167 jobannoncer matcher din søgning 167 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Wekoagro Machinery

Servicetekniker

Føvling

Er du selvstændig og ansvarsbevidst?Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed?Så er du måske vores nye servicetekniker til vores Lundtofte-afdeling.

Vi oplever stor vækst og søger i øjeblikket en kollega, der har lyst til at blive en del af et dygtigt og engageret team. Der kan forekomme klargøringsarbejde på værkstedet af diverse maskiner. En del af arbejdet kan også foregå ude ved kunderne, hvor du vil fungere som udekørende montør.

Wekoagro Machinery
Gem
HANSENBERG

Timelærer til veterinærsygeplejerskeuddannelsen

Kolding

Vil du være en del af et inspirerende læringsmiljø? Har du lyst til at undervise, vejlede og coache unge på veterinærsygeplejerskeuddannelsen?

Du skal undervise på veterinærsygeplejerskeuddannelsen i fx veterinær sygepleje, væsketerapi, grundforløbets projekt pasningsbog, håndtering, hold og pleje, anatomi 2 hf., sygdomslære. Undervisningen gennemføres som almindelig holdundervisning, som laboratorie- og klinikundervisning og som projektundervisning.

Organia har fokus på et godt socialt miljø og elevernes udvikling, og vi har en tæt relation til hele branchen. Skolen er beliggende i attraktive omgivelser lige uden for Kolding.

HANSENBERG
WSP Danmark A/S

Erfaren felttekniker til jordforureningsopgaver

Viby J. eller Odense

Vi har rigtig travlt på jordforureningsområdet og søger derfor en erfaren felttekniker med faglig viden og erfaring indenfor regionernes mange og vigtige opgaver på jordforureningsområdet, herunder særligt indenfor gennemførelse af boretilsyn, udtagning og håndtering af jord-, grundvand-, overfladevand- og indeluft prøver.

Vi ved at arbejde ikke er alt, derfor er vi også fleksible i forhold til mulighed for en 4 dages arbejdsuge hvor opgaverne løses mandag – torsdag.

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægstekniker, grågartner eller anlægsstruktør søges til formandsstilling i serviceafdeling

Skibby

Til den kommende sæson søger Anlægsgartner Gottlieb formænd til Serviceafdelingen til udførsel af primært flisearbejde, plantearbejde og hækklipning på Sjælland og primært i hovedstadsområdet.

Anlægsgartner Gottlieb sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og vi går ikke på kompromis. Dette ses på vores arbejde og vores tilbagevendende kunder.

Har du erfaring og faglighed fra anlægsbranchen i formandsrollen, har du fokus på den gode dialog med både kunder og kolleger, og vil du gerne være vores nye kollega?

Semler Gruppen

Servicetekniker søges til Semler Agro Odense

Odense V

Se video om Semler Gruppen som arbejdspladsEr du selvkørende og kan du se dig selv skrue på maskiner fra John Deere? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed?

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at blive en del af et dygtigt og engageret team. Som vores nye servicetekniker bliver det det din vigtigste opgave at servicere og reparere landbrugsmaskiner fra John Deere. Du vil få base hos Semler Agro i Odense, alt efter hvad der passer dig bedst, men arbejdet foregår primært ude hos kunderne.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Værkfører søges til Semler Agro

Odense V

Se video om Semler Gruppen som arbejdspladsGrundet øget ordretilgang og travlhed på værkstedet søges en værkfører der kan assistere vores nuværende værkfører. Trives du i en udadvendt rolle, hvor du fungerer som bindeled mellem kunden og vores værksted? Så er du måske vores nye værkfører til vores helt fantastiske team! Den lokale maskinforretning er en del af noget større!

Det er en central og koordinerende rolle, hvor du er en central del af at få dagen til at gå op.

Semler Gruppen
Miljøministeriets departement

Teamleder til vandmiljøområdet i Miljøministeriets departement

København V

Har du ambitioner om eller erfaring med faglig teamledelse? Vil du arbejde på et område med stort politisk fokus og høj kompleksitet? Så har du muligheden for at gøre karriere hos os.

Din kerneopgave som teamleder er at understøtte medarbejderne, så I med fælles hjælp sikrer klare oplæg til politiske beslutninger, betjening af miljøministeren og Folketinget samt udarbejdelse af regelgrundlag og strategier.

Den del af kontoret for Vand og klimatilpasning, som stillingen vedrører har bl.a. fokus på at sikre et godt vandmiljø i de danske vandløb, søer, kystvande (fjorde) og grundvandet.

Miljøministeriets departement
Dansk Planteværn

Konsulent med interesse for landbrug, grøn omstilling og politisk interessevaretagelse

København V

Brænder du for at arbejde tæt sammen med virksomheder, som udvikler løsninger til landbrugets grønne omstilling?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at have tæt dialog og samarbejde med foreningens medlemmer samt at overvåge og analysere den politiske og lovgivningsmæssige udvikling inden for områder af relevans for foreningens medlemmer.

Vi tilbyder en deltidsstilling på 20 timer i vores sekretariat med fire ansatte.

Gem
HANSENBERG

Dyrepasser/landmand til skolelandbrug

Kolding

Som ansat i skolens kvægstald skal du deltage i den daglige pasning af dyrene – samt være med til at understøtte undervisningsaktiviteter i stalden.

Vi tilbyder et job, hvor du udvikler dig på både det faglige og det personlige plan. Du kommer til at indgå i et team af kompetente og engagerede kolleger, hvor teamwork i et sundt og konstruktivt arbejds­klima prioriteres meget højt – og hvor det forventes, at du tager muligheden for medindflydelse alvorligt.

HANSENBERG
Vurderingsstyrelsen

Nysgerrig generalist til centralt fagkontor

Roskilde

Har du lyst til at arbejde med analyser og faglige afklaringer vedrørende offentlig ejendomsvurdering? Vil du være med til at omsætte et stort politisk forlig til praktisk virkelighed?

Du vil få opgaver af forskellig karakter, men det er tanken, at du skal have hovedfokus på vurdering af erhvervs-, landbrugs- og skovejendomme. Du vil også blive inddraget i de øvrige opgaver i kontoret, så din opgaveportefølje bliver varieret.

Vi tilbyder et godt kollegaskab i et kontor med god stemning og høj faglighed, hvor vi hele tiden bliver klogere af hinanden, og lærer af både succeser og fejl.

Vurderingsstyrelsen
Svendborg Andels-Boligforening

Grøn medarbejder - Afløser

Svendborg
  • Motiveres du af en arbejdsdag i det fri
  • Har du blik for beplantning og vedligehold af grønne områder?
  • Er du positiv og udadvendt?

Til vores driftsteam søger vi en serviceminded afløser på fuld tid til primært at varetage vedligehold af de grønne områder i og omkring vores 2.250 lejemål.

Svendborg Andels-Boligforening
Odense Kommune

Erfaren vandløbsbiolog eller lignende til Klima- og Miljøforvaltningen

Odense C

Stillingens primære fokus er, sammen med vandløbsgruppens 2 andre medarbejdere, at forvalte 500 km vandløb herunder 200 km offentlige vandløb både vedrørende myndighedsadministration og vedligeholdelse.

Samarbejdsformen og tonen på arbejdspladsen er uformel, og du vil have stor indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde.

Odense Kommune
Kystdirektoratet

Vil du med på holdet, der passer på Danmarks kystanlæg og hav? (tidsbegrænset stilling)

Lemvig eller Randbøl

På grund af tilgang af nye opgaver, søger Kystdirektoratet fuldmægtige til sagsbehandling efter kystbeskyttelseslovens regler om forvaltning af anlæg og aktiviteter på havet.

Kystdirektoratet er en attraktiv arbejdsplads kendetegnet ved udviklende opgaver, godt humør, et skarpt blik for omverdenens krav og forventninger samt dygtige og engagerede medarbejdere og ledere.

Kystdirektoratet
Kystdirektoratet

AC-fuldmægtige til sagsbehandling af sager i kystzonen (midlertidig ansættelse)

Lemvig

Udviklingen af de danske kyster er en opgave med stor bevågenhed og mange interessenter. Vil du bruge dine kompetencer til at løse opgaver, der sikrer balancen imellem anvendelse og hensyn til kystnaturen?

Du bliver en del af vores team inden for varetagelse af naturbeskyttelseslovens bestemmelser om strandbeskyttelse og klitfredning, der har til formål at bevare de åbne kyster og de landskabelige, naturmæssige og rekreative værdier, der er knyttet til kysterne. Udover konkret sagsbehandling af ansøgninger og anmeldelser mv., vil du afhængigt af dine kompetencer også kunne komme til at indgå i andre opgaver og medvirke ved udvikling og optimering af sagsbehandlingen.

Kystdirektoratet
Noma af 2003 ApS

Chefgartner til Restaurant noma

København K

Er du passioneret omkring planter og havearbejde? Har du erfaring med at lede teams og samarbejde på tværs af roller? Så er du måske vores nye chefgartner hos noma!

Planter spiller en afgørende rolle i vores retter på restauranten, og ligeledes i vores kreative indretning og dekorationer. Som chefgartner på noma vil du ikke kun have ansvar for vores smukke have og drivhuse, men du har også tæt samarbejde med nomas indretningsarkitekt og med køkkenteamet.

Vi har en ganske alsidig pleje og produktion af både spiselige- og prydplanter, etårige og flerårige planter.

Noma af 2003 ApS
Den Blå Planet, Danmarks Akvarium

Fortællere til en spændende sommersæson

Kastrup

Vi søger timeansatte fortællere til at bistå afdelingen Formidling og Udvikling med at lave oplevelser til vores gæster af høj kvalitet i vores travle sommerferieperiode.

Aktiviteterne kan være

  • Speake til fodershows foran op til 500 gæster
  • Være vært i et af vores to rørebassiner
  • Guide på dybdegående rundvisninger bag facaden

Fortællerne er vores ansigt udadtil og udfører hele tiden aktiviteter, der overgår gæsternes forventninger og sikrer, at de får en fantastisk oplevelse på Den Blå Planet.

Tønder Kommune

Miljømedarbejder til grundvandsgruppen

Tønder

Brænder du for at give et bedre miljø videre til de næste generationer? Vil du være med til at arbejde for at fremme drikkevandskvaliteten og en grundvandsudnyttelse i balance i Tønder Kommune?

Du vil være myndighed på drikkevandsområdet, det vil sige træffe myndighedsafgørelser, give markvandingstilladelser, samarbejde med vores lokale vandværker om drikkevandskvaliteten og føre tilsyn med dem og meget mere.

Du får god mulighed for personlig og faglig udvikling i form af sidemandsoplæring, deltagelse i kurser og efteruddannelse.

Hørsholm Kommune

Få afløb for dine miljøambitioner på spildevandsområdet i Hørsholm Kommune

Hørsholm

Til nyoprettet stilling søger vi en kollega, som vil varetage myndighedsopgaver på spildevandsområdet i Hørsholm Kommune.

Stillingen er bred, med en alsidig hverdag, hvor du både arbejder med planlægning, byudvikling og de myndighedsopgaver som ligger på spildevandsområdet. Du vil desuden kommer til at have et tæt samarbejde med vores spildevandsselskab Novafos, da vi er i gang med klimatilpasningsprojekter og udrulning af separatkloakering i kommunen.

Du får stor indflydelse på tilrettelægningen af egne opgaver, i en prioritering med nærmeste kolleger.

HedeDanmark A/S

Anlægsgartnere og servicegartnere - faglærte og ufaglærte til området Hvidovre - Lundtofte/Kgs. Lyngby

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Til sæsonstart i marts søger vi faglærte og ufaglærte medarbejdere til arbejde i Hvidovre og op til Lundtofte/Kgs. Lyngby.

Er du uddannet anlægsgartner indenfor det grønne, eller har du erfaring med grøn pleje som servicegartner, har vi flere ledige jobs som:

  • Anlægsgartner
  • Servicegartner
HedeDanmark A/S
Gem
Evida

Projektleder til Miljøvurdering og Anlægsprojekter

Middelfart, Nyrup eller Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsI rollen som projektleder til miljøvurdering og anlægsprojekter vil du primært skulle udarbejde screening og miljøvurderinger for vores anlægsprojekter. Du får ansvaret for at bidrage med faglig viden, udarbejde miljøvurdering og gennemfører mindre anlægsprojekter. Du vil være en vigtig sparringspartner for dine kolleger og sikre kvalitet i alle led af processen.

Når du bliver en del af vores team, træder du ind i en behagelig arbejdsplads, hvor respekt, ordentlighed, humor og godt humør er nøgleord. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for hjemmearbejde.

Evida

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV