183 job matcher din søgning 183 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Solrød Kommune Kommunikationskonsulent med flair for lidt af hvert

Solrød Kommune

Har du flair for at se de gode historier, både når det gælder hverdagen på et plejecenter, klimasikring og sortering af affald? Og kan du levere en velskrevet pressemeddelelse og godt indhold på sociale medier det ene øjeblik samtidig med, at du vejleder om god kommunikation til andre faggrupper og håndterer pressen det andet øjeblik?

Er du kort sagt god til lidt af hvert, eller har du mod på at blive det, så er det måske lige præcis dig, vi søger som vores nye kommunikationskonsulent i Solrød Kommune.

Hos os skal du være allround kommunikatør og arbejde med alt lige fra pressemeddelelser, indhold på sociale medier, kontakt med borgerne på sociale medier, intern kommunikation, taleskrivning og skrivning af en lang række andre tekster, pressehåndtering, rådgivning og vejledning om god kommunikation til hele organisationen.

L&R Uddannelse SoMe-konsulent til barselsvikariat hos forlagshus

L&R Uddannelse, København

Er du forelsket i Facebook, og nørder du gerne den perfekte story og dykker ned i målgrupper til annoncering?

Som SoMe-konsulent i L&R Uddannelse er du med fra konceptudvikling til eksekvering, monitorering og afrapportering af vores kampagner og kommunikationsindsatser. Du arbejder tæt sammen med kommunikationskonsulenter og projektledere og kan rådgive og vejlede undervejs.

Du arbejder holistisk og strategisk og stoler på din faglighed, både når du skal træffe beslutninger og prøve nye ting af. Med andre ord – du er ikke bange for at droppe et opslag på Facebook, hvis vi får mere værdi ud af et reel til Instagram eller en slide-karrusel til LinkedIn.

WWF Verdensnaturfonden Partnership Communication Manager

WWF Verdensnaturfonden, København

VILD MED KOMMUNIKATION OG ORDEN I PENALHUSET?

Naturkrisen raser derudaf, og vi mister arter, som aldrig før. Heldigvis har WWF Verdensnaturfonden mange partnere, der hjælper os med at gøre en forskel for klodens vilde natur og dyr. Derfor har vi brug for en Partnership Communication Manager, som har lyst til at drive og projektlede kommunikationen om vores danske og internationale projekter med eksterne partnere.

I rollen som Partnership Communication Manager er du både med til at udvikle kommunikationen og følge planerne sikkert i havn. Du vil have en portefølje med partnere primært bestående af danske fonde samt Danida.

Vi udvikler tværgående kampagner til alle kanaler, formidler viden fra vores Miljøfaglige kollegaer, hjælper vores kolleger med at fundraise og kommunikerer projekter med virksomheder, fonde og Danida, som alle brænder for at gøre en forskel for klodens vilde natur og dyr.

DR Byen Strategisk Medierådgiver til DR’s markedsføringsafdeling

DR Byen, København

Brænder du for medier, kunderejser og data, og er du klar at føre DR’s programmer endnu længere ud til eksisterende og nye brugere gennem relevante og engagerende kampagner? Kommer du med en solid medie- og kampagneerfaring, og har du lyst til at arbejde på tværs af et kreativt hus med nogle af de stærkeste mediebrands og digitale løsninger i Danmark, kunne du meget vel være den nye Strategiske Medierådgiver, vi er på udkig efter.

I DR er der højt til loftet og arbejdsglæden og ambitionerne er store. Vi er ”sammen om det vigtige”, og arbejder for kernen i DR’s public service-opgave, som er at understøtte demokratiet, bidrage til dansk kultur og styrke fællesskaber. Det er derfor også vigtigt for dig.

DR er midt i en markant digital omstilling, og for at lykkes med at nå vores ambitiøse mål, spiller markedsføring og positionering af vores programmer, digitale platforme og brands en afgørende rolle.

Ørsted
Document Controller/Information Management Specialist

Ørsted, Gentofte, Skærbæk, London or Warsaw

Imagine a future where you’re supporting the projects building some of the world’s largest offshore wind farms.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be allocated to one of our major execution projects. Your primary tasks will be to facilitate the information and documentation agenda, organize a technical documentation scope, and interact with your stakeholders in the project.

Ørsted is a growing, green energy major and global leader in climate action. With us you’ll play a part in driving change towards a green energy future. You’ll grow your talent in a fast-paced and high-growth industry where you have plenty of opportunities to learn and develop through challenging assignments and industry-leading experts. Here you can perform in a friendly work environment based on trust, respect, and collaboration.

Ørsted
PRO&CO Marketing generalist – B2B branding

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Føler du dig begrænset af snævre specialist jobs, og er du på jagt efter et bredt marketingjob med stor variation på opgaverne i et miljø, hvor din indsats gør en forskel?

Virksomheden er en agil, succesfuld og ekspanderende handelsvirksomhed, som leverer befæstelsesværktøj hovedsageligt til byggebranchen via forhandlere.

Dine opgaver er blandt andet:

 • Bistå i udvikling, planlægning og eksekvering af digitale marketingkampagner på SoMe og andre relevante kanaler – herunder udarbejder du selv content til både paid ads, organic posts og offline brochurer og flyers
 • Indgå i arbejdet med at vedligeholde og udarbejde hjemmesiden – herunder SEO, landing pages og tracking
 • Bidrage med at skrive tekst, blogs, white papers, flyers, brochurer, nyhedsbreve og organisk content
PRO&CO
HRpeople
Marketingkoordinator/deltid

HRpeople søger for GTS Nordic i København

Er du selvstændig med gode kommunikative evner, og ønsker du en arbejdsplads med dynamiske kolleger og godt humør?

GTS Nordic hjælper udenlandske specialister med at få et godt ophold i Danmark. Vi hjælper virksomheder med at sikre, at deres udenlandske medarbejdere, som midlertidigt arbejder i Danmark, har de rette ansættelseskontrakter, opholdstilladelser, bliver ordentligt indkvarteret og taget godt imod.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Opdatering af indhold på vores digitale medier, hovedsageligt LinkedIn
 • SEO-optimering/websitevedligeholdelse i samarbejde med IT-medarbejder
 • Udarbejdelse, opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
HRpeople
fsb Kommunikationskonsulent

fsb, København

Har du erfaring med at skrive debatindlæg, synspunkter og taler? Interesserer du dig for at videreformidle politiske budskaber? Er du frisk på at skrive til og udgive digitale nyhedsbreve, styre fsb’s profil på LinkedIn, skrive opslag til Facebook osv.?

Har du svaret; ja, det er lige mig, så er du måske fsb’s nye kommunikationskonsulent.

I fsb søger vi en ny kommunikationskonsulent, der dels skal stå for vores pressearbejde og politiske kommunikation, dels være med til at løse de mange forskellige opgaver, vi har i fsb kommunikation - både dem der er planlagt og dem, der kommer ind løbende.

Konkret skal du bl.a.

 • Stå for samarbejdet med pressen, både når du skal sælge en god fsb-historie eller tage dig af henvendelser fra journalister om forskellige sager
 • Skrive debatindlæg, taler og synspunkter for fx vores formand, bestyrelse eller adm. direktør
fsb
Økonomistyrelsen Dygtig formidler med interesse for udbud og indkøb

Økonomistyrelsen, København

Er du en ørn til at skære faglige budskaber til, så de bliver korte og præcise? Bevæger du dig hjemmevant på webplatforme? Og vil du stå i spidsen for at afvikle vores årlige konference?

Så er det dig, vi leder efter. Rådgivningsenheden – Statens indkøb er en ung enhed, der siden 2019 har rådgivet resten af staten om indkøb, udbud og kontraktstyring. Vi løser mange spændende opgaver for vores kollegaer i staten og søger i den forbindelse en ny kollega med flair for skriftlig formidling, som vil sikre, at vores viden kommer bredt ud gennem en række forskellige formidlingsopgaver samt konferenceplanlægning.

Du vil arbejde med mange forskellige og spændende opgaver som at:

 • finde, producere og formidle relevante historier om udbud og indkøb i staten
 • dele viden og erfaring med vore målgrupper via relevante kanaler
 • have en redaktionel rolle i forhold til artikler, oplæg og undervisningsmaterialer
TV 2 Danmark A/S TV 2 Kommunikation søger PR-konsulent med fokus på nyheder og sport

TV 2 Danmark A/S, København

TV 2 Kommunikation søger en erfaren PR-konsulent, som kan være med til at sikre, at TV 2s initiativer inden for nyheds- og sportsområdet kommunikeres klart og tydeligt til især pressen, så danskerne fortsat er opmærksomme på vores mange public service-tilbud.

Du har en bred interesse for aktuelle dagsordener, der samler danskerne. Med et delt fokus på både nyheder og sport, er det vigtigt, at du kan navigere i en omskiftelig hverdag, hvor store, samlende sportsbegivenheder og aktuelle nyhedsdagsordener vil fylde meget.

Du får et spændende og udfordrende job med ansvaret for at:

 • varetage kommunikationen af TV 2s initiativer på nyheds- og sportsområdet
 • gå i dybden med de enkelte programmer og identificere relevante PR-vinkler
 • udvikle relevant pressemateriale til udvalgte programmer
Kleven & Partners Rekruttering ApS SoMe Coordinator med grafiske kompetencer – Vitakraft

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Vitakraft Danmark A/S i Viby J.

 • Brænder du for at fortælle gode historier i billeder, video og tekst?
 • Har du erfaring med Photoshop og InDesign?
 • Færdes du hjemmevant på sociale medier?

Vitakraft er en af de mest succesrige virksomheder inden for produkter til kæledyr og har 2.000 ansatte worldwide. Med empati og forståelse for kæledyr og ejers behov udvikler, producerer og distribuerer vi innovative kvalitetsprodukter. Og det har vi stor succes med.

 • Drive de digitale kanaler og producere nyheder til sociale medier, website og nyhedsbreve
 • Udarbejde grafisk indhold i form af billeder og videoer til SoMe, online annoncer, banner, POS materiale, præsentationer, brochurer o.l.
 • Samarbejde med Vitakraft’s brand ambassadører
Dansk Socialrådgiverforening
Presseansvarlig

Dansk Socialrådgiverforening, København

Vil du være med til at sætte socialpolitiske dagsordner, kvalificere debatten om velfærdssamfundets udvikling og rammerne for socialrådgivernes arbejde? Er du en dygtig formidler, der kan omsætte tal og socialfaglighed til vedkommende historier? Så er stillingen som presseansvarlig i Dansk Socialrådgiverforening måske noget for dig.

Som presseansvarlig bliver det din opgave at sikre, at Dansk Socialrådgiverforenings vigtigste dagsordner bliver stærkere repræsenteret og at sikre, at Dansk Socialrådgiverforening fortsat opleves som en socialfaglig funderet, relevant og tilgængelig organisation. Du skal arbejde tæt sammen med DS’ valgte politikere og med kolleger.

Udover dit primære fokus med pressearbejdet vil du skulle producere indhold til både fagblad og nyhedsbreve og bidrage til arbejdet på sociale medier, kampagne- og kommunikationsindsatser og taleskrivning i samarbejde med kolleger i afdelingen Politik & Kommunikation.

Dansk Socialrådgiverforening
Kongernes Samling Social Media Manager til Rosenborg Slot og Amalienborgmuseet

Kongernes Samling, København

Kongernes Samling søger en SoMe Manager til at stå for vores sociale medieplatforme for Rosenborg og Amalienborgmuseet i samarbejde med vores kommunikationsteam. Kongernes Samling formidler historien om de danske konger og dronninger gennem tiden. Vi råder over en enestående genstandssamling, som bl.a. omfatter kronjuvelerne, regalierne, historiske dragter og kongeligt inventar fra 1500-tallet til i dag. Vi søger en SoMe Manager, som brænder for at gøre denne historie levende og interessant for vores mange forskellige følgere på vores sociale medieplatforme. Du bliver en del af et dedikeret kommunikationsteam, der arbejder på tværs i hele organisationen.

Du kommer til at skrive, producere og versionere indhold til vores forskellige kanaler, fx hjemmesiden og vores sociale medier. Derudover vil du komme til at stå for Facebook Annoncering.

Pharma Nord
Uddannelsesleder hos Pharma Nord

Pharma Nord, Vejle

Kan du stå i spidsen for de mange udviklingsopgaver i Pharma Nords uddannelsafdeling? Og kan du hurtigt sætte dig ind i komplekse fagområder og få dem kogt ned til til et overskueligt koncept med et godt didaktisk og pædagogisk design samt et brugervenligt flow?

Pharma Nord

Vi søger en handlekraftig Uddannelsesleder, der med et godt overblik og en masse overskud skal supervisere og koordinere diverse uddannelsesaktiviteter, som Pharma Nord har kørende i vores uddannelsesafdeling Pharma Nord Academy.

Du får en spændende mulighed for at præge stillingen samtidigt med, at du får brugt dine kompetencer inden for undervisning og projektstyring.

Pharma Nord
Miljøministeriets departement
Miljøministeriets departement søger kommunikationsrådgiver til kontor for Strategi og Kommunikation

Miljøministeriets departement, København

Vil du være helt tæt på den politiske proces på Slotsholmen, når der skal sættes en grøn retning for Danmark? Vil du være med, når der træffes beslutninger om alt fra genbrug til en rigere natur og renere drikkevand? Så har du her muligheden. Vi søger dig, der med stor iderigdom eksekverer kommunikationsindsatser på tværs af mange platforme, men især de digitale.

Du kommer til at arbejde med en bred palet af kommunikationsopgaver. Vi formidler de politiske aftaler og indhold på Miljøministeriets område, og du vil især bidrage med at folde indhold ud digitalt på sociale medier, hjemmeside og intranet. Du vil også udarbejde kommunikationsplaner og mindre kampagner, som du selv eksekverer i tæt samarbejde med både fagkontorer og ministeren.

Miljøministeriets departement
BoConcept A/S Creative Copywriter & Strategist

BoConcept A/S

Can you develop creative content strategies that are forward-thinking and in-line with current consumer, social media and PR trends? Do you want to become part of a global premium retail lifestyle brand? Then apply today for the position of Creative Copywriter & Strategist at BoConcept.

BoConcept is a premium retail lifestyle brand, designing, producing and selling contemporary furniture, accessories and lighting for living, dining, sleeping, home-office and outdoor spaces. The company’s headquarters are based in Denmark, and it sells through over 300 franchise stores in 67 countries across six continents, making it a global retail brand.

Key tasks and responsibilities:

 • Creative Ideation and strong copywriting for short (ad) and longer form content.
 • Be the owner and drive the copy matrix across channels.
 • Set frameworks and drive consistency across copy mechanics, style guide usage and tone of voice.
BoConcept A/S
BYD Marketing & PR Manager

BYD, København

Vil du være med til at lancere et nyt bilmærke i Danmark? Har du mod på at være et af ansigterne, der (re)præsenterer BYD – over for kunder, journalister og kollegaer?

Hvis du sidder og siger "Det der, det er jo lige mig!", så læs da lige lidt mere om denne spændende mulighed.

Den opgave, som vores kommende Marketing & PR Manager for BYD skal løse er altså derfor lidt anderledes. Vi står foran at skulle lancere et helt nyt bilmærke i Danmark nemlig BYD – Build Your Dreams. Din opgave bliver at skabe kendskab til brandet BYD hos vores kunder, og sammen med dit team står du klar til at skabe relevans og værdi for kunden.

BornFiber Digital Manager

BornFiber, Taastrup

Her er din mulighed for at være med fra starten når BornFiber opbygger en mere struktureret tilstedeværelse online og på SoMe.

Vi skal vækste kraftigt og søger derfor en Digital Manager, som kan få os op i næste gear og øge både kendskab og salg. BornFiber har brugt mange ressourcer på at bygge et fibernet af høj kvalitet på Bornholm og nu også på Sjælland, hvor vi ruller ud i flere byer i Nordsjælland og på Vestegnen.

En af dine første opgaver bliver at samle de digitale opgaver fra os andre og dermed opbygge den digitale funktion, hvilket giver dig mulighed for at sætte stort præg på opgaver, systemer og processer. Du kommer til at få ejerskabet på vores tilstedeværelse på en række sociale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter, og sidde med ansvaret for både kampagner, salg og andet indhold, ligesom du sammen med Kundeservice sikrer håndtering af kundehenvendelser på platformene.

Gem
Nykredit
Enterprise informationsarkitekt

Nykredit, København

Nykredit søger en ny kollega til vores Enterprise Arkitektur team til at styrke synergien mellem Nykredits Data Governance og Enterprise Arkitektur.

De tre vigtigste indsatsområder for arkitektur i Nykredit er kommunikation, kommunikation og kommunikation. Informationsarkitektur er et kompliceret område med en stor dokumentationsbyrde. Det er essentielt, at du som Enterprise informationsarkitekt forstår at fastholde fokus på værdiskabelse gennem udvikling af fælles forståelse og sprog, både i arkitekturmiljøet og navnlig også i forhold til dine samarbejdspartnere uden for miljøet.

Det er i dialogen mellem forretningsområder og kompetencer, at vi finder vej. Som Enterprise informationsarkitekt er du derfor pragmatisk og løsningsorienteret, mens du altid tilsikrer, at beslutninger og konsekvenser er transparente og dokumenterede.

Nykredit
Cerius-Radius Dygtige formidlere til branche med stor samfundsmæssig betydning

Cerius-Radius, Virum

Vil du være med til at sætte ord på elnetselskabernes rolle og løsninger i den grønne omstilling?

Hos Cerius-Radius er vi i fuld gang med at bane vejen for elektrificeringen. Det kræver skarp formidling – og det skal vi bruge din hjælp til.

Informationsarbejde, formidling, storytelling...ja, dine opgaver kommer til at spænde vidt og vil afhænge af, hvor dine styrker ligger, hvordan de passer ind med de andre kollegers evner, og hvad der er behov for i øjeblikket. Blandt andet kan du regne med at:

 • være med til at definere og eksekvere vores strategi for formidling og tone of voice til alle vores elnetkunder
 • skrive tekst til alt fra produktblade og brochurer til direct mail og SoMe
 • bidrage med ideer til pressepitches

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV