FORCE Technology

Vi hjælper andre til at gøre en forskel

FORCE Technology er et af Danmarks største GTS-institutter og specialister i teknologi. Vi hjælper virksomheder med at udvikle bæredygtige produkter, materialer og ydelser, og så er vi med til at sørge for, at sikkerheden i fx en komponent eller et system er helt i top.

Det gør vi gennem uvildig rådgivning, analyse, test og træning. Som fx når vi tester gasrørsledninger og sikrer brokonstruktioner, eller når vi undersøger og tester, hvordan et produkt eller materiale kan genbruges eller omdannes til noget andet.

Eller når vi er med til at udvikle og modne produkter og teknologier inden for fx Power-to-X, hvor man omdanner el fra vindmøller til fx brint.

På den måde bidrager vi til, at vores kunder kan gøre en forskel for klimaet og verden. Og som almennyttig virksomhed er vi til for andre. Derfor bliver hele vores overskud geninvesteret i virksomheden til gavn for samfundet.

Det er samspillet med vores kunder, der gør os stærke
Vores i alt 16 forskellige forretningsområder spænder vidt, og hver dag stiller vi vores faciliteter og laboratorier til rådighed for vores kunder. Det er netop kunderne, deres behov og deres udfordringer, der er omdrejningspunktet for vores arbejde. Det betyder, at vi hele tiden udvikler, tester og afprøver nye teknologier, og at vores store fokus på forretningsudvikling er til gavn for vores kunder.

Så du vil hurtigt opdage, at hver dag her hos os bringer nye oplevelser med sig. Du vil komme omkring mange forskellige og ofte sideløbende projekter, ligesom du får muligheden for at bidrage til forskning og formidling af ny viden og teknologi.

Mand med droneudstyr

Fagspecialister og kommercielle eksperter

Uanset hvilket fag og område, du arbejder inden for, og hvor på karrierestigen, du befinder dig, kan du være sikker på, at dine nye kolleger står klar til at tage godt imod dig.

Som specialister arbejder vi i dybden med hvert vores område, men vi arbejder projektorienteret og samarbejder på tværs af fagligheder.

Vores viden spænder vidt: fra den nyuddannede designingeniør, der ved alt om IOT, til den erfarne naval architect, der tester skrogoptimering på skibe– for ikke at tale om machine learning-eksperten, der kan udfordre status quo, og salgskollegaen, der forstår at afdække kundens behov.

Et læringsmiljø i konstant bevægelse
Som GTS-institut er vi frontløbere på vores område, og da teknologi som bekendt hele tiden rykker sig, er vi nødt til at udvikle os i samme tempo og hele tiden tænke fremad.

Det betyder, at vi som virksomhed konstant er i bevægelse, og at du får rig mulighed for at udvikle dig og din rolle – samtidig med at du får chancen for at arbejde med det nyeste udstyr, udforske ny viden og flytte grænserne for, hvad der er muligt ved at teste ting, der ikke er prøvet før.

Det betyder også, at nye muligheder hele tiden byder sig, og at du kan finde mange forskellige karriereveje i FORCE Technology; karriereveje, der former sig efter lige netop dig, din viden og dine ambitioner. Det gælder også inden for fx salg, administration og arbejdsmiljø, for en så fagligt stærk organisation kræver et solidt professionelt fundament i alle discipliner.

Vi glæder os til at hilse på dig

Fra det øjeblik du træder gennem dørene til din nye arbejdsplads – uanset om det er på vores hovedkontor i Brøndby eller på en af vores andre lokationer – vil du blive mødt af venlige smil og imødekommende kolleger. Vores uformelle kultur og høje faglighed danner rammerne om et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver anerkendt for din viden, dine input og dit engagement, uanset hvilken rolle i organisationen du udfylder.

Og vi sørger selvfølgelig for, at du kommer godt fra start. Både ved at sørge for, at du bliver introduceret til virksomheden, forretningsområderne og vores strategier, men i høj grad også gennem onboarding i dit team.