Jobannonce


Høje-Taastrup KommuneNærværende pædagog med høj faglighed til Mariehønen

Høje-Taastrup Kommune

Du er fyldt med nye ideer og god energi og vil meget gerne udfordres i din faglighed og være med til at give børnene de bedste muligheder. Når du er sammen med børn i 0-6-årsalderen, bringer du aktivt dine kompetencer i spil og bidrager til at skabe optimale læringsmiljøer for børnene gennem planlægning, evaluering, fordybelse, refleksion og undersøgende praksis.

I Mariehønen har vi et fantastisk miljø med gode rammer både ude og inde – hver gruppe har sit eget rum, og hele huset er åbent for leg og aktiviteter. Vi er en lille 0-6 års daginstitution med ca. 50 børn fordelt på en vuggestuegruppe, en mellemgruppe og en børnehavegruppe. Du vil høre til i mellemgruppen.

Vi er mangfoldige og har et højt fagligt niveau, og vi prioriterer samspil og relationer højt og er nærværende og empatiske kollegaer.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!