107 job matcher din søgning 107 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 107 resultater.
Social- og Sundhedsskolen FynAC-medarbejder – Support til direktionen

Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense

Er du en kompetent og professionel ildsjæl med mod på nye udfordringer? Søger du en meningsfuld og værdiskabende kontekst at udfolde dig i? Vil du bidrage til at skabe optimale rammer for fremtidens velfærdsuddannelser? Så er du måske vores nye AC-medarbejder i det strategiske supportteam.

Du bliver en del af en dynamisk organisation med store ambitioner for vores uddannelser, vores elever og os selv. Her går vi op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi stræber efter at være modige sammen, fordi vi tror på, at vi altid – ALTID – kan blive bedre.

Du skal understøtte direktionen med kvalificeret support til det eksterne samarbejde, bidrage til en professionel bestyrelsesbetjening og styre vores samlede portefølje af projekter mod mål i et tæt samarbejde med skolens ledelse og medarbejdere.

Salling GroupProgrammatic Specialist

Salling Group, Brabrand

Salling Group søger en Programmatic Specialist til vores Digital Campaigns Team på hovedkontoret i Brabrand. Som Programmatic Specialist vil du blive en del af et team, der arbejder på tværs af forretningen med både SoMe, PPC, display og video. Du vil være den første Programmatic Specialist i teamet.

Som Programmatic Specialist vil du udover at være ansvarlig for eksekvering af programmatic kampagner desuden agere Programmatic videns POC internt i Salling Group. Du vil i dit daglige arbejde være med til at definere og skabe nye effektive arbejdsveje mellem specialister og marketing managers på tværs af marketingkanaler. Dine arbejdsopgaver vil favne alle programmatiske indkøbsformer, og du vil sammen med vores bureau blive medansvarlig for at supportere og opkvalificere dine kolleger i teamet og relevante stakeholders i Salling Group.

Jobindex A/S
Project Coordinator with a flair for IT support

Jobindex A/S is recruiting on behalf of Cembrit in Søborg

Do you want to coordinate and secure the progress of business-critical IT projects in a successful, international business?

Be a part of Cembrit
Cembrit is a leading European manufacturer and distributor of fibre cement products and offers a wide range of products and solutions for roofing as well as exterior and interior cladding.

A way into IT
“You will gain great insight into various business-critical IT projects and work with colleagues of several different nationalities,“ tells Group IT Director Frits Correll.

This position is open to candidates from different backgrounds

You may be a recent graduate or have years of experience. The most important thing is that you are good at communicating in English in both writing and speaking and that you have an understanding of IT.

Are you interested?

Københavns ProfessionshøjskoleProjektkoordinator med fokus på kommunikation i landsdækkende programsekretariat (barselsvikar)

Københavns Professionshøjskole

Er du skarp til kommunikation, SoMe og grafisk design, og er du en god koordinator med et administrativt gen? Så har vi måske et job til dig.

Som projektkoordinator refererer du til programledelsen, og du kommer til at arbejde med opfyldelse af Playful Learnings kommunikationsstrategi samt med understøttelse af programledelsens udviklingsarbejde. Du skal være med til at udvikle og udbrede kendskabet til PL internt i professionshøjskolesektoren og til eksterne interessenter samt udføre diverse administrative opgaver.

Dine typiske opgaver er bl.a.:

 • Udarbejdelse af skriftlige materialer, herunder til dokumentation af PL’s udvikling.
 • Udarbejdelse af indhold til og løbende vedligeholdelse af PL’s nationale hjemmeside (WordPress), nyhedsbrev og SoMe (Facebook, LinkedIn, Twitter).
 • Optagelse, redigering og udgivelse af podcasts og videoer.
Skatteministeriet
Skatteministeriet søger innovativ visuel contentproducent til SoMe

Skatteministeriet, København

Kan du omsætte tørre tal til grafik, animation eller stories? Vi søger en kreativ producent med styr på sit håndværk, der kan levere infografik, animation og andre indholdstyper til vores digitale kanaler, og som samtidig også kan varetage andre grafiske opgaver.

Din primære opgave bliver at levere indhold til vores digitale kanaler, der understøtter ministerens og ministeriets dagsordener. Du skal særligt producere infografikker, animation og andre relevante formater, der egner sig til Facebook, Instagram, LinkedIn og vores hjemmesider. Der er ofte tale om emner, der er præget af komplekse processer og mange mellemregninger. Dine produkter skal gøre formidlingen nærværende og forståelig, samtidig med at vi ikke går på kompromis med den faglige substans.

ATP
Pressekonsulent til pensions- og investeringsområdet

ATP, Hillerød

Vil du hjælpe med gode svar og formidle faglighed og investeringsovervejelser til danske og udenlandske medier? Kan du håndtere en bred vifte af dagsordener inden for pension, ESG, skattepolitik, klima og porteføljesammensætning?

I Kommunikation & Eksterne Relationer værner vi om ATP’s brand og står på mål for koncernens kommunikation med omverdenen. I øjeblikket er vi på udkig efter en erfaren pressekonsulent, der vil indgå i det ene af vores to presseteams.

Du kommer til at beskæftige dig med emner som ATP’s ejerskab i Københavns Lufthavne, investeringer i danske C20 virksomheder, balancegangen mellem risiko og afkast og ATP’s udøvelse af aktivt ejerskab. Og så bliver det konkret blandt dine arbejdsopgaver at:

 • tage dig af journalisthenvendelser og holde dig opdateret på, hvad der rør sig i medierne ift. ATP
 • formidle viden og fakta om ATP’s investeringsforretning
ATP
Trafikselskabet Movia
Movia søger marketingkonsulent til vores kommunikationsteam

Trafikselskabet Movia, Valby

Vil du være med til at synliggøre den kollektive transports betydning for borgere, klima og vækst? Vil du være med i arbejdet for at styrke vores image? Og brænder du for at positionere nogle af de brands og produkter, som danskerne benytter mest?

Movias forretningsplan tegner vejen for vores arbejde og virksomhed frem til 2021 med fokus på blandt andet grøn omstilling, bedre service og nye teknologier. Vi søger en fagligt stærk marketingkonsulent til at hjælpe os med at nå vores mål.

Du får ansvar for:

 • kampagnestyring, udvikling og eksekvering af markedsføringskampagner, herunder samarbejde med bureauer, interessenter og øvrige leverandører
 • samarbejde og koordinering af projekter og kampagner på tværs af fagligheder og trafikselskaber
 • at lede og deltage i forskellige projektarbejder i Movia.
Trafikselskabet Movia
Professionshøjskolen Absalon
Konsulent med erfaring for projektledelse og kommunikation

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Vil du være med til at udvikle og sikre professionelle leverancer og kommunikation om uddannelsen Diplom i Ledelse på Absalon? Så har vi lige nu en tidsbegrænset ansættelse som konsulent i Center for Ledelse og Oplevelsesdesign.

I denne rolle vil du blive bindeled mellem undervisere og aftagere på vores udvikling af uddannelsen. Du vil skulle bidrage til at sikre fokus på kvalitet i vores opgaveløsning og kommunikation med aftager og samarbejdspartnere.

Du vil primært få arbejdsopgaver inden for følgende områder planlægge, designe og kvalitetssikre uddannelses- og udviklingsforløb.

GældsstyrelsenKommunikationsmedarbejder med stærke webkompetencer

Gældsstyrelsen, Middelfart

Vil du være med til at skabe klar webkommunikation for Gældsstyrelsens kernekunder? Kan du formidle svært og teknisk sprogbrug til enkel og korrekt vejledning? Brænder du for digitale medier? Så kan det være dig, som skal være med til at løse fordringshaveropgaven i Gældsstyrelsen.

Du får en central rolle i at udvikle og vedligeholde indhold på især Fordringshaverkontorets hjemmeside. Dine primære opgaver vil blandt andet være følgende:

 • Administrere, redigere og udvikle indhold til hjemmeside.
 • Udvikle og drive platform til webinarer og tutorial-videoer.
 • Udvikle og formidle spørgsmål/svar materialer til hjemmeside.
Gældsstyrelsen
nemlig.comDigital Redaktør

nemlig.com, Brøndby

Vil du være med til at drive og udvikle indholdet på vores website med dine fremragende formuleringsevner og grammatiske færdigheder?

Som digital redaktør får du mulighed for at bruge dine kommunikative kompetencer. Du bliver ansvarlig for at skrive og redigere alle vores tekster på nemlig.com og på app’en. Dine kreative evner får du brug for, når du sikrer at billederne og tekst stemmer overens. Du sørger for at vores site og app er opdateret med aktuelle salgsfremmende og til tiden svarende kundevenligt indhold.

Desuden er dit ansvar at kvalitetssikre egne og kollegaers tekster, eksempelvis at vores produktbeskrivelser er kundevenlige - på den ”rigtige” måde.

Helsam A/S
Brand marketing-koordinator

Helsam A/S, København

Vil du arbejde med trade marketing af stærke brands inden for naturlige og økologiske beauty brands? Er du dygtig til at holde styr på detaljer og deadlines?

Som vores nye medarbejder får du en central rolle som tovholder i organisationen og er med til at sikre fremdrift og udvikling af vores stærke naturlige beauty brands, som blandt andet omfatter Birkenstock-hudpleje, Lavera og Juhldal. Vores kunder er helsekostbutikker, stormagasiner og beauty-butikker, og du bliver en del af et engageret team, som brænder for branchen.

DINE HOVEDOPGAVER ER

 • Implementering og eksekvering af brand strategien i overensstemmelse med mærkeejer.
 • Udarbejdelse af en stærk og vækstdrivende marketingplan samt opfølgning af denne
 • Udvikle, implementere og vedligeholde salgsmaterialer, tekster, PR og POS
Welfare TechWelfare Tech søger en netværksleder til Innovationsnetværket Danish Healthtech

Welfare Tech, København

Vil du stå i spidsen for et nationalt innovationsnetværk? Har du erfaring med projektledelse og netværk? Brænder du for at bygge bro mellem videninstitutioner, sundhedsvæsen og virksomheder, så de i fællesskab kan udvikle fremtidens sundhedsløsninger?

Afhængig af din profil og erfaring, vil dine ansvarsområder være:

 • Ledelses- og sekretariatsarbejde: Fokus er planlægning og ledelse af netværksaktiviteter, koordination mellem netværkets parter, udarbejdelse af strategier, analyser og udredninger inden for netværkets fokusområder.
 • Tværgående koordinering: Du skal sikre retning og udvikling i netværket. Fokus er på at understøtte styregruppen og partnergruppen og sikre, at relevante aktører inddrages og rekrutteres til projekter og arrangementer.
 • Primær kontaktperson til Uddannelses- og Forskningsministeriet, dvs. bevillingsgiver.
FLSmidth
Communications Specialist, Global Internal Communications

FLSmidth, Valby or Salt Lake City

As Communications Specialist for Global Internal Communications, you will have the opportunity to define, develop and deliver global, internal communications projects. You will help the company drive a strong, diverse and inclusive employee culture focused on results by producing impactful messaging platforms to set the stage and show the way forward.

To get there, you will act as a business partner to a wide variety of internal stakeholders such as our industry presidents, functional heads and regional leadership teams. In close collaboration with your colleagues, you will create communications plans targeted to specific projects and desired outcomes, such as promoting company success stories, clarifying our strategy to a diverse audience with a wide variety of supporting roles, supporting change management, and driving a culture of continuous improvement and performance excellence.

FLSmidth
Maersk Supply Service Communication & Marketing Partner (Maternity Cover)

Maersk Supply Service, Lyngby

Do you want to make a difference and be part of an exciting communication journey in a leading global company?

Maersk Supply Service

In the job you will:

 • Have a range of responsibilities requiring you to apply both editorial and design skills, such as researching, identifying and drafting content for digital channels, as well as developing and maintaining corporate branded materials.
 • Support the Head of Communications in the planning and execution of strategic, and day-to-day communications including crisis communication.
 • Manage small to large scale projects that support the marketing and communications agenda where you will be required to manage internal stakeholders and engage external vendors or consultants.
Maersk Supply Service
Skala Arkitekter A/SPQ og FORRETNINGSUDVIKLING

Skala Arkitekter A/S, Horsens eller København

Brænder du for arkitektur, for at sætte det gode vinderhold og for at ramme plet med prækvalifikationer?

Vi søger en erfaren kollega, der kan sætte en ny ambitiøs retning og udvikle vores prækvalifikationer (PQ’er), så de står knivskarpe. Du bliver del af en tegnestue i vækst med store ambitioner og du kommer til at drive udviklingen på dit område sammen med resten af teamet. Du sætter stærke hold, styrer vores PQ’er sikkert og struktureret i mål og øger vores hitrate.

Du skal holde opsøgende møder med nye kunder og samarbejdspartnere, og du skal være god til at overholde deadlines og bevare overblikket i PQ-processerne. Dertil skal du selvfølgelig være stærk på tekstarbejde, så der også her er høj kvalitet i det materiale, vi sender ud af huset.

PANDORA A/SPress and social media manager

PANDORA A/S, Copenhagen

The world's largest jewellery brand is looking for an experienced communications and media relations professional. You will shape and execute our messages, work to build coverage in Danish and international news and business media, and develop our industry-leading corporate social channels.

Your primary task will be to build Pandora’s presence in key news, business and trade media. You pick up the phone when journalists call, and you enjoy working proactively with media pitches and can cultivate strong relationships with journalists and industry opinion leaders. You will craft messages, announcements, presentations and other materials to support the corporate profiling of Pandora, and you will take lead on issues management in Denmark and abroad.

PANDORA A/S
Forbrugerrådet Tænk
Projekt- og udviklingskonsulent

Forbrugerrådet Tænk, København

Forbrugerrådet Tænk søger initiativrig projekt- og udviklingskonsulent til etablering og mobilisering af frivillige medlemmer i regionale passagerråd for Passagerpulsen – passagerernes uafhængige stemme i den kollektive transport.

Vil du være med til at udvikle og understøtte nye fora for inddragelse af passagererne i udviklingen af den kollektive transport og bidrage til større mobilitet og bæredygtig omstilling? Vi søger en velorganiseret og energisk projekt- og udviklingskonsulent, der har solid erfaring med mobilisering af frivillige, afholdelse af events og håndelag for kompleks interessenthåndtering. Du kommer til at indgå som en nøgleperson i et projektteam bestående af i alt 7 personer, hvor din primære opgave bliver at etablere og facilitere fem regionale passagerråd og planlægge møder og konferencer i samarbejde med branchens aktører.

Forbrugerrådet Tænk
Mediechef

Forbrugerrådet Tænk, København

Vil du være med til at opfylde vores mål om flere medlemmer, så forbrugernes stemme bliver endnu stærkere? Har du mod på at lede et ambitiøst team af kommunikationsmedarbejdere, og har du erfaring med indhold, drift og udvikling af digitale medier? Så er jobbet som mediechef i Forbrugerrådet Tænk måske noget for dig.

Som mediechef er du leder for et team af 4-5 kommunikationsmedarbejdere, der arbejder med content marketing og andet indhold på web, sociale medier og nyhedsbreve målrettet nuværende og potentielle medlemmer. Din vigtigste opgave bliver i samarbejde med teamet og vores medlemsafdeling at bidrage til, at vi får flere og mere tilfredse medlemmer.

Ballerup KommuneKommunikationskonsulent til Center for Skoler, Institutioner og Kultur

Ballerup Kommune

Center for Skoler, Institutioner og Kultur søger en kommunikationskonsulent 37 timer om ugen. Ansættelsen er tidsbegrænset i en periode på 2 år og løber frem til august 2022.

Du skal i samarbejde med ledelse og medarbejdere i centret stå for den interne og eksterne kommunikation. Det kan fx være:

 • Kommunikationsansvarlig ifm. udrulning af Aula - herunder undervisning af ledere og medarbejdere i digital kommunikation
 • Vedligeholdelse og videreudvikling af hjemmesider om vores skoler, dagtilbud og klubber samt indhold om børne-/skoleområdet på ballerup.dk
 • Kommunikationsstrategier og –planer samt kampagner for større strategiske indsatsområder
 • Opsøge og formidle de gode historier fra småbørns- og skoleområdet til intranet, hjemmeside, sociale medier, den lokale presse m.m.
 • Diverse kommunikationsopgaver fx pressemeddelelser, foldere, plakater mv.
Enemærke & Petersen A/S
Sjælland: Kommunikationsmedarbejder der brænder for den skriftlige formidling

Enemærke & Petersen A/S,Ringsted

Kan du tænke i procesesser og omsætte byggebranchens fagsprog til et læseværdigt hverdagsdansk? Kan du vække og fastholde interessen hos din læser i dine tekster og har du interesse for byggeri? Så er du måske vores nye kollega.

Du kommer til at arbejde tværfagligt i hele landet med kommunikationsopgaver, og vil derfor have flere samarbejdsrelationer på tværs af E&P´s lokaliteter.

En stor del af dit arbejde vil være at have fokus på den skriftlige formidling, herunder hvordan vi som entreprenørvirksomhed og tilbudsgiver vil tilgå den enkelte byggeopgave. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå i at:

 • skrive gode tekster i tæt samarbejde med dine kommunikations- og produktionskolleger
 • bidrage med dine idéer til struktur og visuelt tilbudsmateriale
Enemærke & Petersen A/S