Bladt Industries A/S

Kom med på holdet!

Bladt Industries er fundamentet for den grønne omstilling offshore. Søger du et job, der giver mening, og brænder du for at arbejde indenfor grøn energi, så er Bladt Industries det rette sted for dig.

Bladt Industries
Bladt Industries

Hos Bladt Industries arbejder vi med store og komplekse projekter, hvor tid, præcision og kvalitet er altafgørende parametre. Hvert projekt bringer nye udfordringer med sig, og du har hele tiden mulighed for at blive bedre til det, du gør.

Rasmus Borup Nørgaard,
Project Manager

Bladt Industries

Kort om Bladt Industries

Bladt Industries er blandt de største i verden inden for havvind. Vi har i de sidste 25 år leveret til godt 2.500 havvindmøllefundamenter svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformatorstationer.

Vores speciale er indenfor store og komplekse stålkonstruktioner. Vores historie og erfaring rækker tilbage til 1965 og gennem årene har vi bidraget med ekspertise, viden og faglighed til en lang række iøjnefaldende projekter verden over.

Som ingeniør hos Bladt Industries får du fra starten et stort ansvar, men selv om der er travlt, er der altid en kollega, der står klar til at sparre med dig. På den måde kan du virkelig mærke, at du er en del af et stærkt team.

Christian Falch Thrane,
Project Manager Assistant

Bladt Industries

Vi sætter


din udvikling

i fokus

Vi arbejder målrettet på at være en attraktiv, udviklende og motiverende arbejdsplads. Vi gør os umage for at tiltrække og ikke mindst fastholde fagligt dygtige medarbejdere.

Vi ruster dig til dine opgaver, men vi er ikke bange for at tage dig med på projekterne fra start – det er sådan, du udvikler dig.

Vi ved, at vores medarbejdere udgør det fundament, vi skal bygge vores fremtid på, og derfor har en målrettet udvikling af både personlige og faglige kompetencer høj prioritet. Vi tror på, at uddannelse og nye udfordringer skaber initiativrige og engagerede medarbejdere.

Som lærling hos Bladt Industries kan du tage ansvar som en fast del af teamet. Du lærer meget hele tiden, og hver dag tager du hjem med ny viden og ny erfaring i bagagen.

Rasmus Boje Willadsen,
Smedelærling

Bladt Industries

Sikkerhed står øverst på dagsordenen

Vores medarbejderes sikkerhed er alfra og omega for os, og derfor arbejder vi fokuseret og kompromisløst med at udvikle vores arbejdsmiljø.

Vi tager stilling til egne rutiner, holdninger og værdier, og vi søger hele tiden at skabe positive forandringer til gavn for både kunder og medarbejdere.

Bladt Industries

Er du interesseret?

Vi har hovedkontor og produktionsfaciliteter i Aalborg, produktionsfaciliteter på Fyn og projektkontorer i henholdsvis København og Polen. Find vores adresser her.

På vores hjemmeside www.bladt.dk kan du læse mere om vores kompetencer og dine muligheder hos os. Vi har ofte ledige stillinger slået op. Nogle kan du søge direkte ved Bladt, andre kan kun søges gennem rekrutteringsbureau.

Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger, som du kan sende til job@bladt.dk sammen med dit CV – og hvem ved, måske er vi det perfekte match.

Vi glæder os til at høre fra dig!