100 it-konsulenter til indføring af Databehandling og Registrering

Har du mod på det nyeste, og er du klar til en omskoling indenfor Personlig Kontakt, Papirbaseret Sagsbehandling og Ringbindsregistrering? Så bliv en del af Det Nye SKATs storsatsning indenfor Manuel Databehandling!

SKAT skifter stil

SKAT har på det seneste oplevet nogle kedelige episoder med IT-systemer, aktieudbytteudbetalinger og politikeres partnere. I deres seneste rapport er Rigsrevisionen (RR) nået frem til, at man kunne have sparet 9 milliarder kroner (9 Gkr), hvis man havde brugt Menneskelig Intelligens (MI) i den udenlandske udbyttesag (UUBS).

Derfor har SKAT iværksat et nyt projekt, hvor vi gradvist og senest i 2020 har færdigimplementeret papirbaserede skattesystemer. Ved at kombinere Manuel Databehandling (MDB) med Small Data (SD) og MI, forventer vi at kunne dække tabet af UUBS.

Bliv en del af SkattebasseService (SBS)

Som vores nye IT-konsulent bliver du en del af vores Håndholdte Registrerings (HR)-afdeling, som vil tælle mere end 100 skattekonsulenter i et lækkert, åbent og til tider næsten tyst kontormiljø.

Du vil fysisk tage imod skattebetalere, som vi i vores system kalder Skattebasser, og sammen foretager I de udregninger, der skal til for at opstarte, gennemføre og afslutte en Skattebasses sag inden for fx forskudsopgørelse, fradrag og årsopgørelse. Her vil du få ansvar for at:

  • Sætte krydser i fortrykte kasser på flerfarvet gennemslagspapir
  • Udføre mellemregninger på lommeregner
  • Eksekvere Ringbindsregistrering (RBR)
  • Skabe personlige relationer med Skattebassen
  • Forebygge, at skat udbetales til juridiske personer

Frynsegoder, fordele og fremtidige muligheder

Som ansat i Det Nye SKAT (DNS) får du selvfølgelig fradrag for alt, og vi forventer ikke, at du betaler skat for husnære tjenester (HNT), såsom rengøring, havehjælp, håndværkere, værelsesudlejning eller børnepasning.

Du vil opbygge styrke i den arm, du åbner ringbind og sætte krydser med, men indtil da udlåner vi elastikbind til hånd- og albueled. På sigt - og afhængig af, hvor dine styrker ligger - kan du blive Dyneløfter, Inkassogorilla eller Pantefoged og komme på forretningsrejser rundt om i landet. Kilometerpenge udbetaler du til dig selv efter Statens takster.

Endelig har SKAT et erklæret mål om at støtte udviklingen af arbejdspladser i Udkantsdanmark (UAU). Du skal derfor regne med, at din fysiske arbejdsplads mindst hver 6. måned vil blive relokeret til et nyt geografisk område i takt med, at behovet for UAU ændrer fordelingsprofil.

Jobbet er noget for dig, hvis du:

  • Er god til at taste på lommeregner samt har en fast hånd, der kan få kuglepennen til at sætte aftryk på alle 5 gennemslagssider
  • Ikke tidligere har haft tennisalbue eller er allergisk overfor karbonpapir
  • Er åben over for overarbejde, fx når systemerne åbnes for at tjekke årsopgørelse

Spørgsmål og ansøgningsfrist

Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du ringe til SKATs servicetelefon 72 22 18 18.

Søg jobbet senest i dag den 1. april 2016skattefar@jobindex.dk.