15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HTH
Gem
HTH

Salgskonsulent til HTH Silkeborg

Se video om HTH som arbejdspladsSom køkkeneksperten hjælper du dine kunder med at gøre drømme til virkelighed, og med i købet får du fantastiske kolleger, en god provision og mulighed for at bygge videre på din salgskarriere i en international, markedsledende virksomhed.

Der venter dig et udfordrende miks af opgaver, der dækker alt fra salget af både køkkener og bad, hvidevarer og totalløsninger til rådgivning om valg af materialer og indretning.

HTH
SPORT 24 A/S

Kædekoordinator, der elsker at koordinere

Silkeborg

Du bliver en del af G-SPORT, et lille og tæt team, der administrerer, servicerer og udvikler Sportigans og SPORT 24’s franchisekoncept. Her vil du arbejde sammen med erfarne, dygtige og ambitiøse kolleger samt have tæt og vigtig kontakt med vores franchisebutikker.

Vi leder efter dig, der er struktureret, men samtidig serviceorienteret og kreativ.

Dine ansvarsområder bliver:

  • Ansvarlig for markedsføring i Sportigan i samarbejde med kædechefen
  • Ansvarlig for samarbejde og kontakt til underleverandører til G-SPORT
  • Koordinere og projektstyre SPORT 24’s håndboldkategori, i samarbejde med håndboldspecialisten fra HSHOP.
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

PRO&CO søger for Ro Collection
Gem
PRO&CO

Product Manager - Furniture

Silkeborg

Har du passion og viden om udvikling af møbler, og vil du være med til at forme fremtiden for Ro Collections produkter? Så får du her muligheden for at blive en del af en inspirerende og visionær dansk designvirksomhed med fokus på godt håndværk, kvalitet og tidløst design.

Som Product Manager på Furniture bliver du ansvarlig for at implementere og drive den overordnede proces for produktudviklingen af virksomhedens møbellinje fra idé til færdigt produkt, hvor du er bindeleddet mellem designere, udviklingsværksted og leverandører på den ene side og salg og marketing på den anden side.

PRO&CO
Gem
Intryk ApS

Erfaren sælger ”med hjertet på rette sted” søges til kontor i Silkeborg

Silkeborg

Hos os kan du bruge dit salgstalent og samtidig indgå i et team med 4 kollegaer i Silkeborg. Vi er en velfungerende virksomhed, hvor arbejdsmiljø ikke kun er noget, vi taler om!

Dine kommende arbejdsomgivelser er et behageligt og lyst kontormiljø, der bl.a. er tilpasset af akustik-eksperter og virksomhedens arbejdsmiljøorganisation. Vi har god erfaring med seniorer, så hører du til ”det grå guld”, er du også meget velkommen hos os.

Du får dit eget kontor, hvor din primære arbejdsopgave er at ringe B2B til nye samt eksisterende kunder og sælge støtteannoncer ud fra en klargjort liste

Intryk ApS
Gem
Ahlsell

Digitale salgskonsulenter til vores Pluskundeteam i Aalborg, Silkeborg, Århus og Vallensbæk

Aalborg, Åbyhøj, Vallensbæk eller Silkeborg

Vores Pluskundeteam er i rivende udvikling, og vi leder derfor efter flere dygtige kollegaer, gerne med branchekendskab indenfor VVS-branchen eller industrien.

I jobbet skal du, med afsæt i dine erfaringer og dit branchekendskab, være med til at udvikle eksisterende samt nye kundesegmenter for Ahlsell. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have store muligheder for at præge den fortsatte udvikling af vores Pluskunde setup

Ahlsell
Danish Export Association

Member Relations Manager (barselsvikariat)

Silkeborg

Vil du være med til at sikre en nærværende medlemsdialog, udbrede kendskabet til vores mange medlemsfordele og udvikle nye netværksinitiativer? Og er du klar på at lykkes gennem et tæt samarbejde med gode kollegaer, så vi i fællesskab kan hjælpe danske eksportvirksomheder til at blive endnu bedre?

Vores medlemmer er kernen for os, derfor spiller du og dit team en afgørende rolle for, at vi er relevante for dem, sætter dem i kontakt med hinanden og får flere virksomheder med ombord.

Human Skills søger for Au2mate A/S
Gem
Human Skills

Divisionsdirektør

Silkeborg

Du vil med reference til den administrerende direktør få salgsansvaret i en af vores divisioner i Silkeborg. Divisionen, som pt består af 19 medarbejdere, implementerer og udvikler løsninger og produkter indenfor Industriel IT til produktionsvirksomheder i ind og udland. Det vil blive din opgave, sammen med divisions tekniske direktør, at drive den videre udvikling og vækst af divisionen og dennes ydelser.

Et spændende og udfordrende job i en international virksomhed i vækst med et meget højt fagligt niveau.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Bilernes Hus A/S

Skarp salgskonsulent til Danmarks største bilhus – Bilernes Hus

Silkeborg

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Har du godt styr på dit købmandskab? Og kan du sælge biler i midten af Jylland? Så kan du roligt læse videre.

Hos Bilernes Hus i Silkeborg søger vi lige nu en superskarp salgskonsulent til vores team. Vi har et af de mest moderne og flotte bilhuse i området – måske endda i hele landet.

Vi tilbyder et godt og professionelt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, løn efter kvalifikationer (fast løn og provision) samt en attraktiv pensionsordning.

Bilernes Hus A/S
Nordicals, Silkeborg

Dygtig sagskoordinator – mulighed for deltid

Silkeborg

Vi søger dig, som kan agere sparringspartner for vores erhvervsmæglere og udføre de vigtige før- og eftersalgsopgaver.

Arbejdsopgaver:

  • Sagsbehandling fra start til slut ved salg og udlejning
  • Udarbejdelse af alle relevante dokumenter ved salg og udlejning inkl. købsaftaler og lejekontrakter

Vi tilbyder fleksibel arbejdstid med løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning.

Nordicals, Silkeborg
Elitecom ApS
Gem

Brancheorienteret Large Account Managere for bæredygtige IT-løsninger, herunder Circular Computing

Silkeborg

Vi har store ambitioner og planer, så vi har brug for at der kommer flere på holdet.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Elitecom ApS
Gem

Salgstrainee med fokus på bæredygtighed indenfor IT

Silkeborg

Vi har store ambitioner og planer, så vi har brug for at der kommer flere på holdet.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Funder Menighedsråd
Gem

Barselsvikar for Kirke- og kulturmedarbejder i Funder sogn/Lille Hids pastorat, Silkeborg Provsti

Silkeborg

Da Lille Hids` kirke – og kulturmedarbejder går på barsel søger vi en barselsvikar på 20. timer om ugen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV