3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Miljøministeriets departement
Ambitiøs jurist med interesse for compliance og forvaltning

Miljøministeriets departement, København

Vil du arbejde i et af Slotsholmens bedste juridiske kontorer i et dynamisk, politisk og udviklingsorienteret miljø og samtidig arbejde for et bæredygtigt miljø? Så er det dig, vi søger.

Du vil få et selvstændigt ansvar for en bred opgaveportefølje. Du får brug for al din viden om forvaltningsret, forfatningsret og EU-ret. Hos os bliver du faktisk aldrig færdig med at dygtiggøre dig som jurist. Du får egne sagsområder og bliver juridisk sparingspartner for et eller flere af departementets kontorer eller ministeriets styrelser.

Du vil som udgangspunkt indgå i teamet for grundlæggende forvaltningsret. Teamet arbejder med aktindsigt, rådgiver om grundlæggende forvaltningsretlige spørgsmål, behandler klagesager og henvendelser fra Folketingets Ombudsmand. Derudover arbejder vi generelt på at sikre korrekt forvaltning i ministeriet.

Miljøministeriets departement
Miljøministeriets departement
Vil du arbejde med lovgivning i hjertet af den grønne omstilling?

Miljøministeriets departement, København

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø i vores kontor med 10 jurister? Vil du være med til at sikre en god balance mellem miljø- og erhvervshensyn i et krydsfelt mellem politik og jura? Så se her.

Du vil indgå i et team af jurister og andre kollegaer med mange faglige baggrunde. Vi lægger stor vægt på at sikre et solidt, fagligt fællesskab blandt ministeriets jurister, bl.a. gennem tværgående jurapartnerskaber, vores eget lovskriver-akademi og faglige arrangementer.

Du vil få til opgave at udvikle og skrive ny lovgivning, ofte helt fra bunden, over hele den brede vifte af faglige områder i kontoret, ligesom du vil få mulighed for at arbejde mere projektbaseret og med juridiske analyser og fortolkningsarbejde. Det kommende år vil du bl.a. få mulighed for at arbejde med nye EU-direktiver og med udmøntning af politiske aftaler gennem ny lovgivning på luftområdet.

Miljøministeriets departement
Juridisk eller samfundsfaglig studentermedhjælper søges til kontoret for Vild Natur og Biodiversitet i Miljøministeriets depa...
Vil du være med til at arbejde med alt fra naturnationalparker og ulve til beskyttelse af havmiljø både nationalt og internationalt og tæt...
Miljøministeriets Departementet, København K
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV