167 job matcher din søgning 167 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BB Biogas ApSDriftstekniker – til Biogasanlæg i Vrå

BB Biogas ApS

Har du lyst til at bringe dine tekniske færdigheder i spil og være med til at sikre optimal, kontinuerlig drift på vores biogasanlæg – BB Biogas ApS i Vrå?

Vi søger en medarbejder til driftsteamet, der skal varetage og optimere driften af vores biogasanlæg i Vendsyssel.

Du kommer til at arbejde med

 • Daglig drift og overvågning af anlægget
 • Assistere ved vedligehold og optimering af anlæggets tekniske udstyr
 • Deltagelse i vagtordning, som består af rundering af anlægget samt fysiske udkald et døgn om ugen samt hver fjerde weekend
Gem
Heimstaden Danmark A/S
Medarbejder til vedligeholdelse af grønne områder (helårsstilling)

Heimstaden Danmark A/S, Holstebro/Herning-området

Motiveres du af en arbejdsdag i det fri i alle årets sæsoner? Har du blik for beplantning og vedligehold af grønne områder? Er du positiv og udadvendt? Så læs med her.

Vi vokser og har brug for flere dygtige kolleger til at varetage vedligehold af de grønne områder på og omkring vores ejendomme. Har du grønne fingre, trives med et selvstændigt job i det fri, sans for kvalitet og let til smil? Så læs med herunder:

Heimstaden opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Europa. I Danmark består vores portefølje af 330 ejendomme med mere end 16.000 lejeboliger og knap 320 erhvervslejemål i hele landet – i et bredt miks af etagebyggeri, rækkehuse og parcelhuse.

Heimstaden Danmark A/S
Talent for People ApS
Agrorådgiver – speciale i kartoffelavl

Talent for People ApS søger for Andels-Kartoffelmelsfabrikken Sønderjylland i Toftlund

Styrkelse af rådgivningsfunktionen for andelshaverne i AKS

Trives du i et selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar – og rig mulighed for selv at være med til at forme jobbet og din hverdag? Er du planteavlsfagligt velfunderet og vinder du i øjenhøjde som rådgiver tillid og respekt hos avlerne? Så er denne stilling som Agrorådgiver i AKS (Andels-Kartoffelmelsfabrikken Sønderjylland) måske den helt rigtige for dig.

Proaktiv direkte rådgivning, dataopsamling, vidensdeling og søgning
AKS’ strategiplan indeholder klare mål om at øge avlernes/andelshavernes bundlinje ved dyrkning af stivelseskartofler. En styrkelse af rådgivningsfunktionen skal være med til fremover at sikre en mere proaktiv rolle – som rådgivningsfunktion – og her kommer du ind i billedet.

Næsbyholm-BavelseAlsidig håndværker/godsarbejder med lyst til at køre traktor

Næsbyholm-Bavelse, Glumsø

Kan du bruge både hoved og hænder, så er det dig vi mangler.

Vi søger en selvstændig og alsidig håndværker/godsarbejder, som har lyst til at køre traktor og bidrage konstruktivt til teamets forskelligartede arbejdsopgaver.

 • Som vores nye kollega bliver du en del af et stærkt og samarbejdende team med gode værdier.
 • Dine kommende kollegaer har et sundt arbejdsmiljø, der er præget af en uformel tone.

Dine primære arbejdsopgaver er i og omkring vores lokale udlejningsejendomme, avlsbygninger, landbrug og udenomsarealer. Arbejdet er afvekslende med store og små projekter, de fleste håndelag kan komme i spil. Tømrer- og malerfaget fylder mest.

Preferred By NatureTraceabillity Auditor

Preferred By Nature, Aabyhøj

Traceability Auditor er en nøgleposition i implementeringen af Traceability Assurance Service's mål om at opretholde og øge kundeporteføljen og samtidig holde den høje kvalitet af audits. Hovedopgaven er at styre, gennemføre og administrere Forest Stewardship Council® (FSC®) audits og godkendelse af skovcertificering (PEFC™) Chain of Custody audits i Danmark.

Når du selvstændigt, i ca. 50% af tiden, tager ud til kunder og laver audits skal du være velforberedt og skabe den gode dialog gennem respekt og tillid.

Derfor vil det være naturligt, at du har et højt niveau af integritet og forretningsetik, og dermed forstår balancen mellem at være der for kunden uden at kompromittere din rolle som auditor.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri3 handlekraftige og kvalitetsbevidste sagsbehandlere til Arealtilskud

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Tønder

Vil du være med til at sikre effektiv sagsbehandling og udbetaling af støtte til landmændene? Og vil du arbejde med opgaver, der har stor betydning for samfundet? Så er du måske en af vores nye kolleger i Tønder eller Augustenborg.

I enheden Arealtilskud arbejder vi med sagsbehandling og administration af de arealbaserede tilskudsordninger til landbruget, bl.a. tilskud til Pleje af græs-og naturarealer, samt Økologisk arealtilskud.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Sagsbehandling af ansøgninger om arealstøtte
 • Håndtering af ændringssager og producentskifte
 • Skriftlig og telefonisk kundebetjening af landmænd og konsulenter
DanHatchDriftsassistent til vores rugeri i Vrå

DanHatch

Som Driftsassistent i DanHatch skal du kunne lide at arbejde i strukturerede og rutineprægede rammer. Samtidig skal du være fleksibel og i stand til at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Lyder dette spændende, er du måske vores nye Driftsassistent?

Du vil blive del af et team bestående af en Rugerichef, en produktionsleder, en rugemesterassistent samt en vedligeholdelsestekniker. Derudover vil der være samarbejde med øvrige kollegaer i virksomheden og eksterne samarbejdspartnere.

Af arbejdsopgaver og ansvarsområder kan nævnes:

 • Varetagelse af produktionsstyring og daglig drift
 • Deltage i, samt bistå ift. teknisk backup ifm. produktionsstop
 • Deltage i arbejdet med håndtering af rugeæg og daggamle kyllinger samt rengøring og desinfektion.
THISTED KOMMUNE
To landbrugssagsbehandlere til Plan- og Miljøafdelingen

THISTED KOMMUNE

Brænder du for miljøteknologi og landbrug? Er du klar på myndighedsarbejde i en kommune, der vægter god kommunikation og dialog i kombination med teknisk viden til at opnå det bedste resultat? Har du lyst til at arbejde i en kommune i rivende udvikling? og som bl.a. rummer Cold Hawaii-miljøet og Nationalpark Thy og er præget af diversitet, natur og kultur? Så kan du blive vores nye kollega i Thisted Kommune.

Vi søger engagerede landbrugsmiljøsagsbehandlere, der kan byde ind med stor faglighed. Da vi er en mindre kommune, får du et alsidigt job, hvor du får lov til at bidrage fra første dag. Din primære opgave vil være udarbejdelse af miljøgodkendelser på landbrugsområdet.

Du sidder ikke alene - vi arbejder som et team, og løfter i flok. Du skal dog være klar til at arbejde målrettet og afslutte dine opgaver. I teamet værdsætter vi, at vi er forskellige både mht. faglighed og personlighed.

SKOV A/SRegional Key Account Manager, Big Dutchman

SKOV A/S, Roslev

Are you looking for your next global sales challenge? Do you have an entrepreneurial mindset, the ability to get things done and the commercial skill set to back it up? Then you might be the new Regional Key Account Manager for our key account Big Dutchman.

Being the largest customer for SKOV, Big Dutchman (BD) is an important and prioritized customer. Working from your home or SKOV HQ in Denmark, you will be managing support to BD in Asia, China, Latin America, North America and Russia.

With the overall target to increase the sales of SKOV products to the BD regions, this includes:

 • Building strong relations to BD key people.
 • Introducing new SKOV products and solutions as well as substitute local BD solutions with SKOV products and solutions.
 • Train people locally in sales arguments.
Preferred By NatureCARBON PROJECT SPECIALIST

Preferred By Nature, Åbyhøj or Copenhagen

Passionate to tackle climate change? Dedicated to carbon emissions reduction? Want to work with organisations from all over the world? Have technical skills and knowledge related to carbon footprint and carbon projects? If you recognised yourself, this position may be the right one for you!

We are currently seeking a senior team member for Carbon Project Specialist position. The position will work within our climate programme and will have primary focus on development of the carbon project validation and verification services.

More specifically, your responsibilities will include:

 • Participate in the development of Preferred by Nature services related to carbon projects validation and verification.
 • Lead or support in acquisition of relevant accreditations and approval to act as validation and verification body for carbon projects for recognised schemes (e.g. VCS, GoldStandard or Plan Vivo)
Rosa Danica A/SVæksthusgartnere søges

Rosa Danica A/S, Marslev

Bliv en del af Rosa Danica’s team af dygtige og engagerede medarbejdere, der producerer nogle af Danmarks bedste potteplanter, på vores 3 gartnerier med i alt ca. 110.000 m2. Produktionen består af potteroser, Campanula og Schlumbergera og fra 2017 også økologiske planter i datterselskabet BioSund ApS.

Til produktion af økologiske planter i BioSund ApS, samt produktion af potteroser i Rosa Danica A/S søger vi 2-3 faglærte væksthusgartnere.

Det er jobs, hvor faglighed og engagement bliver sat i spil og udfordret.

Vi tilbyder:
En virksomhed med godt kollegialt sammenhold.

Du vil blive en del af en dynamisk afdeling med en uformel omgangstone i en spændende virksomhed.

Taconic Biosciences A/SDyrepasser

Taconic Biosciences A/S, Lille Skensved og Borup

Som dyrepasser hos Taconic bliver du en del af et team, hvor du er medansvarlig for den daglige pasning af dyrene i en barrierestald. Opgaverne er alsidige indenfor avl af kommercielle dyr, såvel som dyr på kundekontrakter, herunder registrering af avlsdyr, samt opretholdelse af produktionsmål. Foruden dyrenes pasning og avlsarbejde er modtagelse og forsendelse af dyr en stor del af de daglige arbejdsopgaver. Begreber som genetik og arvelighedslære bliver vigtige grundsten i din oplæring i avlsarbejdet, ligesom du får en grundig indførelse og forståelse for barriereopretholdelse og sundhedsstatus.

Med arbejde hos Taconic vil du få et dybere indblik i forsøgsdyrsbranchen, og mulighed for fagspecifik erfaring på dit CV. Det er et krav, at du er uddannet dyrepasser, landmand eller veterinærsygeplejerske og det vil være en fordel hvis du har Felasa B kursus.

Kattens VærnInternatsleder til Billund

Kattens Værn

Da Kattens Værn udvider med et nyt internat i Billund, søger vi en internatsleder til at varetage den daglige drift. Har du erfaring med dyr og ledelse, og kan du se dig selv som teamleder for medarbejdere og frivillige, der sammen arbejder med og for vildtlevende og herreløse katte? Så læs mere her:

Som internatsleder er du inde over alle de daglige arbejdsopgaver på internatet. Du har overblikket over personale, frivillige og deres opgaver. Der vil forekomme administrative opgaver i form af mail- og telefonbesvarelse. Du vil stå for vagtplanlægning og regnskab. Da du er med til at starte internatet op, vil der i starten være nogle praktiske opgaver i form af indretning af lokaler, opstart af frivillige m.m.

Vi tilbyder en spændende hverdag hvor du er den med det store overblik. Der er stor mulighed for at udfolde sig kreativt og udvikle på din egen rolle såvel som dine afdelinger.

HedeDanmark A/S
Medarbejdende formand til Grøn Service i Herning

HedeDanmark A/S

Du bliver tilknyttet vores lokale afdeling i Herning, hvor ca. 6 medarbejdere er beskæftiget med grøn service og vintertjeneste. Vores kunder er virksomheder, kommuner og offentlige institutioner.

HedeDanmark A/S

FORMANDENS OPGAVER ER BL.A.:

 • At koordinere og sikre en let arbejdsgang i marken
 • At sikre god kundebetjening ved eksisterende kunder
 • At deltage i opsøgende salgsarbejde ved nye potentielle kunder
 • At udføre mindre ad hoch opgaver, herunder belægnings- og beplantningsopgaver ved vores eksisterende kunder
HedeDanmark A/S
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriNyuddannet kandidat til Jordbrugskontrol

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Augustenborg

Er du nyuddannet eller søger nye udfordringer? Vil du gerne arbejde med kontrol af landbrugsstøtte og samtidig passe på Danmarks natur? Så er du måske vores nye kollega i Landbrugsstyrelsen.

Leder du efter et job med selvstændigt ansvar, alsidige arbejdsopgaver i samarbejde med gode kolleger samt rig mulighed for faglig og personlig udvikling? Vil du være med til at sikre kontrollen af, om landbruget overholder betingelserne for landbrugsstøtte? Så er vi sikre på, at du vil passe godt ind i Team Areal og Projekt.

I Jordbrugskontrol søger vi lige nu en kollega der vil være en del af vores ambitiøse team til at sikre en landsdækkende kontrol af EU-tilskud. I Team Areal og Projekt sørger vi for, at vores dygtige regionale kontrollører er klædt på til at udføre denne opgave.

Gem
Mortalin
Servicetekniker til Hovedstadsområdet

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i københavnsområdet. Vi leder efter dig, der ønsker at gøre en forskel for vores kunder hver dag. Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Vores nye kollega får arbejdssted i området rundt om København fra Gentofte til Hvidovre, og vi forventer, at du bor lokalt i det område, du servicerer.

Du har en afgørende rolle, da du er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Din evne til at yde god kundeservice og indgå i dialog med kunderne er en afgørende faktor. Du har gerne erfaring fra fødevarebranchen, en håndværksfaglig baggrund eller kendskab til skadedyrsbekæmpelse og erfaring fra branchen.

Mortalin
Traktor & Høstspecialisten A/SAktiv og energisk reservedelsekspedient

Traktor & Høstspecialisten A/S, Kolding

Har du erfaring med ekspedering af reservedele og søger du nye udfordringer? Så er dette lige noget for dig.

Du skal være frisk på ekspeditionsopgaver, samtidig med at du vægter orden og struktur højt, da nøjagtighed i alle henseender er omdrejningspunktet for en god og effektiv ekspedition.

Du vil blive en del af et team på 5 medarbejdere, som servicerer landmænd, maskinstationer og entreprenører på et meget højt serviceniveau. Din opgave bliver at ekspedere reservedele til traktorer og landbrugsmaskiner samt have- og parkredskaber - både via telefon, over disken og til vores eget værksted.

Elgaard Mancom
Reservedelsmedarbejder

Elgaard Mancom søger for WekoAgro Machinery A/S i Hoven

Vandings- og kartoffeludstyr - Hoven

Med reference til virksomhedens daglige ansvarlige indgår du i reservedelsteamet, hvor du får ansvaret for lagerregistrering og ligeledes medvirker i betjeningen af kunderne med reservedele fra afdelingen i Hoven. Du oparbejder i stillingen et godt produktkendskab og gode relationer til både kunder og montører, der gør at du er i stand til at give begge en kvalificeret support og sikre en effektiv lagerstyring.

Du medvirker i;

 • Varemodtagelse/registrering
 • Lageroptælling
 • Vareudlevering/forsendelse
 • Pakning
 • Kundeekspedition
 • Fakturering reservedele
 • Ansvar for lagerregistreringer
Elgaard Mancom
Favrskov KommuneAfdelingsleder for Landbrug, Virksomheder og Spildevand

Favrskov Kommune, Hinnerup

Vil du være leder for myndighedsbehandling på områderne landbrug, virksomheder og spildevand og bidrage til, at vores borgere, virksomheder og landbrug oplever en professionel, troværdig og serviceminded administration, bør du søge vores afdelingslederstilling.

Som leder med budget- og personaleansvar for ca. 15 medarbejdere vil du indgå i Natur og Miljø-afdelingen, der består af en chef, to ledere, hvoraf den ene er dig selv, samt ca. 34 medarbejdere. Du vil desuden blive en del af forvaltningens samlede lederforumgruppe på ni ledere.

Din ledelsesopgave vil primært bestå af den daglige ledelse af tre teams

 • Team Landbrug, som varetager primært tilsyn, miljøgodkendelse og revurderinger af husdyrbrug.
 • Team Spildevand og Jord, som varetager opgaver inden for spildevandsområdet.
 • Virksomhedsteamet, som varetager miljøtilsyn og miljøgodkendelser på virksomheder.
MiljøministerietFredningsmedarbejder til Miljøstyrelsens enhed Landskab & Skov

Miljøministeriet, Odense

Har du lyst til at arbejde med fredninger af naturområder og smukke landskaber, særlige kulturspor m.v., så søg jobbet i Miljøstyrelsens enhed Landskab & Skov.

Du kommer til at være en del af fredningsteamet på 4 AC-medarbejdere og 2 studenter. Vi varetager Miljøstyrelsens interesser i forbindelse med behandling af nye fredninger, og vi hjælper fredningsnævnene med tekniske oplysninger til brug for behandling af ansøgninger om dispensation fra eksisterende fredninger. Desuden varetager teamet administrative opgaver knyttet til fredningsnævnenes drift, og vedligeholder det landsdækkende fredningsregister, som vises på Danmarks Miljøportal. Vi har en uformel omgangstone og et arbejdsmiljø præget af høj faglighed, teamwork og godt humør.