46 job matcher din søgning 46 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Høje-Taastrup Kommune Frøgård Allé søger souschef

Høje-Taastrup Kommune

Vil du være med til at sikre og udvikle en faglig høj kvalitet og løfte det specialiserede socialområde for voksne? Og brænder du for at give beboerne de bedst mulige livsbetingelser og at have fokus på deres ønsker og drømme? Så har vi jobbet!

Du bliver souschef på det døgndækkende botilbud Frøgård Allé (§ 108), hvor der i tre huse bor i alt 24 beboere. Beboere på Frøgård Allé har forskellige funktionsnedsættelser, og de skal have mulighed for at leve det bedste liv, de kan sammen med de medarbejdere, der er omkring dem og familie og venner. De skal have en god dagligdag, sjov i weekenden og alt, hvad der kan fejres, skal fejres.

Som souschef ved Frøgård Allé har du ledelsesansvar og har ansvar for at sikre den faglige udvikling på bostedet i samarbejde med områdelederen.

Høje-Taastrup Kommune To pædagoger til fantastiske børn og dygtige kollegaer på Sengeløse skole og SFO

Høje-Taastrup Kommune

Kunne du tænke dig et job i en skole og SFO, hvor fællesskab, faglig udvikling og trivsel er i højsædet både blandt børn og voksne? Og vil du bidrage med struktur og gode initiativer til at skabe de bedste rammer for gode læringsmiljøer og udvikling for vores skønne børn? Så bliv en del af Sengeløse Skole og SFO.

Sengeløse Skole og SFO er en lokal folkeskole i smukke omgivelser med skønne børn, engagerede forældre og dygtige medarbejdere.

Vi søger to pædagoger til vores SFO med timer i indskolingen. Stillingerne er på henholdsvis fuld tid og nedsat tid.

Vi er en del af Fremtidens skole og arbejder med projektbaseret læring i både skole og SFO.

Vi har fokus på at byde dig velkommen som ny kollega og sætte dig godt ind i arbejdslivet på Sengeløse Skole uanset erfaring.

Høje-Taastrup Kommune Pædagog til Heltidstilbuddet på Mølleholmskolen

Høje-Taastrup Kommune

Da en af vores dygtige pædagoger skal på barsel, leder vi efter den perfekte vikar.

Så kunne du tænke dig et job, hvor dine pædagogiske evner både udvikles og udfordres? Har du lyst til at være med til at gøre en betydelig forskel for børn med lavt kognitivt funktionsniveau?

Og vil du være en del af en dedikeret og professionel arbejdskultur med mulighed for egen udvikling?

Så er vores socialpædagogiske skoletilbud lige noget for dig!

Du bliver en del af vores indskoling. Børnene er delt i tre hold, hvor du vil blive tilknyttet det ene indskolingshold, der består af en lærer og fire pædagoger samt dig. Vi har det godt sammen i teamet, giver glædeligt hinanden en hjælpende hånd og skaber plads til grin i dagligdagen.

Høje-Taastrup Kommune Sagsbehandler til ambitiøst og udviklingsorienteret sygedagpengeteam

Høje-Taastrup Kommune

Kan du gøre en forskel for borgere, der skal fastholdes på arbejdsmarkedet? Er du god til at skabe kontakt og være i dialog med både borgere og samarbejdspartnere, samtidig med at du er kreativ og ser muligheder?

Så har du nu mulighed for at arbejde i vores team, hvor du sammen med os kommer til, at arbejde for at fastholde borgere i beskæftigelse. Hvor vi har kontakt til og koordinerer indsatser med arbejdsgivere og andre samarbejdspartnere, mens vi selvfølgelig indhenter og anvender dokumentation til brug for socialfaglige vurderinger.

I Høje-Taastrup Kommune giver vi vores borgere en tæt og håndholdt indsats, der kan hjælpe borgerne tilbage på arbejdsmarkedet. Vi har fokus på den gode sagsbehandling - både for borgerne og for sagsbehandlerne.

Gem
Høje-Taastrup Kommune Fagligt fyrtårn - Fagspecialist med erfaring til Jobcentret

Høje-Taastrup Kommune

Har du et stort fokus på helhed og sammenhæng? Er du dygtig til formidling – både når du stiller dig op foran andre, men også i en samtale én til én? Drømmer du om at være en central figur i den videre udvikling og implementering af de mange initiativer, der er iværksat gennem mange års arbejde med tværfaglighed i Jobcenter Høje-Taastrup?

Så bliv en del af vores team med høj faglighed og holdånd og vær bl.a. med til at:

  • Understøtte en teamkultur, hvor vi tror på borgernes ressourcer og muligheder i forhold til både arbejdsmarked og uddannelse
  • Sikre flow i opgaveløsningen og at der skabes resultater til gavn for borgerne
  • Bidrage til den gode udvikling på sygedagpenge-, jobafklaringsforløbs-, ressourceforløbs- og fleksjobsområdet m.m.
Høje-Taastrup Kommune Forløbskoordinator til Beskæftigelseshuset

Høje-Taastrup Kommune

Vil du være en del af Høje-Taastrup Kommunes interne arbejdsmarkedsrehabiliterende tilbud? Og har du lyst til i samarbejde med den enkelte borger at bidrage til udvikling af arbejdsevnen hos borgere med komplekse udfordringer? Så har vi jobbet!

Efter en projekt- og pilotperiode er Beskæftigelseshuset nu et fast tilbud til ledige borgere med komplekse udfordringer og behov for parallelle og ofte tværfaglige indsatser. Beskæftigelseshusets medarbejdere samarbejder med virksomheder, det kommunale og regionale sundhedssystem, tilbud efter Serviceloven og frivillige tilbud i lokal- og civilsamfund.

Du arbejder tæt sammen med en lang række samarbejdspartnere, især Jobcentrets beskæftigelsesvejledere, som er involveret i borgernes forløb. Du har en ressourceorienteret tilgang, og har kendskab til fx LØFT-metoden. Og så er du i udpræget grad optaget af borgerinddragelse.

Gem
Høje-Taastrup Kommune Fysioterapeut til Job & Sundhed

Høje-Taastrup Kommune

Brænder du for at arbejde med borgere med udfordringer i forhold til arbejdsmarkedet? Har du lyst til at arbejde med det fysioterapeutiske område på en anderledes måde end den klassiske behandlingsorienterede metode? Så har vi jobbet!

Du vil til daglig indgå i et lille team med stor erfaring med mestringsforløb og det arbejdsmarkedsrehabiliterende område. Vi vægter smitsomt humør, mod og faglighed højt og ser frem til at tage imod en ny kollega at samarbejde, sparre og udvikle sammen med.

Vi tilbyder ikke traditionel fysioterapeutisk behandling, men derimod fx træning, afspændingsforløb og psyko-edukative undervisningsforløb, og du står for at tilrettelægge og undervise forskellige gruppeforløb såvel selvstændigt som sammen med dine kolleger.

Høje-Taastrup Kommune Lærer søges til dagbehandling

Høje-Taastrup Kommune, Hedehusene

Da én af vores gode kollegaer har valgt at søge andre udfordringer, og vores hus samtidigt vokser i takt med nye, spændende opgaver, søger vi en lærer til den ledige lærer stilling.

Flønghuset er Høje-Taastrup Kommunes egen dagbehandlings tilbud. Vi har plads til 20 børn fra 0.- 6. klasse med forskellige former for tilknytnings- og relationsforstyrrelser. Det er børn, som har behov for at blive mødt af mentaliserende, engagerede og autentiske voksne, som kan støtte dem, når deres hverdag ramler, og give dem bedre udviklingsbetingelser videre i livet. Det stiller i hverdagen store krav til personalets rummelighed, samarbejde og fleksibilitet, men det giver også mulighed for at gøre en forskel for børn fra socialt udsatte positioner.

Vi arbejder mentaliserings baseret ud fra den miljøterapeutiske tilgang med begreber som struktur, relation og troværdighed.

Vi vil sindssygt gerne have DIG med på holdet – hvornår kan du starte som pædagog i vores fantastiske vuggestue?
Bare rolig, det her ér en helt normal jobannonce, og vi har selvfølgelig ikke adgang til hverken dit webcam eller dit kamera på mobilen – vi...
Høje-Taastrup Kommune, Hedehusene
Jobcenter
Indrykket:
Vær med til at skabe engagerende, udfordrende læringsrum i vores beskæftigelsesteam
Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor vi vægter at se folk, for det de kan og kan komme til at kunne?
Høje-Taastrup Kommune, Taastrup
Jobcenter
Indrykket:
Personalekonsulent til unikt job med faglig bredde indenfor personalejura og arbejdsret
Vil du have et spændende job med afvekslende opgaver i, og brænder du for rollen som tæt sparrings- og samarbejdspart for organisationens ledere?
Høje-Taastrup Kommune, Taastrup
Jobcenter
Indrykket:
Taxhuset søger engageret social- og sundhedshjælper
Taxhuset søger social- og sundhedshjælper til barselvikariat 32 timer ugentligt fra 1. september 2022 eller snarest muligt.
Høje-Taastrup Kommune, Taastrup
Jobcenter
Indrykket:
Pædagogmedhjælper til vuggestuen i Junglehuset
Vores vuggestuebørn mangler en ny voksen, som er nærværende, god til at igangsætte aktiviteter og vild med at tumle med børnene på gulvet.
Høje-Taastrup Kommune, Taastrup
Jobcenter
Indrykket:
Teknisk Serviceleder til Taastrup og Fløng Svømmehal
Kunne du tænke dig et job, hvor du indgår i tæt samarbejde med gæster, brugere, kollegaer og lederkolleger?
Høje-Taastrup Kommune, Taastrup
Jobcenter
Indrykket:
Vægter til aften- og natarbejde i Høje-Taastrup Kommune
En af vores nattevægtere har fået job andet sted i kommunen, derfor søger vi en ny kollega til vores vægtergruppe.
Høje-Taastrup Kommune, Taastrup
Jobcenter
Indrykket:
Hjælp til pige med diabetes til Bakketoppen
Er du god til mennesker og tal og er du øvet i engelsk?
Høje-Taastrup Kommune, Taastrup
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Social- og sundhedsassistentelever til GF2
Vil du gerne arbejde med mennesker, som har behov for pleje og omsorg på et højt fagligt niveau?
Høje-Taastrup Kommune, Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Indrykket:
Ambitiøs ansvarlig vejleder og SOSU-assistent, der brænder for læring
Er du en erfaren SOSU-assistent med styr på fagligheden og brænder du for at give dine erfaringer videre til nye elever?
Høje-Taastrup Kommune, Taastrup
Jobcenter
Indrykket:
Lærer i dansk og engelsk til udskolingen i Læringshuset
Vil du være med til at sætte retning for, hvordan sprog gør sig gældende i skolen i det 21. århundrede?
Høje-Taastrup Kommune, Hedehusene
Jobcenter
Indrykket:
Pædagog til vuggehaven i Rundageren
De sejeste og ældste vuggestuebørn venter spændt på deres nye nærværende, omsorgsfulde og initiativrige voksne, som brænder for deres trivsel, udvikling og læring.
Høje-Taastrup Kommune, Taastrup
Jobcenter
Indrykket: