200 job matcher din søgning 200 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 200 resultater.
Hoffmann Biler
Last- og varevognsmekanikere søges

Hoffmann Biler, Silkeborg

Vi har travlt og søger nye kollegaer på værkstedet. Trænger du til at prøve noget nyt, eller er du klar til spændende udfordringer? Måske begge dele?

HVEM leder vi efter?

 • Du er lastvognsmekaniker – eller landbrugs- og entreprenørmaskinmekaniker – eller måske automekaniker med erfaring i tungere biler.
 • Du ved allerede en hel masse – og du har lyst til at lære mere.
 • Du er fleksibel af natur og har lyst til en hverdag med masser af fagligt udfordrende og forskellige opgaver – samtidig med at du har tålmodigheden til de svære og mere rutineprægede arbejdsopgaver.

Vi er en virksomhed med fokus på erhvervskunder – varevogne, lastbiler og busser. Vi har flere storkunder med masser af tungt materiel, men vi har også privatpersoner med alm. personbiler.

Hoffmann Biler
Kaastrup & Andersen
Er du vores nye IT-projektleder med erfaring inden for digitalisering?

Kaastrup & Andersen, Silkeborg

Er du en erfaren projektleder med et digitalt mindset? Motiverer det dig at skabe solid fremdrift og stå i spidsen for projekter i nogle af Danmarks største virksomheder? Så tag et kig på denne spændende mulighed som IT-projektleder ved kaastrup|andersen.

Som projektleder hos kaastrup|andersen i Silkeborg kan du se frem til en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med spændende digitaliserings- og forretningsprojekter.

Dit primære ansvar bliver at lede projekter ved vores kunder og sikre fremdriften i opgaven. Herunder at:

 • Implementere digitale løsninger og eksekvere IT-projekter sammen med vores kunder
 • Være med til at skabe de rigtige rammer for ledelsen af projektet i kontekst af opgaven
 • Drive projekteksekvering, herunder balancere scope, budget, ressourcer og tidslinje
3Butikskonsulent

3, Silkeborg

Drømmer du om en karriere inden for salg og service? Så er 3 stedet der hjælper, uddanner og støtter dig i din ambition.

Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater. Du skal være med til at sikre, at butikken opnår succes og når sine budgetter.

Derudover skal du, i samarbejde med butikkens øvrige personale, løbende tage del i lanceringen af diverse salgs- og marketingsaktiviteter i forbindelse med butikken. Vi arbejder meget målrettet, og giver hvad vi har, for at sikre et positivt resultat med en god kvalitet. Dertil hjælper vi hinanden, og går meget op i, at det er sjovt at komme på arbejde, samtidig med at alle udvikler sig.

Jyske Bank
Jurist med interesse for erhvervs- og kapitalmarkedsret

Jyske Bank, Silkeborg

Brænder du for at løse erhvervs- og kapitalmarkedsretlige problemstillinger med en forretningsvendt tilgang? Så har vi et rigtig spændende job til dig.

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job, hvor du sammen med erfarne kollegaer kommer til at indgå i den daglige sagsbehandling, i relevante projekter og i lovforberedende arbejde inden for det erhvervs- og kapitalmarkedsretlige område.

Du kommer bl.a. til at arbejde med erhvervs- og kapitalmarkedsretlige problemstillinger i forbindelse med konkrete transaktioner samt indgåelse af samarbejds- eller kundeaftaler. Herudover er deltagelse i projekter, som sigter på at forbedre bankens processer samt deltagelse i udarbejdelse af høringssvar og afklaringer af juridiske spørgsmål på sektorniveau, også mulige arbejdsopgaver.

Jyske Bank
Jyske Bank
Data udvikler til Datawarehouse

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du være med til at sætte retningen inden for Jyske Banks fremtidige datafundament? Kan du lide at programmere og arbejde med store datamængder?

Du bliver en del af et fagligt dygtigt udviklingsteam, Team Datawarehouse - Bank i Silkeborg, som udvikler, drifter og vedligeholder datawarehouse for Jyske Bank. Teamet løser opgaver i et frit og uformelt miljø, hvor forretningssans, faglighed og godt humør prioriteres.

Dine primære arbejdsopgaver er blandt andet, at:

 • videreudvikle det eksisterende Bank Datawarehouse i tæt samarbejde med de øvrige udviklere i teamet,
 • designe og udvikle et fremtidigt datafundament til brug for koncernens løsninger,
Jyske Bank
Birch Ejendomme ApSEnergisk teamleder til ”jord & disp.”

Birch Ejendomme ApS, Silkeborg

Er du vores nye top-energiske og bredtfavnende teamleder?
Kan du lede et team af dygtige og fagligt stærke medarbejdere?

Vi søger en teamleder til team ”Jord & Disp” i byggeafdelingen, som består af 4 øvrige teams: Teknisk team, Projektering, Byggeøkonomi og Tømrer-byg.

Alle medarbejderne i teamet er yderst kompetente inden for hver deres felt. Vi forventer dog ikke, at du som teamleder har faglig kunnen inden for disse områder. Til gengæld vægter vi dine leder- og menneskelige egenskaber meget højt.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Ledelse og udvikling af teamet
 • Overordnet overblik over teamets aktiviteter og ressourcer
 • Tværgående samarbejde med afdelingens og virksomhedens øvrige teamledere
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Taconic Biosciences A/SDyrepasser

Taconic Biosciences A/S, Silkeborg

Taconic søger 2 dyrepassere til vores Embryologi Team med tiltrædelse snarest muligt. Stillingerne er vikariater indtil 26. marts 2021 med mulighed for fastansættelse.

Efter grundig sidemandsoplæring varetager du daglig pasning, rengøring og fodring af mus samt relevant dataregistrering. Embryologiafdelingen udfører In Vitro-befrugtning og embryo transfer. Koordinering, planlægning og samarbejde er essentielt for, at processerne fungerer. Du vil som udgangspunkt begynde i det område, der producerer de hun-mus, der modtager embryonerne. Musene er opstaldet i isolatorer og IVC.

Vi lægger vægt på udvikling, fx trænes alle til at varetage alle afdelingens dyreområder samt til aktivt at deltage i procesforbedring. I samarbejde med gruppen er du ansvarlig for planlægning af ugens arbejdsopgaver.

Norlys
Procesorienteret drifts- og udviklingskoordinator med stærke samarbejdsevner

Norlys, Silkeborg

Trives du med et stort ansvar og mange forskelligartede opgaver? Er du den fødte driftskoordinator, og har du erfaring med at supportere ledelsen med data og overblik? Kan du træffe selvstændige beslutninger, og har du lyst til at være omdrejningspunkt ift. at drible både drifts- og udviklingsopgaver i mål? Så mangler vi dig til en nyoprettet stilling som koordinator i vores Projekteringsafdeling!

Din primære opgave vil være at sikre optimal udnyttelse af de ressourcer, der er til rådighed i afdelingen. Derudover vil du – i et tæt samarbejde med ledelsen – udvikle, formidle og implementere forskellige drifts- og udviklingsmæssige forbedringstiltag, både i Projekteringsafdelingen og på tværs af den samlede værdikæde.

Norlys
Jyske Bank
Modeludvikler til kreditrisiko

Jyske Bank, Silkeborg

Vi har brug for en ny kollega til spændende nye opgaver i vores afdeling, Kreditmodeller.

Jyske Banks kreditmodeller er hjertet af koncernens forretningsstyring og finansielle rapportering på kreditområdet. Vi bruger kreditmodeller til at kreditvurdere kunder og prisfastsætte de produkter kunden ønsker. Kreditmodellerne er ligeledes et helt centralt element i koncernens finansielle rapportering både internt og eksternt. Officielle solvensopgørelser og regnskabsmæssige nedskrivninger beregnes på baggrund af kreditmodellerne, og vi er derfor i løbende dialog med myndighederne om modellernes virke.

Du vil komme til at indgå i en afdeling med et højt fagligt niveau, men samtidig med et uformelt arbejdsmiljø. Dine kollegaer er dygtige og engagerede i deres arbejde, men altid villige til at hjælpe. Vi arbejder nemlig sammen og er fælles om tingene.

Jyske Bank
Secher VagtServicevagter til deltidsstillinger

Secher Vagt, Herning og Silkeborg

Vil du være med til at give vores kunder en god serviceoplevelse? Og trives du i et selvstændigt job, hvor det forventes, at du løser mange forskellige opgaver og træffer adskillige beslutninger i løbet af din vagt?

Som servicevagt dækker du området i og omkring Herning og Silkeborg, hvor du bliver tilknyttet en eller flere faste kunder.

Du kan se frem til en dynamisk hverdag, hvor to dage aldrig er helt ens. Du løser både traditionelle vagtopgaver, og derudover varierer opgaverne fra kunde til kunde – vi sætter dig selvfølgelig grundigt ind i alle detaljerne.

Bucher Municipal A/S
R&D Manager

Bucher Municipal A/S, Silkeborg

Bucher Municipal in Denmark are experiencing a positive development, and with the Swiss company Bucher Industries behind us, we are facing an exciting future where focus on R&D is high prioritized. For a newly created position we are looking for an R&D Manager who can take the lead of our innovation and product development in a time where we are going through a big transformation on products, structures and mindsets.

Your tasks will be to

 • Managing the R&D Department, including effective planning and use of resources in the department
 • Be the visible leader who continuously follows up on your employees and ensures individual development
 • Together with our Product Management, set a framework and ensure direction for the product program according to the company strategy
Bucher Municipal A/S
BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

BORG Automotive A/SCountry Manager

BORG Automotive A/S, Silkeborg

Do you see yourself as a strategic business man? Are your market development and management competences on point? Then perhaps the position as Country Manager at BORG Automotive is the right challenge for you.

BORG Automotive has customers and business partners across Europe. The sales department, consisting of 20 people, is operating from the organisation’s headquarter in Silkeborg. You will be a part of this team, referring to the Sales Director.

Your Job

 • Focus on strategy development, marketing, and sales to larger distributors and purchasing associations across borders.
 • Development and execution of sales strategies in close cooperation with the
 • Sales Manager and your colleagues in the sales department.
Bilernes Hus
Ambitiøs regnskabsmedarbejder

Bilernes Hus, Silkeborg

Til vores finansteam søger vi en allround regnskabsmedarbejder, som er klar til at videreudvikle sine kompetencer indenfor økonomi og regnskab.

Du vil komme til at indgå i vores fælles økonomiafdeling hvor du vil få 17 kollegaer.

Nielsen Car Group har samlet økonomifunktionen for Bilernes Hus A/S, Bjarne Nielsen A/S og LEASING DK A/S på Bilernes Hus’ adresse i Silkeborg, og derfor indebærer jobbet løsning af arbejdsopgaver på tværs af de tre selskaber.

Du vil i første omgang få Bilernes Hus som dit primære arbejdsområde, men i samarbejde med teamet vil du samtidig skulle varetage opgaver for både LEASING DK og Bjarne Nielsen. Opgaverne består bl.a. af:

 • Afstemning af diverse konti
 • Opgørelser, faktureringer og bogføringer
 • Forskelligartede udviklings- og ad hoc-opgaver
HumanTrust A/S
Sales & Business Developer

HumanTrust A/S søger for Superstainable ApS i Silkeborg

Vil du være en del af et moderne livstilsbrand, hvor kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd? Er din passion for bæredygtighed lige så stor som din evne til at erobre markedsandele og pleje kunderelationer? Så kan denne stilling hos Superstainable være next step i din karriere.

Superstainable er et certificeret, bæredygtigt livsstilsbrand, der blev grundlagt i 2016 med missionen om at skabe de mest bæredygtige kompromisløse produkter og samtidig minimere miljøpåvirkningen.

Som Sales & Business Developer får du bl.a. følgende ansvarsområder:

 • Resultatansvar for alt salg, hvor rollen som spillende træner er en vigtig del af jobbet
 • Personligt ansvar for alle nøglekunder – herunder åbning af nethandelskunder
 • Omkostningsbudgetter
HumanTrust A/S
Jobindex A/S
Projektmedarbejder med CNC-erfaring

Jobindex A/S søger for Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning A/S

Har du styr på CNC-bearbejdningsteknik og erfaring med kunde- og leverandørkontakt? Og kan du læse og forstå tegninger og produktkrav?

Så er du måske vores kommende kollega. Her får du en nøglerolle, når du sætter dit tekniske købsmandsgen i spil og sørger for at vælge den rette leverandør, som møder vores kunders specifikke produktbehov.

Lyder det som noget for dig?

Læs mere om dit nye job her.
Jobindex A/S
Norlys
Erfaren proceskonsulent med solid værktøjskasse og praktisk erfaring

Norlys, Aarhus eller Silkeborg

Motiveres du af at drive forandringer, hvor optimering af processer skaber fundamentet for succesfulde resultater? Så er det lige præcis dig, vi har brug for.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver at:

 • Drive og facilitere procesoptimeringsforløb og sikre, at procesejerskabet forankres
 • Sikre en sammenhængende procesdokumentation af høj kvalitet igennem hele værdikæden
 • Sætte procesarbejdet ind i et strategisk perspektiv, og agere ”Trusted Advisor” for lederne i Tele
Norlys
Norlys
Systematiske Fiberteknikere

Norlys, Aarhus, Silkeborg eller Kolding

Brænder du for at arbejde med teknik? Trives du med at arbejde i et accesshus og motiveres du af en selvstændig hverdag selvom du har mange bolde i luften? Så har vi en mulighed for dig…

Dine arbejdsopgaver vil bla. være:

 • Udbygning og omlægning af infrastruktur.
 • Opsætning og udskiftning af netværksudstyr herunder coreroutere, switche mv.
 • Klargøring af fiber i ODF
Norlys