173 jobannoncer matcher din søgning 173 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver søges med fokus på Medarbejderbankens Private Banking-kunder

Silkeborg

I forlængelse af Bedre Bank-strategien er Medarbejderbanken under genopbygning – og vi vil gerne have en rådgiver på holdet, der primært rådgiver Medarbejderbankens Private Banking-kunder.

Vi ønsker, at endnu flere medarbejdere nyder godt af de medarbejdervilkår, der tilbydes ansatte i banken, og du bidrager med at rådgive vores nye som bestående kunder/medarbejdere, som har potentiale til Private Banking-segmentet, så de får mest mulig ud af deres økonomi.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, privat

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du en dygtig formidler med solide kreditkompetencer? Så vil vi gerne byde dig velkommen i jobbet som kreditspecialist i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over privatafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på privatkunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere et udtræk af bevillinger fra vores privatafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Privat.

Jyske Bank
Gem
Sydbank

Chief Product Owner

Silkeborg og Aabenraa

Motiveres du af at tage ansvar for forretningsmæssige afklaringer, prioriteringer og for udvikling? Og evner du at inspirere og understøtte Product Owners, så det bliver nemt for dem at skabe værdi?

I kreditområdet arbejder du sammen med 5 Product Owners for at skabe løsninger indenfor kreditgivning til privat- og erhvervskunder. Du vil få ansvar for at koordinere og håndtere projekter inden for udvikling af kreditprocessen.

Sydbank
Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, erhverv

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du vild med Kredit, og forstår du kompleksiteten i erhvervsvirksomheder? Så vil vi gerne byde dig velkommen i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over erhvervsafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på kunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere udtræk af bevillinger fra vores erhvervsafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Erhverv.

Jyske Bank
Nielsen Car Group

Indkøber/trader til en af Danmarks største bilkoncerner

Silkeborg

Vi har travlt i indkøbsteamet, og derfor søger vi nu en indkøber/trader, der bliver ansvarlig for at forhandle priser, købe ind og handle med leverandører i hele Europa for at sikre, at vores udvalg er bredt og konkurrencedygtigt.

Du kan forvente at få en spændende hverdag i en stor bilkoncern, hvor du skal have fokus på indkøb af biler. Der er masser af faglig og personlig udvikling.

Nielsen Car Group
PRO&CO søger for Ro Collection
Gem
PRO&CO

Product Manager - Furniture

Silkeborg

Har du passion og viden om udvikling af møbler, og vil du være med til at forme fremtiden for Ro Collections produkter? Så får du her muligheden for at blive en del af en inspirerende og visionær dansk designvirksomhed med fokus på godt håndværk, kvalitet og tidløst design.

Som Product Manager på Furniture bliver du ansvarlig for at implementere og drive den overordnede proces for produktudviklingen af virksomhedens møbellinje fra idé til færdigt produkt, hvor du er bindeleddet mellem designere, udviklingsværksted og leverandører på den ene side og salg og marketing på den anden side.

PRO&CO
Gem
CrossEyes

Er du en dygtig optiker, som søger nye udfordringer og drømmer om at lede en butik?

Silkeborg

Som butikschef hos os vil du ikke blot være optiker, men også lederen for vores dedikerede team. Du får ansvaret for den daglige drift af butikken, herunder personaleledelse, salg, budgettering, lagerstyring og ikke mindst at sikre en enestående kundeserviceoplevelse.

Vi kan bl.a. tilbyde dig muligheder for personlig og faglig udvikling gennem løbende træning og kurser samt en flad organisationskultur, hvor alle stemmer bliver hørt.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Regnskabskyndig medarbejder til efterforskning af økonomisk kriminalitet

Silkeborg

Kan du analysere et regnskab og gennemskue komplicerede selskabs- og skatteforhold? Har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil på et stærkt efterforskningshold, hvor du er med til at opklare nogle af de mest højtprofilerede sager inden for økonomisk kriminalitet i Danmark?

Så har du her en unik mulighed for et meningsfyldt job med masser af udfordringer.

Du bliver en del af en efterforskningsgruppe og medansvarlig for opklaring af sagerne. Her bidrager du særligt inden for dit kompetencefelt med analyser af regnskaber, selskabs- og skatteforhold og yder sparring til anklagemyndigheden inden for dit specialeområde.

Gem
Intryk ApS

Erfaren sælger ”med hjertet på rette sted” søges til kontor i Silkeborg

Silkeborg

Hos os kan du bruge dit salgstalent og samtidig indgå i et team med 4 kollegaer i Silkeborg. Vi er en velfungerende virksomhed, hvor arbejdsmiljø ikke kun er noget, vi taler om!

Dine kommende arbejdsomgivelser er et behageligt og lyst kontormiljø, der bl.a. er tilpasset af akustik-eksperter og virksomhedens arbejdsmiljøorganisation. Vi har god erfaring med seniorer, så hører du til ”det grå guld”, er du også meget velkommen hos os.

Du får dit eget kontor, hvor din primære arbejdsopgave er at ringe B2B til nye samt eksisterende kunder og sælge støtteannoncer ud fra en klargjort liste

Intryk ApS
Gem
Bankdata

Engineering Manager – byg fremtidens digitale bank

Silkeborg og Aarhus N

Vi søger nye ledere til Digital Banking, der arbejder med at skabe fremtidens digitale bank.

Vi arbejder på en moderne hybrid platform, der gør os i stand til at skabe relationsskabende selv- og medbetjente løsninger. Dette er til gavn for vores medlemsbanker og deres kunder.

Udover at stå i spidsen for dine egne teams, bliver du også en del af lederteamet i det pågældende forretningsområde. Det er et lederteam, hvor der er rig mulighed for at sparre med hinanden og sammen finde de bedste løsninger på de udfordringer, vi støder på.

Gem
Ahlsell

Digitale salgskonsulenter til vores Pluskundeteam i Aalborg, Silkeborg, Århus og Vallensbæk

Aalborg, Åbyhøj, Vallensbæk eller Silkeborg

Vores Pluskundeteam er i rivende udvikling, og vi leder derfor efter flere dygtige kollegaer, gerne med branchekendskab indenfor VVS-branchen eller industrien.

I jobbet skal du, med afsæt i dine erfaringer og dit branchekendskab, være med til at udvikle eksisterende samt nye kundesegmenter for Ahlsell. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have store muligheder for at præge den fortsatte udvikling af vores Pluskunde setup

Ahlsell
Danish Export Association

Member Relations Manager (barselsvikariat)

Silkeborg

Vil du være med til at sikre en nærværende medlemsdialog, udbrede kendskabet til vores mange medlemsfordele og udvikle nye netværksinitiativer? Og er du klar på at lykkes gennem et tæt samarbejde med gode kollegaer, så vi i fællesskab kan hjælpe danske eksportvirksomheder til at blive endnu bedre?

Vores medlemmer er kernen for os, derfor spiller du og dit team en afgørende rolle for, at vi er relevante for dem, sætter dem i kontakt med hinanden og får flere virksomheder med ombord.

Gem
SPX FLOW

Laborant/Lab Technician

Silkeborg

Do you want to help our customers with developing their future or existing products? The Innovation Center in Silkeborg, are conducting a lot of different tests from customer all around the world, within food & beverage.

The laboratory technician will be responsible for the laboratory in the innovation center in Silkeborg, providing the needed analysis for our customers during the different trials we conduct in the test center, be responsible for keeping the laboratory fully equipped, take care of the customers questions, and to ensure that the laboratory always stays presentable.

SPX FLOW
Gem
itm8

IT Konsulent

Vil du være en del af et team med gode og dygtige kollegaer, hvor sparring og højt humør er en naturlig del af hverdagen?

Du kan enten blive primær IT Konsulent for forskellige kunder, hvor du bruger det meste af din tid Onsite eller remote med ad hoc-opgaver i varierende størrelse og omfang, eller IT Konsulent, hvor du primært befinder dig på kontoret og arbejder på indkommende sager, og som support til dine kolleger ved mere komplekse problemstillinger.

itm8
Gem
itm8

Supportkonsulent

Er du verdensmester i at løse kundens IT-problemer, og sætter du en ære i at levere den ultimative kundeservice?

Opgaverne spænder bredt i alt fra IT-outsourcing, infrastruktur og support. Du yder primært support via telefon og kan i visse tilfælde blive sendt onsite hos kunden.

Vi sætter stor pris på hinanden på kontoret og nyder faktisk at møde ind (de fleste dage) og dyrke fællesskabet. Ligegyldigt hvor travlt vi har, tager vi os altid tid til at være der for hinanden og samler op både dagligt og på møder

Supportkonsultant Nikolai Søholt Jensen.
itm8
Swedish Match

Stærk teamplayer søges til lagerfunktion i rivende udvikling

Silkeborg

Har du lyst til at optimere og arbejde med processerne på et lager?

I tæt samarbejde med dine kolleger bliver dine primære opgaver varemodtagelse, opfyldning af materiale til linjerne, pluk og pak af produkter til forsendelse og administration af indkomne ordrer, samt optimering og opfyldning af lageret.

Vi kan tilbyde dig en åben og udadvendt kultur, en forretning i vækst og en organisation i udvikling. Derudover vil du møde et arbejdsmiljø præget af høj aktivitet og en uformel omgangstone.

Swedish Match
BORG Automotive A/S

Executive Assistant to Chief Supply Chain Officer

Silkeborg

We are looking for an energetic and ambitious candidate with a mindset to get things done - not necessarily a long-proven track record.

As Executive Assistant, you will play a crucial role in supporting the CSCO in managing and optimizing our supply chain operations.

At BORG we're guided by our core values and believe in fostering flexibility and trust. We prioritize integrity, innovation, and empathy, creating an environment where we can grow together.

BORG Automotive A/S
National enhed for Særlig Kriminalitet

IT-specialister til efterforskning af cybercrime i National enhed for Særlig Kriminalitet Vest

Silkeborg

Vil du være med til at afsløre cyber-forbrydere, der udnytter sårbarheder i serversoftware og kommunikationsprotokoller og benytter snedige tricks til at skaffe sig adgang til danske virksomheders servere og data?

Så har du her muligheden for at blive IT-efterforsker i NC3's High Tech Crime-sektion og være med til at styrke politiets kamp mod cybercrime ved hjælp af tekniske analyser og formidlingen af dine fund til retssystemet.

Du indgår i den overordnede kontakt med den forurettede eller politikredsen, der har henvendt sig om sagen. Herfra vurderer du, hvilke data du skal have adgang til og identificerer indgangsvinkler og fokuspunkter for den videre efterforskning.

Mach-Tech A/S

Montør mekanisk/automation

Silkeborg

Har du ambitioner om at udfordre dine evner som montør? Så søg denne nyoprettede stilling, hvor du får et stort, selvstændigt ansvar for, at vores projekter udføres succesfuldt til rette tid.

Du bliver en af vores teknikere på tværs af projektteams, hvor du tager dig af mekanisk og pneumatisk montage og indkøring. Desuden har du til opgave sammen med teamet at pleje og informere vores kunder gennem hele projektforløbet.

Human Skills søger for Au2mate A/S
Gem
Human Skills

Divisionsdirektør

Silkeborg

Du vil med reference til den administrerende direktør få salgsansvaret i en af vores divisioner i Silkeborg. Divisionen, som pt består af 19 medarbejdere, implementerer og udvikler løsninger og produkter indenfor Industriel IT til produktionsvirksomheder i ind og udland. Det vil blive din opgave, sammen med divisions tekniske direktør, at drive den videre udvikling og vækst af divisionen og dennes ydelser.

Et spændende og udfordrende job i en international virksomhed i vækst med et meget højt fagligt niveau.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV