137 jobannoncer matcher din søgning 137 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Sygeplejeråd

Sygeplejersken søger erfaren digital redaktør til nyt webunivers

København K

Vil du være med til at gennemføre en digital transformation af Sygeplejersken og få alt vores gode journalistiske indhold til at leve på flere platforme og i nye digitale formater?

Du skal være med til at sikre, at vi får fortalt vores historier på den rigtige måde og på den rette platform på tværs af web, sociale medier, nyhedsbreve, podcasts m.v. Det gælder f.eks. ved at give den bedste tværmedielle formidling af de store temaer fra det trykte magasin og at give sygeplejeforskning endnu mere liv med nye digitale formidlingsværktøjer.

Dansk Sygeplejeråd
MUSIC Tribe Brands DK A/S

Brand Communication Leader

Aarhus

Take lead on TC Electronic's transformation towards direct conversations with our peers.

Today, we want to engage even deeper and on a level playing field. We are here to serve our users and artists which requires deep empathy and honest conversations. Together with the team, you will democratize the conversation and hereby breaking the remaining barriers.

You will take the lead on our marketing team of content creators, artist relation specialists and social media management specialists.

MUSIC Tribe Brands DK A/S
Jysk Rejsebureau

Product Manager til vores produktafdeling

Aarhus

Har du stor erfaring fra rejsebranchen og stærke kommercielle talenter? Brænder du for at udvikle rejser og skabe inspiration til andre?

Rollen indebærer:

 • Dagligt ansvar for en række af virksomhedens destinationer
 • Udvikling og vedligeholdelse af rejseforslag og andet indhold på vores hjemmeside

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension, fritvalgsordning, sundhedsforsikring samt mulighed for frokostordning

Jysk Rejsebureau
Ase
Gem
Ase

Digital Campaign Manager (barselsvikariat) med stærke projektlederevner i rygsækken

Kolding

Brænder du efter at bruge dine stærke projektlederevner til udvikling og eksekvering af digitale kampagner med fokus på kunderejsen?

Elsker du en sjov og afvekslende hverdag med stort ansvar og en bred palette af opgaver?

Som Digital Campaign Manager hos Ase skal du drive vores markedsføringskampagner til både lønmodtagere og selvstændige. Dit ansvar bliver at starte kampagnerne op og styre dem sikkert i mål med størst mulig effekt af vores markedsføringskroner.

Du bliver en del af et veletableret team, som arbejder tæt sammen for at nå Ases strategiske forretningsmål. Ét af dem er at gøre Ase til danskernes foretrukne valg, når det gælder sikring af arbejdslivet.

Ase
Palfinger Danmark A/S

Salgs- og marketingkoordinator – barselsvikariat

Middelfart

Kan du se dig selv i et job med fokus på marketing? Og er du samtidig en knag til at oversætte fra engelsk til dansk?

Vi søger en barselsvikar, der elsker at tænke marketing, og som kan få sparket gang i bl.a. SOME, annoncering, kampagner, og hvad der ellers kan findes på. Det er vigtigt, at du er god til både skriftlig dansk og engelsk, da det indgår i en stor del af arbejdsopgaverne. En baggrund inden for marketing er et meget stort plus.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Eget kontor
 • Mulighed for hjemmearbejde
 • Fleksible arbejdstider
Palfinger Danmark A/S
Yngre Læger

Nyhedsbrevsredaktør

København

Du bliver en del af afdelingen Politik, Strategi og Kommunikation, hvor du indgår i kommunikationsteamet med tre kolleger.

Du kommer til at stå i spidsen for at udvikle og forbedre vores nyhedsbreve til medlemmer og tillidsvalgte. Samtidig har vi brug for dig til at hjælpe med at udvikle og producere indhold i flere formater.

Primære arbejdsopgaver:

 • Primus motor på udvikling af foreningens nyhedsbreve til medlemmer og tillidsvalgte (vi anvender Campaign Monitor, men skifter system i løbet af 2024).
 • Skrive tekster og producere indhold til primært nyhedsbreve og hjemmeside, men også til sociale medier (Facebook, Instagram og LinkedIn) samt præsentationer og trykte materialer.
ME Production

Struktureret Technical Writer der kan styrke hele dokumentationsområdet

Frederikshavn

Brænder du for at skrive tydelige og forståelige tekniske dokumenter?

Du kan forvente en varieret hverdag, som du selv planlægger og prioriterer. Du kan forvente at nogle af opgaverne bliver:

 • At skrive tydelig og teknisk omfattende dokumentation, installationsmanualer, klassedokumentation, arbejdsbeskrivelser, procesbeskrivelser, manualer, dokumentation vedrørende FAT test med mere.
 • Overordnet vedligehold og udvikling af den tekniske dokumentation.
A/S Vest-Tex

Tektsforfatter

Brønderslev

Vi søger en dygtig tekstforfatter, som vil få ansvaret for bl.a. vores tekster på sociale medier og online shop

Din opgave vil være at formidle viden om alt fra vores garner og tilbehør, vores designs og kollektioner til samarbejde med influencers.

Det får du:

 • En spændende arbejdsuge
 • Gode og professionelle kollegaer
 • God lønpakke efter kvalifikationer
 • Attraktive personalegoder, herunder pension, sundhedsforsikring, frokostordning, m.m.
Gem
Plus A/S

SoMe- og content manager

Vejen

Er sociale medier og contentproduktion din hjemmebane? Kan likes, kommentarer og en vellykket kampagne få din puls til at stige et nyk? Er du dedikeret, kreativ og datadrevet i din tilgang til SoMe og marketing? Og kan du jonglere i opgaverne med struktur, overblik og god forretningsforståelse?

Vi har gennem de seneste år haft vedholdende fokus på online marketing og på via organisk aktivitet at opbygge et engageret og trofast fællesskab af haveelskere i alle aldre på vores sociale medier. Som vores nye SoMe- og contentmanager er det blandt andet dette fællesskab, du får ansvar for at pleje og bygge videre på.

Plus A/S
AquaGreen ApS

Technical Writer – teknisk dokumentation med fuld digital understøtning

Roskilde

Vores løsninger er banebrydende og har potentiale til at gøre en kæmpe forskel og bidrage til at skabe en renere og mere bæredygtig verden,

fortæller ejer og CEO Henning Schmidt-Petersen.

Vi er i gang med at professionalisere produkt- og leverancedokumentationen, samt fastlægge den mest optimale brug af dokumentationen hos vores kunder. Vi søger derfor en ny kollega, der kan være ansvarlig for videreudvikling af den tekniske dokumentation, som bliver en væsentlig brik i vores vækstrejse.

Ballerup Kommune

Kommunikationsansvarlig til Ballerup Idrætsby

Ballerup

Vil du være med til at skabe en idrætsby, som alle kender og bruger?

Vi har en ledig plads på holdet med fokus på at skabe bevidsthed, anerkendelse og stolthed over Ballerup Idrætsbys faciliteter og tilbud. Du skal gennem en samlet kommunikationsindsats sikre, at omverdenen kender til og opsøger Ballerup Idrætsby, vores faciliteter, muligheder og tilbud - store som små.

Du får en hverdag, hvor du har stor indflydelse på dine arbejdsopgaver, og hvor du bl.a. har flekstid og mulighed for hjemmearbejde

Bornholms Politi

Erfaren kommunikationsmedarbejder - Genopslag

Rønne

Bornholms Politi søger en kommunikationsmedarbejder til politikredsens interne og eksterne kommunikation.

Hos os får du en afvekslende hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med de forskellige faggrupper i politiet og anklagemyndigheden.

Som kommunikationsmedarbejder er du en nøgleperson i politikredsen, og du vil være sparringspartner for øverste ledelse om såvel den daglige som den strategiske kommunikation.

Sweco Danmark A/S

Kommunikationspartner til voksende arkitekt- og ingeniørvirksomhed

København S

I Sweco Danmark arbejder vores 1.500 arkitekter, ingeniører og andre specialister hver dag med at transformere vores byer og samfund til det bedre.

Du bliver kommunikationspartner for vores arkitektdivision, Sweco Architects, og vores division for Infrastruktur, Vand & Miljø med hhv. 320 og 470 medarbejdere.

I rollen har du ansvar for at rådgive ledere og eksperter om intern og ekstern kommunikation, og du kommer til at spille en nøglerolle i at understøtte de to forretningers strategier, målsætninger og aktiviteter. Det er derfor vigtigt, at du har en god forretningsforståelse og formår at rådgive bredt om kommunikation og marketing.

Sweco Danmark A/S
NLMK DanSteel A/S

Communication Officer for NLMK DanSteel / NLMK Europe

Frederiksværk

We are looking for a teammate to help us communicate our vision and our achievements to the world, share ideas inside the company and further unite us around our values and goals.

You will drive the communication agenda at NLMK DanSteel in close corporation with your communication colleagues from NLMK Europe and NLMK DanSteel Head of HR & Communication.

NLMK DanSteel A/S
Danmarks Nationalbank

Projekt­koordinator med erfaring med ekstern kommunika­tion

København Ø

Vil du være med til at drive en projektorganisation, der står for en af de største og mest interessante restaureringsopgaver i nyere tid?

Som projektkoordinator er du en del af den projektgruppe, der varetager restaurerings- og renoveringsopgaven af Nationalbankens hovedsæde i Havnegade.

Danmarks Nationalbank
MUSIC Tribe Brands DK A/S

Disruptive TC Electronic Brand Leader

Aarhus

With an ambitious and bold data-driven vision we possess a huge potential to investigate and grow new business models. We are already on the top shelf within our technical solutions. We now want to push our passion for serving creative people even further by setting them free with digitalization.

As Brand Lead for TC Electronic, you will find yourself at the heart of this pioneering journey. Together with a dedicated management team, you will be facilitating the future vision for commercializing and scaling digital solutions across our product categories.

MUSIC Tribe Brands DK A/S
Let’s do Travel A/S

Brand Manager Cruise

København Ø

Vil du være en del af rejsebranchens absolut stærkeste team, så er drømmejobbet her!

Primære arbejdsopgaver:

 • Udformning og løbende opfølgning på års- og kampagneplaner i samarbejde med marketingschefen
 • Ansvar for opbygning og vedligeholdelse af intranet, billedbank og kampagnepriser for cruise samt KPI-opfølgning i cruise-teamet

Vi tilbyder en stilling med stor variation og udviklingsmuligheder samt et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med højt tempo og højt til loftet.

Let’s do Travel A/S
Dansk Råd for Genoplivning

Projektmedarbejder (barselsvikariat)

Herlev

Vi tilbyder dig et alsidigt og meningsfuldt job som projektmedarbejder, hvis du brænder for borgerrettet kommunikation, intern kommunikation med samarbejdspartnere samt strukturerede arbejdsopgaver, så som

 • Sekretariatsbetjening af avancerede genoplivningskurser
 • Kommunikation af DRGs aktiviteter på sociale medier
 • Håndtering af ansøgninger samt udsendelse af nyhedsbrev
 • Projektledelsesopgaver

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og en række personalegoder. Vi arbejder hjemme cirka to gange om ugen, og du har også god mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdstid.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Formidlingsstærk generalist til koordinering, styring og compliance

Frederiksberg

Er du struktureret, skriftligt stærk og formidabel til at skrive korrekt og formelt med sans for detaljen?

Du bliver ansat i kontoret Digitale Kanaler og Design, der arbejder for at levere løsninger, der understøtter Skatteforvaltningens myndighedsansvar og slutbrugernes forventninger til digital interaktion med det det offentlige gennem enkle, sammenhængende og sikre webløsninger (som fx skat.dk).

Vi har fokus på at høj trivsel i kontoret, herunder sikre og styrke vores gode kollegaskab, samt balancen mellem arbejdsliv og privatliv.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Dansk Fjernvarme

Kommunikationsmedarbejder

Kolding

Er du skarp til at omsætte den gode historie til flere platforme og har du lyst til at brillere på tasterne? Så har du nu muligheden for at kombinere dine færdigheder i arbejdet hos brancheforeningen for de energi- og fjernvarmeselskaber, der driver den grønne omstilling.

Vi mangler ikke gode historier i energisektoren. Men vi mangler dig, der kan omsætte de gode historier til kommunikation i øjenhøjde med vores målgruppe, der ikke bare er fjernvarmeselskaberne, men hele Danmark.

Dansk Fjernvarme

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV