312 job matcher din søgning 312 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Copenhagen International SchoolHead of Community Relations

Copenhagen International School

Copenhagen International School is seeking an enthusiastic and versatile professional to advance the mission of the school through strategic communication, marketing and effective leadership. This is a full-time permanent role that will be a part of the leadership team of this diverse, inclusive, international school.

The Head of Community relations role comprises both strategic and operational components, with responsibility for Admissions (with two full-time Admissions Coordinators), Business Development, Communications and Community Engagement.

This role is suitable for an experienced business development and communications professional, preferably in the education sector, with experience in marketing, customer service and/or admissions a plus.

Aarstiderne
Aarstiderne søger mobil Social Media Specialist

Aarstiderne, Humlebæk

Kan du fortælle store og små historier fra en grøn verden af gastronomer, landmænd og andre madnørder? Har du styr på, hvordan du engagerer og inspirerer klimabevidste og købedygtige kunder på sociale medier? Og har du lyst til at arbejde hos et af Danmarks stærkeste fødevarebrands?

Vi har rigtig travlt hos Aarstiderne og søger derfor en Social Media Specialist, der altid har mobilen i hånden og grøntsager på hjernen. Du skal have et kvikt og kreativt hoved, samt et skarpt blik for, hvad der kan engagere brugerne på Facebook og Instagram. Og så skal du gerne befinde dig mindst lige så godt ude i marken, som du gør bag et skrivebord…

Som Social Media Specialist hos Aarstiderne bliver dine vigtigste opgaver at:

 • Udvælge og formidle de skæve, skønne og særlige historier fra Aarstidernes grønne verden
Thisted Forsikring A/S
Digital kommunikationskonsulent med skarp pen

Thisted Forsikring A/S

Er du superskribent med digitalt blod i årerne? Vild med både content og tal? Kan du skabe opmærksomhed og trafik, optimere den digitale kunderejse, skaffe gode leads og bære dem hele vejen igennem til en sikker konvertering? Er du besat af data, ikke for tallenes skyld, men fordi de fortæller hvad du lykkes med og – vigtigere for dig – om hvordan det kan gøres endnu bedre? Så vil vi gerne have dig med på holdet.

Du og dine kolleger arbejder tæt sammen om afdelingens samlede opgaveportefølje. Vi forventer især at du er klar på og kompetent til at varetage blandt andet:

 • Content marketing og den digitale kunderejse fra interesseskabelse til konvertering og loyalitet
 • Ansvarlig for SEM og SEO, herunder kontakt til vores eksterne samarbejdspartner
 • Overvågning af brugeradfærd, herunder A/B tests med henblik på optimering af websites for en stadig øget konverteringsgrad
Thisted Forsikring A/S
Eltronic Group A/S
Marketingassistent

Eltronic Group A/S, Hedensted

Drømmer du om at blive involveret i alle tænkelige opgaver inden for marketing? Vil du arbejde med alt fra salgspræsentationer og kundecases til SoMe og employer branding i en stor koncern? Og kan du arbejde selvstændigt og initiativrigt?

Så er det muligvis dig, vi søger!

Som marketingassistent i Eltronic Group bliver du en del af et mindre marketingteam, der drifter, udvikler og implementerer alle marketing- og kommunikationsopgaver for tre af vores driftsselskaber. Dit hovedfokus bliver at løse opgaver for selskabet Eltronic A/S.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • At udarbejde og koordinere teknisk markedsføring.
 • At vedligeholde og udvikle hjemmeside, brochurer, tilbudsskabeloner og kundecases.
 • At skrive og redigere indhold til forskellige platforme såsom LinkedIn, hjemmeside og CRM-værktøjer.
Eltronic Group A/S
Banedanmark
Struktureret Controller der kan styrke Banedanmarks journaliseringspraksis

Banedanmark, København

Er du stærk inden for journalisering i SharePoint, og er du god til at formidle teknisk viden på en forståelig måde?

Banedanmark

I Banedanmark søger vi en Document & Compliance Controller, der kan understøtte, at vi lever op til journaliseringspligten. Arbejdet består blandt andet af systemsupport i SharePoint Online og F2 samt udarbejdelse af processer, brugerundervisning og stikprøvekontrol. Stillingen er placeret i teamet Dokumentation & Systemer, der består af en gruppe dedikerede og dygtige medarbejdere, der bl.a. har ansvaret for Anlægsdivisionens fildelingssystem, projekt- og porteføljesystem samt overdragelse af dokumentation ved projektafslutning.

Banedanmark
Relationwise A/SAccount manager med flair for kommunikation og IT til virksomhed på Refshaleøen

Relationwise A/S, København

Brænder du for kommunikation; både mundtlig og på skrift? Elsker du at hjælpe andre? Så bliv en del af teamet på Refshaleøen, København.

Vi er et lille team, men med kunder i hele verden. Vi er stolte af at have superglade kunder og en arbejdsplads hvor trivsel har vores førsteprioritet.

Du skal være med til at opbygge en god relation til vores cirka 100 kunder og hjælpe dem i deres arbejde med kunde- og medarbejdertilfredshed. Du skal derfor være glad for at tale med mennesker og vi vil også uddanne dig til at blive endnu bedre til at skabe stærke relationer.

Danfoss A/S
Customer Engagement Manager (m/f/d) (ID: 20848)

Danfoss A/S

DEN (District Energy) Business Development is looking for a Customer Engagement Manager with a focus on driving the thought leadership of district energy in close cooperation with Public Affairs, Sales, Business Development and Product Line through instruments such as District Energy Academy, conferences and events on the markets, customer visits and similar.

In connection with the potentially biggest growing customer group of greenfield installations in cities, a proper Cities Strategy needs to be developed – again in cooperation with the above-mentioned stakeholders. The strategy should encompass selected customers, markets and a definition of where to play and how to win.

Danfoss A/S
Coor Service Management A/S
Kreativ og udviklingsorienteret intern Kommunikationsspecialist med lyst til at bruge både kamera og pen

Coor Service Management A/S, Herlev

Drømmer du om at få et stort selvstændigt ansvar i jobbet som Kommunikationsspecialist og arbejde med intern kommunikation i både ord, billeder og strategi og sætte nye standarder for vores interne kommunikation i en nordisk Facility Management-koncern i vækst, som er udnævnt til Børsen Gazelle-virksomhed i 2020? Så skal du søge dette job!

Vi kan love dig, at hverdagen aldrig bliver kedelig, da du konstant har fokus på udvikling. Du får en alsidig og spændende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver, hvor vi anser dig for at være vores ekspert på intern kommunikation, både i ord, billeder og strategi.

Vi lever af service i Coor, og alle medarbejdere skal yde ”Service i Stjerneklasse” hver dag. Det er vigtigt for os, at du trives, og at sikkerheden på arbejdspladsen er i orden.

Coor Service Management A/S
Stelton A/SSoMe & PR Manager

Stelton A/S, København

Vi er i fuld gang med at udvikle vores digitale univers og søger en dynamisk SoMe & PR Manager med et kommercielt mindset og lyst til at skabe resultater. Vores nye digitale strategi omfatter bl.a. kommunikation relateret til to nye websites.

Målsætningen for rollen som SoMe og PR Manager er at løfte vores storytelling om de to brands Stelton og RIG-TIG til nye højder, skabe engagement og øge dækningen på print og online.

SOM ANSVARLIG FOR VORES SOME-KANALER OG PR-AKTIVITETER VIL DU SKULLE:

 • Udvikle social media & PR-kalenderen i forhold til overordnet kommunikationsstrategi
 • Skabe engagerende tekster, video og andet content til SoMe og andet online brug
 • Gennemføre kampagner på SoMe via relevante annonceringsværktøjer (f.eks. Facebook business manager)
DSB
Brand Manager til DSB Marketing

DSB, Taastrup

Vil du være med til at få endnu flere med på den bæredygtige rejse?

I rollen som Brand Manager får du en unik mulighed for både at arbejde strategisk og operationelt i en virksomhed, som rigtig mange danskere er i berøring med hver eneste dag. Du vil stå i spidsen for udviklingen af kommunikationsstrategien og marketingplanen for dit eget produktområde. Du vil få mulighed for at arbejde med et område, som gør en reel forskel for et mere bæredygtigt Danmark.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

 • Udvikling af marketingstrategi for dit produktområde
 • Ansvar for kontakt til og styring af reklame- og mediebureau
 • Planlægning, drift, eksekvering, optimering og evaluering af alle kampagner på dit område
DSB
Ny Carlsberg Glyptotek
Praktikant til kommunikation, markedsføring og arrangementer på Glyptoteket

Ny Carlsberg Glyptotek, København

Vil du være med til at skabe engagerende kommunikation, kampagner og arrangementer på et af verdens smukkeste museer? Så kan det være, at det er dig vi søger som praktikant i Glyptotekets kommunikations-, markedsførings- og arrangementsafdelingen fra midten af januar 2022.

Som praktikant i kommunikations-, markedsførings- og arrangementsafdelingen får du et bredt indblik i museumsdriften og ikke mindst i udvikling og eksekvering af kampagner og kulturarrangementer. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at bidrage til:

 • Research og planlægning af arrangementer
 • Forberede og gennemføre foto shoots og kampagnefilm
 • Udvikle indhold til website, kampagner og sociale medier
 • Håndtering af henvendelser angående fotos og arrangementer
 • Planlægning og eksekvering af publikumsundersøgelser
 • Diverse kommunikationsopgaver
Gem
Praktiserende Tandlægers OrganisationKommunikationsmedarbejder

Praktiserende Tandlægers Organisation, Aarhus

PTO søger en kommunikationsmedarbejder, der vil styre den kommunikative linje for foreningen og skabe et ensartet udtryk i foreningens interne og eksterne kommunikation. Du vil arbejde tæt sammen med foreningens direktør og direktionsassistent, hvor I skal sørge for, at sekretariatet hænger godt sammen.

Du skal varetage opgaver indenfor produktion af medlemsblad og -magasin, hjemmesidevedligeholdelse, SO:ME, e-mail marketing, produktion af grafisk materiale, produktion af pressemeddelelser, kursusbeskrivelser, korrektur, medlemsbetjening, vedligeholdelse af medlemskartotek, medlemsopkrævninger, medlemsorientering og diverse projektopgaver.

Som kommunikationsmedarbejder bliver det dit ansvar at sikre, at PTO´s samlede kommunikation hænger rigtig godt sammen, og at du sammen med direktøren og direktionsassistenten får tilrettelagt opgaverne, så de bliver løst i høj kvalitet og til tiden.

Maagaard & PartnereMarketing Manager til passioneret iværksætterfamilie i Aarhus

Maagaard & Partnere søger for The Company Group

Går du med en iværksætter i maven og har haft lyst til at skabe din egen marketingvirksomhed? Tænder du på vækst og at skabe udvikling båret af resultater? Er du en stærk projektleder? Kan du navigere i mange kunder/interessenter, hvor alle skal føle sig unikke?

Hvis du i større eller mindre grad kan sige ja til ovenstående, så er du muligvis The Company Group’s nye Marketing Manager.

Ansvarsområder:

 • Udvikle, implementere og evaluere digitale marketingstrategier og -initiativer til at øge trafikken til hjemmesiderne for de respektive forretningsområder
 • Udarbejde content, medarbejder- og kundecases samt andet indhold til eksponering på SoMe og hjemmesider.
 • Skabe en brandprofil for de respektive selskaber, hvor der er en rød tråd mellem selskaberne, men også en individuel profil for online tilstedeværelse.
Specsavers
Learning Content Creator (Maternity Cover)

Specsavers, Hvidovre

What you’ll get?

 • Become part of our Northern European Talent Development team with skilled learning professionals
 • Join the world’s largest family-owned optical chain with a unique family feeling
 • Enjoy a salary package matching your qualifications with a pension scheme, health insurance, free eye care vouchers and much more

What you’ll do:

 • Turn professional and nonprofessional made videos into good learning
 • Take existing photos through Photoshop so they can be used in other contexts
 • Create help- and learning tools, infographics, PDFs, and other visuals that meet our Visual Identity
Specsavers
Danske ForlagDanske Forlag søger sekretariatschef til Danske Undervisningsforlag

Danske Forlag, København

Vil du gerne skabe gode rammer for undervisningsforlagene? Vil du trives med en alsidig hverdag, hvor du selvstændigt arbejder med medlemsforlag, samarbejdspartnere og andre interessenter? Og er du god til at drive processer? Så læs med her:

I Danske Forlag brænder vi for, at vores medlemmer, som tæller både store og små forlag, har de bedste betingelser for at udgive litteratur og læremidler. Vi er et lille hyggeligt sekretariat med en stor berøringsflade, som arbejder netværksorienteret med tæt kontakt til både vores engagerede medlemsforlag, mange samarbejdspartnere og det politiske miljø. Vi søger en erfaren, selvstændig medarbejder som sekretariatschef for Danske Undervisningsforlag.

DI Dansk IndustriStrategisk kommunikationskonsulent til Dansk Industris mangfoldighedsteam

DI Dansk Industri, København

Vil du være med til at styrke Dansk Industris indsatser inden for diversitet og inklusion?

Dansk Industri arbejder for at skabe en bedre kønsbalance i det private erhvervsliv og har gang i flere store projekter, der skal fremme ligestilling i det private erhvervsliv. Det drejer sig både om at bryde med kønsstereotype uddannelsesvalg, sikre virksomhedernes adgang til en langt større talentmasse og udarbejde helt konkrete værktøjer til, hvordan virksomheder f.eks. sætter måltal for andelen af kvinder i ledelse.

Dansk Industris mangfoldighedsteam søger derfor en strategisk kommunikationskonsulent og projektleder, der kan styrke vores indsatser inden for diversitet og inklusion. Du skal sikre, at vores budskaber kommer stærkt ud over rampen og rammer de relevante målgrupper.

ConvaTec, Infusion Care
Multi-Channel Manager

ConvaTec, Infusion Care, Søborg

Do you want to drive impactful communication about our innovations and solutions within subcutaneous infusion care? Are you passionate about translating complex concepts into meaningful and engaging communication? Would you like to join a world leading company working towards improving treatments of chronic diseases such as diabetes and Parkinson’s Disease? If yes, you might be our new Multi-Channel Manager.

As Multi-Channel Manager, you will develop customer-centric content for our offline and online channels. With the rest of the Marketing team, you will work on campaigns and offerings globally and support local distributors and affiliates. You will be part of a new team with diverse backgrounds, your tasks will be quite varied, and you will be healthily challenged to further your career in this position.

ConvaTec, Infusion Care
Hobbii ApS
Tag plads i et af Danmarks mest succesrige Social Media teams!

Hobbii ApS, Copenhagen

Kunne du tænke dig en hverdag hvor garn og strikketeknikker går hånd i hånd med marketingstrategier og SoMe-opslag?

Din fremtidige rolle er smækfyldt med opgaver relateret til sociale medier og på en typisk dag vil du::

 • skabe content til Facebook, Instagram og Twitter - du skal næsten se vores seneste opslag her
 • skrive blogindlæg om garn, strik, hækling og nyheder
 • håndtere vores succesfulde communities på sociale medier og egne platforme - vi har bl.a. en splinterny app og et newsfeed

Vi mener at arbejde skal være lige dele spændende, sjovt og meningsfuldt. Det har vi opnået ved at samle et ekstremt passioneret og talentfuld hold, der tror på at vi arbejder bedst når vi arbejder sammen.

JS World Media A/SMarketing & Project Assistant

JS World Media A/S, Aarhus

Er du proaktiv, selvkørende og skarp på detaljen? Trives du i et dynamisk miljø med mange varierende arbejdsopgaver og frihed under ansvar? Så er dette job helt sikkert noget for dig!

JS World Media er en international medievirksomhed, som laver annoncefinansierede Interaktive Brochurer, film og SoMe-videoer. Du vil blive en del af et mindre, dynamisk og fleksibelt team på tre personer med direkte reference til vores Group Concept Manager

Som Marketing & Project Assistant vil du få mange forskellige arbejdsopgaver. Opgaverne omfatter f.eks.:

 • Udførelse af projektrelaterede opgaver og opgaver inden for marketing og sprog i samarbejde med resten af teamet
 • Grafisk design, tekstforfatning, tekstoversættelse og korrekturlæsning af salgsmateriale, hjemmeside, uddannelsesmateriale mv.
Zupa Zite A/SSenior Copywriters (3 open positions)

Zupa Zite A/S

How would you like to create compelling content for one of the world’s leading pump manufacturers? Grundfos’ in-house agency, Brandbox, is growing and we are currently looking for 3 senior copywriters to join our team in Bjerringbro.

Together with account managers and our team of creatives, you will be heading the copy development in creative marketing campaigns from the first idea to execution. Your responsibility is to ensure the right creative level across all communication and marketing within Grundfos.

You can look forward to being part of an in-house team with strong competencies, great ambitions and lots of creative energy. We are an independent agency that ‘lives’ with our client, Grundfos, so we can be as close as possible to the business, decisions and data.