173 job matcher din søgning 173 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 173 resultater.
Havecentret Hobbyland ApSPlanteskolegartner

Havecentret Hobbyland ApS, Roskilde

Nyt job og nye søde kolleger... Nye udfordringer, nye omgivelser – lyder det som noget for dig?

Havecenter Hobbyland har eksisteret i 44 år. I 2020 tog vi 3000 m2 nye drivhuse i brug, så forretningen i dag fremstår ny og topmoderne til stor glæde for kunder og personale.

Vi søger fuldtidsplanteskolegartner, som brænder for faget, og som forstår at give kunderne service og rådgivning på et højt fagligt og professionelt niveau.

Arbejdet vil hovedsageligt bestå af kundevejledning, opsætning og pasning af planter, trimning af salgsarealer samt kasseekspedition.

Nordsjællands Park og Vej I/SIdrætsmedarbejder – Fastansættelse

Nordsjællands Park og Vej I/S, Nivå og Kvistgård

Vi søger en medarbejder med erfaring indenfor pleje af idrætsanlæg.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Græsslåning på idrætsanlæg og skolebaner
 • Banepleje som strigling, vertikalskæring m.m.
 • Vedligeholdelse af tennisbaner

Du vil indgå i kommunens vinterberedskab.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Tiltrædelse snarest muligt. Arbejdstiden er normeret til 37 timer/uge.

Arbejdstiden vil typisk ligge fra 07:00-15:15 mandag – torsdag og 07:00-13:15 fredag.

Pay-Back specialist rekruttering ApSServiceleder – Anlæg og Service

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Grøn Art i Esbjerg

På vegne af Grøn Art søger vi en dynamisk serviceleder, der har lyst til at pleje og videreudvikle et interessant marked og blive en del af en virksomhed i udvikling med 25 ansatte.

Som serviceleder hos Grøn Art vil du få et spændende og afvekslende lederjob, hvor du får en stor kontaktflade såvel internt som eksternt blandt kunder og samarbejdspartnere.

Dine primære opgaver vil være:

 • oprettelse af nye sager
 • planlægning af ruter for servicemedarbejderne
 • godkendelse af timer for medarbejderne (SmartTID)

Virksomheden tilbyder dig et ansvarsfuldt og spændende job, hvor du som serviceleder får gode personlige udviklingsmuligheder.

Scantox A/SVi søger dygtige og engagerede Dyrepassere/Landmænd/Veterinærsygeplejersker

Scantox A/S, Lille Skensved

Søger du en varieret, spændende og udfordrende hverdag med opgaver inden for præklinisk forskning?

Du bliver en del af en virksomhed i udvikling, der leverer resultater indenfor præklinisk forskning, herunder regulatoriske in-vivo toksikologiske studier, som er essentielle for udviklingen af lægemidler.

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i:

 • Daglig pasning af forsøgsdyr, herunder fodring og mugning.
 • Dosering og klinisk observation af dyrene.
 • Opsamling og håndtering af prøver/data fra dyrene.
Det Kongelige Danske Haveselskab, Haveselskabet
Havefaglig rådgiver

Det Kongelige Danske Haveselskab, Haveselskabet, Søborg

Har du lyst til at være Havefaglig rådgiver i Haveselskabet og være del af et levende og dynamisk sekretariat i Søborg?

Som havefaglig rådgiver er dine vigtigste opgaver at give vores medlemmer rigtige og brugbare svar og løsninger på deres mangeartede spørgsmål samt at understøtte Haveselskabets høje faglige profil i forhold til de opgaver foreningen varetager, også udadtil.

Ud over den daglige rådgivning vil der være opgaver som at skrive artikler til magasinet Haven og vores digitale platforme herunder sociale medier, have kontakt til pressen, holde foredrag og deltage aktivt i forskelligartede projekter.

Der er ikke langt fra ide til virkelighed, og vi gør alle en stor indsats for at dele ud af spændende havenyheder og inspirere til øget haveinteresse. Vi har fokus på fællesskabet, omsorg for naturen og nyder at dele haveviden med hinanden og andre.

Det Kongelige Danske Haveselskab, Haveselskabet
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriMellemleder til Fødevarestyrelsen i Midtjylland

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Vinderup

Vil du være leder i en af Danmarks største styrelser med ansvar for at sikre dyresundhed, dyrevelfærd og fødevaresikkerhed? Vil du samtidig have gode muligheder for at udfolde dig og udvikle dig som leder, så søg stilling som sektionsleder i Fødevarestyrelsens Kødkontrol.

Vi søger en sektionsleder for Kødkontrolembedet Hkscan (Vinderup), DAFC A/S (Gedved), DanDuck (Struer), Sevel Slagteri (ved Vinderup) og Moesgaard Meat (ved Holstebro).

På de 5 slagterier slagtes primært svin og fjerkræ samt enkelte kreaturer. Du vil i embedet få personaleledelsen for i alt 23 medarbejdere (dyrlæger, tilsynsteknikere og en sekretær).

Indrykket: 
Danmarks Tekniske UniversitetAkademisk medarbejder til Fiskebiologi

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

I tilknytning til forskningsgruppen ”Fiskebiologi” ved DTU Aqua søges en akademisk medarbejder til prøvetagning, prøve-og dataanalyse, rapportering og koordinering af opgaver Gruppens forskning skaber ny indsigt i fisks biologi, økofysiologi og livshistoriestrategi gennem interdisciplinære eksperimentelle og feltbaserede undersøgelser.

Forskningen integrerer individbaserede studier af vækst, reproduktion og adfærd hos fisk i relation til livshistorie og miljø. Vores resultater bidrager til øget forståelse af populations- og økosystemdynamik, hvilket er væsentligt inden for bestandsvurdering og forvaltning af marine fiskeressourcer samt i relation til innovation i akvakultur.

Opgaver er generelt projektorienterede og omfatter involvering i hele kæden af delopgaver – dvs. planlægning af opgaven inkl. koordinering af prøvetagning, prøve- og dataanalyser samt rapportering.

Indrykket: 
Ishøj KommuneGartner eller skov- og naturtekniker

Ishøj Kommune

Ishøj Kommune har to stillinger ledige til besættelse i Center for Park-, Vej- og Miljø. Vi mangler en gartner til et team og en skov- og naturtekniker (eller gartner) til et andet team.

På trods af sin status som forstadskommune til København indeholder Ishøj Kommune meget natur. Selve Ishøj by er omkranset af natur på alle fire sider, men kommunen strækker sig også ind i landet og huser her tre idylliske landsbyer samt en palet af naturtyper fra byparker til herregårdslandskab.

I Center for Park- Vej- og Miljøs driftsafdeling har vi derfor mange forskelligartede opgaver indenfor pleje og vedligeholdelse af åer, enge, strand, parker, skov og dyrepark mv.

Indrykket: 
Eurofins Agro Testing Denmark A/S
Prøveudtager til landbrugssektoren - i området fra Esbjerg i vest, til Fyn i øst

Eurofins Agro Testing Denmark A/S

Som prøveudtager til landbrugsprøver, vil du primært komme til at besøge vores kunder i området fra Esbjerg i vest, hen over Jylland langs motorvejen til Trekantområdet, Fyn og de fynske øer i øst, hvor du vil foretage prøveudtagning af gylle, korn, foder, mv. Opgaverne planlægges centralt af logistikafdelingen og kommunikeres online ud til dig som prøvetager.

Jobbet er meget selvstændigt i og med man alene kører rundt fra sted til sted og udtager prøver. Det er derfor vigtigt, at du trives med at arbejde på egen hånd, i en hverdag som kan byde på forandringer i planer. Du skal være god til at bevare roen og overblikket i travle perioder, samt udvise fleksibilitet ift. arbejdstid, hvis vi får hasteprøver eller lignende.

Eurofins Agro Testing Denmark A/S
Nordfyns Kommune
Medarbejder til naturområdet

Nordfyns Kommune, Otterup

Brænder du for den danske natur – at bevare og udvikle naturen i samarbejde med lodsejere, interessenter og brugere? Så kan du være vores nye kollega!

I Nordfyns Kommune har vi en langstrakt kyst med store værdifulde naturområder i tilknytning dertil, såsom Gyldensteen Strand, men vi har også mange andre skønne naturområder, som vi gerne vil udvikle i samarbejde med lodsejere og interesseorganisationer.

Vi søger en medarbejder til at varetage myndighedsbehandlingen og projektledelse indenfor naturområdet. Du må også gerne have kompetencer indenfor vandløbs- og kystområdet, da vi betragter områder i sin helhed, og vi går gerne på tværs af fagområder for at sikre den bedste sagsbehandling og oplevelse for vores lodsejere.

Unique Human CapitalProject Developers

Unique Human Capital recruiting on behalf of Nature Energy in Odense

Become part of an entrepreneurial team devoted to transforming the colour of energy to green

Nature Energy is a rapid growing biogas company, currently developing the company towards further internationalisation. As Project Developer you will become part of an ambitious team and you will play an important role in executing the new strategy. You will drive projects from the initial phases and all the way to a succesful FID.

As Project Developer you will report to the Director of Business Development, and you will become a part of an international team with 8 team members.

Your key responsibilities will be:

 • Project identification
 • Developing project opportunities
 • Cooperation with internal and external stakeholders
Indrykket: 
HOFORSommerhjælp til vedligehold og pleje af grønne arealer

HOFOR, Lejre

Vil du være med til at pleje de grønne områder i Danmarks største forsyningsselskab?

Vi søger nu fire alsidige medarbejdere til at hjælpe os med grønt vedligehold ved vores vandværker i sommerperioden, som er vores travleste periode. Du bliver ansat i Grøn Drift, og jobbet er en tidsbegrænset stilling til ultimo oktober.

Som sommerfugl i Grøn Drift får du et alsidigt job med fokus på vedligehold af vores grønne arealer, hvor du selv har mulighed for at planlægge dine opgaver. Du vil i dit job i samarbejde med mange engagerede og dygtige kolleger i et åbent og uformelt arbejdsmiljø.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Slå græsset og efterklippe
 • Udføre almindelige gartneropgaver som eksempelvis hækklipning
 • Bekæmpe invasive arter
Indrykket: 
Grønlands Selvstyre
Underviser i Paamiut

Grønlands Selvstyre

Imarsiornermik Ilinniarfik Paamiut søger ny underviser til skolens grunduddannelser. Vil du være med til at kvalitetssikre et af Grønlands vigtigste erhverv, og har du bred erfaring inden for fiskeri samt det maritime erhverv, kan du være den, vi står og mangler. Imarsiornermik Ilinniarfik er en dynamisk arbejdsplads under konstant udvikling. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde uddannelser af høj kvalitet. Dette sikres ved at have de mest kompetente medarbejdere.

Om stillingen

 • Undervisning til ubefaren skibsassistent bl.a. i fagene: Praktisk sømandskab, navigation, vagttjeneste, etc.
 • Udvikling og vedligeholdelse af skolens undervisningsmaterialer.
 • Instruktør til søsikkerheds- og brandkurser.
Grønlands Selvstyre
Indrykket: 
Kverneland Group Danmark A/SServicespecialist

Kverneland Group Danmark A/S, Kerteminde

Til vores danske salgsselskab Kverneland Group Danmark søger vi en servicespecialist.

Til at servicere vores danske forhandlere og kunder søger vi en person med stor teknisk indsigt, meget gerne med baggrund som landbrugsmaskinmekaniker og/eller en landbrugsuddannelse.

Arbejdsopgaverne vil være både ude hos forhandlerne/brugerne rundt om i landet eller på kontoret i Kerteminde. Mere konkret vil opgaverne blandt andet bestå i teknisk bistand, igangsætning af produkter, service direkte i marken, montering af kundepassede løsninger, undervisning af forhandlernes tekniske personale og deltagelse i vores servicevagtordning.

Indrykket: 
Randstad A/S
Vi søger ufaglærte anlægsgartnere til foråret 2021

Randstad A/S søger for kunde i København

Er grønne områder og en arbejdsplads med højt til loftet noget for dig? Og har du lyst til at blive en del af et fantastisk team med stor faglig stolthed for grønneområder? Vi efterspørger en person, der har lyst til at gøre de grønne områder i København forårs- og sommerklar.

Du behøver ikke være udlært anlægsgartner, eftersom vi søger en person som har lyst til at håndtere renholdelse af grønne områder og assistere med den grønne vedligeholdelse – og måske dette kunne være noget for dig.

Dine arbejdsopgaver:

 • Hækkeklipning
 • Græsslåning
 • Mindre beskæringsopgaver
Indrykket: 
Randstad A/S
Vi søger faglært anlægsgartner til foråret 2021

Randstad A/S søger for kunde i København

Er grønne områder og en arbejdsplads med højt til loftet noget for dig? Og har du lyst til at blive en del af et fantastisk team med stor faglig stolthed for gartneri? Vi efterspørger en person, der elsker planter og har lyst til at gøre de grønne områder i København forårs- og sommerklar.

Dine arbejdsopgaver:

 • Hækkeklipning
 • Græsslåning
 • Mindre beskæringsopgaver
 • Pleje af buske, blomsterbede og levende hegn
Indrykket: 
Vestjysk LandboforeningPraktisk assistent med interesse for og kendskab til plante- og kvægproduktion

Vestjysk Landboforening, Ringkøbing

Ønsker du at blive en del af et dynamisk team med fart over feltet? Har du lyst til et job, der både foregår bag en pc og i marken? Så har vestjysk nu en ledig stilling som praktisk assistent. Stillingen er som udgangspunkt på 30 timer, men tilpasses den rette kandidat.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Håndtering af prøver (vand, mælk, jord, korn, gylle og foder) – fra udtagning over indsendelse til afrapportering
 • Udarbejdelse og udsendelse af vores fagblad ”Marknyt”
 • Administrative kontoropgaver

Som medarbejder i vestjysk bliver du en del af et moderne rådgivermiljø, der går forrest i den digitale udvikling. Vores mål er altid at give den bedste rådgivning med kunden i centrum. Vi har ordnede arbejdsforhold, pensionsordning, kantineordning, fleksibel arbejdstid, en aktiv personaleforening m.m.

PlantoramaGartner

Plantorama, Vallensbæk

Er haveplanter din store passion? Og har du lyst til at være en del af et fantastisk team med stor faglig stolthed? Vi leder efter dig, der elsker planter og har lyst til at dele din glæde med vores mange kunder.

Som vores nye kollega får du medansvar for at planteskolen altid er trimmet og fremstår sæsonaktuel og salgsklar. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

 • betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus pakker varer ud og fylder bordene op i din afdeling
 • samarbejder på tværs af afdelingerne og har tæt dialog og sparring med kolleger, afdelingsleder og centerchef
 • hjælper med at planlægge og afholde vores events – fra rosenfestivaler til høsttemaer
Indrykket: 
Nordsjællands Park og Vej I/SMedarbejdere til Idræt & Renhold – Sæsonmedarbejdere

Nordsjællands Park og Vej I/S, Nivå, Kvistgård & Helsingør

Vi søger et antal sæsonmedarbejdere, så kom og vær med til at passe områderne i Helsingør og Fredensborg Kommuner. Hos NSPV værdsætter vi høj faglighed, god service og samarbejde inden for vedligeholdelse af områderne. Vi stræber efter at levere den bedste service, samt opnå en god kvalitet af bl.a. idræts- og renholdelsesområderne.

Vi søger et antal sæsonmedarbejdere, der skal være med til at varetage opgaveløsninger i vore renholdelsesteams. Du skal helst have erfaring inden for renhold og ukrudtsbekæmpelse, samt en stor vilje til at holde byen ren og sætte en ære i at levere høj faglig kvalitet.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i renhold og ukrudtsbekæmpelse på gader, veje og grønne områder.

Nordsjællands Park og Vej I/SMedarbejdere til Naturdrift – Sæsonmedarbejdere

Nordsjællands Park og Vej I/S, Nivå og Kvistgård

Vi søger et antal grønne sæsonmedarbejdere, så kom og vær med til at passe grønne områder, parker og natur i Helsingør og Fredensborg Kommuner. Hos NSPV værdsætter vi høj faglighed, god service og samarbejde inden for vedligeholdelse af grønne områder. Vi stræber efter at opnå en god kvalitet af bl.a. beskæring, græspleje samt naturpleje.

Vi udfører primært grønne arbejdsopgaver inden for græs- og naturpleje. Du skal helst have erfaring inden for grøn drift og betjening af maskiner, samt være serviceminded og glad for at gå på arbejde.

Dine og teamets opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Græsslåning
 • Hækkeklipning
 • Ukrudtsbekæmpelse/gasbrænding