt. Der er højt til loftet, og vi praktiserer en uformel omgangstone. Dertil kommer gratis kaffe og frugt, sundhedsforsikring, fitness, og så er kantineordningen virkelig en klasse for sig!

Om os

Zigna er en dynamisk fotovirksomhed, der særligt henvender sig til ejendomsmæglerbranchen, og vi er til stede i hele Danmark – vi er også på vej over landets grænser. Vi tager billeder, skyder videoer, laver visualiseringer, skriver tekster og leverer en knaldgod kundeservice – vi sætter en ære i at gøre vores bedste. Altid! Vi er en del af EFKT, og sammen er vi den førende virksomhed inden for indhold og digitale markedsføringsløsninger til ejendomsmæglere i Danmark, Norge og Sverige. Vi er lige flyttet ind i flotte, nyrenoverede lokaler i Sydhavn – det kan du godt glæde dig til.

Tiltrædelse: Snarest muligt efter aftale.

Ansøgning / kontaktperson

Ansøgning samt CV bedes fremsendt til: job@zigna.dk.

For spørgsmål kan du kontakte Reem Aljader på telefon: 50 20 75 85 eller E-mail: reem@zigna.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.