6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen søger jurastuderende til CITES-teamet i Landskab og Skov

Odense C

Har du lyst til at varetage håndteringen af politisager og bidrage til løsningen af andre juridiske og administrative opgaver om handel med truede dyr? Så er stillingen som student i Miljøstyrelsens CITES-team måske noget for dig!

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen. Der aftales faste mødedage, dog med mulighed for at aftale fleksible mødetider i eksamensperioder m.m.

Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen

Kontorchef til Arter og Naturbeskyttelse

Odense C

Vil du være med til at løse biodiversitetskrisen? Har du mod på spændende ledelsesmæssige udfordringer?

De konkrete faglige områder, du vil skulle have ansvaret for, er opgaver i forbindelse med biodiversitet og natur, særligt EU-naturbeskyttede Natura 2000-områder i Danmark både til land og på havet, spørgsmål relateret til forslag om en EU-naturgenopretningsforordning, internationale havmiljøopgaver og marin naturgenopretning, herunder etableringen af stenrev og arbejdet med at udpege naturbeskyttede områder til havs.

Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen Midtjylland søger biolog, miljøtekniker eller lignende til overvågning af fjord og hav

Herning

Har du viden om marin biologi, og trives du både med praktiske sejlture på havet og koncentrerede dage i laboratoriet og foran skærmen?

Som en del af vores marin-team vil du blive involveret i alle typer af opgaver knyttet til den marine overvågning, omfattende praktiske undersøgelser med sejlads og prøvetagning, laboratoriearbejde med artsbestemmelse af makroalger og bunddyr samt kvalitetssikring af data ved pc’en – for blot at nævne nogle.

Vi tilbyder masser af saltvand, spændende opgaver både ude og inde, samt en rigtig god arbejdsplads med dygtige, uhøjtidelige kollegaer.

Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen

Miljøvurderingsmedarbejdere til Miljøstyrelsens enhed Landskab & Skov

Odense C

Synes du, at det lyder spændende at få ansvar for miljøvurdering af blandt andet nogle af de helt store anlægsprojekter i forbindelse med den grønne omstilling, og trives du med at udvikle fagligheder sammen med dygtige kolleger?

Miljøstyrelsens opgave består blandt andet i at sikre, at væsentlige miljøpåvirkninger belyses, før der tages stilling til, om et projekt kan gennemføres. Herudover er inddragelse af offentligheden og andre myndigheder en vigtig del af processen.

Du kommer til at være en del af miljøvurderingsteamet, der behandler de konkrete miljøvurderingssager samt screeninger af projekter. I teamet er der fokus på at hjælpe hinanden fagligt og sikre trivsel og arbejdsglæde.

Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen søger 2 studerende til vores team af datadetektiver til affaldsdataområder

Odense C

Som studerende i ADS-teamet bliver du en af vores 7 datadetektiver. Datadetektiverne arbejder grundlæggende med kvaliteten af de indberettede affaldsdata, hvilket indebærer detaljeret gennemgang af datasæt for at finde fejl og uoverensstemmelser samt heraf følgende kommunikation og vejledning til indberetterne.

Den ugentlige arbejdstid er i gennemsnit 15 timer fordelt på to hele eller flere halve dage om ugen i tidsrummet 9-16.

Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen

Energisk praktikant til kommunikations- og sekretariatsopgaver

Odense C

Vi søger dig, som med et smil på læben og fagligheden i orden kan understøtte PSS på kommunikationsområdet og samtidig lære en masse undervejs.

Du kan på sigt få indflydelse på dine arbejdsopgaver, men som udgangspunkt vil de bestå af:

  • Oplæg til forbedringer til den interne kommunikation i overvågningen.
  • Sparring og ad hoc-opgaver med den formidlingsansvarlige.
  • Event- og mødeplanlægning.
Miljøstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV