2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MiljøministerietIntranetmedarbejder i Miljøstyrelsen

Miljøministeriet, Odense

Har du evner og lyst til at tage ansvaret for det koncernfælles intranet i Miljøministeriet og samtidig stå i spidsen for den interne kommunikation på Miljøstyrelsens intranet? Brænder du for intern kommunikation og fængende, faglig formidling? Så søg jobbet som intranetmedarbejder hos os i Miljøstyrelsens digitale team i Direktion & Kommunikation.

Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og er national forvaltningsmyndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rent vand, rig natur, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse.

Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 950 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 600 arbejdspladser har til huse i Odense.

MiljøministerietVær med til at gøre spildevandsbehandling i Danmark endnu bedre

Miljøministeriet, Odense

Miljøstyrelsen søger to erfarne og engagerede specialister til spildevandsområdet.

Der er stor fokus på spildevandsområdet i disse år. Vil du være med til at beskytte vandmiljø og natur landet over og gøre den danske spildevandshåndtering endnu bedre? Kan du tænke i nye baner og være med til at drive udvikling og drift i spildevandsbranchen med fx digitalisering, forbedret håndtering af miljøfarlige stoffer, og mod energi- og klima-neutralitet? Har du stor erfaring med spildevand fra en kommune, en forsyning eller en privat virksomhed? Kunne du tænke dig at arbejde med vejledning af kommuner, forsyninger og virksomheder vedrørende spildevand og/eller med tilsyn med spildevandsforsyninger? Kan du kommunikere din faglige viden, så det giver mening for andre?

Så vil et job i Miljøstyrelsens spildevandsteam være noget for dig!