255 job matcher din søgning 255 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

  • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
  • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
SOSU Østjylland
SOSU Østjylland afd. Silkeborg og Skanderborg søger en ny underviserkollega på grundforløbene

SOSU Østjylland

En af vores dygtige undervisere har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny fagligt funderet og engageret underviser med pædagogisk baggrund til undervisning på primært grundforløb 1 og 2, derudover vil der være undervisning på introkurser/brobygning/FGU-forløb.

Vil du arbejde med det primære fokus at undervise unge mennesker, som er i gang med et uddannelsesvalg og/eller er ved at tage deres første skridt mod en karriere i velfærdssektoren? Brænder du for dit fag og finder du det spændende at undervise elever inden for det pædagogiske felt, så er det måske dig, vi leder efter!

SOSU Østjylland
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Velas
Danmarks bedste planteavlere

Velas

Vores stærke faglige og udviklingsorienterede planteavlsafdeling har brug for ekstra kræfter for at kunne lykkes med vores ambitiøse idéer for udviklingen af de danske planteavlsbrug. Dit geografiske udgangspunkt er du selv med til at bestemme, da vi har kontorer både i det jyske og fynske.

Vi tilbyder dig at blive en del af vores planteavlsafdeling med ca. 70 medarbejdere. Her finder du al den faglige viden, du kan ønske dig og dermed et fantastisk grundlag for din videre udvikling.

Velas
Sindico Group A/S
Organiseret bogholder med flair for tal

Sindico Group A/S, Ikast eller Silkeborg

Er du talmester med økonomisk sans og regnskabsmæssig forståelse, som formår at skabe overblik? Så er jobbet her. Vi søger en bogholder, som kan hjælpe os med at holde styr på hverdagens tal.

Vi tilbyder:

  • Et uformelt arbejdsmiljø i en koncern med mange spændende virksomheder
  • Et dedikeret og engageret medarbejderteam bestående af bogholdere, controllere og studentermedhjælpere
  • Et udviklende arbejdsmiljø med tillid til den enkelte og stor indflydelse på egne opgaver
Sindico Group A/S
Sindico Group A/S
Senior finansiel controller til vækstkoncern i Midtjylland

Sindico Group A/S, Ikast eller Silkeborg

Er du ambitiøs? Og kan du ikke lade være med at analysere alle detaljer?

Som senior finansiel controller vil du have ansvaret for løbende controlling, månedlig og kvartalsvis rapportering, fakturering, sikring af interne økonomi processer, udarbejdelse af økonomiske analyser, deltagelse i budgetlægning og du får ansvaret for regnskabsaflæggelsen for flere selskaber, herunder løbende kontakt til revisorerne. Du vil naturligt fungere som højre hånd for koncernens divisionsdirektører.

Dine arbejdsopgaver varetages i tæt samarbejde med dine kolleger, hvor der både er faglig opbakning og mulighed for uddelegering af opgaver.

Sindico Group A/S
Dacapo Stainless A/S
Lagerassistent til dagholdet i Silkeborg

Dacapo Stainless A/S

Vi tilbyder et spændende job, hvor du kommer til at gøre en forskel for både danske og internationale kunder. Bliv en del af branchens dygtigste team i en virksomhed, hvor vi lægger vægt på at have det sjovt.

Arbejdsopgaven består i plukning og pakning af varer til ordrer med truck samt intern transport af langgods. Du vil indgå i et team med ansvar for plukning af varer – og vil servicere dine kollegaer i plukhallerne og dermed have en bred berøringsflade. Du vil få et udfordrende job, hvor ikke to dage er ens!

Sindico Group A/S
Økonomidirektør/regnskabschef til vækstkoncern i Midtjylland

Sindico Group A/S, Ikast eller Silkeborg

Er du ambitiøs? Ønsker du en central rolle med fokus på økonomisk optimering og udvikling? Så er stillingen hos os som økonomidirektør/regnskabschef hos Sindico Group den rette for dig.

Du vil fungere som økonomidirektør/regnskabschef for vores fire divisioner, hvor fokus vil være på udvikling og udbygning af fundamentet i den fremtidige økonomistyring, herunder optimering af organisering, processer, systemer, kompetencer og ledelse.

  • Du får en attraktiv stilling i en dynamisk koncern, som er i konstant udvikling.
  • Du vil opleve stor fleksibilitet, et uformelt arbejdsmiljø med en god atmosfære.
Sindico Group A/S
Super Dæk Service
Automekaniker søges til Silkeborg

Super Dæk Service

Vi søger en dækmontør, der kan arbejde selvstændigt og vil hoppe i servicebilen og servicere vores kunder i marken ved behov.

Se video om Super Dæk Service som arbejdsplads

Du vil komme til at håndtere alle former for dækservice, lige fra det lille trillebør-dæk til de store lastvogns-dæk. Det du ikke er stærk i, skal vi nok gøre dig til en mester i.

Du vil få mulighed for at arbejde i en spændende afdeling, og du bliver en del af et engageret team af dygtige og glade kolleger.

Super Dæk Service
JN Data A/S
Storage og Backup Administrator

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at drifte IT-infrastrukturen i størstedelen af den finansielle sektor? Og skal dine nye kolleger være nogle af de mest anerkendte og nørdede specialister inden for storage og backup på mainframe-området? Så tag et kig på denne mulighed inden for et unikt område i finansverdenen.

Vi har netop implementeret et nyt Hitachi storage-system, og de kommende år skal vi implementere en ny backup-platform, hvor vi gerne vil have dig med, så du kan få den bedste oplæring i vores nye backup-løsning.

JN Data A/S
Würth Danmark A/S
Start en stjernekarriere inden for kørende salg – Holstebro, Herning eller Silkeborg

Würth Danmark A/S

Er du klar til en uddannelse, der gør dig seriøst eftertragtet?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

At blive en god sælger er et håndværk. Derfor har vi sammensat en salgsuddannelse, hvor vi på 12 måneder lærer dig alt vi ved om salg, og gør dig klar til at få din egen kundeportefølje i dit eget distrikt. Du står i butik og får din egen firmabil, mens du lærer og opbygger relationer med kunder.

Hør Tasja, Lasse og Mathias fortælle om deres oplevelser lige her.

Würth Danmark A/S
Swedish Match
IT Support Specialist

Swedish Match, Silkeborg

Vil du være en del af en dynamisk og international virksomhed med en solid og tidssvarende IT-Toolbox?

Du bliver en del af Group IT, som har base i Sverige og USA, men din daglige gang vil være på vores moderne kontorfaciliteter og fabrik i Silkeborg. Med din stærke og brede IT-faglighed styrker du både vores drift og innovation i henhold til vores processer og IT-strategi.

Du har gode IT-kundskaber og har erfaring med AD/Azure, Office 365, MS Configuration Management, MDM, MECM, Network/ WiFi, Windows Client og server, OneDrive og InTune.

Swedish Match
BORG Automotive A/S
BI-Arkitekt – med skarp analytisk profil

BORG Automotive A/S, Silkeborg

Din primære opgave bliver at skabe central forretningsindsigt til ledere og medarbejdere i hele virksomheden.

Det gør du primært ved at sikre, at de nødvendige data altid er til rådighed i vores moderne BI-platform. Det er dit ansvar at sikre en professionel, systematisk og skalerbar arkitektur til vores data.

BORG Automotive tilbyder et job med udfordringer, udvikling og karrieremuligheder.

BORG Automotive A/S
Norlys
Marketing Campaign Manager

Norlys, Tranbjerg J. og Silkeborg

Vil du styrke digitaliseringen af Danmark ved at give endnu flere danskere adgang til landets største fibernet? Kan du gennem stærk kampagneeksekvering skaffe endnu flere kunder på Norlys’ fibernet? Og elsker du at arbejde i krydsfeltet mellem mange interne stakeholders og eksterne bureauer?

Din rolle i fibernet-forretningen bliver at oversætte forretningsmål til konkrete marketingaktiviteter og rådgive organisationen i, hvordan vi via det rette kampagnemiks opnår vores mål. Vi arbejder indsigtsbaseret og analytisk med vores kampagneaktiviteter, så vi udvikler stærke eksekveringer på tværs af købte og egne medier.

Norlys
Norlys
Ambitiøs Marketing Coordinator til Norlys

Norlys, Tranbjerg J., Aalborg og Silkeborg

Har du lyst til at blive en del af et team, der hver dag kæmper for at styrke vores energiforretnings rolle i markedet? Er du måske i starten af din karriere og kigger efter et job i en organisation, der er ambitiøs og i konstant udvikling?

Din rolle i energiforretningen vil primært være at udnytte vores egne kanaler til at skabe endnu bedre kundeoplevelser, så vi øger loyalitet og engagement blandt vores energikunder.

Din hverdag vil primært foregå på vores lokation i Aarhus. Dog skal der forventes 1-2 dage om ugen i enten Aalborg eller Silkeborg, hvor dine tætte forretningspartnere typisk er lokaliseret.

Norlys
GMB Ejendomme IT-specialist

GMB Ejendomme, Hårup og Fårvang

Hos GMB Ejendomme søger vi en alsidig og serviceminded IT-specialist, der skal være ansvarlig for IT-support for vores ansatte på kontorerne i Hårup og Fårvang samt hjælpe med at udvikle og vedligeholde vores IT-drift.

Du kommer til at indgå i et mindre IT-team, der samarbejder om at understøtte den kommercielle udvikling i virksomheden samtidig med at sikre enkle løsninger til slutbrugerne.

Norlys
Vil du være med til at drive vores risk og compliance agenda i Norlys Fibernet?

Norlys, Silkeborg

Har du en baggrund indenfor kvalitetsstyring eller Proces Management, og kan du se Risk & Compliance som et naturligt næste skridt i din karriere?

Arbejder du i dag med IT, og har du lyst til at dreje din karriere i retning af Risiko & Compliance? Er du projektleder eller Change Manager, og kan du se dig selv specialisere dig indenfor Risk & Compliance?

Eller kommer du måske med en helt anden erfaring og baggrund?

Norlys
BDO
En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

BDO

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse.

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BDO
BDO
Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

BDO

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV