85 jobannoncer matcher din søgning 85 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Randers Tegl A/S

Salg og kundeservice - Aalborg

Vil du med på holdet i en af Aalborgs ældste og mest solide private virksomheder og som er Great Place to Work certificeret? Vi er et dynamisk salgsteam med fokus på samarbejde og resultater!

Som vores nye salgs- og kundeservicemedarbejder bliver du afdelingens all-round medarbejder, der kan give en hånd med, der hvor behovet er.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Privat familieejet virksomhed med kort vej til beslutninger, en flad organisation og en uhøjtidelig omgangstone
  • Stærk teamkultur med supergode kolleger og godt humør
Randers Tegl A/S
Gem
DIS A/S

Experienced Electronic Engineer – Sustainability

Skanderborg, Aalborg Øst, Esbjerg Ø, Sønderborg, København K

Se video om DIS A/S som arbejdspladsDo you share our passion and commitment for sustainable engineering practices?

We are experiencing a high demand for our competencies within embedded solutions, and we are looking for an experienced embedded Electronic Engineer to take part in our development projects working towards a sustainable future.

Furthermore, your responsibilities cover:

  • Focus on developing sustainable products in line with our commitment to sustainability.
  • Consider the life cycle perspective of the components, resource use, sourcing, and end-of-life considerations.

Working as a Electronic Engineer at DIS/CREADIS, you will experience a varied workday, where you will be involved in various development projects.

DIS A/S
Exodraft Climate

Kølemontører/Teknikere med base i Aalborg

Aalborg Øst

Med udgangspunkt i egen bopæl søger vi erfarne og engagerede Kølemontører/Teknikere til servicering af vores kunder i Jylland med tilhørsbase i Aalborg.

Du vil være primært udekørende i forhold til kundebesøg/serviceopgaver. Du vil komme til at samarbejde med et stærkt team af kollegaer med kompetencer indenfor klima, køl & frost. Kollegaer som du i fællesskab med skal sikre effektiv drift og projektleverancer samt optimere økonomi og ordrestyring.

Gem
XCI A/S

Systemkonsulent

Aalborg Øst

Vi leder efter dygtige systemkonsulenter til implementering af XCIs løsninger.

I samarbejde med vores erfarne team af systemkonsulenter, skal du være med til at servicere vores kunder med blandt andet planlægning af kundeleverancer der omfatter forberedelse, dokumentation og eksekvering af software installation hos vores kunder.

Vi forstår værdien af din tid og giver dig derfor frihed til at jonglere med fleksible arbejdstider og finde en balance mellem arbejde og fritid.

XCI A/S
Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen søger medarbejdere til grundvandskortlægningen

Aalborg Øst

Rent drikkevand, som kommer direkte fra undergrunden og ud i hanerne, er en unik dansk ressource. .

Afhængigt af kompetencer vil du i Grundvandskortlægningen få mulighed for at arbejde med geologisk og hydrologisk modelarbejde, sårbarhedskortlægning, grundvandskemisk kortlægning, projektledelse af fagligt komplekse opgaver og deltagelse i faglige udviklings-opgaver indenfor grundvand.

Vi tilbyder dig bl.a. flexible arbejdsdage med mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Miljøstyrelsen
Aalborg Energie Technik a/s

Technical Specialist til internationale idriftsættelsesopgaver

Aalborg Øst

Er du en erfaren og dedikeret idriftsætter, der brænder for at arbejde med avancerede teknologier til vedvarende energiproduktion og bæredygtige løsninger på højt niveau? Så er du måske vores nye kollega i Technical Management i Aalborg Energie Technik A/S.

Vi søger en dygtig og kvalitetsbevidst teknisk specialist, der sætter en ære i at idriftsætte vores nye anlæg inden for fastsatte tidsrammer og sikre at kunden er tryg og tilfreds ved modtagelsen.

Aalborg Energie Technik a/s
PWT Group A/S

Fuldtids Barselsvikar til Logistikservice

Aalborg Øst

Vores dygtige lagerassistent i serviceafdelingen går på barsel lige om lidt. Derfor søger vi nu en selvstændig og ansvarsbevidst medarbejder til vores logistikteam med opstart hurtigst muligt. Barselvikariatet strækker sig frem til og med februar 2025 med mulighed for forlængelse.

Hos os vil du indgå i en travl hverdag sammen med ca. 30 friske kollegaer, der alle lægger sig i selen for at servicere og supportere alle vores samarbejdspartnere – heriblandt ca. 1000 eksterne detail kunder.

Coor Service Management A/S

Kok/cater til vores FOOD By Coor-kantine i Aalborg Ø

Er du en mad-entusiast, der elsker at trylle med årstidens grøntsager og nørkle med de bedste udskæringer?

Dit kommende arbejdssted bliver hos Fibertex, Svendborgvej 2, 9220 Aalborg Ø. Der er i alt 3 personer (inklusiv dig), der arbejder i kantinen.

Vi tilbyder et spændende job uden kompromis på råvarer eller sikkerhed, og vi tilbyder fleksibel arbejdstid, så du kan nyde tid med familie og fritidsinteresser.

Coor Service Management A/S
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Gem
ABB A/S

Application Engineer – vil du lære at programmere procescontrollere?

Middelfart eller Aalborg

Har du en teknisk uddannelse og derfor også interesse for teknik og IT, så har vi et rigtig godt karrieretilbud til dig.

ABB’s systemer hjælper kunderne med at styre, regulere og visualisere deres industrielle processer, så de blandt andet bruger mindre energi og har renere forbrænding.

Det sker ved hjælp af controllere, og det er dem, du skal lære at programmere – hvis du altså ikke allerede kan det.

Aalborg Portland

Graduate

Aalborg Øst

The Cementir Group, a leading entity in the cement and concrete industry, is presenting an 'International Graduate Program' across Denmark, Turkey, and Belgium.

Aalborg Portland, a subsidiary of Cementir Group, seeks engineers for its industrial departments in Production, Process, Quality, and Maintenance.

Throughout the program, you will refine both technical and soft skills through training sessions, mentorship, and project assignments.

Aalborg Portland
Gem
Sterke A/S

Værkfører til daghold i vores afdeling for spåntagende bearbejdning

Aalborg Øst

Til nyoprettet stilling søger vi nu dig, der kan indgå som værkfører i vores 3000 m2 værksted for spåntagende bearbejdning.

Vi ønsker at intensivere den daglige ledelse i værkstedet, så du har en hands-on tilgang og har en praktisk og motiverende lederstil overfor værkstedets 21 timelønnede medarbejdere.

Du får reference til afdelingslederen for denne del af Sterkes Produktion og får særdeles stor indflydelse på værdiskabelsen i værkstedet.

Gem
ABB A/S

Field Service Engineer / tekniker med interesse i spændet mellem IT og automation

Middelfart, Aalborg, Ballerup

Det går mere end almindeligt godt for os i ABB, og derfor har vi brug for dig, hvis du:

  • Har lyst til værdiskabende automationsopgaver i spændet mellem IT og automation
  • Gerne vil have meget stor indflydelse på planlægning og styring af din egen hverdag
  • Gerne vil være kundernes betroede rådgiver, som kender deres anlæg og kan hjælpe dem med både fejlretning og designopgaver

Omdrejningspunktet er automationsløsninger (800xA) på anlæg inden for særligt industrien samt kraft- og varmeværker. Vores løsninger giver kunderne en state-of-the-art platform, der mærkbart øger anlæggets performance og operatørernes effektivitet.

Midas Energy A/S

Senior softwareudvikler

Aalborg

Brænder du for at udvikle intelligente løsninger, skabe værdi fra energidata, og trives du i et dynamisk teammiljø?

Bliv en del af os:

  • Vi prioriterer kvalitet frem for hastighed
  • Mulighed for personlig og faglig vækst gennem kompetenceudvikling og ugentlige teammøder om forskellige interessante emner
  • Sjove pauser med bordtennis og andre sociale aktiviteter sammen
Vejdirektoratet

Projekterende vejingeniør til Vejdesign

Skanderborg, Middelfart eller Aalborg Øst

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsEr du klar til at tage det næste skridt i din karriere og blive en del af en stærk bygherreorganisation, hvor der er højt til loftet og plads til nytænkning?

Som vores nye kollega i afdelingen Vejdesign vil du komme til at arbejde med skitse- og detailprojektering af motorveje, 2+1 veje, tilslutningsanlæg, rundkørsler, cykelstier, rasteanlæg m.m.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne veksle bedst muligt mellem at være på kontoret og hjemme.

Vejdirektoratet
Gem
ABB A/S

Project Manager – projects with direct customer dialogue

Esbjerg, Middelfart or Aalborg

Do you first and foremost see project management as your profession?

Are you at the same time looking for an opportunity to utilize your experience to impact the overall direction for the future while at the same time working hands-on with exciting customers and projects? If so, this job is tailored to you.

Your focus will be projects centered on electrification/automation/control systems across Danish industry, energy and utility companies.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Maintenance Manager

Aalborg Øst

As the Maintenance Manager, you will be a key member of the leadership team, collaborating closely with our other leaders from various departments.

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdspladsCollaborating with the leadership team, you will be a part of driving the factory's success and contributing to the achievement of our business objectives. As maintenance manager, you will oversee our maintenance team and ensure the implementation of best practices to optimize the performance of our manufacturing equipment and facilities, ensuring alignment with our organizational goals and HSE principles.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Aalborg Energie Technik a/s

Account Manager til Aftermarket

Aalborg Øst

Vil du være med til at gøre en forskel og er du passioneret for at skabe bæredygtige energiløsninger, der imødekommer kundernes behov og forventninger?

Stillingen som Account Manager i Aftermarket er vigtig brik i Aalborg Energie Technik a/s puslespil. Du får ansvaret for at pleje og udbygge forholdene og mulighederne for fortsat forretning hos vores spændende kunder. I rollen er det vigtigt, at man forstår, hvad der skaber værdi for vores kunder, så vi hele tiden sikrer, vi leverer som forventet. Du får desuden ansvaret for flere af vores Long Term Service Agreements (LTSA), hvor du er ansvarlig for scope og budget.

Kim Ramsøe. Head of Operations
Aalborg Energie Technik a/s
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV