Introvert Sansende Tænkende Opfattende

Fokus på at finde den logiske måde at få tingene gjort på

ISTP-typer er ofte saglige, logiske og eftertænksomme personer, som holder af at gennemskue, hvordan tingene fungerer. Deres talent ligger i at kunne løse problematikker, der opstår pludseligt, og de går ikke af vejen for at arbejde længe på at få problemet løst. De er selvstændige, nysgerrige og praktisk orienterede, ofte begavet med teknisk snilde.

For ISTP'er er det vigtigt, at organisationen eller virksomheden har en løsere struktur med få regler. Hvis en ISTP'er skal bevæge sig i stive strukturer, kan det give stress og frustration og dermed nedsat arbejdsglæde. Man ser derfor ofte denne type være velfungerende i projektorienterede organisationer.

Følgende kendte personer har typekoden ISTP: Nik (fra Nik og Jay), Woody Allen, Katherine Hepburn

Tag persontypetesten

Hvilken type er du? Prøv vores online persontypetest og bliv klogere på dig selv. Brug indsigten i din jobsøgning, til jobsamtale eller til din næste MUS.

Tag testen

Persontypernes dimensioner

Introvert eller ekstrovert? Her har du sikkert en fornemmelse af, hvad du er. Men er du tænkende eller følende? Intuitiv eller sansende? Bliv klogere på hvad testens dimensioner dækker over her.