388 job matcher din søgning 388 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Børne- og Undervisningsministeriet
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en jurist (AC-fuldmægtig) til Jura- og indholdsteamet i Kontor for Voksen- og efteruddannelse

Børne- og Undervisningsministeriet

Vil du være med til at bidrage til arbejdet med regeringens Trepartsaftale og kommende drøftelser om STU? Og har du erfaring fra en politisk styret organisation eller lyst til at få det? Så er du måske vores nye AC-fuldmægtige til Jura- og indholdsteamet i Kontor for Voksen- og efteruddannelse.

Som en del af det juridiske team vil dine arbejdsområder især være:

 • Bidrag til arbejdet med regeringens Trepartsaftale og kommende drøftelser om STU
 • Juridisk sparring med kontorets øvrige teams
 • Udarbejdelse af bekendtgørelser
Børne- og Undervisningsministeriet
Ballerup KommuneEngageret jurist med flair for lejeret til Politisk Sekretariat

Ballerup Kommune

Vi søger en dygtig og engageret jurist med flair for lejeret, der kan varetage sekretariatsbetjeningen af Husleje- og Beboerklagenævn for Ballerup og Furesø Kommuner, og være en del af Juridisk Kontor i Ballerup Kommune, hvor vi bistår med en række forskellige juridiske spørgsmål.

VI TILBYDER
Et selvstændigt og udfordrende job med betjening af sekretariatet for Husleje- og Beboer-klagenævnet i Ballerup og Furesø Kommune. Som sekretær for Husleje- og Beboer-klagenævnene vil du skulle forberede sager for nævnene. Du tilrettelægger og deltager i nævnsmøderne og ved besigtigelser, og varetager alle opgaverne forbundet med sekretariatsbetjeningen.

SkattestyrelsenSkat er ikke enkelt - og slet ikke på udlandsområdet. Derfor har vi brug for endnu en dygtig kontrolmedarbejder til Skattestyrelsen, Udland i Randers

Skattestyrelsen

Motiveres du af faglige udfordringer, at udvikle dine faglige kompetencer og at arbejde inden for udlandsbeskatning? Er det vigtigt for dig, at der er høj kvalitet i det arbejde, du udfører? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega.

I området Udland har vi ansvaret for beskatning af udenlandske borgere, der kommer til landet for at arbejde samt danske borgere med udlandsforhold.

Dine konkrete opgaver vil være at kontrollere, at borgere med udlandsforhold bliver beskattet korrekt. Det kan fx dreje sig om borgere, der har værdipapirer i et udenlandsk depot, har en ejendom i udlandet eller har en udenlandsk pensionsordning. Du kommer derfor til at arbejde indenfor et felt med komplekse regler på dels udlandsområdet men også fx værdipapirbeskatningsområdet.

Skattestyrelsen
Skatteankestyrelsen
Sagsbehandlere til ejendomsvurderingsområdet søges til Skatteankestyrelsen i Odense

Skatteankestyrelsen

Har du en juridisk, regnskabs- eller skattefaglig baggrund? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø og ønsker du at anvende dine kompetencer til at arbejde med klagesagsbehandling på en attraktiv arbejdsplads? Så er du måske én af vores nye kollegaer.

Vi søger nu nye kollegaer til 1. kontor i Odense, hvor vi behandler sager på ejendomsvurderingsområdet. Du kommer primært til at behandle klager over erhvervsejendomme, herunder landbrugs- og skovejendomme.

Som sagsbehandler får du ansvaret for din egen sagsportefølje og du får mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen, hvor du sikrer oplysning af sager, samt foretager den juridiske bedømmelse. Derudover kommer du til at:

 • udarbejde udkast til afgørelser
 • afholde møder med klagere og repræsentanter
 • deltage i sekretariatsbetjeningen af Vurderingsankenævnene og Landsskatteretten.
Vordingborg KommuneIndkøbschef til Vordingborg Kommunes nye tværgående stab

Vordingborg Kommune

Chefen for Indkøb står i spidsen for indkøbsområdet og bliver samtidig en central aktør i udviklingen af den nye tværgående stab.

Vordingborg Kommune hjemtog i starten af året indkøbsfunktionen. Den nye indkøbschefs væsentligste opgave er derfor at sætte en overordnet retning for hele området, etablere en fælles struktur og linje for indkøbsfunktionen og det tværgående arbejde indadtil og udadtil i de decentrale enheder.

Indkøbschefen får ansvaret for fire medarbejdere og skal selv tage stor del i opgaveløsningerne særligt i forbindelse med udbudsprocesserne. Udover opgaver med indkøb og udbud har indkøbschefen også det ledelsesmæssige ansvar for flådestyring af kommunens ca. 300 køretøjer.

DR ByenEngageret jurist til DR Jura - barselsvikariat

DR Byen, København

Vi søger en engageret jurist til DR’s centrale juridiske enhed med tiltrædelse snarest muligt. Ansættelsesperioden forventes at være på 10-12 måneder.

Du vil – afhængigt af din erfaring på områderne - komme til primært at arbejde med ophavsret og kontrakter.

I det daglige arbejde vil du have ansvar for konkret sagsbehandling og juridisk rådgivning med mulighed for at indgå i større projekter som eksempelvis forhandling af rettighedsaftaler, intern undervisning og udarbejdelse af standardkontrakter.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • har gode teoretiske kvalifikationer
 • har erhvervserfaring inden for et eller flere af DR Juras kerneområder (nyuddannede kan dog også komme i betragtning)
 • har politisk forståelse og kan agere i en offentlig public service-virksomhed
SkattestyrelsenEr du specialist i afgifter eller vil du være det?

Skattestyrelsen, Tranbjerg J

Har du lyst til at arbejde med spændende og udfordrende opgaver indenfor afgiftsområdet? Så er det måske dig, vi mangler i vores afgiftsteam i Aarhus. Du får muligheden for at arbejde med juridiske- og regnskabsmæssige opgaver i forbindelse med kontrol og sagsbehandling af virksomheder, samt blive en del af et godt arbejdsmiljø.

Vi har ansvar for at kontrollere, at danske virksomheder betaler den rette afgift og arbejder med 35 afgiftslove. Området er under konstant forandring og vi står overfor en stor og spændende opgave, som vi gerne vil løse sammen med dig.

I rollen som sagsbehandler vil du blive en del af en gruppe, som efter henvendelse fra virksomheder, går i dialog med dem og arbejder med at sikre korrekt afregning af afgifter.

Skattestyrelsen
DeloitteDeloitte Tax & Legal søger en rådgiver til Esbjerg, som vil være med til at sætte rammerne for fremtidens skatteafdeling

Deloitte, Esbjerg

Drømmer du om at tage det næste skridt i din karriere, hvor du har mulighed for at kombinere din høje faglighed med et ledelsesmæssigt ansvar og blive en del af et stærkt team?

Som en del af Tax & Legal i Esbjerg får du en unik mulighed for at sætte dit præg på et stærkt fagligt team. En spændende og udviklende rolle, hvor du kan se dig selv opfylde nedenstående tre kriterier;

 • Du er holdspiller og brænder for at gøre en forskel i en dynamisk afdeling
 • Du nyder at være en del af et spændende og travlt miljø
 • Du trives i en udadvendt rolle, har forretningsmæssig tæft, og sætter en ære i at skabe tillid og værdi
Danske BankCompliance Officer

Danske Bank, Høje Taastrup

Undersøgelse af mistænkelig adfærd inden for hvidvask, terrorfinansiering og skatteunddragelse.

Suspicious Activity Reporting (SARO) er et team placeret i Group Compliance under Financial Crime.

Som Compliance Officer i SARO er din primære opgave at undersøge usædvanlig og mistænkelig adfærd, og underrette til myndighederne hvis vi har mistanke om kriminel aktivitet relateret til hvidvask, terrorfinansiering og skatteunddragelse. Dette gør du ved at bruge dine analytiske evner, faglige indsigt og specialistviden indenfor AML.

Din viden vil bidrage til forbedring af bankens AML set-up, så vi kan forhindre at banken bruges til uønsket adfærd. SARO medarbejdernes arbejde gør en forskel - både for Danske Bank men også for samfundet idet vi bidrager til at gøre myndighederne bekendte med hvidvask risici.

PwC
Bliv en del af et stærkt netværk og løs væsentlige problemstillinger som Graduate i People & Organisation Mobility Tax

PwC, København

Vi tilbyder udviklende og fleksible rammer og en levende og inspirerende kultur, når du bliver en del af vores Tax & Legal Graduate program, som konsulent i P&O Mobility.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte en bred vifte af skattemæssige udfordringer. Du vil være med til at rådgive vores kunder om internationale skatteforhold, herunder for eksempel rådgivning om særlige skatteregler eller udarbejdelse af skatteberegninger ved arbejde på tværs af landegrænser.

Du vil blive en del af et stærkt fællesskab i vores TAX & Legal Graduate program som er et toårigt udviklingsforløb.

PwC
Vestas Wind Systems A/S
HR Legal Advisor, Employment Law

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you passionate about being a trusted HR legal advisor? Can you deliver pragmatic and compliant advice on employment law? Would you like to pursue a career with an industry leading partner in sustainable energy solutions? Then join a committed team in a progressive and international organisation!

Responsibilities:

 • Advise the business regarding collective bargaining agreements, local agreements and Danish labour law in general
 • Responsible for legal disputes related to work injuries
 • Maintain employment templates in Vestas Denmark
Vestas Wind Systems A/S
Finanstilsynet
Procesorienteret compliance officer

Finanstilsynet, København

I Finanstilsynets sekretariat har vi blandt andet ansvaret for at optimere vores interne processer og sørge for tydelige forretningsgange, der efterleves i praksis. Vi sørger for, at interne processer er afspejlet i vores forretningsgange, vi gennemfører kontroller af, om forretningsgangene følges og af om de er hensigtsmæssigt designet. Og vi sørger for at organisationen løbende holder dem opdateret. Til denne opgave søger vi en ny kollega som brænder for procesoptimering, compliance og motiveres af at arbejde med adfærd.

Du vil få ansvar for de opgaver, som vi har lagt i compliance-funktion, hvilket vil sige at du bl.a. skal:

 • Planlægge, gennemføre og afrapportere på kontroltests af, om vores forretningsgange følges og på deres evne til at reducere de beskrevne risici.
 • Planlægge, gennemføre og afrapportere mindre kontroltests i forhold til økonomi og journalisering.
Demant
IP Administrator / IP Paralegal

Demant, Smørum

We are a mix of Patent and Trademark Attorneys as well as IP Paralegals. Our primary objective is to continuously interact with Demant’s globally distributed business units and R&D organizations to ensure that Demant launches products with the lowest litigation risk.

We have high team spirits and support each other on a daily basis. We believe that the best results are achieved through a team effort. We constantly share feedback and knowledge to improve our results. We have an informal and creative atmosphere where respect is pivotal, and we strive for the common goal.

Together with your colleagues you will ensure the team’s timely handling of the Demant’s IP portfolio. You will contribute to handling formalities related to our international IP portfolio and to handling communication with authorities and external partners. Plus you will have the opportunity to develop skills in various other areas of IP practice.

Demant
C.C.JENSEN A/SQuality & Compliance Engineer

C.C.JENSEN A/S, Svendborg og Hesselager

Som QUALITY & COMPLIANCE Engineer vil dit ansvarsområde omfatte kvalitetsarbejde i bred forstand, ligesom du vil indgå i forskellige compliance opgaver.

Dagligdagen er meget ”hands-on”, hvor en betydelig del af dagen går med at løse konkrete opgaver vedrørende kvalitet i tæt samarbejde med især Produktion, Engineering og Salg, hvor du sikrer, at kvalitet og fremdrift går hånd i hånd, og hvor du i høj grad vil få mulighed for selv at sætte præg på hverdagen.

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Dagligt ansvar for C.C.JENSEN’s certificeringer, herunder planlægning og afholdelse af interne og eksterne audits samt certificeringer
 • Planlægning og afholdelse af ledelsesevalueringer, herunder risiko- og mulighedsanalyser
 • Drift og vedligeholdelse af ledelsessystemets processer
If SkadeforsikringSenior Casualty Underwriter

If Skadeforsikring, Hvidovre

You could call it an Underwriter. But we’re actually looking for a securer of stability.

Do you want to be a key player in one of the biggest casualty providers in the Nordics?

In this role, you will be responsible for underwriting of casualty policies for companies with a turnover of more than DKK 500M and more than 500 employees. Underwriting is the ability to analyze and select risks, tailor coverage and price Casualty risks.

You are responsible for your portfolio’s profitability and will negotiate with customers and brokers. Participating in product, guidelines and process development - also in Nordic projects - will be part of your role.

Københavns KommuneJurister til udbud og entreprise i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

Har du erfaring med udbuds- og entrepriseret, og ønsker du at arbejde med spændende anlægsprojekter i en af Danmarks største bygherreorganisationer?

Der er fuld gang i anlægsprojekterne i Teknik- og Miljøforvaltningen i København. Vi søger derfor to nye kollegaer, som kan bidrage med juridisk rådgivning til de mange spændende, komplekse og innovative anlægsprojekter i hele Københavns Kommune.

Du bliver en del af teamet Jura, Udbud og Entreprise, der indgår i Afdelingssekretariatet i afdelingen for Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold (MKB). MKB er bygherre på anlægsprojekterne i det offentlige rum i København, og vores anlægsportefølje er på over 200 projekter, hvor mange har større politisk bevågenhed og stor interesse fra, og for, mange borgere i hele kommunen.

LEO Pharma
Risk and Compliance Manager

LEO Pharma, Ballerup

We are looking for a Risk and Compliance Manager focused on operational excellence (Internal Controls) and collaboration.

LeoPharma

Being a member of the Global Risk and Compliance Office reporting to the Head of Operational Excellence & Reporting, you will be a key member of the risk and compliance team and get the opportunity to make a significant difference for people with serious skin diseases all over the world.

The job
Maintain an industry leading Anti-Bribery Program by developing and maintaining of a LEO Pharma compliance control framework that brings together risk and controls;

 • Scope and implementation of a new, global Internal Control framework
 • Identify risks at the key process level using a risk-based approach
LEO Pharma
Kalundborg Kommune
Jurist til Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse

Kalundborg Kommune

Som jurist i fagcenteret vil du have en central og tværgående rolle, samtidig med at du skal understøtte fagcenterchefen direkte med især administrative opgaver fra a-z.

Internt i fagcenteret vil dine opgaver blandt andet også bestå i at vejlede dine kollegaer i almindelige forvaltningsretlige spørgsmål og bidrage til deres sagsbehandling ved at sparre om lovgivning på særligt de områder, der er nævnt nedenfor, og ved at undersøge forskelligartede hjemmelsgrundlag. Du skal behandle anmodninger om indsigt efter både forvaltningsloven, offentlighedsloven og de databeskyttelsesretlige regler og forestå fagcenterets løbende arbejde med databeskyttelse.

Koordineret besvarelse af henvendelser fra borgerne, herunder klager, vil være en af dine centrale opgaver sammen med at besvare spørgsmål fra vores politikere og blandt andet at vejlede skolelederne i klagesager efter undervisningsmiljølovens bestemmelser.

AVK Holding
Jurist eller advokat/advokatfuldmægtig

AVK Holding A/S, Galten

Er du advokat, advokatfuldmægtig eller jurist, og har du lyst til at arbejde med rådgivning i en international koncern med et bredt udvalg af erhvervsretlige opgaver? Så er det måske lige dig vi har brug for til at styrke vores interne juridiske afdeling og hjælpe os med at servicere koncernens selskaber i Danmark og resten af verden.

AVK International A/S

Opgaverne i vores team spænder bredt, men følger forretningsgangen i vores selskaber.

Vores moderselskab udvikler koncernen, og vi bistår her med produktudvikling (licensaftaler, udviklingsaftaler og håndtering af IPR), opkøb af virksomheder (M&A), koncernfinansiering (finansieringsret), investering i fast ejendom (lejeret, lejeaftaler) og overordnet administration af vores selskaber (selskabsret). Vi bistår desuden med HR relaterede opgaver (ansættelsesret og GDPR).

AVK Holding A/S
Sydbank
Contract Manager til Sydbanks IT Sourcingafdeling

Sydbank, Aabenraa

Du har nu en unik mulighed for at blive Contract Manager i IT i Sydbank, hvor du selv kan være med til at sætte dagsordenen og opbygge funktionen fra bunden.

Som Contract Manager bliver du ansvarlig for den kontraktmæssige implementering, styring og drift af bankens IT-kontrakter. Det betyder, at du deltager i kontraktforhandlinger og fornyelser af vores eksisterende aftaler. Du skal også være med til at sikre, at de kontraktuelle vilkår i eksisterende kontrakter håndteres samt at der sker en tilstrækkelig opfølgning.

Sydbank