122 job matcher din søgning 122 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 122 resultater.
Bornholms Landbrug & FødevarerAgronom | Griseproduktion og foderoptimering

Bornholms Landbrug & Fødevarer, Aakirkeby

Har du viden og erfaring indenfor griseproduktion og interesse for at blive rådgiver for de bornholmske griseproducenter med eksempelvis foderoptimering som speciale?

Du bliver en del af den bornholmske fødevarebranche, som er en stor del af samfundet og en stor del af den danske eksport til resten og verden og dermed værdiskabende for Danmark. Bornholms Landbrug & Fødevarer er en dynamisk virksomhed, der konstant forsøger at udvikle produktionen for at skabe den bedste bundlinje for vores landmænd, virksomheder, medlemmer og kunder.

Du skal have kendskab til griseproduktionen i Danmark, om du er erfaren eller nyuddannet er ikke afgørende. Du skal mestre evnen til at formidle viden og udvikle handleplaner for forandringer og forbedringer hos producenterne.

Region SjællandEr du vores nye kollega til råstofområdet

Region Sjælland, Sorø

Tror du på at gode og holdbare løsninger findes i fællesskab? Brænder du for at sikre en ansvarlig og bæredygtig råstofindvinding?

Kan du lide at bevæge dig i et komplekst område med mange interesser, hensyn og jura med plads til fordybelse omkring natur, vand, geologi og bæredygtighed? Så er du måske vores nye kollega til enheden Bæredygtig Udvikling, hvor vi er 13 medarbejdere, som har ansvar for Region Sjællands myndighedsopgaver på råstofområdet, for klima og den grønne omstilling.

Dine primære opgaver er at give tilladelser til indvinding af råstoffer. Det omfatter forhold omkring arealer, natur, jord, lovgivning og ikke mindst naboer. Men også tilsyn og efterbehandling af de arealer, hvor der sker indvinding af råstoffer.

Grøn Vækst A/S
Dygtig grøn anlægsgartner til J.C.Jacobsens Have

Grøn Vækst A/S, Valby

Til den imponerende og historiske J.C.Jacobsens Have søger vi en dygtig og engageret faglært anlægsgartner som har viljen og lysten til at gøre en forskel.

Haven kan prale af mange sjældne sorter af træer og planter, og nogle af træerne stammer endda fra dens grundlæggelse. Det er derfor vigtigt at du har et højt plantekendskab samt interesse for historiske planter. Kvalitetssikring er ligeledes en forudsætning da du skal deltage i driftsmøder og have direkte kontakt med kunden.

Vi tilbyder

 • Fast arbejdssted i J.C.Jacobsens Have
 • Dygtige og engagerede kollegaer.
 • En behagelig og uformel omgangstone.
Grøn Vækst A/S
velas
Er du den, der kan du holde styr på alle vores bolde?

velas, Morud

Daglig leder til Højgård Hestehospital.

Vi søger en engageret og struktureret leder til at holde styr på medarbejdere, projekter og ejere i en virksomhed, der altid er på udkig efter det næste projekt.

Dine ansvarsområder vil omfatte det ledelsesmæssige ansvar for ca. 30 medarbejdere på kontor, stald og hospital. Opgaverne vil være afskedigelser, ansættelser, medarbejderudvikling, arbejdsplaner, ansvar for bygninger og udendørsarealer, lagerstyring mv.

Du vil indgå i Højgaards lederteam i en aktiv og ansvarlig rolle med direkte reference til bestyrelsen og deltagelse i bestyrelsesmøder.

Hørsholm KommuneEffektiv medarbejder med godt humør søges til Materielgården

Hørsholm Kommune

Vil du være med til at sætte den faglige barre højt og udvikle Danmarks måske bedste Materielgård? Vi søger en dygtig og effektiv specialarbejder, der kan indgå i teamets daglige opgaver.

Som specialarbejder på Materielgården vil du få en varieret hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du vil være med til at vedligeholde grønne arealer herunder græsslåning, hækkeklip samt mindre belægningsopgaver. Samtidig vil du variere de grønne opgaver med asfaltarbejde og andre forefaldne opgaver. Du vil få selvstændige arbejdsopgaver og om vinteren vil du indgå i vores vinterberedskab i samarbejde med dine kollegaer.

Vi tilbyder et arbejde på en spændende og udfordrende arbejdsplads i udvikling, hvor der er muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi er gode kollegaer og sætter fællesskabet højt. Derudover prioriterer vi at være en familievenlig arbejdsplads med højt til loftet.

Anticimex A/S
To skadedyrsteknikere med brancheerfaring til at betjene vore kunder indenfor rottebekæmpelse i den offentlige sektor

Anticimex A/S, Svendborg eller Varde

Anticimex søger to skadedyrsteknikere med brancheerfaring, til at betjene vore kunder indenfor rottebekæmpelse i den offentlige sektor, industrien, landbruget og hos private hovedsageligt i Varde- og Svendborgområdet.

Vi forventer at du:

 • har erfaring indenfor skadedyrsbranchen – eller er frisk på at lære det.
 • gerne har rotteautorisation
 • tager ansvar, er udadvendt og serviceminded

Vi tilbyder:

 • et selvstændigt job
 • konkurrencedygtig løn
 • relevant uddannelse og kurser
Anticimex A/S
SEGES
Økologisk svinekonsulent

SEGES, Aarhus

Har du lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem udvikling og praksis? Er det lige dig at være med til at udvikle ny viden og få det i arbejde hos de økologiske svineproducenter? Synes du, det er spændende at tage ansvar for egne opgaver og spille sammen med andre i teams? Hvis ja, så er der en sjælden mulighed her.

Som økologisk svinekonsulent på SEGES vil du komme til at arbejde dels i projekter og dels med direkte rådgivning. Du vil være en del af det økologiske team i Økologi Innovation og samtidig have et tæt samarbejde med de svinefaglige kolleger i HusdyrInnovation.

Du vil altså skulle arbejde i teams på tværs af fagområder og være med til at sikre udviklingen af den økologiske svineproduktion. Du vil også komme til at samarbejde med gode eksterne samarbejdspartnere som: Universiteterne, Center for frilandsdyr, Økologisk Landsforening, de lokale rådgivningsvirksomheder og dyrlæger.

SEGES
Viborg KommuneGrøn driftsleder

Viborg Kommune

Park og Vej søger en engageret driftsleder, der brænder for at udvikle de grønne arealer i en af landets største kommuner, og samtidig har fokus på godt arbejdsmiljø.

Som driftsleder får du ansvar for planlægning og ledelse af driftsopgaver og mindre anlægsopgaver inden for skov, natur, parker og grønne områder i Viborg Kommune, og du får ledelsesansvar for 15-20 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Du får også ansvar for økonomistyring i forbindelse med opgaverne.

Din kontorplads bliver på entreprenørgården hos Park og Vej i Viborg, men hele kommunen bliver din arbejdsplads. Du kommer rundt til dine medarbejdere i forbindelse med ledelse af opgaverne. Ligeledes kommer du til at føre tilsyn med grønne arealer i hele kommunen.

Coor Service Management A/S
Anlægsgartner til vores kunder primært i Københavnsområdet og Nordsjælland

Coor Service Management A/S

Vi udvider staben af Anlægsgartnere hos Coor til udførelse af opgaver hos vores kunder i Københavnsområdet og på Sjælland. Så hvis du går og drømmer om at være med på en succesfuld rejse i vores spændende nordiske Facility Management-koncern, og hvis du samtidig brænder for det grønne område, så er du måske vores nye Anlægsgartner.

Vil du være med til at levere en service i stjerneklasse? Så skal du tage med Coor på rejsen mod stjernerne. Vi stræber altid efter, at levere service i stjerneklasse, da service er vores kerneydelse. Samtidig bidrager vores forbedringskultur til, at vi går efter at gøre det vi gjorde godt i går lidt bedre i morgen.

Du vil få et selvstændigt job, hvor du kommer til at stå for opgaveløsningen af en bred vifte af opgaver.

Den primære beskæftigelse er pleje af grønne områder.

Coor Service Management A/S
Taconic Biosciences A/SSommerferievikariater

Taconic Biosciences A/S, Lille Skensved og Borup

Med arbejde hos Taconic vil du få et dybere indblik i forsøgsdyrsbranchen og mulighed for fagspecifik erfaring på dit CV.

Som sommerferievikar deltager du i den daglige pasning, rengøring og fodring af dyrene (mus og rotter). Du vil modtage grundig træning og oplæring i alle grundlæggende processer og procedurer. Vores dyr opstaldes i IVC-reoler, i åbne bure samt i isolator. Du må forvente travle arbejdsdage, hvor du sammen med dit team er medansvarlig for den daglige pasning af dyrene.

Arbejdstiden er ca. 37 timer pr. uge inkl. betalt frokostpause.

Sommerferievikarer arbejder ikke i weekenden.

Arbejdstiden er fleksibel i tidsrummet 05-17 i overensstemmelse med teamet og opgaverne.

Nordsjællands Park og Vej I/SSkov- og naturtekniker - Fastansættelse

Nordsjællands Park og Vej I/S, Kvistgård

Nordsjællands Park og Vej (NSPV) arbejder på et højt kvalificeret fagligt grundlag, og vi betjener os af det bedste maskineri til opgaverne. Vi servicerer ejerkommunerne og deres borgere, med mange forskellige grønne opgaver. Det er sjældent at der er to dage, der er ens og der ledes ud fra frihed under ansvar.

Faglige kompetencer:

 • Erfaring med drift af grønne områder – herunder beskæring, træfældning, vandløbs- og naturpleje.
 • Maskinerfaring – traktor.
 • Opsætning og hegnspleje.
Gribskov Kommune
Teamleder til Natur, Vand og Vej

Gribskov Kommune, Helsinge

Brænder du for Gribskovs Natur og vil du stå i spidsen for mobiliteten, udbud af vejdrift og et ambitiøst anlægsprogram på vejudbygning?

Gribskovs kernefortælling rummer nøgleordene Virkelyst, Turisme, fællesskaber og Natur. Vi er kendt for vores stærke naturværdier, den rene luft, mangfoldige skove, søer og strande. Vi har hele pakken, og vi bruger naturen til alt fra ro og fordybelse til udflugter, motion og oplevelser. Har du lyst til at tage ansvar og udfolde vores potentialer på natur og mobilitet i Gribskov? – så er du måske vores nye teamleder?

Du bliver leder for et team med godt 20 dygtige, engagerede og selvstændige medarbejdere. Teamets hovedopgave er indenfor natur, kyst, vand, vej og trafik/kørsel.

Gribskov Kommune
Miljø- og FødevareministerietSagsbehandlere til Team Kvælstof i Augustenborg

Miljø- og Fødevareministeriet

Vil du være med til at kontrollere udbringning af kvælstof og fosfor gennem sagsbehandling af gødningsregnskaber? Mestrer du at samarbejde, sagsbehandle og bevare overblikket på samme tid? Og har du lyst til at sikre korrekt og effektiv sagsbehandling, og til at indgå i et spændende fagligt miljø, hvor vi arbejder med reglerne indenfor kvælstof- og fosforområdet. Så har vi jobbet til dig i Team Kvælstof, hvor vi søger sagsbehandlere til Team Kvælstof i Jordbrugskontrol.

Som sagsbehandler i Team Kvælstof er du sammen med dine kollegaer ansvarlig for at vurdere og træffe afgørelser i kontrolsager på gødningsregnskaber og efterafgrøder. Vi har løbende kontakt med de enheder, der udarbejder reglerne, hvilket er helt afgørende for, at vi får truffet korrekte afgørelser.

Anlægsgartner allround

Tisvilde Anlægsgartneri A/S, Vejby

Vi søger en dygtig, faglært eller tillært anlægsgartner til at udføre mindre opgaver samt vedligeholdelse.

Fagligt skal du kunne stå på egne ben, have flair for maskiner, kunne tjekke olie m.v. Det er vigtigt, at du har blik for service – og en god dialog med kunderne om, hvad de har brug for.

Stillingen byder på stor selvstændighed i det daglige, idet du får ansvar for egne projekter. Tilrettelæggelse og udførelse sker i samråd med kolleger og ledelse.

Vi tilbyder:

 • Et spændende arbejde med stor frihed og gode kolleger i en seriøs virksomhed med en god holdånd.
 • Attraktive lønforhold, som modsvarer stillingens krav.
 • Stor grad af frihed under ansvar.
VKST I/S
Miljøkonsulent

VKST I/S, Sorø

Har du erfaring med husdyrgodkendelser, fra enten rådgivningssiden eller fra det kommunale erhverv, så er det lige dig vi mangler i vores miljøteam.

Vi er i dag et team på 3 medarbejdere, som alle yder specialiseret rådgivning til landmænd i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i VKST, primært vores byggeteam og husdyrteam.

En stor del af din tid kommer du til at arbejde med myndighedsbehandling for landmænd. Det er vigtigt, at du har gode formuleringsevner og er dygtig til at argumentere, både i skrift og tale, og kan have en god og tæt dialog med både kunder og kommuner.

VKST I/S
SEGES
SVINEDYRLÆGE

SEGES, Aarhus eller København

Vil du gøre en forskel for grisesundheden i Danmark? Har du et godt kendskab til dansk svineproduktion? Vil du omsætte dine kompetencer til værdi for vores medlemmer? Og er du en teamplayer, der trives i et tværfagligt miljø?

Som ansat i Ernæring & Sundhed vil du være med til at generere ny viden om grises sundhed samt skabe nye løsninger til gavn for dyrene og landmanden. Du vil være med til at lede, koordinere og gennemføre forsøg i vores afprøvningsbesætninger.

Dine opgaver

 • At bidrage til idéfasen, så vi får skabt løsninger til morgendagens svineproducenter.
 • At lede projekter og forsøg (fra start til slut) i produktionsbesætninger.
 • At samarbejde med bl.a. svineproducenter, projektmedarbejdere, teknikere mv.
SEGES
Dansk PlanteværnKonsulent med flair for kemi, landbrug og politisk interessevaretagelse

Dansk Planteværn, Frederiksberg

Brænder du for at arbejde med kemi, landbrug, miljø, sundhed, lovgivning, klima og bæredygtighed? Vil du være med til at skabe værdi for en branche, der fremstiller og markedsfører traditionelle og biologiske planteværnsmidler samt planteværnsløsninger, og derved bidrager til udviklingen af moderne planteavl?

Dine primære arbejdsopgaver er at:

 • Sekretariatsbetjene foreningens ”Udvalg for Registrering af planteværnsmidler” og stå for afholdelse af medlemsmøder, temaarrangementer og webinars
 • Varetage branchens interesser, bl.a. ved at deltage i udvalg og arbejdsgrupper i Danmark og EU
 • Vejlede og informere vores medlemmer om lovgivning om planteværn mv. samt aktuelle og kommende initiativer med relevans for pesticidområdet inden for kemi, miljø, sundhed, emballage, biodiversitet og cirkulær økonomi mv.
Patriotisk Selskab
Fremsynet konsulent til miljørådgivning af landbruget

Patriotisk Selskab, Odense

Landbruget står over for en række miljømæssige udfordringer – kunne du tænke dig at hjælpe landmændene med at løse disse og imødekomme fremtidens lovgivning?

Dit fokusområde bliver miljøregulering af husdyrbrug. Hvad du mere specifikt kommer til at arbejde med vil i høj grad afhænge af, hvad der sker af nye ting på området. Men vi kan forsikre dig om, at du skal være med til at udvikle og formidle de projekter og løsninger, der skal sikre, at landbruget kan opfylde kommende lovgivning om miljø og følge med trenden om at være bæredygtig.

Du får stor indflydelse på stillingens indhold og kan selv tilrettelægge din hverdag.

Som det ser ud nu, vil dine faste arbejdsområder bl.a. være:

 • Produktionstilladelser
 • Miljøansøgninger
 • Bæredygtighedsprojekter
DEAS
Gartner til Århus området

DEAS

Trives du med, at din arbejdsdag foregår udendørs, er du udlært eller tillært anlægsgartner, har du minimum 3 til 5 års erfaring, så er du måske den nye kollega vi søger.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Græsslåning med rider/zeroturn
 • Pleje og vedligehold af græsplæner
 • Pasning/service af egne maskiner

Du bliver en del af et gartnerteam, der servicerer de grønne områder i Århus og den østlige del af Jylland.

Gartnerteamet består af 4-5 gartnere i højsæsonen og løser opgaver på vores kunders ejendomme.

DEAS
Hørsholm KommuneDygtig og effektiv udlært grå-anlægsgartner/brolægger søges til Materielgården

Hørsholm Kommune

Vil du være med til at sætte den faglige barre højt og udvikle Danmarks måske bedste Materielgård? Vi søger en dygtig grå anlægsgartner/brolægger til vores vejteam.

Som grå-anlægsgartner/brolægger hos Materielgården vil du få mange forskellige opgaver inden for gartnerfaget. Det vil f.eks. være forskellige mindre belægningsopgaver, brosten, brøndarbejde, fliser m.m, vedligehold af grønne arealer, græsslåning, hækkeklip, plantning af træer samt diverse forfaldende arbejde.

Du vil få selvstændige arbejdsopgaver og bidrage til at oplære lærlinge. Om vinteren vil du indgå i vores vinterberedskab i samarbejde med dine kollegaer.