15.467 job matcher din søgning 15.467 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 15.467 resultater.
Puls Human Relations ApSIngeniør/Elektroniktekniker

Puls Human Relations ApS søger for BITZER Electronics i Sønderborg

Vi søger en ny kollega, til vores stærke PE-team (Product Engineering), hvor kvalitet og optimeringer er højt på dagsordenen. Vi byder velkommen til en hverdag, som er fyldt med spændende opgaver og projekter, blandt andet indenfor automatiseringer, robotteknologi, og bedre skalering på vores produktionslinjer.

BITZER Electronics har fortsat travlt, og står foran en række spændende projekter. For at sikre den høje kvalitet – og løfte den endnu højere – søger vi en dygtig PE-medarbejder. Du vil indgå i et godt funderet og stærkt team, som arbejder bredt med hele området – både i vores interne produktion i Sønderborg samt hos vores EMS-leverandører i Polen og Asien.

Arbejdsopgaver

 • Definition og opbygning af produktionslinjer
 • Medvirke til indkøring af prototyper og 0 serier ved vores EMS-leverandører
 • Medvirke til tekniske afklaringer med vores EMS-leverandører
Kolon Total Inventar
Produktionsleder til vores produktion i Osted

Kolon Total Inventar

Til vores produktion i Osted, Lejre, søger vi en erfaren og fagligt stærk produktionsleder. Du vil være ansvarlig for den daglige planlægning og drift af produktionen og at sikre at ordrer leveres til den aftalte tid og i den rigtige kvalitet. Ligeledes skal du sikre at vores produktion kører optimalt og alle arbejdsstationer udnyttes bedst muligt.

Du skal have erfaring fra en mindre eller mellemstor produktionsvirksomhed der er ordreproducerende.

Det er vigtigt at du er en synlig og nærværende leder. Du skal have overblikket over hele produktionen, men skal også kunne træde til i spidsbelastninger.

Kolon Total Inventar
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
IT-supporterelev

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje

Er du klar til at yde vores kolleger den bedste service indenfor IT? Og arbejder du grundigt, systematisk og kvalitetsbevidst med dine arbejdsopgaver?

Så får du her muligheden for at blive IT-supporterelev i vores IT-afdeling, som varetager den daglige drift og vedligeholdelse af virksomhedens IT- systemer og udstyr.

Som vores nye IT-supporterelev vil du få en stor kontaktflade på tværs af hele virksomheden.

Vi lægger stor vægt på dit serviceniveau, og på at du trives i et miljø, hvor alt ikke er givet på forhånd. Du vil få mulighed for at præge hverdagen og sørge for at sagerne bliver fulgt til dørs.

Vordingborg KommuneController for Børn, Familie og Sundhed i Team Styring og Analyse

Vordingborg Kommune

Er du en stærk analytiker, og trives du med at belyse komplekse problemstillinger? Vil du være med til at sikre effektiv og transparent styring af økonomien i Vordingborg Kommune? Så har vi en spændende stilling til dig.

Som controller bliver du en del af Team Styring og Analyse i den centrale økonomistab, men du vil samtidig være tæt knyttet til det strategiske arbejde på fagområderne. Det specialiserede børneområde er udfordret af store udgifter til anbringelser og arbejder i disse år med at beregne endnu bedre prognoser og sikre tilstrækkelig forebyggelse. Sundhedsområdet er for alvor ved at konsolidere sig som ”det nære sundhedsvæsen”, og du vil have tæt samarbejde med chef og ledere om prioriteringen af midler til træning, rusmiddelbehandling, sundhedspleje og tandpleje.

Solrød KommuneVI MANGLER DIG - SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER TIL VORES AFTENVAGT

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social-og sundhedshjælper, så er du måske en af vores nye medarbejder i Solrød Kommune til de udekørende teams, der dækker hele Solrød Kommune.

I Solrød Kommune er vi i rivende udvikling, og Den kommunale Hjemmepleje er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere, især ældre og komplekse borgere, der har brug for vores sygepleje- og sundhedsfaglige pleje, samt omsorg og støtte for at klare hverdagen.

Derfor søger vi 1 social- og sundhedshjælpere, der skal indgå i vores aftenvagtteams. Stillingen er 28 timer ugentligt, efter 5-2-systemet med weekendvagt hver anden uge. Vi består af 9 social- og sundhedshjælpere/sygehjælpere samt 3 social- og sundhedsassistenter i hver vagtuge.

LejeVikar ApSLagermedarbejdere til vikariater

LejeVikar ApS

Grundet et stigende antal forespørgsler i Nordsjælland, søger vi i øjeblikket efter vikarer til lageropgaver.

Som vikar kan dine arbejdsopgaver variere fra gang til gang og det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og klar på at lære nyt.

Opgaverne kan blandt andet være:

 • Pakke/plukke
 • Varemodtagelse
 • Truckkørsel
 • Stablerkørsel
 • Forefaldende lageropgaver
Solrød KommuneVI MANGLER DIG - SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social-og sundhedshjælper, så er du måske en af vores nye medarbejdere i Solrød Kommune til de udekørende teams, der dækker hele Solrød Kommune.

I Solrød Kommune er vi i rivende udvikling, og Den kommunale Hjemmepleje er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere, især ældre og komplekse borgere, der har brug for vores sygepleje- og sundhedsfaglige pleje, samt omsorg og støtte for at klare hverdagen.

Derfor søger vi 4 social- og sundhedshjælpere, der skal indgå i vores dagvagtteams. Stillingerne kan planlægges til en ugentlig norm på mellem 28 og 37 timer med arbejde hver 2. weekend.

Frederiksberg Forsyning
Kundemedarbejder (barselsvikariat)

Frederiksberg Forsyning

Sætter du pris på at være en del af et travlt og afvekslende miljø, og interesserer du dig for områder som kundeservice og kommunikation? Så er du måske vores nye kollega?

Frederiksberg Forsyning søger en barselsvikar til vores kundeafdeling i et år fra 1. september 2020. Afdelingen består p.t. af 5 medarbejdere og 2 elever. Vi forventer, at du sætter dig i kundens sted, lytter og svarer med et smil på læben. I kundecentret løfter vi i flok, så du trives med mange forskellige opgaver og træder til, når der er behov for det. Du er imødekommende, servicemindet og kan li´ at tale med mennesker.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være

 • kundekontakt – telefonisk og på mail
 • registrering i kundesystem
 • regningsbehandling
 • inkassation
Frederiksberg Forsyning
Vordingborg KommuneSocial- og sundhedshjælper til aftenvagt på Præstø Multicenter

Vordingborg Kommune

Da vores social- og sundhedshjælper gennem mange år har valgt at gå på pension, søger vi en ny kollega til vores aftenvagtsteam.

Arbejdstiden ligger på nuværende tidspunkt i tidsrummet kl. 14-22. Arbejdsdagen starter, således at der er en glidende overgang fra dagvagt til aftenvagten.

Din opgave er at medvirke til en hyggelig aften for vores beboere. Opgaverne er hygge i kaffesituationen, hjælpe beboerne med personlig pleje og praktiske opgaver, der kan være i en aftenvagt.

Stillingen er fortrinsvis inde på Præstø Multicenter, hvor der er 34 beboere fordelt på 3 afdelinger, samt 10 akutpladser. Vi har i alt 5 medarbejdere på vagt til de 3 afdelinger og akutpladserne. Derudover har vi en medarbejder til at varetage køkkenfunktionen.

Evida
Teknisk designer til anlægsprojekter

Evida, Nyrup

Er teknisk design din ting? Og vil du gerne være en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling?

Evida

Biogasbranchen er i hastig vækst, og biogassen udgør en stadig større andel af gassen i det danske gasnet. Som hele Danmarks gasdistributør er én af Evidas hovedopgaver at sikre, at biogasanlæg tilkobles det landsdækkende gasnet hurtigt og effektivt, og vi skal sikre, at biogas såvel som andre grønne gasser anvendes, hvor det er mest optimalt set i et samfundsperspektiv.

Derfor søger Evidas Anlæg og Teknik en teknisk designer eller konstruktør til projektering af anlægsprojekter i forbindelse med tilslutning af biogasanlæg, samt i forbindelse med ændringer og udvidelser af gasnettet.

Helt specifikt kommer du til at arbejde med projektering af nye gasledninger, omlægninger og øvrige anlægstekniske projekter.

Evida
Fonden VITA – center for socialt arbejdeUdviklingsorienteret Socialkonsulent

Fonden VITA – center for socialt arbejde, Kolding

Fonden VITA søger en fagligt kompetent, alsidig og udviklingsorienteret socialkonsulent med uddannelsesmæssig baggrund som socialrådgiver. Stillingen er til besættelse til den 1.10. 2020.

Den nye socialkonsulent søges til fortrinsvist at varetage arbejdsopgaver indenfor:

 • Koordinering af støttepersonsager og samværssager.
 • Varetagelse af forældrekompetenceundersøgelser og børnefaglige undersøgelser.
 • Varetagelse af behandlings- og støtteopgaver i hjemmet.
The Mill & Mortar Trading Company ApSKundeservicemedarbejder – Barselsvikariat 1 år

The Mill & Mortar Trading Company ApS, Vedbæk

Kan du lide at have mange bolde i luften? Kan du sprede god karma gennem telefon og mail? Er du kvik i hovedet og på fødderne? Kan du lide duften af krydderier?

Hvis du kan svare ”ja” til ovenstående, så er du måske den vi søger.

Din dagligdag vil foregå i og omkring vores færdigvarelager, og du bliver hovedansvarlig for at modtage, indtaste, pakke og afsende ordrer fra dag til dag. Dette involverer også en del kommunikation med vores kunder på telefon og mail.

Så du skal have smil i stemmen, kunne bevare overblikket, huske de små detaljer – og få noget fra hånden.

Rigtigmad.dk ApSLager- og logistikmanager

Rigtigmad.dk ApS, Køge

I takt med, at vores virksomhed vokser, så søger vi nu nye medarbejdere. Som vores nye lager- og logistikmanager vil du indgå i driften som daglig leder af lager- og ordreekspeditionen på vores adresse i Køge.

Vi er en lille organisation og du vil derfor komme til, at arbejde tæt sammen med resten af holdet bag Rigtigmad i dagligdagen.

Ansvarsområder

 • Drift samt optimering af lagerfunktionen inkl. medarbejderansvar
 • Daglig håndtering af eksterne fragt- og leveringsaftaler
DUKASKU-UNGBO IVSEnergisk og handlekraftig uddannet lærer til Afklaringsforløb & STU-tilbud

DUKASKU-UNGBO IVS, Hvalsø

Dukasku søger en uddannet lærer til vores nyoprettede Afklaringsforløb & STU-tilbud.

Da tilbuddet endnu er i en opbygningsfase, vil du til en opstart skulle varetage flere roller. Du kommer til at få en central funktion i selve etableringen af tilbuddet. Desuden vil der være behov for at placere timer både på selve undervisningsdelen og på støttekontakttimer i vores § 107/efterværnsafdeling.

Målgruppen er primært børn og unge i alderen 10-17 (25 år) udsat for negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter, hvorfor erfaring med dette område vil være en fordel. Det er normaltbegavede børn og unge som er udfordret psykisk, socialt og fagligt.
SafeExIT A/SVærkstedsmedarbejder – værksted, produktion, montage, service, lager

SafeExIT A/S, Glostrup

Du er måske uddannet elektriker eller har anden form for el-teknisk baggrund. Du skal være fleksibel, da opgaverne er varierende over tid. Du skal have kendskab til IT på brugerniveau, men har du også kendskab til MS Dynamics C5 og/eller til tegneprogrammer, vil det være en fordel.

Du skal være fleksibel og primært deltage i vores produktion/montage af belysningsarmaturer og Ex-produkter. Derudover reparation af produkter samt forefaldende lagerarbejde og eventuelt køre lidt ekstern service. Du vil naturligvis blive oplært hen ad vejen efter behov.

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job. Desuden tilbyder vi gode og ordnede forhold, pensionsordning og sundhedsforsikring m.v. Omgangstonen er uformel, og vi lægger vægt på, at dine holdninger matcher firmaets værdier.

Ventu A/SINTERN FACILITY MANAGER

Ventu A/S, København

Som Facility Manager vil du opleve en spændende dagligdag med alsidige opgaver, hvor service er omdrejningspunktet for alt, hvad du laver – vi forventer, at du er nærværende og omhyggelig i din omgang med kollegaer og opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Bestilling af varer
 • Besvarelse af telefonopkald og telefonomstilling
 • Modtagelse af gæster

Stillingen er på 25 timer om ugen og arbejdstiden er typisk i tidsrummet 08.30-13.30.

Nordfyns Kommune
Natsygeplejerske til Sygeplejen

Nordfyns Kommune, Søndersø

Sygeplejen i Nordfyns Kommune søger sygeplejerske til en fast nattevagtstilling.

Historisk set har natsygeplejerskerne arbejdet 5+2 på fast dage – 28 timer/ugentligt og hver anden weekend. Dette er stadig en mulighed, men der er også åbenhed omkring nye modeller til at sammensætte et vagtrul.

Sygeplejen i Nordfyns Kommune har 35 udekørende sygeplejersker ansat og de er fordelt på tre kontorer i kommunens hovedbyer. Som sygeplejerske om natten er du en del af det samlede nattevagtsteam af sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter.

Lemvigh-Müller A/SAccount manager med flair for koncept- og løsningssalg til maskinindustrien i Jylland

Lemvigh-Müller A/S

Totalløsninger, TCO, forretningsforståelse kombineret med en masse tekniske komponenter. Kan du genkende en eller flere af disse?

Hos Lemvigh-Müller kan du tage din el-tekniske og mekaniske viden kombineret med kommercielt mindset i brug som account manager med Danmarks bredeste produktsortiment og nogle af de stærkeste brands i ryggen.

Det bliver din opgave at øge salget inden for dit segment, som bliver tavle- og maskinbyggere i Danmark. Din mission er derfor at hjælpe vores account og key account managers og andre kolleger ved at lave mersalg til nye og eksisterende kunder.

Du vil således bruge din tekniske viden indenfor el, mekanik og værktøj, når du taler med kunderne om alt fra produkter til total cost of ownership og servicekoncepter. Kort sagt, du ved, at det ikke bare handler om priser men om at skabe værdi gennem totalløsninger.

Lemvigh-Müller A/SSalgsingeniør til forretningsområdet alarm, sikring og overvågning

Lemvigh-Müller A/S, Åbyhøj

Til vores Århus-afdeling søger vi en ambitiøs tekniker, teknolog eller lign., der brænder for alarm, sikring og overvågning.

Hvis du er den rette person, kan vi tilbyde dig en stilling som intern sælger og supporter i et udviklingsorienteret miljø, hvor samarbejde og brug af hinandens kompetencer er i højsædet.Lemvigh-Müller er en af de førende leverandører inden for alarm, sikring og overvågning i Danmark. Vi leverer løsninger og komponenter til bl.a. professionelle alarm- og sikringsinstallatører.

Dine opgaver

 • Vejledning og tilbudsgivning til kunderne med fokus på god kundeservice
 • Deltagelse i afdelingens øvrige salgsarbejde, herunder support til og samarbejde med eksterne sælgere
 • Sammen med dine kolleger og udvalgte producenter/leverandører at finde de rigtige tekniske og kommercielle løsninger
WeCare Holding ApSAlles Lægehus søger en kompetent konsultationssygeplejerske til større lægepraksis

WeCare Holding ApS, Frederikshavn

Til alles Lægehus Frederikshavn søger vi en erfaren sygeplejerske til fuldtidsstilling med opstart 1. september.

Som sygeplejerske hos alles Lægehus vil du kunne arbejde med høj grad af selvstændighed i de daglige opgaver, men du vil også indgå i et fagligt samarbejde, samt have kontinuerlig sparring med dine kolleger i lægehuset.

Vi ønsker en sygeplejerske, der på stedet tager del i den faglige udvikling, hvor der bl.a. er stor fokus på opgavefordeling og kompetenceudvikling. Vi arbejder meget målrettet mod, at vores lægehuse skal være et rart og trygt sted for både vores patienter og medarbejdere. Som vores nye sygeplejerske vil du bidrage til denne målsætning.

Dine opgaver vil, ud over egne konsultationer og forløb, kunne indebære både administrative og akutte opgaver.