VKST

VKST er et af landet største rådgivningsvirksomheder til landbruget

I VKST har vi specialiseret os i landbrugsrådgivning, men vi tilbyder rådgivning til alle typer virksomheder og til alle aspekter af virksomhedsdriften. Vi har i dag mere end 7.000 kunder fordelt på Sjælland, Fyn og Sydhavsøerne, og for os betyder de nære kunderelationer alt.

Vi er 280 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Sorø og Nykøbing, og Hos VKST vægter vi altid medarbejderne højest – for kun således kan vi sikre, at vores kunder bliver serviceret og rådgivet på den bedst mulige måde. Vi har et stærkt og unikt sammenhold blandt medarbejderne i VKST. Det er bygget på et godt samarbejde blandt både ledere, medarbejdere og kunder, samt en høj faglig udvikling for de enkelte medarbejdere.

Arbejdsglæde er en vigtig faktor i VKST

Det er vigtigt for os, at du som medarbejder har det godt, og at du kan gå glad på arbejde og hjem igen. Derfor har vi også stor fokus på work/life-balance, så arbejdsliv, familieliv og fritid kan gå op i en højere enhed.

Derfor har vi gjort det tydeligt, hvad der bliver forventet af hver medarbejder, og hvad der skal nås. Men også, at du som ansat i VKST har frihed til selv at vælge, hvornår og hvordan du klarer arbejdsopgaverne. Således kan du selv være med til at skabe en god balance mellem den tid og de kræfter, du lægger hos VKST, og den tid, du bruger i hjemmet, på dig selv og din familie.

Plads til udvikling og fordybelse

VKST er en virksomhed med plads til faglig udvikling og fordybelse. Her er både fagnørder og generalister, og vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, der kan tiltrække, udvikle og fastholde de dygtige medarbejdere.

Derfor vil du altid opleve et stort fokus på den høje faglighed, når du arbejder hos os – uanfægtet hvilken afdeling, du arbejder i. Og der er kort vej fra ord til handling, hvis du har en god ide. Du har derfor stor indflydelse på dit arbejde og den rådgivning, vi giver vores kunder.

Du bliver en del af en stor arbejdsplads med en stor mangfoldighed i både arbejdsopgaver og jobfunktioner, og har du et ønske om at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, er VKST stedet at være. Her har du nemlig mulighed for at specialisere dig dybt inden for et fagligt felt og skifte mellem fagområder. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne på vej.