3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Miljøministeriets departement

Kontorchef for Miljøministeriets internationale forhandlinger under EU-formandskabet

København K

Er du klar på lede Danmarks formandskab for EU's internationale miljøforhandlinger i 2025? Vil du være EU-formandskabets chefforhandler under FN’s miljøforsamling i Nairobi i 2025? Så er det måske dig, der skal være vores nye formandskabskontorchef i Miljøministeriets EU- og Internationale kontor.

Du vil som kontorchef blive formand for EU-miljørådets arbejdsgruppe for globale forhold. En af de store opgaver vil være at lede EU’s forhandlinger på FN’s Miljøforsamling UNEA i december 2025. Udover formandskabsopgaven får du desuden ansvaret for kontorets øvrige internationale opgaver, der ikke er formandskabsrelaterede.

Miljøministeriets departement
Gem
Miljøministeriets departement

Generalist til arbejdet med at forbedre vandmiljøet i de danske vandløb

København K

Er du klar på at udvikle ny politik, nye støtteordninger samt gennemføre analyser relateret til vandløbsområdet? Så er der en spændende stilling ledig i kontoret for Vand og Klimatilpasning i Miljøministeriets departement.

Vi tilbyder gensidig fleksibilitet i planlægningen af arbejdsudførslen med mulighed for hjemmearbejde efter aftale, alt efter hvad opgaverne tillader.

Miljøministeriets departement
Gem
Miljøministeriets departement

Special- eller chefkonsulent (generalist) til kontoret for Bæredygtigt Miljø og Produktion

København K

Vil du arbejde med at skabe et sundt og rent miljø fri for forurening?

Vi søger en dygtig og erfaren generalist, som har lyst til at arbejde med policyudvikling og ministerbetjening på Miljøministeriets område med fokus på miljøregler for industrien.

Stillingen indeholder en god blanding af strategiske opgaver, ministerbetjeningsopgaver samt koordination i huset, med Miljøstyrelsen og andre ministerier. Dine arbejdsdage vil ofte være meget varierede.

Miljøministeriets departement

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV