257 job matcher din søgning 257 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skattestyrelsen

Jurist med erfaring indenfor moms til souscheffunktion

København S

Du vil få en række ledelsesmæssige og faglige opgaver afhængig af din profil.

Dine opgaver kan bl.a. være at deltage i den løbende prioritering, fordeling og styring af kontorets opgaveløsning, herunder afvikling af bl.a. tavlemøder, og agere stedfortræder for kontorchefen i dennes fravær.

Det er ikke en forudsætning, at du har praktisk erfaring med ledelse, men du skal have lyst til arbejde med ledelse. Skatteforvaltningen har skræddersyet et uddannelsesforløb til souschefer, som vil klæde dig godt på til varetagelsen af rollen.

Skattestyrelsen
Skatteministeriet

Skatteministeriets departement søger jurist, som trives i et politisk miljø og har interesse for den grønne omstilling

Som jurist i kontoret får du mulighed for at arbejde på et dynamisk område, som både berører den almindelige dansker og erhvervslivet.

Kontoret spiller en central rolle i udmøntningen af en grøn omstilling og indfrielse af målsætningen om 70 pct. reduktion af CO2-udledningen i 2030.

Du vil være en aktiv del af betjeningen af ministeren, udarbejde svar til Folketinget og bidrag til de politiske forhandlinger.

Skatteministeriet
Innovationsfonden

Fagligt stærk juridisk specialkonsulent til vores juridiske team og hovedkontor i Aarhus

Har du helt styr på forvaltningsloven og også gerne GDPR eller aftaleret? Kan du yde kompetent rådgivning inden for en bred palet af juridiske opgaver af både administrativ, drifts- og strategisk karakter? Så har vi et spændende job til dig!

Du vil sammen med to erfarne juristkolleger udgøre det juridiske team med ansvar for en bred vifte af spændende og alsidige arbejdsopgaver.

Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Innovationsfonden
Ase
Gem
Ase

Juridisk konsulent til arbejds- og ansættelsesområdet

Kolding

Hos os får du mulighed for at gøre en forskel for vores kunder og hjælpe dem videre, når de bliver ramt af udfordringer i deres arbejdsliv.

Så brænder du for at sikre den gode kundeoplevelse, og kan du rådgive inden for det arbejds- og ansættelsesretlige felt, så er dette jobbet for dig.

Ase
Skattestyrelsen

Sagsbehandler til bindende svar på erhvervsbeskatning - Randers

Randers C

Du kommer til at arbejde skattefagligt bredt med ikke-principielle bindende svar til erhvervsdrivende. Spørgsmålene spænder vidt over fx ejendomsavance, ekspropriation, virksomhedsskatteordningen, succession, selvstændigt erhvervsdrivende kontra lønmodtager og meget mere.

Du kan se frem til at blive en del af en spændende og travl arbejdsplads. Sammen med gode og engagerede kolleger får du mulighed for at tage et solidt medansvar for behandlingen af bindende svar. Vi har et stærkt fagligt miljø og en rigtig god faglig sparring.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Erfaren jurist med interesse for skattestrafferet og straffeproces - se her

København S

Vil du være rådgiver for Skatteforvaltningens medarbejdere, når de støder på vanskelige eller principielle juridiske spørgsmål inden for det skattestrafferetlige område? Kan du lide at nørde omkring lovforberedende arbejde og lovfortolkning?

Vi tilbyder dig en fleksibel hverdag, hvor du har stor mulighed for selv at planlægge dine opgaver og din arbejdsdag. Samtidig kan vi garantere spændende opgaver i en samfundsvigtig organisation med gode kolleger og højt humør.

Skattestyrelsen
Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening

Personalejurist

København

Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening søger en ny personalejurist, så er du en dygtig jurist, der brænder for at arbejde med personalejura, så er det måske dig, vi leder efter. Som jurist i Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening skal du være med til at sikre, at Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening leverer høj kvalitet i vores rådgivning af vores medlemmer.

Som vores nye kollega får du bl.a. til opgave at:

  • rådgive og sparre med kolleger og medlemmer på det personalejuridiske område
  • håndtere personalejuridisk sagsbehandling og telefonisk rådgivning
  • varetage forhandlinger med de faglige organisationer og deltage i overenskomstforhandlinger
Colliers International Danmark A/S

Erhvervsmægler til investeringsmarkedet

København K

Vi søger en erfaren erhvervsmægler til at rådgive erhvervskunder inden for investeringsejendomme i tæt samarbejde med vores markedsledende investeringsteam.

Du får ansvar for at fastholde og udbygge vores eksisterende kundekontakter gennem professionel rådgivning og godt købmandskab. Du formår at skabe gode relationer til kunderne, har kompetencer til at udbygge dit netværk gennem kundemøder og -aktiviteter og formår proaktivt at generere nye, spændende sager og projekter.

Colliers International Danmark A/S
Kamstrup A/S

Legal Coordinator

Skanderborg

I den nyoprettede stilling som Legal Coordinator får du en nøglerolle, der er centreret omkring Kamstrups overholdelse af selskabsretlige forhold baseret på vores årshjul.

Du vil dermed understøtte den overordnede udvikling af vores compliance-processer inden for selskabsret, hvilket vil foregå i samarbejde med kolleger i afdelingen samt interessenter på tværs af organisationen.

Vi søger en analytisk Legal Coordinator med evne til at forstå arbejdet med regulatoriske krav. Du har en relevant kort eller mellemlang videregående uddannelse indenfor administration eller lignende.

Gem
Satair A/S

Export Control & KYC Specialist

Kastrup

For Satair’s office near Copenhagen Airport, we are looking for a new colleague to join our global Export Control & Customs department as an Export Control & Know-Your-Customer (KYC) Specialist.

Your primary tasks will include

  • Analyse, validate and complete compliance data and files in SAP systems and Compliance tools
  • Analyse and validate Customer End Use Statements
  • Analyse and approve Customers for Export Control and KYC compliance and RISK evaluation
Satair A/S
TELLUS Advokater

Advokat

Billund, Holstebro, Herning eller Esbjerg Ø

Får du gnist i øjet af at møde klienten i øjenhøjde? Og vil du gøre en forskel for vores klienter ved at tilbyde juridisk rådgivning af høj kvalitet?

Hovedparten af dine arbejdsopgaver består i at rådgive små og mellemstore virksomheder, herunder mange landbrug.

Du vil få en varierende, spændende og udviklende arbejdsdag med mulighed for medindflydelse, ansvar og masser af direkte klientkontakt.

TELLUS Advokater
MT Højgaard Holding A/S

Compliance Officer til MT Højgaard holding i Søborg

Søborg

Motiveres du af projekter og opgaver inden for compliance, har du erfaring med risikoidentifikationsprocesser og trives du med en stor kontaktflade?

Vi søger en Compliance Officer, som kan være med til at vurdere og optimere arbejdsprocesser og compliance på vegne af koncernens forretningsenheder.

Du tilbydes en faglig spændende stilling, hvor du selv har mulighed for at sætte dit præg på de daglige opgaver og de resultater, der skabes.

Gorrissen Federspiel

Kickstart din karriere som fuldmægtig hos Gorrissen Federspiel

København V

Vil du være med til at forme fremtiden inden for erhvervsjura? Hos Gorrissen Federspiel søger vi dedikerede jurastuderende til vores fuldmægtiguddannelse, der kickstarter din karriere som førende erhvervsadvokat.

Hos os får du ikke blot en fuldmægtiguddannelse i særklasse, men også en rokeringsordning, der styrker dine juridiske, sproglige, kommercielle og personlige kompetencer. Som fuldmægtig hos os får du en mentor, eller de vi kalder en ”Lods”, som typisk vil være en yngre advokat.

Gorrissen Federspiel
Gorrissen Federspiel

Kickstart din karriere som fuldmægtig hos Gorrissen Federspiel

Aarhus

Vil du være med til at forme fremtiden inden for erhvervsjura? Hos Gorrissen Federspiel søger vi dedikerede jurastuderende til vores fuldmægtiguddannelse, der kickstarter din karriere som førende erhvervsadvokat.

Hos os får du ikke blot en fuldmægtiguddannelse i særklasse, men også en rokeringsordning, der styrker dine juridiske, sproglige, kommercielle og personlige kompetencer. Som fuldmægtig hos os får du en mentor, eller de vi kalder en ”Lods”, som typisk vil være en yngre advokat.

Gorrissen Federspiel
GoGift.com A/S

GoGift is looking for a Legal & Compliance Manager

Valby

GoGift.com A/S is an exciting market leading gifting company in the Nordics with global ambitions...

You will act as an in-house legal and process manager and it is a prerequisite that you are able to work full time from our office in Valby, Copenhagen. You will be assisting your commercial colleagues at GoGift in negotiating commercial agreements with business partners and customers; support and participate in cross-departmental projects; provide guidance on compliance on GDPR and other matters.

Motorstyrelsen

Skarp jurist til leasingområdet

Aalborg

Vi søger lige nu en ny kollega til enheden Sagsbehandling - Leasing, som skal arbejde med sagsbehandling af leasingkontrakter i forbindelse med ansøgninger om forholdsmæssig registreringsafgift, herunder vurdering af kontraktvilkår og økonomi i leasingaftaler. Opgaverne indeholder en stor grad af juridisk kompleksitet.

Vi har travlt, men har respekt for balancen mellem arbejde og fritid. Du får gode muligheder for faglig udvikling, attraktive ansættelsesvilkår, fleksible arbejdstider og et job, der giver mening.

Motorstyrelsen
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Har du lyst til at arbejde med persondatabeskyttelse på grunddata og forsyningsområdet?

København NV

Du bliver en del af vores sikkerhedsteam, hvor vi arbejder med informationssikkerhed og databeskyttelse.

Du skal dels koordinere og styre de processer i styrelsen, der følger af persondataforordningen, dels på egne områder stå for gennemførelsen.

Du vil blive fagligt udfordret og får et stort selvstændigt ansvar. Styrelsen går meget op i at videreudvikle sine medarbejdere, og du får derfor rig mulighed for at deltage i kurser og konferencer, så du kan holde dig faglig skarp på opgaverne og hos vores interessenter.

Gem
Jyske Bank

Operations & Innovation Officer

Silkeborg

Har du interesse for kapitalmarkedet og værdipapirhandler? Er du motiveret af at få forretninger og regulering til at gå op i en højere enhed?

Som Operations & Innovation Officer i Kc OK vil du komme til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver, hvor de primære bliver at varetage de forhold der udspringer af regulering og indrapportering til relevante myndigheder.

Jyske Bank
Anklagemyndigheden

Fg. vicestatsadvokat til Rigsadvokatens kvalitetsafdeling

København K

Den ledige stilling som vicestatsadvokat er organisatorisk indplaceret i Anklagerfaglig Enhed 3, der blandt andet har ansvaret for at sikre kvaliteten af anklagemyndighedens behandling af straffesager inden for områderne økonomisk kriminalitet, cyberkriminalitet, færdsel og databeskyttelse.

Du vil referere til statsadvokaten og indgå i afdelingens ledelsesteam, der har ansvaret for, at opgaveløsningen sker på et højt fagligt niveau og med strategisk udsyn.

Topdanmark Forsikring

Compliance Officer

Ballerup

Har du lyst til at hjælpe en moderne og dynamisk finansiel virksomhed med at overholde love og regler, og har du samtidig interesse for, hvordan tandhjulene er forbundet i forskellige dele af en virksomhed?

Hvis ja, har du det helt rigtige fundament for dette spændende job, hvor du får mulighed for at arbejde i et stærkt fagligt miljø på tværs af hele koncernen og i samarbejde med dygtige kolleger.

Topdanmark Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV