CV
Læg fokus på dit CV – start med en brutto-version

Invester tid i at lave et uddybende brutto-CV og stå stærkere i din jobsøgning.

Er du ledig, eller er du blot på udkig efter nyt job, kan det være svært at vide, hvor du skal starte med din jobsøgning.

Et af de steder, det kan betale sig at investere tid i, er at lave et fyldestgørende brutto CV, som indeholder alle dine erfaringer og alle dine kompetencer. Gør det tidligt i din jobsøgningsproces, så kan du hurtigt sende et tilpasset CV, når du ser et spændende job.

Nedgang i flere brancher

Corona-pandemien har sat sit aftryk, og der er kommet flere ledige som følge af nedlukninger og nedgang i flere brancher. Her et lille år efter den første nedlukning kan vi se, at det har ramt meget forskelligt i forskellige brancher – noget du kan læse mere om her.

Få hjælp til din jobsøgning

Er du i en af de brancher, som er negativt påvirket af COVID-19, lavede Thomas og Søren sidste år under første nedlukning en video, der guider til, hvordan du kan komme i gang med din jobsøgning ved hjælp af dit brutto-CV.

De kommer med en række gode råd og fortæller blandt andet, at dit brutto-CV er det, der danner fundamentet for det målrettede CV.

Søg job med et målrettet CV

Et målrettet CV er det CV, som du sender, når du søger et specifikt job. Thomas fortæller, at det er vigtigt, at du med udgangspunktet i dit brutto-CV, skærer det målrettede CV til, så det bedst muligt matcher det job, du søger.

Det er en tidskrævende proces, men det er investeringen værd. De, der sidder og læser CV’erne hos virksomhederne, kan nemlig meget hurtigt spotte et standard-CV, og det tæller ikke i en positiv retning. Det målrettede CV gør, at du i langt højere grad skiller dig ud fra mængden. Se med nedenfor, og hør selv hvad de fortæller:

Påbegynd dit brutto-CV

En lille bonusinfo er, at har du oprettet, eller vil du oprette en CV-profil hos Jobindex, skal du udfylde den som et brutto-CV, da du derved højner dine muligheder for at blive fundet.