351 job matcher din søgning 351 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 351 resultater.
SYKES Finland Oy
Teknisk Help Desk-support

SYKES Finland Oy, Turku

SYKES Finland søger dansktalende personale til vores tekniske supportteam.

Dit daglige arbejde vil bestå af at hjælpe kunder med deres computerrelaterede problemer. Vi gør brug af alle gængse kommunikationsmedier: telefon, e-mail, chat og sociale medier.

Vi har gode teams med hjælpsomme kolleger, løbende træning og fordele, såsom arbejdsvelfærd via privat lægeklinik. Vi har løbende kontrakter, men er fleksible med hensyn til længde og type af kontrakten, hvis du f.eks. blot ønsker at arbejde her et år eller to.

SYKES Finland Oy
ProfilpartnersDatamatiker/Supporter

Profilpartners søger for UbiqiSense

Du kommer til at sidde som 1. og 2. line supporter og er primus motor på en løbende automatisering af diverse procedurer og arbejdsopgaver

Du får mulighed for at blive en del af en spændende udviklingsvirksomhed i rivende vækst.

Ubiqsense har udviklet og videreudvikler stadig på en sensor-løsninger til intelligente bygninger. Løsningen består af en sensorteknologi samt en cloud-platform i Amazon AWS med en egenudviklet web portal til præsentation og analyse af data.

Løsningen er ved at blive udrullet og installeret i virksomheder verden over, og der kommer løbende nye kunder til. Det er så her, du komme ind i billedet. Din opgave bliver nemlig at supportere både kunder og partnere med problemløsning i forbindelse med installation og udrulning af løsningen.

Grønlands Selvstyre
It-supporter til Digitaliseringsstyrelsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Står du for service og kvalitet?

Er du serviceminded og er i stand til at give service til flere brugere samtidigt? Så kan det være dig, vi leder efter til vores IT-support, som betjener ansatte i Grønlands Selvstyre. Har du også baggrunden til at supportere Apple-produkter, er du lige den person, vi søger.
Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Varetage 1st line it-support både remote og på brugernes kontor
 • Telefonsupport af vores brugere
 • Brugeradministration og rettighedsstyring
Grønlands Selvstyre
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfaren agil coach og underviser til opstart af agilt akademi

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du mod på at opbygge et agilt akademi, der skal understøtte og udvikle en effektiv leveranceorganisation, og vil du være med til at styrke udbredelsen af iterative og lærende arbejdsformer i Danmarks skatteforvaltning?

Vi leder lige nu efter en holdspiller, der kan anvende sit agile mindset og praktiske erfaringer fra store it-projekter, til at skabe og implementere det agile akademi i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen i samarbejde med et nyopstartet team.

Rollen som agil coach og underviser forudsætter en erfaren profil, der har stor praktisk erfaring, gerne fra både udvikling, strategiarbejde, facilitering og undervisning.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
RigspolitietEngagerede It-supportere (24-7)

Rigspolitiet, Hvidovre

Vi søger dig, der brænder for at løse brugernes it-udfordringer og samtidig opretholde et højt serviceniveau 24-7. Du gør en forskel for samtlige af politiets ansatte og bidrager til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver.

Din primære opgave er at sikre, at brugerne får effektiv hjælp og oplever et højt serviceniveau, når du med dine kompetencer er med til at løse deres it-problemer. Du supporterer brugerne med alt lige fra PC-problemer, netværksudfordringer, IP-/mobiltelefoner og alt andet, som hører til inden for it-verdenen. Derudover består dit arbejde i at løse problemstillinger af mere kompleks teknisk karakter, og samtidig sørge for, at alle nødvendige oplysninger bliver registreret i vores sagsstyringssystem (HPSM). Du udfører brugeradministration, hvor du typisk løser opgaver vedrørende brugeroprettelse, her sikrer du gennem systematisk og professionel sagsbehandling det høje serviceniveau.

Norlys
Netværksarkitekt, ISP

Norlys, Silkeborg

Kunne du tænke dig at tegne det bedste fundament for det moderne digitale samfund? Det lyder ambitiøst, og det er det bestemt også!

Du vil som netværksarkitekt (teknisk arkitekt) få ansvar for hele, eller dele af, udarbejdelsen og implementeringen af design og strategi for Norlys Teles service provider-infrastruktur, og du vil være den væsentlige formidler af bistand og rådgivning i de udførende processer med fokus på Norlys Teles IP-arkitektur.

Dine arbejdsopgaver vil indeholde:

 • Opstille forskellige scenarier ved forskellige løsninger og anbefale det bedste valg
 • Skabe overblik over den totale infrastruktur på tværs af diverse teknologier
 • Sikre, at dine løsninger hænger sammen med Norlys' generelle arkitektur
Norlys
Sentia Denmark A/S
Network Engineer

Sentia Denmark A/S, Glostrup eller Odense

Brænder du for give den bedste kundeoplevelse? Trives du med kundekontakt i en sjov og udfordrende hverdag?

Da opgaverne typisk kommer fra vores kunder, vil dit arbejde være præget af stor kundekontakt. Det er derfor vigtigt for os, at du har det rigtige mindset i forhold til at yde god service og give vores kunder en god oplevelse.

Som Network Engineer vil din dagligdag være præget af drift, vedligeholdelse og udbygning af såvel nye som eksisterende netværksinfrastruktur med opgaver som implementering, drift og udbygning. Dette arbejde sker i tæt samarbejde med dine kolleger i Global Infrastructure og Operations eller direkte sammen med vores kunder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde:

 • Kundesupport, sagsstyring samt opfølgning
 • Konfiguration og idriftsættelse af netværksløsninger
 • Vedligeholdelse og dokumentation af løsninger
Sentia Denmark A/S
BankdataNetværksspecialist – sæt dit præg på vores infrastruktur

Bankdata, Fredericia

Er du klar til at tage ansvar for komplekse infrastrukturer og domæner? Og træde ind i en rådgivende rolle, hvor du skal udtænke design og forbedringer, der kan gøre den store forskel for Bankdata og vores kunder?

Nogle af dine nye kolleger i teamet er i forvejen dedikeret til netværk, og som netværksspecialisten træder du ind som den førende ekspert, arkitekt og rådgiver på området. Derigennem tager du ansvar for den videre udvikling og forvaltning af netværk og infrastruktur, og det bliver din mission at styrke både sikkerhed og kompetencer.

For at lykkes skal du bl.a.:

 • undersøge problemstillinger og muligheder for udvikling og sætte dem i gang hos vores leverandør, JN Data
 • agere Bankdatas repræsentant i udviklings- og vedligeholdelsesprojekter udført af JN Data
 • skabe overblik og dokumentation omkring netværksinfrastrukturen på Bankdatas side
Grundfos A/S
MES consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

We are investing significantly in our future MES platforms and IOT digital cloud solutions, and are extending our internal consultancy team.

Grundfos

Our MES core team have responsibility to design and implement the future MES template for Grundfos, and as a member you will proactive in the cross-functional collaboration with our IT division as well as with the business to gain a holistic view of Operations MES requirement and scope, and design and implement the MES accordingly.

Furthermore, as a Production IT consultant, you will join the global Production IT organisation, which provides consultancy and IT systems to all Grundfos production companies globally. Here, you will be acting as a business consultant to key stakeholders. You will be part of a highly skilled team of developers, supporters and specialists, and you will play an important role in shaping the way Production IT supports the production in general.

Grundfos A/S
Egedal Kommune
Center for Skole og Dagtilbud søger en ambitiøs digitaliseringskonsulent

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du høje ambitioner for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse, og ønsker du at understøtte den digitale udvikling på skole- og dagtilbudsområdet? Er du samarbejdsorienteret og formår du at se helheden i en politisk styret organisation?

I Center for Skole og Dagtilbud er vi i fuld gang med implementeringen af AULA, understøttelse af skolernes arbejde med MeeBook samt GDPR (persondataforordningen). Dine arbejdsopgaver vil derfor bl.a. omfatte:

 • sparring og rådgivning til skoler og dagtilbud, samt internt i centeret, herunder understøttelse af skolernes arbejde med Meebook
 • implementering af AULA på dagtilbudsområdet, herunder etablering af infrastruktur til bl.a. dokumentplatformen GSuite og opsætning og synkronisering af KMD I2 og Uni-login til AULA
 • understøttelse af sikker håndtering af personoplysninger på skoler og dagtilbud samt internt i centeret
Egedal Kommune
DSV
Building Application Specialist

DSV, Hedehusene

Join us to apply your knowledge of application management and take on this exciting and challenging technical specialist position. In collaboration with our skilled department, our team will set the direction for where we are going in the future, optimising and improving performance.

Your responsibilities include:

 • Maintaining specific building applications worldwide
 • Assist with configuring and deploying solutions to all DSV divisions
 • Testing new features for future use in business
DSV
Forsvarets Efterretningstjeneste
Dygtig indkøber med styr på it-hardware

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger en indkøber med teknisk indsigt til vores it-afdeling.

Har du et bredt kendskab til it-hardware, og kan du navigere i en travl hverdag? Er du samtidig god til at skabe og fastholde gode kunderelationer, er det måske dig, vi søger.

Du bliver en del af vores it-indkøbsteam, der er forankret i vores it-afdeling. It-indkøbsteamet består af erfarne og fagligt meget kompetente medarbejdere. Teamet håndterer i høj grad selvstændigt den daglige opgaveløsning og har ansvaret for licensstyring og indkøb af software og hardware på tværs af hele FE. Du vil primært få ansvaret for indkøb af it-hardware, men du vil også skulle indkøbe på teamets øvrige ansvarsområder, så I kan supplere hinanden i teamet.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Visionær Datacenter Manager med pondus og styr på detaljerne

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Vil du være med til at passe på Danmarks hemmeligheder?

Vil du være ansvarlig for at videreudvikle og optimere retningslinjerne for drift og vedligehold af FE´s datacentre? Kan du føre datacentrene sikkert ind i fremtiden og kontinuerligt sikre højest mulig driftseffektivitet? Så er det måske dig, der skal være FE’s Datacenter Manager.

Vores nye Datacenter Manager er visionær og indstillet på kontinuerligt at forbedre og videreudvikle vores datacentre. Dit engagement og din sans for detaljer får centrene til at snurre som velsmurte maskiner, fordi du har styr på placering af systemer, strøm til rådighed, køling, datalinjer, adgange, sikkerhed og alt det andet, som du samtidigt har dokumenteret i vores CMDB.

ALSTOM Transport Danmark A/SMaintenance Attendant

ALSTOM Transport Danmark A/S, København

Sammen med vores kunde er vi ved at implementere en helt ny signalteknologi på den danske jernbane, som er 100% computerbaseret. Den skal styrke punktligheden og øge kapaciteten. Du bliver en del af vores serviceorganisation, som fungerer 24/7. Du får et fast vagtskema, som kører morgen, eftermiddag eller nat i rul.

Du får ansvaret for at monitorere vores diagnosesystem samt at modtage fejlmeddelelser. Dermed bliver du first point of contact på de fejl eller advarsler, der kan forekomme i systemet. Og det skal gå hurtigt, for en fejl er lig med forsinkelser. Når en fejl opstår, er det dig, der analyserer den og aktiverer den korrekte proces, så dine kolleger kan løse fejlen på den mest effektive måde. Har du brug for sparring, står et stærkt bagland altid til rådighed. Det er vigtigt, at du i SAP følger og registrerer alle detaljer om fejlene og om det udførte indgreb.

Tryg Forsikring A/S
Business Analyst to Digital Claims in Tryg

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Are you interested in becoming a part of Trygs digital journey? Are you good at defining and translating the why and what into how?

Your job will consist of interacting with stakeholders and team members to analyze business needs and requirements on our online claims universe to ensure we are continuously improving our process and solutions.

The team has full responsibility for the application, so we expect you to have a deep sense of ownership, inquisitive mindset and to be self-motivated in terms of ongoing learning and advancing your skills and abilities.

Your primary responsibilities will be to:

 • Analyze and break down problems and translate into features and user stories
 • Identify business needs and structure them into requirements by identifying the why and the what
Tryg Forsikring A/S
Weibel Scientific A/SIT Compliance Manager til Cyper Security Frameworks

Weibel Scientific A/S, Allerød

Har du interesse for og erfaring med IT security frameworks, og brænder du for at arbejde med forretningskritisk compliance?

Som en del af vores cyber security team vil du få ansvar og medbestemmelse fra dag ét, og du vil spille en central rolle i opbygning og implementering af procedure, processer, samt kontroller i samarbejde med dine kollegaer og eksterne konsulenter.

Dine arbejdsopgaver som IT Compliance Manager vil primært være:

 • Sikre opbygning og implementering af nyt cyber security framework (CMMC)
 • Vedligeholde CMMC framework fremadrettet og tilpasse procedure, processer og kontroller til nye krav fra myndighederne
 • Sikre at CMMC implementering bliver en succes, i form af en godkendt certificering
Forsvarets Efterretningstjeneste
Rådgiver med stor teknologisk viden og relevant erfaring til Center for Cybersikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Har du stor teknisk viden og sikkerhedsteknologisk indsigt, og ønsker du at bringe den i spil for at forbedre Danmarks cybersikkerhed? Vil du være med til at beskytte offentlige myndigheder og virksomheder i bl.a. dansk kritisk infrastruktur mod de stigende cybertrusler? Så har vi brug for dig i vores sikkerhedstekniske rådgivningsteam!

Med udgangspunkt i din tekniske viden og passion for sikkerhed vil dit arbejde blandt andet inkludere:

 • Teknisk rådgivning inden for alle aspekter af cybersikkerhed
 • Opdyrkning af best practice inden for cyber- og informationssikkerhedsmæssige problemstillinger
 • Skriftlig formidling af teknisk viden og teknisk sparring med kolleger og kunder
 • Vejledning om cyber- og informationssikkerhedsrisici og risikobegrænsende tiltag
Forsvarets Efterretningstjeneste
Erfaren rådgiver, der kan gøre Danmark mere cybersikkert

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Cybersikkerhed er en hovedingrediens i et digitalt sikkert samfund. I Rådgivningen i Center for Cybersikkerhed rådgiver vi offentlige myndigheder, samfundskritiske sektorer og virksomheder for at minimere sandsynligheden for cyberhændelser og mindske konsekvensen af dem, når de alligevel sker.

Som rådgiver skal du forvente en udviklende hverdag med meget alsidige opgaver. Du skal være forberedt på at arbejde med alt fra mere dybdegående analyser, konkrete rådgivningsopgaver, kommunikationsopgaver og sagsbehandling til at indgå i tværorganisatoriske projekter. Med afsæt i rådgivning om cyber- og informationssikkerhedsrisici og risikobegrænsende tiltag, vil dine opgaver blandt andet være:

 • Kundekontakt og 1:1-rådgivning, fx gennemføre reviews af eksempelvis sårbarheds- og konsekvensanalyser for vores kunder
 • Skrive vejledninger og andre rådgivningsprodukter
Fertin PharmaIT Consultant med fokus på Infrastruktur/Microsoft-løsninger

Fertin Pharma, Vejle

Motiveres du af at arbejde med mennesker og teknologi, og trives du i et dynamisk miljø med et højt tempo? Så er det dig vi søger, til vores IT Services & Support afdeling.

Du varetager en vigtig rolle i den strategiske opgave med at planlægge, modernisere og optimere vores fremtidige katalog af IT Services. Som IT Consultant refererer du til Manager for IT Services & Support og er en del af et team på i alt 15 medarbejdere.

I en varierende og udfordrende hverdag vil dit fokus være delt mellem både driftsrelaterede opgaver og projekter, i tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet og på tværs af forretningen.

Dit arbejde vil være forankret omkring ITIL-processer og der lægges høj vægt på at projekter leveres til tiden, veldokumenterede og klar til forretningen.

Fertin Pharma
EmplyCustomer Relations Specialist

Emply, Glostrup

Motiveres du af at hjælpe virksomheder med at bruge vores nye og moderne HR-platform på bedst mulige måde? Er du god til at opbygge gode og langvarige relationer til kunder? Vil du være med til at sætte den nye standard for hvor innovativ og intuitiv en HR-platform kan være – ikke bare i Danmark, men også globalt?

Vi leder efter en ny Customer Relations Specialist med teknisk forståelse til vores Support- & Implementeringsteam.

Du bliver en del af et team, hvor du vil arbejde med at onboarde og hjælpe nye kunder i gang med at benytte vores platform bedst muligt, derfor skal du også turde at udfordre vores kunders gamle vaner med nye arbejdsprocesser. Du vil også skulle hjælpe med at give den bedste support til eksisterende kunder via telefon og Zendesk.