119 job matcher din søgning 119 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fonden Grantoftegaard
Ny direktør med driftslederkompetencer indenfor naturpleje og økologisk grøntsagsproduktion

Fonden Grantoftegaard, Ballerup

Vil du arbejde med forvaltning og udvikling af naturplejearealer, økologisk grøntsagsproduktion og medskabe fremtidens skovhaver? Vil du samtidig stå i spidsen for et hold af medarbejdere, der skaber gode resultater og muligheder for vanskeligt stillede borgere? Så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Se video om Fonden Grantoftegaard som arbejdsplads

Den Erhvervsdrivende Fond og Registrerede Socialøkonomiske Virksomhed Grantoftegaard søger en ny direktør med driftslederkompetencer. Du får et hold af dybt engagerede kolleger, der er drevet af principperne i Social Farming-metoden, som glæder sig til at arbejde sammen med dig.

Med reference til bestyrelsen har du alle de grundlæggende kompetencer, der skal til for at lede en virksomhed, dvs.: Økonomisk overblik og fokus, tydelig og empatisk lederstil, rettidig omhu, stærke forhandlingsevner og en visionær tankegang.

Fonden Grantoftegaard
Fjordland
Rådgiver til områderne sol, vind og biogas

Fjordland, Lemvig

Brænder du for at hjælpe danske landmænd med rådgivning og investering i vedvarende energi, så har vi jobbet til dig hos Fjordland.

I landbruget er der fart på arbejdet med at sikre vedvarende energi til Danmark. Vedvarende energikilder som sol, vind og biogas vil levere et stadigt større bidrag i form af solcelle- og vindmølleparker, biogasanlæg og Power to X. Det kræver en omfattende planlægning de kommende år, og her kan netop danske landmænd bringe bygningers tagflader eller deres marker i spil.

I vores VE-team arbejder vi med rådgivning i vedvarende energi, og vi sparrer med hinanden for at finde de bedste løsninger for kunden. Det betyder, at du får lov til at sætte dine kompetencer i spil både på egne sager, men der er også mulighed for at være med til at sætte retningen i teamet.

Fjordland
Billigblomst A/S Planteskolegartner

Billigblomst A/S, Hillerød

Har du erfaring som planteskolegartner? Elsker du når hverdagen er alsidig? Så kan stillingen som planteskolegartner i vores nyåbnede butik i Hillerød være lige noget for dig!

Billigblomst gennemgår i disse år en rivende udvikling og hurtig vækst. Vi søger derfor en uddannet planteskolegartner til en fuldtidsstilling.

Arbejdet består af:

 • Indretning af udendørsplantecenter
 • Medbestemmende ift. indkøb af haveplanter
 • Planlægning af sæsoner

Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og et af kardinalpunkterne hos Billigblomst er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, også når det går stærkt.

POULSEN Projektleder med ledelsesansvar til anlægs- og entreprenørafdeling

POULSEN søger for HedeDanmark A/S i Ledøje eller Sorø

Vil du være med til at skabe både grå og grønne anlægsløsninger med en bæredygtig tilgang? Kan du stå for hele processen omkring eksempelvis gårdrenoveringer, byggeprojekter og parkanlæg fra tilbudsgivning til endelig aflevering? Så er du måske den projektleder, vi søger til HedeDanmarks Landskab og Anlæg, Sjælland.

Som projektleder hos HedeDanmark, Anlæg Øst kan du stå i spidsen for en anlægsgartner- og entreprenørafdeling med 1 formand og 10-15 medarbejdere, der gennemfører anlægsopgaver for offentlige kunder og private bygherrer.

Projekterne omfatter bl.a. gårdrenoveringer, parker, LAR og øvrige "grå" anlæg. Udover daglig ledelse af projekter sikrer du et godt samarbejde med de øvrige forretningsområder i HedeDanmark og naturligvis med kunder og underleverandører.

Valeos Pharma A/S Production Operator

Valeos Pharma A/S, Holeby

Valeos is a Medical Cannabis company currently licenced under the Danish medicine agency (DKMA) Pilot Program located in Holeby, Denmark. The company is currently nearing the end building phase of its 3000 square meter indoor growing facility. The company is a Danish- and English-speaking company.

Valeos is looking for excited new employees, who want to have lots of opportunities to move up in a new company and work in a newly established industry.

Job Duties

 • All tasks related to medical cannabis propagation, transplanting, pruning, harvesting, trimming, cleaning, and packaging.
 • Understand and follow production SOP’s. (Standard Operating Procedures).
 • Ensure the proper and accurate completion of all documents as they pertain to production.
HARDI INTERNATIONAL A/S
Academy Manager

HARDI INTERNATIONAL A/S, Nørre Alslev

Har du en landbrugsmæssig baggrund og teknisk forståelse, og kunne du tænke dig at være ansvarlig for organisering og afholdelse af kurser for bl.a. importører, forhandlere og landmænd?

Se video om HARDI INTERNATIONAL A/S som arbejdsplads

Kan du svare ja til ovenstående, så læs videre og send din ansøgning til os. Vi søger en dygtig og engageret HARDI Academy Manager.

Nedenfor kan du se nogle af dine opgaver.

 • Organisere og udvikle HARDI Academy
 • Planlægge og afholde kurser med demonstration af vores produkter og løsninger både inde og ude på demobane eller mark
 • Ansvarlig for besøg af bl.a. foreninger, landbrugsskoler og ERFA-grupper bl.a. med rundvisning på virksomheden
HARDI INTERNATIONAL A/S
HOFOR
En specialist og en projektleder til bæredygtig indvinding

HOFOR, København

Vil du være med til at sikre bæredygtig indvinding af grundvand til Danmarks største vandforsyning?

Både som specialist og som projektleder kommer du til at bidrage til sektionens arbejde med bæredygtig indvinding og ansøgninger om indvindingstilladelser. Du kommer til at være i tæt dialog med kolleger på tværs af HOFOR samt i dialog med myndigheder. Som projektleder får du desuden ansvar for projektledelsen i forbindelse med indhentning af indvindingstilladelser.

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Begge stillinger indeholder arbejde med afrapportering til myndigheder om overholdelse af vilkår i indvindingstilladelser samt grundvandsbeskyttelse generelt, herunder deltagelse i vandråd og grundvandssamarbejder.

HOFOR
Agrometer A/S AREA SALES MANAGER – totalløsninger til gyllehåndtering

Agrometer A/S, Grindsted

Har du et godt kendskab til landbrugssektoren og løsningssalg – og arbejder du vedholdende for at nå dine mål? Er du en god købmand med maskinteknisk forståelse? Så er du måske vores nye Area Sales Manager for vores avancerede løsninger til gyllehåndtering.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede maskiner til gyllehåndtering til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og personligt engagement.

Du bliver ansvarlig for at øge vores salg og kendskabsgrad på dine markeder. Det indebærer salg til nye kunder og mersalg til eksisterende kunder. Du skal systematisk udvikle dine markeder gennem opsøgende aktiviteter, identificere potentielle kunder og forklare den gevinst, som de får ved at købe og anvende Agrometers unikke maskiner og løsninger.

VikingGenetics
CFIT Technician

VikingGenetics, Randers

If you want to take part in an ambitious and exciting journey where you will be working with the newest technologies in relation to feed intake and efficiency you should try to become part of our team.

VikingGenetics are developing a 3D camera-based solution to make individual feed intake records on cows in commercial farms and we are looking for the right person to do data surveillance and have contact to the farmers with the installed equipment.

Your main tasks will be:

 • Day to day contact with farmers including follow up on procedures, installing and maintaining equipment
 • Data surveillance and data quality control from various sensor-based technologies including “Cattle Feed Intake – CFIT”
 • Follow up in relation to farm data when necessary. This includes cleaning of cameras, recalibration, etc.
Gem
Ballerup Kommune 1 faglært anlægsgartner og 1 grøn specialarbejder til udearealer ved skoler og daginstitutioner

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune har hjemtaget driften af friarealer på udearealerne ved skoler, daginstitutioner og andre kommunale ejendomme. I den forbindelse søger vi en faglært anlægsgartner.

Ballerup Kommune har knapt 70 adresser der tilses og driftes i et tilbagevendende rul. Arealerne dækker både skoler, daginstitutioner, aktivitetscentre, væresteder etc. Du kommer til at indgå i et team, hvor du kører med en makker i et geografisk område.

Arbejdsopgaverne på kommunale ejendomme består typisk af:

 • Hækkeklipning
 • Beskæringsopgaver
 • Pleje af buske, prydbede og levende hegn
Gem
BoligViborg
Ejendomsfunktionær med grønne fingre

BoligViborg

BoligViborg søger en ejendomsfunktionær til 6 måneders ansættelse. Der kan være mulighed for fastansættelse.

Arbejdet består i at løse opgaver i forbindelse med den daglige grønne vedligeholdelse i selskabets afdelinger i Viborg.

Arbejdet som ejendomsfunktionær vil blandt andet omfatte:

 • Pleje og vedligeholdelse af grønne områder.
 • Renholdelse af fællesområder.
 • Forefaldende service- og vedligeholdelsesmæssige opgaver i det grønne.
BoligViborg
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Har du økonomiske og analytiske kompetencer, og vil du arbejde med klimaindsatsen og den grønne omstilling?

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, København

I Fødevareministeriets departement vil du få mulighed for at arbejde for et mere grønt og klimavenligt Danmark – både på markerne, gennem vores kost og i fiskeriet.

Og du vil komme tæt på en række af de store samfundsmæssige dagsordener, som har afgørende betydning for danskernes hverdag, og som skal spille sammen for at sikre den store helhed.

Du vil desuden komme tæt på vigtige politiske beslutningsprocesser, på lovgivningsarbejdet og på internationale dagsordener.

I Klima og Analyse har vi brug for akademikere med solide analytiske og økonomiske kompetencer til udarbejdelse af samfunds- og erhvervsøkonomiske konsekvensvurderinger. Vi udarbejder analyser og design af politiske initiativer på hele ministerområdet, fx i relation til grøn skattereform og implementering af landbrugsaftalen.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Sagsbehandler til arealplejeområdet

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Hjørring

Har du lyst til at kombinere dine evner og viden på det grønne område med sagsbehandling og en bred kontaktflade? Motiveres du af at indgå i et samarbejde, og har du lyst til at være del af et arbejdsmiljø, hvor tempoet er højt og dagsordenerne omskiftelige?

Kan du svare ja til ovenstående, så er det måske dig, vi mangler på holdet.

Din kerneopgave bliver at understøtte driften på arealpleje og vintertjeneste - særligt den del, som er udliciteret til ekstern leverandør. Du bliver sparringspartner for sektionschefen og de øvrige kollegaer i kvalitetssikring af driften omkring aftaleområdet, og du vil få tætte snitflader til vores kontraktstyringssektion samt vores controllingsektion.

Du skal udarbejde analyser, vejlede vores decentrale struktur, bidrage til udarbejdelse af uddannelsesmateriale og vejledninger samt forestå uddannelse i dette.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Nature Energy Biogas A/S
Landbrugsfaglig Key Account

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden?

Som landbrugsfaglig Key Account bliver du ansvarlig for drift og vedligehold af leverandørkontrakter og gødningsregnskaber samt kommunikation med leverandører og leverandørers konsulenter. Øvrige ansvarsområder og arbejdsopgaver er blandt andet at:

Nature Energy A/S
 • Sikre løbende levering af landbrugsbiomasse i henhold til leverandørkontraker
 • Bistå ved indberetning af gødningsleverancer for biogasanlæggene
 • Fastholde, tiltrække og videreudvikle samarbejdet med leverandører og leverandørforeninger i DK
Nature Energy Biogas A/S
Gem
Aabenraa Sogn Kirkegårdsassistent/teamleder til Aabenraa kirkegård

Aabenraa Sogn

Vi søger en dygtig gartner og teamleder til kirkegården, som vil være med til både at bevare vores gamle kirkegård og føre den ind i fremtiden.

Du får ansvaret for den daglige koordinering af arbejdet for teamet på Kirkegården – der pt. udgør 7 medarbejdere herunder en gartnerelev. Stillingen er på fuld tid. Normal arbejdstid er mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arbejde på lørdage og uden for normal arbejdstid fx ved deltagelse i kirkegårdsudvalgsmøder mv.

Opgaver:

 • Du vil have kontakten til de pårørende, anvise gravsteder og indgå aftaler, samt tage kapeltjenester.
 • Du vil have det daglige ansvar for kirkegårdens drift, herunder for køb og salg af gravsteder mv.
 • Du vil være medarbejdende teamleder, som går foran i arbejdet på kirkegården og sætter mål for medarbejderne.
Scantox A/S Erfaren Patolog søges til præklinisk forskningslaboratorium

Scantox A/S, Lille Skensved

Vi er i dag 4 patologer ansat med erfaring mellem 4 og 20 år. To af disse har en Ph.d. i patologi og en anden af vores patologer har opnået certificering (DipRCPath) gennem det britiske Royal College of Pathologists, og der arbejdes på at opnå en FRCPath board certificering.

I patologiafdelingen lægges der stor vægt på samarbejde, sparring og mulighed for udvikling, ligesom der er stor fleksibilitet i arbejdet.

Arbejdsopgaverne:

 • Evaluere histologiske præparater (primært H&E farvede snit) og afrapportere de mikroskopiske fund, herunder stillingtagen til evt. teststof relaterede forandringer.
 • Udarbejde histopatologiske rapporter af en høj faglig standard, herunder indtastning af fund og trækning af tabeller i vores dataopsamlingssystem Provantis.
 • Assistere og medvirke ved obduktioner inkluderende sparring omkring makroskopiske fund, opsamling af væv og fiksering.
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Naturvidenskabelig eller skovfaglig kandidat til Natur- & Landbrugsudvikling

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Tønder

Er du god til at formidle komplicerede regler og samarbejde på tværs? Har du faglig forståelse og interesse for natur-, miljø- og klimaprojekter?

Vi har en ledig stilling som produktionskoordinator til vores minivådområdeordning og skovordninger. Det er i stillingen vigtigt, at du har flair for formidling af regler og har mod på at indtage en supportfunktion for både medarbejdere og enhedsledelsen.

Opgaverne i stillingen spænder lige fra formidling af både EU-regler og nationale regler til økonomiske afklaringer, produktionsplanlægning, skriftlige fremstillinger og løsningsforslag inden for skov-, natur- og miljøtilskudsområdet.

Better Energy
Naturforvalter

Better Energy, Sønderborg

Brænder du for biodiversitet og den grønne omstilling? Som vores naturforvalter vil du være med til at udvikle habitat og sikre naturen og miljøet i vores ambitiøse storskala solcelleparker.

Better Energy søger en Operations Engineer med rolle som naturforvalter til vores O&M-team i Sønderborg for at hjælpe med at imødekomme det stigende behov for etablering og drift af biodiversitetstiltag i vores solcelleparker i Danmark, Polen og snart også Sverige og Finland.

Dét, der karakteriserer Better Energy er, at vi designer, udvikler, konstruerer, finansierer, bygger og driver solcelleparker, så du kommer til at arbejde med mange forskellige professioner. Én ting har vi dog til fælles; vi har alle en stor passion for grøn omstilling. Nu søger vi den helt rette person til at komme med på vores grønne rejse.

Better Energy
SEGES Innovation LEDER FOR NATUR OG BIODIVERSITET

SEGES Innovation, Aarhus

Vil du være med til at få natur og biodiversitet sat i spil i landbruget? Har du som leder fokus på faglig troværdighed og et godt arbejdsmiljø?

Du får det samlede ledelses- og budgetansvar for afdelingen, og i tæt samarbejde med medarbejderne sikrer du udviklingen og fremdriften i den samlede projektportefølje. Dine hovedopgaver er herudover at:

 • Lede kompetente vidensmedarbejdere med fokus på trivsel, udvikling og opgaveprioritering
 • Videreudvikle afdelingens faglige bidrag, kommercielle aktiviteter og fundraising
 • Være aktiv i relevante projekter, også som projektleder og som formidler bl.a. ved foredrag
 • Understøtte afdelingens bidrag til projekter på tværs af Planter & Miljø
Naturstyrelsen
Vil du være skovøkolog i Naturstyrelsen? – fast stilling på hovedkontoret

Naturstyrelsen, Randbøl

Vil du være med til at skubbe på for at implementere Naturstyrelsens nye vision og dermed sikre og fremme biodiversiteten på statens arealer? Kunne du tænke dig at arbejde sammen med engagerede kolleger i et stærkt tværfagligt miljø og tæt på den naturpolitiske dagsorden? Så har vi måske jobbet til dig!

Naturstyrelsen har ca. 700 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat på 16 lokale enheder rundt i landet. Som skovøkolog i Naturstyrelsen bliver du en del af kontoret Natur og Biodiversitet på Naturstyrelsens hovedkontor i Randbøl. Hovedkontoret har til formål at understøtte styrelsens lokale enheder og sætte rammerne for forvaltningen. Vi omsætter de politiske ønsker til virkelighed - gennem planer og retningslinjer, og betjener politikerne med faglig rådgivning mv.

Naturstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV