17 jobannoncer matcher din søgning 17 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
ABB A/S

Application Engineer – vil du lære at programmere procescontrollere?

Middelfart eller Aalborg

Har du en teknisk uddannelse og derfor også interesse for teknik og IT, så har vi et rigtig godt karrieretilbud til dig.

ABB’s systemer hjælper kunderne med at styre, regulere og visualisere deres industrielle processer, så de blandt andet bruger mindre energi og har renere forbrænding.

Det sker ved hjælp af controllere, og det er dem, du skal lære at programmere – hvis du altså ikke allerede kan det.

Gem
Sterke A/S

Værkfører til daghold i vores afdeling for spåntagende bearbejdning

Aalborg Øst

Til nyoprettet stilling søger vi nu dig, der kan indgå som værkfører i vores 3000 m2 værksted for spåntagende bearbejdning.

Vi ønsker at intensivere den daglige ledelse i værkstedet, så du har en hands-on tilgang og har en praktisk og motiverende lederstil overfor værkstedets 21 timelønnede medarbejdere.

Du får reference til afdelingslederen for denne del af Sterkes Produktion og får særdeles stor indflydelse på værdiskabelsen i værkstedet.

Gem
ABB A/S

Field Service Engineer / tekniker med interesse i spændet mellem IT og automation

Middelfart, Aalborg, Ballerup

Det går mere end almindeligt godt for os i ABB, og derfor har vi brug for dig, hvis du:

  • Har lyst til værdiskabende automationsopgaver i spændet mellem IT og automation
  • Gerne vil have meget stor indflydelse på planlægning og styring af din egen hverdag
  • Gerne vil være kundernes betroede rådgiver, som kender deres anlæg og kan hjælpe dem med både fejlretning og designopgaver

Omdrejningspunktet er automationsløsninger (800xA) på anlæg inden for særligt industrien samt kraft- og varmeværker. Vores løsninger giver kunderne en state-of-the-art platform, der mærkbart øger anlæggets performance og operatørernes effektivitet.

Ultraaqua A/S

Industrielektriker/automatiktekniker

Aalborg Øst

Ultraaqua er en virksomhed i forrygende vækst. Derfor mangler vi en ny kollega, i vores el-afdeling.

Opgaverne vil primært være at bygge tavler til vores vandbehandlingssystemer, ajourføring af styklister og el-tegninger samt FAT-test af vores systemer.

Vi er en virksomhed med en flad struktur, som er præget af en uformel og munter omgangstone.

Davidsens Tømmerhandel A/S

Chauffør

Aalborg Øst

Én af vores værdier er ”Vi”. Det betyder, at vi hver dag har skarpt fokus på at spille hinanden gode og sikre at vi leverer resultater i fællesskab. Med andre ord så arbejder vi ud fra devisen ”Hver for sig er vi gode – sammen er vi allerbedst”.

Din primære opgave er at sikre, at vores kunder får de rette varer til rette tid. Du er vores ansigt udadtil, når du møder kunden i forbindelse med levering af varer, og derfor er det vigtigt, at det falder dig naturligt at yde en personlig service til vores kunder.

Curia søger for Novi A/S
Gem
Curia

Servicetekniker

Aalborg Øst

Til NOVI Forskerparks serviceafdeling søges en servicetekniker med snarlig tiltrædelse. Arbejdsopgaverne vil foregå i samarbejde med afdelingens fire andre medarbejdere og være relateret til drift og vedligehold af NOVI's 100.000 kvadratmeter bygninger.

Som eksempler på opgaverne, kan det nævnes:

  • Service af lejere og styring af ind- og udflytninger, herunder:
    • Klargøring af inventar
    • Planlægge ombygninger og istandsættelser
    • Ansvarlig for udførsel af mindre vedligeholdsopgaver på og i ejendommene
Gem
Carsoe

Team Leader, Production

Aalborg Øst

Se video om Carsoe som arbejdsplads

Er du en løsningsorienteret ledertype med teknisk flair og en håndværksmæssig baggrund? Og drømmer du om en lederstilling indenfor produktion i en international virksomhed?

Du får ledelsesansvaret for afdelingens medarbejdere bestående af smede samt ansvaret for at opretholde et sikkert og godt arbejdsmiljø.

Carsoe
Mekoprint A/S

Sliber til svejseteam

Aalborg

Se video om Mekoprint A/S som arbejdsplads

Er du detaljeorienteret, og har du erfaring med slibning af metal?

Du bliver en del af vores svejseteam på fem kollegaer, hvor din primære opgave bliver finisharbejde af batterikasser, som er produceret på en svejserobot.

Vi er kendt for at være en virksomhed, hvor det er muligt at få et stort ansvar og frihed til at kunne balancere arbejdsliv og privatliv.

Mekoprint A/S
CS WIND Offshore A/S

Transportmedarbejder - (Aalborg)

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på at udføre dit arbejde som SPMT/Blokvogn chauffør omhyggeligt og som motiveres af at arbejdsopgaverne udføres med fokus på sikkerhed og kvalitet.

Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

CS WIND Offshore A/S
FORCE Technology

Teknisk dygtig NDT-inspektør til svejseinspektion

Aalborg Øst

Har du solid teknisk forståelse, og er du certificeret i en eller flere relevante NDT-prøvningsmetoder? Så er 100 NDT-kolleger klar til at byde dig velkommen på holdet!

I afdelingen arbejder vi primært med fremstillings- og tilstandskontrol og svejseinspektion - fortrinsvist på vindmøller, platforme, kedler, beholdere og røranlæg.

Du får en meget alsidig hverdag med servicebesøg på spændende kundesites i både Danmark og lejlighedsvist i udlandet.

FORCE Technology
Bravida Danmark A/S

Køletekniker

Aalborg Øst

Vi har travlt og søger derfor en dygtig køletekniker til Aalborg, hvor du bliver en del af en afdeling, der er yderst velfungerende, har kunden i centrum og høj faglighed.

Køleafdelingen er en del af en større serviceafdeling, som beskæftiger sig med faglighed inden for ventilation, automatik samt køl og har et stort medarbejderfokus.

Der vil være tale om et varierende arbejde med alsidige arbejdsopgaver inden for kølemontage, service samt fejlfinding. Kendskab til ventilation vil være en fordel, men ikke et krav.

Bravida Danmark A/S
Gem
Sterke A/S

Maskinarbejdere/industriteknikere med hurtig opstart

Aalborg Øst, Svenstrup J

Vi har travlt i vores værksted for hydraulikreparationer, og vi søger derfor to maskinarbejdere/ industriteknikere til vores værksted.

I besidder teknisk indsigt og mestrer betjeningen af en konventionel drejebænk. Derudover må I gerne have erfaring med svejsning.

I er uddannede maskinarbejdere/ industriteknikere eller har anden relevant uddannelse inden for stålindustrien.

Volvo Truck Center Danmark A/S

Værkstedchef til Volvo Truck Center Aalborg

Aalborg

Søger du et spændende og udfordrende job, på et af de førende lastvognsværksteder i branchen, hvor du går forrest og sikrer tilfredse kunder samt et topmotiveret værkstedsteam?

Se video om Volvo Truck Center Danmark A/S som arbejdsplads

Vi søger en stærk og erfaren leder til at varetage værkstedsdriften hos Volvo Truck Center i Aalborg. Her bliver du chef for 43 fagligt dygtige medarbejdere som udgør tre værkførere, 2 værkstedsassistenter, 22 mekanikere og 10 lærlinge samt 6 reservedelsmedarbejdere. Du vil derfor også få det overordnede ansvar for vores reservedelsafdeling.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Aalborg Energie Technik a/s

Technical Specialist til internationale idriftsættelsesopgaver

Aalborg Øst

Er du en erfaren og dedikeret idriftsætter, der brænder for at arbejde med avancerede teknologier til vedvarende energiproduktion og bæredygtige løsninger på højt niveau? Så er du måske vores nye kollega i Technical Management i Aalborg Energie Technik A/S.

Vi søger en dygtig og kvalitetsbevidst teknisk specialist, der sætter en ære i at idriftsætte vores nye anlæg inden for fastsatte tidsrammer og sikre at kunden er tryg og tilfreds ved modtagelsen.

Aalborg Energie Technik a/s
Gem
LOXAM A/S

Selvstændig mekaniker søges til branchens bedste arbejdsplads i Aalborg

Aalborg Øst

I LOXAM A/S er vi meget mere end udlejning – og går hver dag på arbejde, med det mindset at relationen er vigtigere end ordren. Vi gør det som et team, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt mens vi arbejder – og har nu plads til en ny kollega på holdet.

Du får i samarbejde med værkføreren ansvaret for, at vores materielpark altid er udlejningsklar og at vores kunder får en god oplevelse med vores materiel. Du kommer til at arbejde med alle former for reparation, service og vedligehold af entreprenørmateriel, lifte, teleskoplæssere og andet materiel samt lovpligtige årseftersyn af materiellet.

LOXAM A/S
Erik Duus A/S
Gem

Chauffør til kørsel med tip/container/kærrebil

Aalborg Øst

Vi har travlt og mangler derfor en ny kollega hos Erik Duus A/S.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
TEAM VENDELBO ApS
Gem

Kan du køre pakkepost bedre end nogen anden i branchen?

Aalborg Øst

Team Vendelbo søger 1-2 professionel og imødekommende, selvstændig chauffør, der kan bevare overblikket i en travl hverdag.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV