18 jobannoncer matcher din søgning 18 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Ahlsell

Intern produktspecialist med el-teknisk baggrund

Aalborg, Vejle, Silkeborg eller Aarhus

Har du det der skal til for at give vores kunder en service ud over det sædvanlige, og har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team – så er det dig vi søger!

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. vejledning af kunder ift. valg af løsninger og produkter, tilbudsberegning og tilbudsopfølgning samt skaffevareproces – dialog med leverandører.

Du kan se frem til et spændende og udfordrende job i en virksomhed med en stærk kultur.

Ahlsell
PRO&CO søger for Ro Collection
Gem
PRO&CO

Product Manager - Furniture

Silkeborg

Har du passion og viden om udvikling af møbler, og vil du være med til at forme fremtiden for Ro Collections produkter? Så får du her muligheden for at blive en del af en inspirerende og visionær dansk designvirksomhed med fokus på godt håndværk, kvalitet og tidløst design.

Som Product Manager på Furniture bliver du ansvarlig for at implementere og drive den overordnede proces for produktudviklingen af virksomhedens møbellinje fra idé til færdigt produkt, hvor du er bindeleddet mellem designere, udviklingsværksted og leverandører på den ene side og salg og marketing på den anden side.

PRO&CO
Gem
Intryk ApS

Erfaren sælger ”med hjertet på rette sted” søges til kontor i Silkeborg

Silkeborg

Hos os kan du bruge dit salgstalent og samtidig indgå i et team med 4 kollegaer i Silkeborg. Vi er en velfungerende virksomhed, hvor arbejdsmiljø ikke kun er noget, vi taler om!

Dine kommende arbejdsomgivelser er et behageligt og lyst kontormiljø, der bl.a. er tilpasset af akustik-eksperter og virksomhedens arbejdsmiljøorganisation. Vi har god erfaring med seniorer, så hører du til ”det grå guld”, er du også meget velkommen hos os.

Du får dit eget kontor, hvor din primære arbejdsopgave er at ringe B2B til nye samt eksisterende kunder og sælge støtteannoncer ud fra en klargjort liste

Intryk ApS
Gem
Ahlsell

Digitale salgskonsulenter til vores Pluskundeteam i Aalborg, Silkeborg, Århus og Vallensbæk

Aalborg, Åbyhøj, Vallensbæk eller Silkeborg

Vores Pluskundeteam er i rivende udvikling, og vi leder derfor efter flere dygtige kollegaer, gerne med branchekendskab indenfor VVS-branchen eller industrien.

I jobbet skal du, med afsæt i dine erfaringer og dit branchekendskab, være med til at udvikle eksisterende samt nye kundesegmenter for Ahlsell. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have store muligheder for at præge den fortsatte udvikling af vores Pluskunde setup

Ahlsell
Danish Export Association

Member Relations Manager (barselsvikariat)

Silkeborg

Vil du være med til at sikre en nærværende medlemsdialog, udbrede kendskabet til vores mange medlemsfordele og udvikle nye netværksinitiativer? Og er du klar på at lykkes gennem et tæt samarbejde med gode kollegaer, så vi i fællesskab kan hjælpe danske eksportvirksomheder til at blive endnu bedre?

Vores medlemmer er kernen for os, derfor spiller du og dit team en afgørende rolle for, at vi er relevante for dem, sætter dem i kontakt med hinanden og får flere virksomheder med ombord.

Human Skills søger for Au2mate A/S
Gem
Human Skills

Divisionsdirektør

Silkeborg

Du vil med reference til den administrerende direktør få salgsansvaret i en af vores divisioner i Silkeborg. Divisionen, som pt består af 19 medarbejdere, implementerer og udvikler løsninger og produkter indenfor Industriel IT til produktionsvirksomheder i ind og udland. Det vil blive din opgave, sammen med divisions tekniske direktør, at drive den videre udvikling og vækst af divisionen og dennes ydelser.

Et spændende og udfordrende job i en international virksomhed i vækst med et meget højt fagligt niveau.

Elding Nordic ApS

Salgs- og indkøbskollega søges

Silkeborg

Til vores helt nye showroom i Silkeborg søger vi dig, hvis du som person er glad og udadvendt og trives med mange forskellige opgaver i løbet af dagen, som bl.a. bliver:

  • Eksterne og interne salgsopgaver
  • Indkøbsansvarlig med tæt kontakt til leverandører
  • Kundeservice, ad hoc-opgaver

Vi tilbyder en stilling med stor selvstændighed og ansvar.

Elding Nordic ApS
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Daarbak Design

Kreativ projektchef til plejehjemsindretning i Vestdanmark

Silkeborg, Aalborg eller Vejle

Er du en kreativ sjæl med flair for indretning og et skarpt salgsinstinkt, og vil du være med til at indrette fremtidens plejehjem?

Vi søger en projektchef, som har lyst til at sætte sit præg på indretningen af plejehjem og bidrage til at skabe en tryg og behagelig atmosfære for beboerne.

Lyder det som noget for dig, så klik på overskriften, og læs mere.

Daarbak Design
Ruggaard & Co søger for Nordic Sense A/S
Gem
Ruggaard & Co

Key Account Manager søges til stærk private label-spiller indenfor personlige plejemidler

Silkeborg

Er du drevet af at skabe salgsresultater? Drømmer du om at komme med på en vækstrejse? Og brænder du for at sikre såvel virksomhedens som dine kunders succes?

Du indgår i et salgsteam, der arbejder tværfagligt på tværs af alle virksomhedens funktioner. Her vil du arbejde selvstændigt med kundebesøg, vedligeholde og udvikle bestående kunder samt identificere og udvikle nye kundeemner.

Du bliver en del af en ambitiøs organisation, der er drevet af udviklingsiver og nysgerrighed. Men også af en kultur, hvor humor, energi og en fri, men respektfuld tone hersker.

Bilernes Hus A/S

Skarp salgskonsulent til Danmarks største bilhus – Bilernes Hus

Silkeborg

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Har du godt styr på dit købmandskab? Og kan du sælge biler i midten af Jylland? Så kan du roligt læse videre.

Hos Bilernes Hus i Silkeborg søger vi lige nu en superskarp salgskonsulent til vores team. Vi har et af de mest moderne og flotte bilhuse i området – måske endda i hele landet.

Vi tilbyder et godt og professionelt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, løn efter kvalifikationer (fast løn og provision) samt en attraktiv pensionsordning.

Bilernes Hus A/S
Nordicals, Silkeborg

Dygtig sagskoordinator – mulighed for deltid

Silkeborg

Vi søger dig, som kan agere sparringspartner for vores erhvervsmæglere og udføre de vigtige før- og eftersalgsopgaver.

Arbejdsopgaver:

  • Sagsbehandling fra start til slut ved salg og udlejning
  • Udarbejdelse af alle relevante dokumenter ved salg og udlejning inkl. købsaftaler og lejekontrakter

Vi tilbyder fleksibel arbejdstid med løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning.

Nordicals, Silkeborg
Gem
itm8

Key Account Manager til itm8 Growth

Viby J, Esbjerg V, Kolding, Silkeborg eller Skovlunde

Er du dygtig til værdibaseret salg? Salg, der betyder noget for dine kunders digitale rejse, deres konkurrenceevne og deres medarbejderes IT-oplevelse? Så er du måske vores nye Key Account Manager i itm8 Growth!

Vi søger flere Key Account Managers, der gerne vil være en del af vores salgsteam, hvor fællesskab, vækst og udvikling er i højsædet. Hos os spænder opgaverne bredt, men de vigtigste opgaver er bl.a. at:

  • Identificere nye kundeemner og genere salg
  • Vedligeholde og udvikle eksisterende kunder
  • Afholde status- og kundemøder
  • Genforhandle eksisterende kontrakter, og inspirere til mersalg
itm8
Adjust Digital A/S

Client Success Manager

Silkeborg

Se video om Adjust Digital A/S som arbejdsplads

Du trives med at være kontaktpunkt og trække i trådene, og brænder for at servicere vores kunder og rydde vejen for dine kreative kollegaer.

Du styrer sikkert opgaver for flere forskellige kunder i mål, og udtænker kreative løsninger, som løfter barren på de digitale kanaler. Du bliver opgave- og projektleder for 8-10 af virksomhedens største kunder.

Adjust Digital A/S
Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Trescal A/S
Gem
Kleven & Partners Rekruttering ApS

Kommerciel Forretningsudvikler - Trescal

Silkeborg
  • Brænder du for at få indflydelse på en virksomheds strategi og at prøve kræfter med at opbygge en salgsenhed?
  • Har du teknisk indsigt og dygtig til at sælge business to business?

I en nyoprettet stilling får du her ansvaret for at skabe den ønskede vækst i salgsporteføljen. Der er rig mulighed for at udvide den eksisterende kundeportefølje og samtidig tilføre nye kunder.

Det overordnede formål er at øge virksomhedens portefølje af købende kalibreringskunder og samtidig løbende at opbygge en salgsenhed i Trescal. Som en del af ledergruppen forventes det at du besidder en god salgsmæssig B2B værktøjskasse, og du har erfaring med teknisk salg.

Vi har godt gang i boligsalget hos EDC Poul Erik Bech i Silkeborg, og søger endnu en dygtig boligmægler

Silkeborg

Vi oplever en positiv vækst i salget af ejendomme og ønsker nu at intensivere vores position i markedet sammen med dig.

Indrykket:
Hentet fra EDC

Account Manager

Silkeborg

Drømmer du om en karriere som kørende sælger i en spændende branche i vækst, hvor du skal sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedssko?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV