3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aarhus Universitet

Strategisk og produktiv faglig leder af Tech kommunikationsteam på Faculty of Technical Sciences

Aarhus C

Vi søger en strategisk tænkende, visionær og produktiv faglig leder af vores kommunikationsteam, som i tæt samarbejde med Tech Kommunikationsteamet og resten af organisationen kan løfte kommunikationen for vores grønne og samarbejdende fakultet til nye højder.

Vi vægter ordentlighed, godt og trygt kollegaskab, og god kvalitet i vores opgaveløsning.

Koncenton A/S

Content Specialist (barselsvikariat) søges til Go’ Bolig - en af Danmarks største, private boligudlejere

Aarhus C

Er du en dygtig skribent, der får lys i øjnene, når du hører ord som e-mail-marketing, videoproduktion og SoMe-annoncering? Har du et kommercielt mindset, og brænder du for at skabe gode resultater gennem marketing?

I rollen som Content Specialist bliver du en del af vores marketingteam i Go’ Bolig bestående af seks dygtige kollegaer. Teamets fornemmeste opgave er at tiltrække nye lejere til vores mange ejendomme og bidrage til lav tomgang i vores lejeboliger. Se video om Koncenton A/S som arbejdspladsDagligdagen i teamet er dynamisk og fyldt med nye, spændende boligprojekter, hvorfor der er rig mulighed for at bidrage og sætte sit eget aftryk.

Koncenton A/S

Kommunikation og content manager Aarhus Events

Aarhus C

Vi søger en kollega til en alsidig konsulentstilling, der spænder bredt fra strategisk tiltrækning, udvikling til praktisk gennemførelse af events og oplevelser i verdensklasse.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV