12 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

12 jobannoncer

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Structural Vibration Solutions A/S

Skab dig en karriere som international forretningsudvikler hos spændende softwarevirksomhed

Aalborg

Vil du gerne være med til at vækste en mindre B2B-softwarevirksomhed, som har velkendte internationale kunder og et markedsledende produkt?

Du vil i meget stort omfang få mulighed for at sætte dit præg på jobbet, da det er en nyoprettet stilling og der er masser af opgaver, som vi ved kan gøres bedre. Vi forventer, at du trives med kundekontakt både i relation til at håndtere de indkomne henvendelser og i relation til også selv at gøre en indsats for at skabe de rette relationer.

Gem
Dansk Miljø- & Energistyring A/S

Salgsingeniør med el-baggrund

Holstebro eller Aalborg Øst

Drømmer du om at designe og visualisere el-tekniske projektløsninger inden for forsyningsbranchen? Brænder du for at præge projektet allerede fra start sammen med kunden? Så har vi drømmejobbet til dig!

Som salgsingeniør bliver du en del af en forholdsvis ny salgsafdeling med fem kollegaer. Fælles for alle er en høj el-teknisk viden og drive, for sammen med kunden at finde frem til den helt rigtige løsning. Det betyder, at du allerede i tilbudsfasen vil levere teknisk dokumentation, som skaber et stærkt visuelt overblik for kunden over hele projektforløbet.

Gem
Fibertex Personal Care

Salgschef til det europæiske marked

Aalborg

Brænder du for internationalt salg og forretningsudvikling? Har du en god forståelse for produktion og forsyningskæder? Og ønsker du at arbejde med langvarige kunderelationer, hvor du får ansvar for at fastholde, pleje, og udvikle forretningen?

Du vil blive en del af en virksomhed, hvor passion for sit arbejde og faglig stolthed kendetegner vores engagerede og dygtige kolleger.

Omgangstonen er uformel, og du vil opleve stor frihed under ansvar i en organisation, hvor vi udnytter hinandens kompetencer og både giver plads til og forventer involvering og initiativ..

Gem
Lt Automation Aalborg A/S

LabEntry salgsansvarlig

Aalborg Øst

Se video om Lt Automation Aalborg A/S som arbejdsplads

Du vil være drivkraft i opsøgende salg hos os, og du vil komme til at udarbejde egne tilbud med støtte fra vores engineering team. Ved offentlige udbud vil du indgå i teamet, der arbejder med udbudsmaterialer.

I din rolle hos LT Automation vil du blive en vigtig inputsgiver til fremtidig udvikling af vores produktprogram, baseret på dine mange kunderelationer og dialoger.

Lt Automation Aalborg A/S
Gem
Randers Tegl A/S

Salg og kundeservice - Aalborg

Vil du med på holdet i en af Aalborgs ældste og mest solide private virksomheder og som er Great Place to Work certificeret? Vi er et dynamisk salgsteam med fokus på samarbejde og resultater!

Som vores nye salgs- og kundeservicemedarbejder bliver du afdelingens all-round medarbejder, der kan give en hånd med, der hvor behovet er.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Privat familieejet virksomhed med kort vej til beslutninger, en flad organisation og en uhøjtidelig omgangstone
  • Stærk teamkultur med supergode kolleger og godt humør
Randers Tegl A/S
Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem
Aalborg Energie Technik a/s

Account Manager til Aftermarket

Aalborg Øst

Vil du være med til at gøre en forskel og er du passioneret for at skabe bæredygtige energiløsninger, der imødekommer kundernes behov og forventninger?

Stillingen som Account Manager i Aftermarket er vigtig brik i Aalborg Energie Technik a/s puslespil. Du får ansvaret for at pleje og udbygge forholdene og mulighederne for fortsat forretning hos vores spændende kunder. I rollen er det vigtigt, at man forstår, hvad der skaber værdi for vores kunder, så vi hele tiden sikrer, vi leverer som forventet. Du får desuden ansvaret for flere af vores Long Term Service Agreements (LTSA), hvor du er ansvarlig for scope og budget.

Kim Ramsøe. Head of Operations
Aalborg Energie Technik a/s
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Alsidig kommunikationskonsulent med flair for indhold og digitale platforme søges til vikariat

Aalborg Øst

Er du god til at strukturere og formulere indhold til digitale platforme, som står skarpt og fanger målgruppen?

Indrykket:
Hentet fra Nordjyskejob.dk
Gem

Account Manager til cybersikkerhed

Aalborg Øst

Det stigende trusselsniveau, kombineret med vores samfunds stadig større afhængighed af digitalisering, understreger vigtigheden af sikre og pålidelige systemer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV