Sterke A/S
Aalborg Øst

Værkfører til daghold i vores afdeling for spåntagende bearbejdning

Nyoprettet stilling

Til nyoprettet stilling søger vi nu dig, der kan indgå som værkfører i vores 3000 m2 værksted for spåntagende bearbejdning. Vi ønsker at intensivere den daglige ledelse i værkstedet, så du har en hands-on tilgang og har en praktisk og motiverende lederstil overfor værkstedets 21 timelønnede medarbejdere. Du får reference til afdelingslederen for denne del af Sterkes Produktion og får særdeles stor indflydelse på værdiskabelsen i værkstedet.

Afdelingen

Vi fremstiller typisk maskinbearbejdede emner efter kundespecifikke tegninger. Som noget særligt for Sterke kan vi være med lige fra designudvikling til produktion og færdig montage. Vi bearbejder alle typer materialer såsom sort stål, rustfrit stål, støbejern og plast, og vi løser såvel større, planlagte opgaver som hasteopgaver, der skal være klar inden for en kort frist.

Du får arbejde i en virksomhed med årelang erfaring, moderne faciliteter og de rette kompetencer.

Dine vigtigste opgaver

  • Synlig og direkte hands-on ledelse med fokus på konkret feedback, sparring, motivation og trivsel
  • Forberedelse af produktionsgrundlag og produktionsplanlægning
  • Opfølgning på fremdrift i produktion iht. tidsplaner og kvalitet
  • Udarbejde tilbud og følge op herpå
  • Sikre flow og effektive forretningsgange via orden/ struktur

Din baggrund og erfaring

Du har en uddannelse som industritekniker/maskinarbejder, maskinmester eller anden relevant uddannelse, og du har en bred teknisk viden indenfor faget. Du har min. 3 års erfaring med en teamleder-rolle og/eller værkførerrolle. Vi ser ligeledes gerne, at du har erfaring fra tilsvarende branche.

Din personprofil

Som person er du tillidsskabende, god til at kommunikere praktisk på alle niveauer. Du ”ser folk i øjnene” og kan motivere medarbejderne, så de oplever stolthed og tager ansvar for egen værdiskabelse og trivsel.

Der er fart på i dagligdagen, så det er vigtigt, du kan skabe og bevare overblikket indenfor dit ansvarsområde og trives med en uformel omgangstone.

Du er ligeledes struktureret og har en udpræget ordenssans, så der til hver en tid er orden på værkstedet og dermed kan sikres optimalt flow og sikkert og effektivt arbejdsmiljø.

Du behersker engelsk i skrift og tale og har IT-kundskaber på et godt niveau.

Det får du

Sterke A/S tilbyder en karrierestilling i en vækstorienteret virksomhed. Da stillingen er nyoprettet, får du mulighed for at præge stillingens indhold og bringe dine kompetencer og erfaring i spil - så der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer, som alle vil hjælpe dig og bidrage til et godt samarbejde.

Løn forhandles med afsæt i din baggrund og dine kompetencer.

Arbejdssted

Dit arbejde vil foregå på adressen Langerak 8, 9220 Aalborg Øst.

Løbende behandling af ansøgninger & kontaktpersoner

Vi ønsker tiltrædelse 1/8 eller senest 1/9-2024. Send derfor snarest din ansøgning og dit CV til HR@sterke.dk, og mærk mailen med ”Værkfører” i emnefeltet. Vi vurderer indkomne ansøgninger løbende og forbeholder os retten til at afslutte processen, så snart den rigtige kandidat er fundet.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars Pedersen på tlf. +45 2966 0940 og/eller COO Driftsdirektør Lars Christiansen på tlf. +45 2245 4231.

Om Sterke A/S

Sterke A/S er en fusion af Aalborg Maskinfabrik og Maskinfabrikken Fuglsang, og alle aktiviteter skal samles på Aalborg Havn. Vi har specialiseret os i at udvikle, producere og servicere kraftige stålløsninger og maskiner til den grønne energiindustri. Vi er 180 medarbejdere, der arbejder i et innovativt miljø. Vi beskæftiger primært maskiningeniører, smede, svejsere og industriteknikere.

Se mere på sterke.dk