Kystdirektoratet

89 følgere

Kystdirektoratet som arbejdsplads

10 evalueringer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Kystdirektoratet?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Kystdirektoratet.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Ved Kystdirektoratet bliver du en del af den statslige kystenhed i Danmark. Vi har det nationale overblik og er fagligt førende eksperter på kyst og hav.

Vi ruster kommuner og grundejere til at håndtere klimaforandringerne, så det fortsat er trygt at bo og investere langs kysterne. Vi udvikler hele tiden ny viden og nye metoder til klimatilpasning i danske og internationale samarbejder. Vi er garant for vores unikke kyster med fri adgang langs vandet. Vi forvalter loven, så der er balance mellem lokale udviklingsmuligheder og naturens udfoldelse.

Vi står for praktisk opretholdelse af sikkerhedsniveau og stormflodsbeskyttelse på kritisk udsatte dele af Jyllands Vestkyst og sikrer effektiv løsning af statslige ekspertopgaver som oprensning, opmåling og vedligeholdelse af dæmninger, sluser og diger.

Vi er ca. 90 medarbejdere, der er tilknyttet hovedkontoret i Lemvig. Vi er i løbende dialog med borgere, kommuner og virksomheder i hele Danmark. Vi holder tæt kontakt til interessenterne i kystzonen, og vi leverer konkrete redskaber til borgere og kommuner.

Vi prioriterer at udnytte de mange fagligheder, der er repræsenteret hos os. Du vil derfor opleve en masse sparring og samarbejde på tværs af fagområderne, der bidrager til at vores viden og opgaveløsning skaber størst mulig værdi for samfundet.

Vi er en selvstændig enhed af Naturstyrelsen, som er en styrelse under Miljøministeriet. Du kan læse meget mere på Kystdirektoratets hjemmeside www.kyst.dk

Regnskab for Kystdirektoratet

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Kystdirektoratet

Registreret navn

Kystdirektoratet

Momsnummer

DK36876115

Selskabsform

Statslig administrativ enhed

Etableret

2019

Antal ansatte

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Kystdirektoratet

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Kystdirektoratet. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Kystdirektoratet
Højbovej 1
7620 Lemvig
http://www.kyst.dk/

Karrieresite

https://kyst.dk/om-os/ledige-stillinger/

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Kystdirektoratet? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.