11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Det Digitale Folkebibliotek

Sekretariatschef med digitalt udsyn og administrativ tæft til foreningen Det Digitale Folkebibliotek

København V

I en stærk ledergruppe, sammen med to teamledere har du ansvaret for den daglige ledelse af foreningens 30-35 medarbejdere, som er lokaliseret på to arbejdssteder i hhv. København og Aarhus. Du har ansvaret for en årlig økonomisk ramme på ca. 35 mio. kr., og du får en central rolle i den videre udvikling af den borgerrettede it på folkebiblioteksområdet.

Den overordnede strategiske ledelse af foreningen varetages af en bestyrelse bestående af 9 medlemmer.

Sund & Bælt Holding A/S

Governance, Risk & Compliance (GRC) lead

København V

Brænder du for at arbejde med risikostyring, ledelsessystemer og intern audit? Kan du se dig selv implementere og udvikle ISMS (Information Security Management System) i forretning og i IT Drift og Infrastruktur?

Konkret skal du bl.a. være med til at:

  • Bidrage til implementering af NIS2 direktivet
  • Give input til definition af roller/ansvar (Governance) ifm. NIS2

Du bliver en del af et team med en uformel omgangstone, en stærk holdånd og et højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible rammer for at udføre arbejdet med fokus på trivsel.

Sund & Bælt Holding A/S
Planetarium

Operatør

København V

Er du begejstret for teknik og AV-afvikling med nærværende, glad og professionel gæsteservice som det vigtigste omdrejningspunkt?

Se video om Planetarium som arbejdsplads

Dine primære arbejdsopgaver er at afvikle filmforestillinger, planetarieforestillinger, foredrag, Science Slam, Kosmisk Comedy, science shows m.fl., men lige så vigtigt er det, at du giver vores gæster en sublim service ved din nærværende og professionelle tilstedeværelse og ved at holde gæsteområder og forevisningssale præsentable og indbydende.

Planetarium
Academic Work

Bliv cyber security konsulent gennem Academic Work Academy på 12 uger!

København V

Er du interesseret i et felt, hvor du kan bruge dine problemløsningsevner, løbende lære nye ting og virkelig opleve meningen med dit arbejde?

Vi søger nu passionerede og motiverede kandidater, som er klar til at skifte karriere og deltage i vores 12-ugers uddannelsesforløb, der åbner døren til en fremtid som cyber security konsulent efterfølgende! Vi tror så meget på vores koncept og vores deltagere, at vi tilbyder 12 måneders ansættelse som konsulent gennem Academic Work efter endt uddannelse.

Sund & Bælt Holding A/S

Digital Integration Specialist

København V

Vær med til at implementere ny teknologi for den nye vejgift for lastbiler.

Opgaver i jobbet er bl.a.

  • Implementere integrationsløsninger mellem forskellige systemer og platforme
  • Samarbejde med interne og eksterne interessenter for at forstå forretningsbehov og krav til integrationer
  • Identificere og løse tekniske udfordringer i samarbejde med vores interne og eksterne udviklingsteam

Vi tilbyder et job med varierende og udfordrende opgaver, hvor du bliver del af et dynamisk programteam med engagerede kolleger.

Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
twoday A/S

Bliv System Administrator i et af landets største IT-konsulenthuse

København V / Nordhavn

Ønsker du brede og afvekslende udfordringer?

IT Services Infrastruktur hjælper til på 2. line support, serverdrift, netværksopgaver (koordinering med ekstern partner) etc. Derfor er der opgaver på forskellige teknologier – alt fra små-rettelser til større optimeringsopgaver eller projekter.

Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter.

twoday A/S
JP/Politikens Hus

IT-supporter

København V

Stillingen er for dig, der brænder for at arbejde med support af brugere i en stor virksomhed med mange mennesker og flere lokationer.

Vi er lokaliseret både i Aarhus og København, hvorfor der også kan forventes rejsedage i forbindelse med arbejdet.

Vi tilbyder en interessant og udfordrende hverdag i en markant dansk medievirksomhed i fortsat udvikling, hvor digitalisering og dataanvendelse står højt på den strategiske og forretningsmæssige dagsorden.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
National enhed for Særlig Kriminalitet

Systemadministrator til operativ understøttelse af efterforskningen i National enhed for Særlig Kriminalitet

København

Er du en erfaren systemadministrator med interesse for drift og support, og har du lyst til at udfordre din faglighed i en ny sammenhæng?

Så har vi her et job til dig i et spændende efterforskningsmiljø, hvor du skaber tekniske overvågningsløsninger med både video og IT, som kan være med til at fælde bagmændene i bander og andre kriminelle netværk.

Du får et tæt samarbejde med efterforskerne og vil nærmest på daglig basis se, hvordan dit arbejde giver konkret værdi i efterforskningen.

VI SØGER EN DELTIDS IT-SUPPORTER

København V

Er du dygtig og erfaren inden for IT-support, administration & drift i Microsoft Windows miljøer?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV