213 job matcher din søgning 213 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 213 resultater.
Bioneer A/SDigital Marketing Manager

Bioneer A/S, Hørsholm

We are looking for a dedicated hands-on online marketeer, with strong communication skills, to take the lead in shaping Bioneer’s digital presence and marketing efforts within the life science industry. This is a new position in the company. In this role, you will be pivotal in professionalizing our digital marketing efforts to strengthen customer engagement.

You will be joining a growing organization that excels in delivering customized research service solutions primarily to the pharmaceutical industry to which Bioneer operates as a strategic R&D partner in early drug discovery and development.

If you have the drive and the curiosity to help taking Bioneer through a digital marketing transformation, to set new standards for serving our clients and to make a difference in an engaged, respectful and team-oriented work environment, we are confident that you will find this job rewarding.

ONLY
Videograf til intern trend kommunikation

ONLY, Brande

Interesserer du dig for mode, og har du styr på de nyeste trends? Er du visuel stærk og dygtig til at klippe og redigere video? Så er du måske vores nye videograf, som kan stå i spidsen for den interne trend kommunikation i ONLY.

Du vil blive en del af vores ambitiøse Trend & Expression-team, der består af grafiske designere og trend forecastere på ONLYs hovedkollektion. Dit ansvar vil blive at underbygge vores trendhistorier og koncepter med stærke videoer og fortællinger, der afspejler ONLYs DNA.

Du vil blive ansvarlig for processen fra research af video og musik til at klippe og redigere overbevisende videoer og fortællinger til vores 8 årlige kollektioner. Dertil vil du få en vigtig rolle i at redigere video og indhold til internationale salgsmøder, hvor skarpe og præcise budskaber og storytelling er altafgørende.

Danmarks Tekniske UniversitetErfaren kommunikationsmedarbejder

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Vi søger en erfaren og strategisk tænkende kommunikationsmedarbejder som vil være med til at øge kendskabet til vores forskning og uddannelser og formidle viden om instituttets bæredygtige forskning og uddannelser.

Kan du opsøge og spotte den gode historie, kan du målrette dine tekster til relevante kanaler, og brænder du for at formidle komplicerede stofområder i et fængende og let forståeligt sprog? Så er det dig vi har brug for.

Du skal du være med til at udbrede kendskabet til vores uddannelser og forskning gennem en strategisk PR-indsats, så vi fortsat tiltrækker nye studerende og samarbejdspartnere. Du vil være primus motor på de skriftlige opgaver i teamet og være med til at øge vores synlighed i pressen samt på vores digitale platforme, herunder hjemmeside og sociale medier.

GN Store Nord A/S
GN Global Marketing Graduate

GN Store Nord A/S, Ballerup

Would you like to work with marketing campaigns and strategic projects - from both a global headquarter perspective and a local implementation point of view? And would you like to be part of a social network of talented peers?

As a GN Global Marketing Graduate, we offer you a two-year program where you will get hands-on experience by working in three different departments, including 8 months abroad. With subsidiaries across the globe, we will find you a role abroad that matches our business needs as well as your skills and interests.

Throughout the program, you will be supported by excellent leaders, program sponsors and a mentor, and you will get a great network of fellow Engineering, Finance and Marketing Graduates with a focus on developing cross-functional relations.

GN Store Nord A/S
Voxmeter A/S
Juniorkonsulent – PR & marketing

Voxmeter A/S, København

Som vores nye juniorkonsulent, får du en masse spændende opgaver og en helt central placering i organisationen.

Du skal arbejde med PR, kommunikation og markedsføring og vil være i tæt daglig dialog med ledelsen.

Som juniorkonsulent, får du både en selvstændig og assisterende rolle. Du vil løbende skulle holde styr på kampagneprojekter, udarbejde indhold og sende ud til de rette målgrupper. Du får løbende mere og mere ansvar og bliver med tiden oplært i alle produktområder. Du forfremmes i takt med, at du opbygger kompetence og autoritet.

Voxmeter A/S
HumanTrust A/S
Communication Officer (barselsvikariat)

HumanTrust A/S, Aarhus

Kan du omsætte forretningsbehov til kommunikation, der spiller – både i tekst og billeder?

HumanTrust A/S er en rekrutteringsvirksomhed, der er ekspert i at rekruttere specialister og nøglepersoner til små og mellemstore virksomheder. Vores nuværende Communication Officer skal på barsel, og derfor er vi på jagt efter dig, der kan tilføje magien, som flytter HumanTrusts budskaber fra en provinssti til en tysk motorvej.

Du får ansvaret for HumanTrusts interne og eksterne kommunikation og kan se frem til en bred vifte af kommunikationsopgaver.

Som en del af vores backoffice får du en plads midt i maskinrummet, hvor opgaverne er mange og forskelligartede. Du kommer til at kommunikere med kunder, kandidater og dine kollegaer – alt imens du løser dine daglige opgaver og gør forretningsudviklende idéer til virkelighed.

HumanTrust A/S
Keesing Danmark A/SKrydsordsredaktør med koordineringsevnerne i orden søges til bladforlag i vækst

Keesing Danmark A/S, København

Der er gang i den i krydsordsbranchen! I modsætning til størstedelen af det øvrige marked for trykte medier oplever vi hos Tankesport/Keesing Danmark A/S fremgang i salget af vores blade.

Det er naturligvis en positiv udvikling, vi gerne vil bygge videre på, og derfor har vi brug for en ambitiøs, engageret og fagligt knivskarp redaktør med overblik og gode projektledelsesevner, der kan hjælpe med til at udvikle vores produktportefølje og understøtte den fortsatte vækst.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Bladredaktion og produktion af krydsord i vores internationale redaktionssystem
 • Korrekturlæsning og kategorisering af quizmateriale og andet ord- og tekstindhold
 • Vedligeholdelse og udbygning af vores orddatabase – det fælles vokabularium
Wunderman A/S
CAMPAIGN SPECIALIST WITH A PASSION FOR DIGITAL COMMUNICATION

Wunderman A/S, Copenhagen

Would you like to become an expert in cross-channel marketing execution? Do you pay attention to detail and have experience with HTML? Are you looking for a job in a dynamic and ambitious environment with great opportunities to develop your professional skills? Then you might be the Campaign Specialist we're looking for in our Marketing Operations department in Copenhagen!

As our new Campaign Specialist, you will first be introduced to our systems and work streams. Armed with the knowledge you need, you will become responsible for:

 • Creating HTML e-mails in standard templates
 • Sending out campaigns via e-mail, push and SMS
 • Creating workflows and target group criteria
Wunderman A/S
Abena
Product Marketing Content Creator

Abena, Aabenraa

Du er en moderne tekstforfatter og såkaldt ’digital native’, der begår dig ubesværet på forskellige digitale platforme og formår at producere store mængder fængende produkttekster og videomateriale, som får varerne til at sælge sig selv på de digitale hylder.

Abena står midt i en rivende e-commerce-udvikling, og vi har brug for at løfte vores digitale product content til nye højder. Du får som Product Marketing Content Creator en helt central rolle i udarbejdelsen af både tekst- og videomateriale med særligt fokus på vores forskellige webshops.

Herudover vil dine opgaver bl.a. være at:

 • Skrive, kvalitetssikre og godkende product marketing tekster på tværs af vores PIM-sortiment på dansk og engelsk
 • Sikre høj og ensartet kvalitet og stil i vores produktbeskrivelser for alle salgskoncepter
 • Samarbejde med produktspecialister og salgskonsulenter om at omforme
Abena
VisitDenmark
2 Content Managers, der kan udtænke og eksekvere fantastiske marketingkampagner til henholdsvis det svenske og norske marked

VisitDenmark, København

Vi søger 2 Content managers til at varetage vores marketingaktiviteter og sociale platforme; 1 til det svenske og 1 til det norske marked. Har du lyst til at arbejde med markedsføring af Danmark i et internationalt miljø og i en branche, hvor inspiration og udformning af spændende og engagerende indhold er i højsædet, har du muligheden her.

Visitdenmark

Din primære opgave vil som henholdsvis svensk-/norsk-talende content manager være at sikre et dynamisk samspil mellem visitdenmark.se/no, vores svenske og norske kampagner, sociale medier og øvrige digitale aktiviteter, samt at sikre, at projekterne følger den fastlagte content strategi på det svenske og norske marked, og at denne kontinuerligt udvikles.

VisitDenmark
Promovec A/SSALGSKOORDINATOR MED STOR KONTAKTFLADE

Promovec A/S, Risskov

Promovec A/S er en dansk virksomhed der designer, udvikler, producerer og sælger elcykler til det danske og internationale marked. Med afsæt i sine specialiseringer stræber virksomheden efter at være en kompetent og kvalificeret leverandør af el-cykler, som dækker cyklisters behov for effektiv og miljøvenlig transport.

Som salgskoordinator hos Promovec vil du indgå i vores dynamiske kommercielle team bestående af salg, service og marketing, hvor opgaverne spænder vidt og hvor salget er af mere langsigtet karakter.

Dine primære arbejdsopgaver vil ligge indenfor support til vores sælgere i forbindelse med tilbudsgivning, årsplaner, mødekoordinering, præsentationsmateriale o. lign. Desuden vil der være en stor del af koordinering og afklaring med kunder på telefon og mail, samt internt mellem salg, udvikling og supply chain.

FinansministerietPressechef til Finansministeriets departement

Finansministeriet, København

Finansministeriet søger en ny pressechef til at lede ministeriets arbejde med presse og kommunikation. Det er en spændende og udfordrende stilling, hvor du vil være med til at skabe synlighed og sætte en markant dagsorden i et centralt ministerium med store ambitioner for det danske samfund.

Som pressechef skal du sørge for, at Finansministeriets budskaber brænder klart og balanceret igennem i mediebilledet baseret på et troværdigt, kompetent og fagligt velfunderet grundlag. Det handler både om langsigtet kommunikation såvel som proaktiv og opsøgende pressearbejde.

Du bliver bl.a. ansvarlig for:

 • betjening af ministeren og ministeriet i presse- og kommunikationssager
 • departementets pressearbejde, herunder dag-til-dag pressehåndtering
 • servicering af journalister, herunder proaktivt og strategisk pressearbejde.
TEKNIQ ArbejdsgiverneSocial media manager

TEKNIQ Arbejdsgiverne, Glostrup

Kan du skabe engagement på sociale medier, skabe fængende indhold og skyde en hurtig video? Og vil du samtidig være med til at skabe Danmarks grønneste og mest digitale erhvervs- og arbejdsgiverorganisation?

En arbejdsdag for dig kan se således ud: Din arbejdsdag er startet, og den politiske dagsorden er i dag helt anderledes, end den var i går. Det content, du havde planlagt, skulle ud her til morgen, må vente til senere på dagen. I stedet skal der skydes en video, hvor der kommenteres på den nye dagsorden. Content skal du skabe i samarbejde med de relevante fagfolk, underdirektører eller den administrerende direktør. Videoen skal redigeres hurtigst muligt og derefter deles med de relevante interessenter. Måske skal andre kolleger følge op med et indlæg, som du leverer input til.

Grundfos A/S
Senior UI & UX Product Designer

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you have what it takes to make smart monitoring systems and perhaps type of predictive maintenance through new and fresh design direction? Join the Grundfos UI UX team. Utilizing Design Thinking & User Experience methods, you’ll work to deliver breakthrough products and services that delight our customers. We’re seeking forward-thinking, laser-focused professionals with a passion for bringing innovative, exciting, and sustainable ideas to life.

Grundfos We are looking for an exceptionally gifted UI/UX professional who is obsessed with exploring and advancing the latest interactive design trends and technologies. In this role, you must be able to envision the big picture while also rolling up your sleeves to perfect the smallest project details. You will create compelling and thoughtful user experiences with a focus on clean and platform design.

Grundfos A/S
Odense Kommune

Presserådgiver for borgmesteren i Odense

Odense Kommune

Har du et skarpt nyhedsblik, god strategisk og politisk forståelse, solidt kendskab til Odense og stor arbejdskapacitet? Så er du muligvis den nye presserådgiver i Borgmestersekretariatet i Odense.

Både Borgmestersekretariatet og Borgmesterforvaltningen ønsker åbenhed og at kommunikere klart om de vigtigste dagsordner. Derfor tilpasser vi os mediernes rytme, så hverdagen er ofte travl, og der skal rykkes hurtigt – ofte på flere sager samtidig. Du skal være indstillet på at arbejde uden for normal kontorarbejdstid, herunder aftener og weekender, når der er brug for det.

Odense Kommune
Erhvervshus SjællandKommunikationskonsulent

Erhvervshus Sjælland, Sorø

Erhvervshus Sjælland søger en velskrivende kommunikationskonsulent med hjerte for SMV’er og iværksættere.

Er du en produktiv kommunikatør med styr på de journalistiske genrer, forståelse for markedsføring og interesse for små og mellemstore virksomheder?

Det syder og bobler i Sjællands erhvervsliv, og i Erhvervshus Sjælland lever vi for at hjælpe både iværksætterne og andre små og mellemstore virksomheder med at vokse og udvikle sig. Men vi har brug for dig til at sikre, at vores tilbud om gratis og uvildig sparring når ud til SMV’erne i hele Region Sjælland – lige fra Gedser til Sjællands Odde.

Din primære arbejdsopgave vil være at producere content og understøtte Erhvervshusets kernefortælling på alle vores kanaler. Så hvis du kan skrive fængende artikler, webtekster og SoMe-opslag, der rammer plet hos de SMV’er og iværksættere, så søg jobbet som kommunikationskonsulent i Erhvervshus Sjælland.

Sundhed DanmarkSundhedsfaglig konsulent/chefkonsulent

Sundhed Danmark, København

Har du indblik i sundhedsvæsenet og flair for projektledelse, er du måske Sundhed Danmarks nye konsulent/chefkonsulent.

Sundhed Danmark er en brancheforening for private sundhedsaktører. Vi arbejder for, at private aktører på sundhedsområdet bliver en mere integreret del af et samlet sundhedsvæsen ved et tæt offentligt-privat samarbejde på tværs af alle niveauer.

Vi leder efter en konsulent/chefkonsulent, der vil være med til at gøre en forskel for vores medlemmer. Du kommer til at arbejde i spændingsfeltet mellem erhvervslivet og det politiske system med udgangspunkt i virksomhederne – de private sundhedsaktører.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med sekretariatschefen og medlemmerne i Sundhed Danmark om foreningens arbejde med bl.a. medlemsrådgivning, politisk interessevaretagelse og forhandlinger om Det Udvidede Frie Sygehusvalg.

PATRADE A/SVil du være vores nye IPR-koordinator/paralegal?

PATRADE A/S, Aarhus

Er du vild med at arbejde med patenter? Vil du arbejde i en af de førende virksomheder i branchen? Så kan du være lige den, vi mangler til vores kontor i Aarhus.

Patrade er et af landets førende IP-konsulenthuse med cirka 70 medarbejdere i vores afdelinger i Aarhus, Aalborg og København. Virksomheden er efter et generationsskifte inde i en spændende udvikling og vi har lige taget hul på implementeringen af en ny strategi.

Dine primære opgaver

 • Administration og behandling af patentsager, herunder indsigelser og krænkelser
 • Korrespondance med klienter, udenlandske agenter/advokater samt myndigheder
 • Organisering og behandling af e-mails og dokumenter
Den jydske HaandværkerskoleDIGITAL CONTENT CREATOR SØGES

Den jydske Haandværkerskole, Hadsten

Er du en god storyteller? Kan du opspore de gode historier og vinkle dem, så de når ud til forskellige målgrupper på tværs af medier? Så er det dig vi har brug for!

Du bliver en del af vores ledelsessekretariatsteam. Sammen med sekretariatschefen og to gode kolleger får du ansvaret for, at DjH fremstår professionel og med én stemme i al kommunikation, markedsføring og branding på tværs af medier. Du får en vigtig rolle i at strukturere og udarbejde indhold. Du tænker på tværs af medier, så ét stykke content ikke kun lever én gang, men dit arbejde kan bruges på tværs af medier og målgrupper.

Det er en nyoprettet stilling og du får derfor en stor grad af indflydelse på, hvordan stillingen kan udvikles og tilpasses netop dine kompetencer. Du får en hverdag i et godt arbejdsmiljø, hvor du sidder sammen med dine kolleger i teamet. Vi arbejder projektbaseret, med høj inddragelse og medindflydelse på opgaverne.

BESTSELLER
International Business Trainee - Digital Learning & Development Specialist

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you passionate about learning and making knowledge accessible for your colleagues around the world? Unfold your potential and help drive the digital learning agenda of an international fashion company.

BESTSELLER’s International Business Trainee (IBT) Programme offers ambitious graduates from all over the world the chance to explore the core business areas of an international fashion company and gain valuable working experiences in one of nine specialist fields at our headquarters in Denmark and potentially at one of our global offices.

You will join the PEOPLE Development team within BESTSELLER PEOPLE which handles all aspects related to HR in BESTSELLER. The majority of your colleagues are located at our main offices in Denmark, but we are an international department, and we work closely together with PEOPLE colleagues around the world.