20 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

20 jobannoncer

Gem
Miljøstyrelsen

Medarbejder til sagsbehandling inden for skovområdet i Jylland (barselsvikar)

Randers NV

Vil du være med til at sikre balancen mellem drift, benyttelse og beskyttelse af vores skove og medvirke til at forøge skovarealet? Har du gode tekniske og administrative kompetencer? Og brænder du for at træffe gode og rigtige afgørelser på et solidt fagligt og juridisk grundlag?

Du kommer til at understøtte udførelse af opgaverne inden for administration af skovlov i Jylland. Området har stor betydning for udviklingen af skovene, er fagligt udfordrende og inspirerende.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Naturvidenskabelig kollega til miljøregulering og akvakulturområdet

Odense C

Vil du være med til at sikre en miljørigtig udvikling for akvakultur, som er en af verdens hurtigst voksende fødevareproduktioner?

Du bliver en del af akvakulturteamet, som arbejder med miljø- og regelarbejde på akvakulturområdet for at sikre, at produktionen i Danmark kan foregå bæredygtigt. Vores kerneopgaver er at skabe klare retningslinjer for forvaltningen af fiskeopdræt og arbejde for, at erhvervet kan producere bæredygtige fødevarer inden for de givne miljømæssige rammer.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Konsulent til miljø- og affaldsområdet

Odense C

Er du god til løse komplekse opgaver på affaldsområdet, og har du lyst til at være med til at implementere og udvikle områder? Trives du i en politisk omskiftelig virkelighed, hvor du har stor indflydelse? Så er du måske vores nye konsulent i Affald og Data (ADA).

Du bliver en del af et engageret hold af kolleger, der er nogle af landets skarpeste hjerner inden for cirkulær økonomi og affaldsområdet – så glæd dig til at blive en del af holdet!

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

En funktionsleder til tilsyn med import og eksport af affald

Odense C

Brænder du for at styre et komplekst projekt med høje ambitioner og mange aktører? Og har du mod på at drive faglig ledelse af en gruppe dedikerede og engagerede medarbejdere?

Så er du måske vores nye funktionsleder i et nyoprettet tilsynsteam i Miljøstyrelsens enhed for Affald og Data. Du bliver en del af et engageret hold, hvor vi brænder for at føre tilsyn med transport af affald ind og ud af Danmark og dermed sikre, at affald bruges som en ressource på tværs af landegrænser.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Funktionsleder til enheden Virksomheder i Slagelse

Slagelse

Er du god til at styre komplekse projekter og drive faglig ledelse af dedikerede medarbejdere? Trives du i en politisk omskiftelig virkelighed, hvor du har stor indflydelse?

Miljøstyrelsen har fået en spændende opgave med opbygning af en ny taskforce til arbejdet med revurdering af miljøgodkendelser. Vi får derfor brug for en ekstra funktionsleder til at varetage den daglige driftsledelse i nogle af vores brancheteams.

Du vil som en del af ledelsesteamet få generelle opgaver i relation til løsning af enhedens kerneopgaver med fokus på den faglige og administrative ledelse.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Funktionsleder til miljø- og affaldsområdet

Odense C

Er du god til at styre komplekse projekter og drive faglig ledelse af dedikerede medarbejdere? Trives du i en politisk omskiftelig virkelighed, hvor du har stor indflydelse? Så er du måske vores nye funktionsleder i Affald og Data (ADA).

Opgaverne består blandt andet af:

  • Projektledelse af styrket affaldstilsyn og sikre den tværgående kobling mellem de 3 kontorchefer, funktionsledere og koordinatorer.
  • Ansvar for planlægning og styring af driftsopgaverne – de administrative tilsyn samt enkelte fysiske tilsyn.
  • Klargøre faglige sager særligt inden for dit ansvarsområde til direktion/departement.
Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Bliv juridisk ekspert på husdyrområdet i Miljøstyrelsen

Odense C

Der er i disse år et stigende fokus på vores miljø. Samtidigt skal der være den rette balance ift. erhvervets interesser og vækstmuligheder. Vil du være garanten for den juridiske kvalitet i dette arbejde?

Du vil, i et tæt samarbejde med kolleger, skulle arbejde med revidering af bekendtgørelser og vejledninger, indgå i udviklingsprojekter, håndtere bestillinger fra vores departement og gennemføre regelfortolkning og juridiske afklaringer af både miljøfaglig og generelt offentligretlig karakter.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen søger en fagligt stærk jurist med interesse for miljølovgivningen

Slagelse

Vil du være den juridiske garant i myndighedsbehandlingen af eksempelvis offshore industri, kemisk industri, Power to X og Carbon Capture projekter, fødevareindustri, deponier og lignende? Brænder du for at arbejde med miljø- og forvaltningsret? Og vil du være med til sikre en tidssvarende miljøregulering af særligt komplekse virksomheder, som understøtter at de tager hensyn til miljø og naboer, samtidig med at de har muligheder for vækst?

Miljøstyrelsen oplever i disse år en stigende efterspørgsel på juridiske kompetencer i forbindelse med enhedens sagsbehandling og vi ønsker derfor at udvide vores jura-team med en ny kollega.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

2 AC-medarbejdere til udviklingsprojekt inden for marin miljøovervågning

Faaborg

Til den ene stilling søger vi en profil med brede naturvidenskabelige kompetencer inden for det marine område. Du skal først og fremmest have solid faglig viden om biologiske og fysiske processer i de danske havområder og kystvande samt kompetencer til at bearbejde og analysere store datamængde under anvendelse af matematiske modeller og statistiske modeller.

Til den anden stilling søger vi en profil med stærke projektledelseskompetencer. Du skal være skarp til at få overblik over komplekse problemstillinger, drive processer i en statslig myndighed og skabe fremdrift i et meget fagligt digitaliseringsprojekt med mange interne og eksterne interessenter.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Generalister til understøttelsen af arbejdet med udbygning af vedvarende energi

Odense C

Vi bidrager til både juridiske og biologiske vurderinger af konsekvenser for beskyttede naturtyper og arter både på land og til havs. I forbindelse med udbygningen af vedvarende energi kommer der konkrete bestillinger og tværgående opgaver, som skal håndteres i teamet, hvor vi skal bidrage med svar på vores område.

Din rolle vil være at bidrage til styringen af disse processer og sørge for, at der bliver tænkt hele vejen rundt ved håndteringen af opgaverne.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

2 studentermedhjælpere til miljøopgaver og grøn omstilling

Slagelse eller Højbjerg

Miljøstyrelsen har fået en spændende opgave med opbygning af en ny taskforce til arbejdet med revurdering af miljøgodkendelser. Vi får derfor brug for studentermedhjælpere til at understøtte løsning af opgaver i både taskforcen og vores eksisterende brancheteams.

Dine opgaver kommer til at favne bredt og bliver at assistere på opgaver inden for miljøvurdering, miljøgodkendelse og revurdering af miljøgodkendelser, samt tilsyn på virksomhederne.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Vær med til at sikre den grønne omstilling på biogasanlæg og risikovirksomheder. Måske er det lige netop stillingen for dig?

Højbjerg eller Slagelse

Miljøstyrelsen oplever en stigende tilgang af projekter inden for den grønne omstilling. Herunder særligt på biogasanlæg og risikovirksomheder, hvor Power-to-X, metanisering og CO2 fangst bliver mere og mere udbredt.

Vil du være med til at understøtte udviklingen og sikre effektiv myndighedsbehandling? Kunne du tænke dig at være en del af et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder? Så søg denne stilling.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Vær med til at styrke arbejdet med offshore i Miljøstyrelsen

Slagelse

Brænder du for at arbejde med offshore olie- og gasområdet og med f.eks. udledningstilladelser eller beredskabsplaner? Og vil du være med til at sikre faglig stærk sagsbehandling og bidrage til udvikling af området i Miljøstyrelsen?

Du har gerne faglig erfaring inden for offshoreområdet og offshorebranchen, måske som rådgiver, fra en forskningsinstitution, eller du kommer fra en styrelse, der også arbejder med offshoreområdet.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Struktureret og udadvendt kollega søges til Miljøstyrelsens engagerede HR Partnerteam

Odense C

Formår du at skabe stærke relationer og yde sparring til skarpe ledere? Værdsætter du en sund forvaltningskultur, velfungerende processer og en foranderlig hverdag?

Partnerteamet beskæftiger sig med primært rekruttering, ansættelser og fratrædelser samt yderligere administration af forskellige personalemæssige opgaver. Opgaverne i partnerteamet er mangeartede, da partnerteamet er hovedindgangen for kontorcheferne.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Medarbejdere til vandplanlægning for søer

Faaborg

Har du et indgående kendskab til ferskvandsbiologi samt interesse i vandplanlægning - særligt for de danske søer? Er du god til - og har lyst til - at arbejde med planlægnings- og styringsmæssige opgaver?

Vi søger to medarbejdere til Miljøstyrelsens enhed i Sollerup på Fyn. Vores enhed løser bl.a. opgaver i relation til overvågning af vandmiljøet og implementering af EU’s vandrammedirektiv. Enhedens opgave er bl.a., i et tæt samspil med forskningsinstitutioner og Miljøstyrelsens øvrige enheder, at sikre, at det faglige grundlag for natur- og vandplanlægningen tilvejebringes.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Erfaren specialist med fokus på spildevand og miljøfarlige stoffer

Odense C

Er du vores nye erfarne specialist på spildevandsområdet? Vi er på udkig efter en profil, der har indgående kendskab til miljøfarlige stoffer i spildevand, og fx har særlig ekspertise inden for almindelig belastet overfladevand eller renseteknologi.

Du skal have lyst til at være med til at drive nye projekter og opgaver frem i takt med det stigende fokus på spildevandsområdet og være interesseret i at arbejde i krydsfeltet mellem miljøfaglighed, jura og politik.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Kemiker til Miljøstyrelsens enhed for Kemikalier og Biocider i Center for sikker Kemi

Odense C

Vi søger en kollega til at vurdere ansøgninger om godkendelse af biocidprodukter og aktivstoffers fysiske og kemiske egenskaber, herunder fare og sikkerhedsklassificering samt vurdering af analysemetoder.

Dine opgaver bliver vurdering af ansøgte produkters fysiske og kemiske egenskaber. Du skal også kommentere på andre landes produktvurderinger og vurderinger af aktivstoffer. Kommunikation med ansøgere og myndigheder i EU er en vigtig del af jobbet.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Bliv AI-frontrunner i den offentlige sektor: Join Miljøstyrelsens AI-team som studentermedhjælper

Odense C

Vi er i gang med en gennemgribende digital transformation med nyudvikling af værktøjer, agile metoder og med stor fokus og interesse for hvad AI-teknologi kan bruges til i vores organisation.

Vi har bl.a. brug for studerende til disse opgaver

  • Vidensafdækning af nyeste teknologier og trends inden for området
  • Test og sammenligning af de nyeste teknologier bl.a. med personlig adgang til ChatGPT Teams
Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Projektleder - Du er en stærk projektleder, der har erfaring med digitaliseringsprojekter

Odense C

Du skal være projektleder i en styrelse, der blandt andet er i gang med en gennemgribende digitalisering af styrelsens kerneopgaver med afsæt i nyudviklede værktøjer og agile metoder.

Det første projekt, hvor du vil påtage dig projektlederansvaret, er et af de strategisk vigtige projekter, Digital Naturovervågning. Dette flerårige projekt fokuserer på at digitalisere Miljøstyrelsens opgave med kortlægning og tilstandsvurdering af naturområder. Det indebærer udvikling af AI/ML modeller, som kan genkende naturtyper og strukturparametre i naturen digitalt ud fra remote sensing data, fx satellitbilleder.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Funktionsleder til miljøfarlige stoffer i overfladevand i vandplanlægningen

Odense C

Har du lyst til faglig ledelse og har du ambitioner om at udvikle dig både fagligt og ledelsesmæssigt? Så er du måske Miljøstyrelsens nye funktionsleder i vores enhed Hav- og Vandmiljø.

Vi søger en daglig faglig leder af et engageret hold af kolleger, der både er super skarpe inden for vandplanlægning og miljøfarlige stoffer og samtidig har et kanon sammenhold og godt humør – så glæd dig til at blive en del af holdet!

Miljøstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV