5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Naturstyrelsen
Studentermedhjælper til web og intra (genopslag)

Naturstyrelsen, Randbøl

Har du en passion for at arbejde med hjemmesider og intranet? Har du lyst til at være med til at formidle noget af Danmarks mest værdifulde natur på Naturstyrelsens web og intra?

Du bliver som studentermedhjælper en del af teamet Presse og Kommunikation i Naturstyrelsens hovedkontor. Teamet arbejder med styrelsens kommunikation og formidling, som dækker pressearbejde, ministerbetjening, sociale medier, grafisk arbejde, hjemmesider og intranet.

Du kan forvente et spændende og varieret studenterjob i et ungt kommunikationsteam, der arbejder tæt sammen med kolleger i hele landet, de øvrige styrelser og departementet i Miljøministeriet.

Du vil få mulighed for at lære styrelsens arbejde at kende og få erfaring med digital kommunikation i en politisk styret organisation.

Naturstyrelsen
Naturstyrelsen
Skov- og Naturteknikerelev til Naturstyrelsen Himmerland

Naturstyrelsen, Skørping

Har du lyst til en elevplads, hvor du kommer til at arbejde med Naturstyrelsens mange spændende naturforvaltningsopgaver med udgangspunkt i Rold Skov, så er dette måske en elevplads for dig.

Opgaverne spænder vidt inden for skov- og naturforvaltning. Du kommer til at arbejde med både naturnær skovdrift, forvaltningen af urørt skov, naturforvaltning og rekreative faciliteter.

Du vil blive en del af en enhed, som p.t. består af 19 funktionærer og 9 medarbejdere i felten. De fleste funktionærer arbejder med forskellige projekter inden for naturgenopretning, vådområdeprojekter m.m. Drifts- og naturforvaltningsopgaverne varetages primært af 2 skovfogeder sammen med de 9 skovløbere/skov- og naturteknikere m.fl. samt en elev.

Naturstyrelsen
Naturstyrelsen
Fuldmægtig søges til Økonomi i Naturstyrelsen

Naturstyrelsen, Randbøl

Til vores Budgetteam i Økonomienheden søger vi en fuldmægtig til økonomistyring. Så har du erfaring med økonomistyring, gode samarbejdsevner, kommunikerer tydeligt i tale og på skrift samt er analytisk og løsningsorienteret, vil vi gerne se din ansøgning.

Du kommer til at bidrage til løsningen af budgetteamets samlede portefølje af opgaver inden for budgetlægning og udgiftsopfølgning, økonomistyring, finanslov m.fl.

Opgaver:

  • Økonomistyring specifikt; hvor du er bevillingsansvarlig for Kystdirektoratets bevillinger, der består af både anlægs- og driftsbevillinger på samlet 500 mio. kr.. Herunder opfølgning på budgetter og forbrug i meget tæt dialog med kolleger i både Kystdirektoratet og Økonomi.
  • Økonomistyring generelt; hvor du sammen med kolleger skal være med til at tilrettelægge robuste processer for økonomistyringen både generelt og inden for specifikke sager.
Naturstyrelsen
Naturstyrelsen
Naturmedarbejder til Naturstyrelsen Storstrøm

Naturstyrelsen, Nykøbing Falster

Har du lyst til at arbejde med naturforvaltning på statens skov- og naturområder? Har du flair for GIS og erfaring med at indgå og styre forpagtnings- og græsningsaftaler?

Som naturmedarbejder på Naturstyrelsen Storstrøm har du sammen med naturteamet tre primære ansvarsområder:

  • Ansvaret for at natur- og biodiversitetshensynet fremmes i driften af styrelsens arealer og omsættes til virkelighed, herunder ansvar for forvaltningen af enhedens lysåbne arealer.
  • Udarbejdelse og styring af forpagtningsaftaler og græsningsaftaler på styrelsens lysåbne naturarealer, inkl. ansvaret for at udarbejde fællesskemaansøgning samt kontakten til vores forpagtere.
  • Ansvaret for den praktiske gennemførsel af naturforvaltningen på vores arealer, og en vedvarende interesse for udvikling af metoder og samarbejde med vores interessenter.
Naturstyrelsen
Naturstyrelsen
Naturinteresseret skov- og naturteknikerelev til Naturstyrelsen Bornholm

Naturstyrelsen, Aakirkeby

Har du lyst til at arbejde med, og samtidig lære om, naturpleje, biodiversitet og friluftsliv ud fra den praktiske vinkel i noget af Danmarks smukkeste og mest særprægede natur? Så er du måske vores nye skov- og naturteknikerelev!

Vores dagsorden har natur og biodiversitet i fokus. Vi søger derfor en elev, der har interessen for at sætte sig ind i naturens processer og bruge denne viden i det daglige praktiske arbejde. Samtidig skal vi sikre gode naturoplevelser for brugerne af Naturstyrelsens arealer.

Vores opgaver omfatter bl.a. rydning af vedopvækst på lysåbne naturtyper, forberedelse til urørt skov fx ved veteranisering af træer, slåning af stier, bekæmpelse af invasive arter, opsætning og vedligehold af skilte, vedligehold af trapper, broer og bord-bænkesæt og mange andre forefaldende opgaver.

Naturstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV