CS WIND Offshore A/S

Kom med på holdet – og bidrag til den grønne energiomstilling

CS WIND Offshore's vision er at blive verdens førende virksomhed inden for vedvarende energi. For at gøre det til virkelighed arbejder vi løbende på at sikre det bedst mulige arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Søger du et job, der giver mening, og brænder du for at arbejde inden for grøn energi, så er CS WIND Offshore det rette sted for dig.

”Det er fantastisk at bidrage til en virksomhed, der sikrer fundamentet for grøn energi. Og så er det spændende at møde op på arbejde og have travlt, fordi vi er en efterspurgt ressource i hele verden.”

- Lise Beer Østergaard, Business Controller


I december 2023 gennemførte sydkoreanske CS WIND opkøbet af Bladt Industries, som nu har skiftet navn til CS WIND Offshore. Det nye navn repræsenterer vores ekspertise i at levere havvindmøllefundamenter og transformerstationer til havvindmølleparker.

Med mere end 20 års erfaring og industriens mest omfattende track record er vores mere end 1.000 medarbejdere i Danmark fundamentet for at videreføre den grønne omstilling – nu understøttet af den globale CS WIND familie.

CS WIND Offshore er fundamentet for den grønne omstilling offshore. Søger du et job, der giver mening, og brænder du for at arbejde indenfor grøn energi, så er CS WIND Offshore det rette sted for dig.

CS Wind Offshore er blandt de største i verden inden for havvind. Vi har i de sidste 25 år leveret til mere end 3.100 havvindmøllefundamenter svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformatorstationer.

Vores speciale er indenfor store og komplekse stålkonstruktioner. Vores historie og erfaring rækker tilbage til 1965 og gennem årene har vi bidraget med ekspertise, viden og faglighed til en lang række iøjnefaldende projekter verden over.

Vi sætter din udvikling i fokus

Vi arbejder målrettet på at være en attraktiv, udviklende og motiverende arbejdsplads. Vi gør os umage for at tiltrække og ikke mindst fastholde fagligt dygtige medarbejdere.

Vi ruster dig til dine opgaver, men vi er ikke bange for at tage dig med på projekterne fra start – det er sådan, du udvikler dig.

Vi ved, at vores medarbejdere udgør det fundament, vi skal bygge vores fremtid på og derfor har en målrettet udvikling af både personlige og faglige kompetencer høj prioritet. Vi tror på, at uddannelse og nye udfordringer skaber initiativrige og engagerede medarbejdere.

"Som ny i CS WIND Offshore ser jeg frem til at tage mere ansvar. Jeg ved, at uanset køn eller alder, kan enhver kvalificeret person finde deres egen rolle i denne branche.”

- Hsien Chuang, Project Manager.


Er du interesseret?

Vi har hovedkontor og produktionsfaciliteter i Aalborg, produktionsfaciliteter på Lindø på Fyn og i Esbjerg samt projektkontorer i henholdsvis København og Polen.

vores hjemmeside kan du læse mere om vores kompetencer og dine muligheder hos os. Vi har ofte ledige stillinger slået op. Nogle kan du søge direkte ved CS WIND Offshore, andre kan kun søges gennem rekrutteringsbureau.

”Jeg fik en praktikplads igennem en uopfordret ansøgning. Jeg blev mødt af stor tillid til mine kompetencer som nyuddannet og overskud fra flere medarbejdere til at lære fra sig. Der var rig mulighed for at arbejde selvstændigt, blive udfordret og være idérig.”

- Ida Kragh Neergaard, tidligere kommunikationspraktikant.

Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger, som du kan sende til sammen med dit CV via linket på vores hjemmeside – og hvem ved, måske er vi det perfekte match. Vi glæder os til at høre fra dig!