71 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

71 jobannoncer

Gem
Region Hovedstaden

Ortopædkirurgisk overlæge til Bornholms Hospital

Rønne

Stillingen ønskes besat med speciallæge i ortopædisk kirurgi med bred kompetence indenfor ortopædkirurgi, specielt traumatologi, og et...

Indrykket:
pierre.dk Rønne
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
VKST

Dygtige planteavlsprofiler til konsulentstillinger

Aakirkeby, Nykøbing F eller Sorø

Har du den plantefaglige værktøjskasse i orden? Og trives du godt i en hverdag, der starter i marken og slutter på kontoret?

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være udarbejdelse af gødningsplaner og EU-ansøgninger, rådgivning i marken samt optimering af kundernes bundlinje.

Vi lover, at du får en hverdag med masser af afveksling, og at dine kompetencer vil blive sat i spil over for nogle dygtige og ambitiøse kunder, der forventer rådgivning på højt niveau.

VKST
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Hentet fra DUOS
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Bornholms Politi

Civil skydeinstruktør og skydebanesagkyndig

Rønne

Der er tale om en alsidig stilling, hvor din tid primært vil være fordelt mellem 2 områder: Skydeinstruktør og skydebanesagkyndig.

Du vil indgå i instruktørgruppen, som skydeinstruktør, der underviser og dygtiggører politiets operative personale. Du vil også indgå som skydebanesagkyndig, hvor du skal beskæftige dig med, at godkende diverse skydebaner samt de årlige ”fugleskydninger”.

Politikredsens ledere og fagansvarlige vil sikre, at du bliver klædt på til de konkrete opgaver, som du tildeles. I forbindelse med din videre uddannelse, tager vi afsæt i de kompetencer, du aktuelt bestrider inden for området.

Gem
Bornholms Politi

Konfliktrådsmæglere

Rønne

I forbindelse med politiets landsdækkende ordning med konfliktråd i straffesager søges interesserede personer til at indgå i et mæglerteam i politikredsen.

Vi tilbyder;

  • Et spændende job hvor du som mægler i bl.a. straffesager er med til at sætte rammerne for, at den forurettede og gerningsperson på en ordentlig måde får talt om den strafbare handling.
  • Et gratis specialudviklet kursus, der vil sætte dig i stand til at kunne gennemføre en konfliktrådsmægling, samt give dig kendskab til baggrunden for konfliktrådsordningen.
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
SuperBrugsen

Delikatesseassistent 25 timer, SuperBrugsen Allinge

Vi søger en frisk medarbejder til delikatessen, der skal være med til at sikre, at vores kunder får en super indkøbsoplevelse og en god kundeservice.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Opgaver:

  • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
  • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
Gem
Region Hovedstaden

Sygeplejerske til fast stilling på 37 timer i ortopædkirurgs speciale fra 1/9 eller snarest herefter

Rønne

Bornholms Hospital er Region Hovedstadens mindste akuthospital. Mange synes, det er lidt anderledes end at arbejde på et stort hospital.

Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV