Ultraaqua A/S
Aalborg Øst

Industrielektriker/automatiktekniker

Ultraaqua er en virksomhed i forrygende vækst. Derfor mangler vi en ny kollega, i vores el-afdeling.

Opgaverne vil primært være at bygge tavler til vores vandbehandlingssystemer, ajourføring af styklister og el-tegninger samt FAT-test af vores systemer.

Rejseaktivitet i beskedent omfang kan tilbydes, hvis det ønskes, men kun afhængigt af interesse og personlige egenskaber, ifm. indkørings- og servicearbejde.

Din profil:

Vi ser gerne, at du er industrielektriker, automatiktekniker eller lignende med erfaring inden for tavlebyg. Ny udlært elektriker eller anden praktisk dygtig person kan også være en mulighed. Vi accepterer en vis oplæringstid.

Du skal have lyst og evner til at udføre alle jobfunktioner fra montage til færdigt produkt. Du skal have teknisk forståelse, være struktureret og meget kvalitetsbevidst i din tilgang til alle opgaver. Du skal kunne udlægge og fortråde styringer effektivt, flot og ensartet.

Det er vigtigt, at du er samvittighedsfuld, har lyst til at lære og er parat til at tage fat på en hvilken som helst opgave.

Dansk og engelsk tale er en forudsætning, da vi har flere engelsktalende medarbejdere.

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikation
  • Flekstidsordning med mulighed for afspadsering
  • Frokostordning
  • Morgenmad mandag og fredag
  • Personaleforening med løbende arrangementer
  • Mulighed for kompetenceudvikling

Virksomheden:

Ultraaqua er en innovativ produktions- og projektvirksomhed inden for avanceret vandbehandling. Vi har vækstet fast siden starten for snart 25 år siden og har de sidste fem år med stor succes fokuseret på at opbygge et netværk af forhandlere overalt i verden. Vores fortsatte vækst er afhængig af, at vores produktion yderligere udvides og udvikles, så vi kan styrke vores position på de nye markeder.

Vi er en virksomhed med en flad struktur, som er præget af en uformel og munter omgangstone. Vi forventer fleksibilitet fra medarbejderens side, og at alle ukritisk er parate til at bidrage til alle nødvendige opgaver. Vi lægger vægt på, at alle tager ansvar for, at virksomheden også i en vækstperiode kan levere service og kvalitet, som vil sikre os kundernes loyalitet.

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte: Morten Lykkegaard Jørgensen, tel: 7199 2508 – e-mail: mlj@ultraaqua.com.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.