7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Carsoe

Team Leader, Production

Aalborg Øst

Se video om Carsoe som arbejdsplads

Er du en løsningsorienteret ledertype med teknisk flair og en håndværksmæssig baggrund? Og drømmer du om en lederstilling indenfor produktion i en international virksomhed?

Du får ledelsesansvaret for afdelingens medarbejdere bestående af smede samt ansvaret for at opretholde et sikkert og godt arbejdsmiljø.

Carsoe
Mekoprint A/S

Sliber til svejseteam

Aalborg

Se video om Mekoprint A/S som arbejdsplads

Er du detaljeorienteret, og har du erfaring med slibning af metal?

Du bliver en del af vores svejseteam på fem kollegaer, hvor din primære opgave bliver finisharbejde af batterikasser, som er produceret på en svejserobot.

Vi er kendt for at være en virksomhed, hvor det er muligt at få et stort ansvar og frihed til at kunne balancere arbejdsliv og privatliv.

Mekoprint A/S
FORCE Technology

Teknisk dygtig NDT-inspektør til svejseinspektion

Aalborg Øst

Har du solid teknisk forståelse, og er du certificeret i en eller flere relevante NDT-prøvningsmetoder? Så er 100 NDT-kolleger klar til at byde dig velkommen på holdet!

I afdelingen arbejder vi primært med fremstillings- og tilstandskontrol og svejseinspektion - fortrinsvist på vindmøller, platforme, kedler, beholdere og røranlæg.

Du får en meget alsidig hverdag med servicebesøg på spændende kundesites i både Danmark og lejlighedsvist i udlandet.

FORCE Technology
Gem
Sterke A/S

Maskinarbejdere/industriteknikere med hurtig opstart

Aalborg Øst, Svenstrup J

Vi har travlt i vores værksted for hydraulikreparationer, og vi søger derfor to maskinarbejdere/ industriteknikere til vores værksted.

I besidder teknisk indsigt og mestrer betjeningen af en konventionel drejebænk. Derudover må I gerne have erfaring med svejsning.

I er uddannede maskinarbejdere/ industriteknikere eller har anden relevant uddannelse inden for stålindustrien.

Aalborg Energie Technik a/s

Technical Specialist til internationale idriftsættelsesopgaver

Aalborg Øst

Er du en erfaren og dedikeret idriftsætter, der brænder for at arbejde med avancerede teknologier til vedvarende energiproduktion og bæredygtige løsninger på højt niveau? Så er du måske vores nye kollega i Technical Management i Aalborg Energie Technik A/S.

Vi søger en dygtig og kvalitetsbevidst teknisk specialist, der sætter en ære i at idriftsætte vores nye anlæg inden for fastsatte tidsrammer og sikre at kunden er tryg og tilfreds ved modtagelsen.

Aalborg Energie Technik a/s
Gem
LOXAM A/S

Selvstændig mekaniker søges til branchens bedste arbejdsplads i Aalborg

Aalborg Øst

I LOXAM A/S er vi meget mere end udlejning – og går hver dag på arbejde, med det mindset at relationen er vigtigere end ordren. Vi gør det som et team, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt mens vi arbejder – og har nu plads til en ny kollega på holdet.

Du får i samarbejde med værkføreren ansvaret for, at vores materielpark altid er udlejningsklar og at vores kunder får en god oplevelse med vores materiel. Du kommer til at arbejde med alle former for reparation, service og vedligehold af entreprenørmateriel, lifte, teleskoplæssere og andet materiel samt lovpligtige årseftersyn af materiellet.

LOXAM A/S
Aalborg Portland

Smed

Nordjylland

Brænder du for sværindustri og store maskiner, og vil du være en del af et solidt team, hvor et godt sammenhold holder vores årlige produktion på 2 mio. tons cement kørende?

Så er det måske dig, vi søger som smed til vores vedligeholdsafdeling med primær område Havn, hvilket inkludere: Pakkerier, udlevering af cement og modtagelse af råmaterialer, på vores cementfabrik, hvor det er afgørende, at produktionen forløber kontinuerligt og fejlfrit.

Aalborg Portland

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV