488 job matcher din søgning 488 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VetNet A/SIT-supporter/-projektmedarbejder til omgående tiltrædelse – gerne veterinærsygeplejerske eller med erfaring fra veterinærmarkedet

VetNet A/S, Lejre

Vi har travlt og søger derfor en ny medarbejder til at varetage funktionerne som IT-supporter og projektmedarbejder. Begge funktioner har afsæt i vores veterinære journalsystem VetNetManagement, der benyttes af dyrlæger i Danmark og Sverige – og i den nærmeste fremtid også på andre internationale markeder.

Vi forventer at du har erfaring med IT-support og meget gerne med projektledelse. Sprogligt er du stærk i både dansk og engelsk, og kan du desuden begå dig på svensk er du nærmest selvskrevet til at blive indkaldt til en samtale.

AffaldVarme Aarhus
Microsoft Specialist til fremtidens forsyning

AffaldVarme Aarhus

Har du styr på Azure, Exchange, Sharepoint og resten af Microsoft-familien? Kan du levere kvalitetsløsninger og bidrage til vores drift og udvikling af innovative løsninger til gavn for den grønne omstilling?

Vi søger en Microsoft Specialist til vores infrastrukturteam, der sammen med 4 dygtige specialister sørger for stabil drift og udvikling af vores eksterne hostede servermiljø, netværk og Microsoft-miljøet.

Som person er du god til at bevare overblikket – også når det går stærkt. Du er løsningsorienteret uden at miste blikket for helheden, det falder dig naturligt at skabe gode relationer, og du lægger vægt på at levere en god service.

AffaldVarme Aarhus
Region Midtjylland - Regionshuset Viborg
It license manager

Region Midtjylland - Regionshuset Viborg, Viborg

Har du mod på en udfordrende stilling, hvor du er med til at gøre en forskel for patienter, klinikken og øvrige ansatte i Region Midtjylland? Vil du være med i vores fortsatte udvikling af License Management? Og har du lyst til at sikre compliance i forhold til softwarelicenser? Så send os din ansøgning og bliv en del af en stor koncern.

Vi varetager Region Midtjyllands License Management, og vi har inden for de sidste par år implementeret licensstyringsværktøjet FlexNet Manager Suite fra Flexera. Du bliver en del af det team, som udgør både License- og Contract Management, hvor vi håndterer indkøb og styring af softwarelicenser.

Mere konkret indebærer dine opgaver bl.a. at:

 • Vedligeholde og optimere licensstyringsværktøjet Flexnet Manager Suite
 • Registrere og administrere licensaftaler i SAM-værktøj
 • Samkøre og analysere data fra flere kilder
Region Midtjylland - Regionshuset Viborg
Vestas Wind Systems A/S
Manager, End User Computing

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Infrastructure Delivery & Support (IDS) handles Delivery Management, Support and Service Transition of Vestas IT partly sourced IT environment.

IDS orchestrates and handles the sourcing contracts along with the internal functions to provide seamless end-to-end operations and support and is accountable for the stability, performance and support of the infrastructure as well as all service levels and commercials for the portfolio of vendors within the domain.

The End User Computing Service Delivery Manager will together with a team of 7 team members ensure that the portfolio of vendors within the End User Computing and License Management domain will deliver services according to contract, agreed service levels and ensure general performance in the delivery of End User Computing Services and License Management.

Vestas Wind Systems A/S
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Er du vores nye ildsprudlende ingeniør, der får ting til at ske?

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse

Vil du medvirke til at større ændringer og fejlrettelser sker hurtigt og effektivt? Kan du bidrage til at projekternes dokumentation har en høj kvalitet? Kan du kontrollere at de fornødne godkendelser er på plads, inden ændringer og fejlrettelser går i drift? Så er du måske vores nye driftskoordinator!

Vi leder lige nu efter en ny driftskoordinator, som sammen med dedikerede kolleger, kan sikre at vores SAP-løsninger hele tiden leverer de vigtige services og data til såvel vores operative enheder som vores logistiske, HR, regnskabsmæssige og administrative funktioner.

Dine opgaver omfatter blandt andet:

 • At koordinere og sikre fremdriften i fejlrettelser, i samarbejde med vores vedligeholdelses- og driftsleverandører.
 • Undersøge og registrere Incidents, samt håndtere prioritering af Incidents
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
DomstolsstyrelsenSystemadministrator til central VDI-løsning

Domstolsstyrelsen, København

Vil du være systemadministrator på en central VDI-løsning ved Danmarks Domstole? Kan du sikre stabil og sikker drift i samarbejde med vores it-driftsleverandør? Så er du måske vores nye VDI-specialist.

Vi søger en systemadministrator med speciale inden for Citrix, som vil være med til at vedligeholde og drifte denne VDI-installation i samarbejde med vores it-driftsleverandør.

Som vores nye VDI-specialist og systemadministrator bliver en af dine vigtigste opgaver at sikre, at platformen løbende vedligeholdes, og at anvendelsen af kapaciteten optimeres.

Derudover vil dine primære opgaver være:

 • Overvågning af løsningen og foretage fejlfinding samt udbedring
 • Håndtering og koordinering af opgaver med drifts- og applikationsleverandørerne
 • Udarbejde dokumentation og vejledninger til intern brug
Netcompany
Erfaren Salesforce Developer

Netcompany, København eller Aarhus

I Netcompany Application Services er vores Salesforce-aktiviteter i rivende udvikling. Vi søger derfor flere folk med kendskab til Salesforce, der kan hjælpe til med at berige og løfte Salesforce-løsninger hos vores kunder.

Netcompanys Application Services består af mere end 150 dygtige medarbejdere, der arbejder med videreudvikling, vedligeholdelse og support af vores kunders eksisterende løsninger. Det indebærer bl.a.:

 • CRM-systemer for både store og små kunder inden for både den private og offentlige sektor
 • Salesforce CRM med understøttelse af både Service, Commerce og Social Media
 • Leverance af nye features til forretningens kritiske løsninger gennem projekter og releases
Statens ITSituation manager til Service Operation Centeret

Statens IT, Ballerup

Statens It arbejder på at skabe fundamentet for den fortsatte digitalisering i staten. Vi driver it-omkostningerne ned ved at samle driften af mange ministeriers it og høste stordriftsfordelene ved at sammenlægge og standardisere systemer. Vi har således ansvaret for at drive en effektiv it-understøttelse og sikre høj tværgående standard for it-service i staten.

Vi søger en ny medarbejder til vores Service Operation Center, som kan indgå i problem og incident håndtering med særligt fokus på de lidt mere komplicerede og udfordrende sager, hvor rollen som situation manager kommer i spil.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • koordinere med alle problemløsningsgrupper for at sikre en hurtig og effektiv omgåelse af fejl og løsning af alle problems
 • udføre og udarbejde root cause/afvigelsesidentifikation, -analyser og -rapporter
 • sikre daglig håndtering af eskalerede incidents
Frederikssund Kommune
Fagkonsulent til makerspace - Genopslag

Frederikssund Kommune

Er du vores Chiefmaker til MakerVærket i Frederikssund?

Har du lyst og evner til at være med til skabe et unikt makerspace-miljø i samarbejde med erhvervsliv, grundskoler og ungdomsuddannelser? Vil du være med til at styrke børn og unges teknologiforståelse og sikre en bred forankring af maker-kulturen mellem grundskoler, ungdomsuddannelser og erhvervsliv? Så se her!

Som Chiefmaker er du frem for alt det tekniske orakel i MakerVærket, som sørger for at alle brugere af MakerVærket kan gå ombord i MakerVærkets teknologier. Chiefmakeren - og det superbrugerkorps, som du som Chiefmaker opbygger - sørger for at MakerVærkets teknologier altid virker. Derudover er det en klar fordel med solidt didaktisk indblik for hele målgruppen.

Danske BankeDiscovery Specialist to Danske Banks Compliance Investigations Support team

Danske Bank, Høje Taastrup

We are looking for an experienced eDiscovery Specialist to join our developing and talented Compliance Investigations Support Team.

You will be a significant contributor within our team, utilising your eDiscovery competencies in the development of Danske Banks internal eDiscovery capabilities, as well as supporting various ongoing complex investigations performed by the Compliance Investigations team and other stakeholders in Danske Bank.

As the internal eDiscovery setup in Danske Bank is relatively new and still under development, one of your key responsibilities will be to contribute to designing the future framework and maintain this once implemented.

NuudayIncident Manager i Nuuday’s Network Operational Center

Nuuday, København

Når resten af Nuuday holder fri, så er NOC (Network Operational Center) omdrejningspunktet for hele Nuuday. Er du god til at bevare det kølige overblik og træffe ansvarsbevidste beslutninger, når vores kunder har brug for os på tværs af Nuudays brands, så er det dig vi har brug for. Du er handledygtig og ihærdig i din kommunikation med vores største offentlige, erhvervs- og privatkunder midt i ”orkanens øje”.

Din vigtigste opgave i dagligdagen, er at sikre effektiv behandling af de henvendelser vi modtager, for en hurtigst mulig genetablering af kundernes service.

Konkrete opgaver:

 • Tage ansvar for kundernes henvendelse om fejl, samt sikre fremdrift
 • Løse kundens problem i det omfang vi selv har mulighed for at assistere
 • Tilkalde kollegaer fra andre supportafdelinger og rekvirere teknikere aften, nat og weekender, i det omfang hvor vi ikke selv kan afhjælpe problemet
CuriaInformationssikkerhedschef (CISO)

Curia søger for Aalborg Universitet

Stå i spidsen for at hæve informationssikkerheden på AAU? Aalborg Universitet søger en informationssikkerhedschef (CISO), der kan lede universitetets informationssikkerhedsarbejde sammen med en IT-sikkerhedsorganisation i stærk udvikling.

Med ansvar for sikkerhedsniveauet skal du, via udarbejdelse af politikker, og ved at udvise en tydelig retning, udvirke, at der implementeres sikker teknologisk og procesmæssig understøttelse af Aalborg Universitets kerneforretning. Du træffer – efter samråd med relevante kolleger – vigtige beslutninger for AAU på sikkerhedsområdet.

Dine overordnede ansvarsområder er:

 • at sikkerhedsniveauet hæves via nye processer og politikker
 • at rådgive universitetets ansatte i sikkerhed generelt. Dette skal gøres ud fra politikker, procedurer og modeller, som er udarbejdet af CISO og it-sikkerhedsteamet og godkendt af Informationssikkerhedsudvalget (ISU) og ledelsen
Jemac Kommunikation ApS

Økonomichef søges til spændende virksomhed i den finansielle branche

Jemac Kommunikation ApS søger for Dansk Erhvervsfinansiering A/S i Aarup

Vores kunde Dansk ErhvervsFinansiering A/S, som er førende inden for leasing, oplever vækst og har i den forbindelse brug for en ny økonomichef, som kan være med til at sætte retningen i virksomheden.

Hvis du har erfaring med tilsvarende opgaver, gerne fra den finansielle sektor, så er du med sikkerhed et godt match til dette spændende job.

Opgaverne er blandt andet:

 • Årsbudget og månedsregnskab, økonomirapportering
 • Indberetninger til brancheorganisation og Danmarks Statistik
 • Diverse interne kontroller og afstemningsopgaver
JN Data A/S
Lead Service Release Manager til JN Data

JN Data A/S, Roskilde eller Silkeborg

Vi søger en Lead Service Release Manager til Release Management og Product Management teamet i JN Data.

Du vil blandt andet skulle bistå med følgende opgaver:

 • Løbende optimering af Service Release Management, Product Management og System Management-processerne samt værktøjsunderstøttelse af disse, herunder migrering af eksisterende produktdatabase til nyt system.
 • Etablere og vedligeholde rapportering på Service Release og Product Management-processerne.
 • Indgå i tæt dialog med kunder om Service Release Management og kvalitetssikre opdateringer af releaseplaner i henhold til årshjulet.
JN Data A/S
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenProceskonsulent til nyt ITSM-integrationsteam

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du erfaring med IT-service management og har du flair for, at få processer og systemer til at spille sammen? Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem IT-service management (ITSM)-processer og teknikken der understøtter dem? Og er du drevet af lysten til at arbejde i projekter, hvor levering til aftalt tid og kvalitet er afgørende? Så kan du være vores nye proceskonsulent og derved være en del af et nyt team, som via integrationer, skaber de bedste service management rammer for Skatteforvaltningen.

Som proceskonsulent vil du have det faglige ansvar for implementering af vores ITSM-leverandørintegrationer.

Typiske arbejdsopgaver er:

 • Afholdelse af proces- og teknik-workshops med brugere og leverandører
 • Procesafhandling og on-boarding af leverandører og interne brugere i forbindelse med opstart af projekter
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenIntegrationstekniker til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens ITSM-platform

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at skabe den bedste understøttelse af samarbejdet mellem nogle af Danmarks største it-organisationer? Er du vild med at se dit arbejde få direkte og positiv effekt på kollegernes hverdag? Har du ambitioner om at være med til at skabe de bedste IT-service Management (ITSM) rammer for Danmarks Skatteforvaltning? Uanset om du er nyuddannet eller erfaren integrationstekniker, så har vi jobbet hvor du vil opleve at din faglighed vil blive udviklet hver dag.

Som integrationstekniker er din vigtigste opgave i samarbejde med kolleger og leverandører at producere løsninger, der understøtter best practice ITSM.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Udvikling af nye integrationsløsninger på ITSM-platformen
 • Konfiguration af felt-data og værdier mellem ITSM-systemerne
 • Konfiguration af regler på integrationsplatformen og fejlretning
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
MRC Computer A/S
IT-tekniker

MRC Computer A/S, Nørresundby

Vil du gerne bruge dine kompetencer hos en stærk nordjysk IT-virksomhed, hvor vi har stor viden og styr på tingene?

Hos MRC er vi totalleverandør, og vi servicerer og driver IT-løsninger til primært nordjyske virksomheder. Vi tilbyder både traditionelle løsninger baseret på servere og infrastruktur hos kunderne samt hostede løsninger.

Du vil få eget ansvar for projekter og opgaver og blive tilknyttet din egen kundebase som primærtekniker, så du kommer til at kende rigtig mange kunder mere i dybden.

Opgaverne spænder bredt og omfatter installation, opgradering, support/fejlfinding af servere, PC’er, printere, Wi-Fi og andet netværksudstyr samt arbejde med server/hosting.

MRC Computer A/S
Spa Kompagniet ApSWebmaster og all-round tekniker med el-baggrund

Spa Kompagniet ApS, Søften

Vi står overfor at skulle implementere et nyt design og set-up på vores 4 hjemmesider med tilhørende webshops, vi skal udskifte vores økonomisystem og vi bliver hele tiden flere medarbejdere, som skal kunne arbejde sammen på digitale platforme, så der investeres hele tiden i nyt hardware og software.

Derudover har vi masser af opgaver af teknisk karakter, primært inderfor el-området, som vi har brug for flere hænder til at løfte. Vi søger derfor en webmaster og all-round tekniker, der kan hjælpe os med at understøtte og sammenbinde virksomheden med tekniske løsninger og indsigt.

Stillingen er på fuld tid, vil have base på hovedkontoret i Søften og ønsket opstart er hurtigst muligt.

Stibo A/S
IT-supporter med Windows-erfaring og mod på udvikling, Århus

Stibo A/S, Højbjerg

Er du klar til at sætte dit servicegen i spil hos en global virksomhed, hvor du gør en forskel for 1.600 kolleger fordelt på 5 kontinenter – fra Nordamerika til Europa og Asien?

Bliv en del af Stibo og vær med til at styrke vores globale helpdesk – og dine egne IT-supportkompetencer.

Du får din hverdag på vores hovedkontor i Højbjerg ved Aarhus sammen med 2 kolleger i vores Helpdesk-team. Sammen med dine kolleger i teamet sikrer du de bedste løsninger og hjælper brugerne på tværs af koncernen med en bred vifte af produkter og problemstillinger.

Du kommer bl.a. til at:

 • yde brugersupport vedrørende fx OS, adgange, patching, performance, m.m. – både på Unix og Windows
 • udføre fejlsøgning på klienter og servere – evt. i samarbejde med backend-teamet
 • lave reviews af how-to-dokumenter og andre guidelines
 • samarbejde med IT Operations, som håndterer komplicerede incidents.
Stibo A/S
Birch Ejendomme ApS
IT-Medarbejder

Birch Ejendomme ApS, Silkeborg

Vil du være med til at supportere og drive vores Workplace-miljø hos et ejendomsfirma i solid vækst?

Hos Birch Ejendomme beskæftiger vi os med udvikling af byggeri, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv. Her spiller IT-drift og support en stadig vigtigere rolle i dagligdagen.

Dine primære arbejdsområder vil være brugersupport til alle på vores lokationer, administration af applikationer og PC-deployment samt fejlsøgning på PC og netværk. Dertil vil du indgå sammen med resten af teamet til håndtering af alarmer fra vores overvågning.

Birch Ejendomme ApS