241 job matcher din søgning 241 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 241 resultater.
Norlys
Er du en erfaren kundekonsulent med teknisk flair og erfaring med B-T-B-kunder?

Norlys, Silkeborg

Har du flere års erfaring med kundeservicedisciplinen? Er du serviceminded og kendt for at levere den gode kundeoplevelse på telefonen? Er du vant til at tale med business-to-business-kunder, og kan du navigere i en teknisk verden med mange tekniske termer og spørgsmål?

Til vores nyligt oprettede kundeservicefunktion søger vi nu to erfarne og energiske kunde- og supportkonsulenter, der har lyst til at yde den bedste kundeservice til vores kunder, både på telefon og på mail. Du bliver en del af et team på 9 kunde- og supportkonsulenter, som hjælper med eksempelvis information om igangværende ordrer, afvigelser, klager eller andre mere tekniske spørgsmål.

Norlys
Jyske Bank
Forretningsvendt systemudvikler, Investering og Formue

Jyske Bank, Silkeborg

Vi søger nu en ambitiøs systemudvikler, som brænder for at gøre en forskel, og som vil være med til at sikre den optimale systemunderstøttelse af kapitalforvaltningsområdet.

Som systemudvikler i team Kapitalforvaltningssystemer indgår du i et team (vi kalder dem squads), der har til ansvar at videreudvikle, drifte og fejlsøge på tredjeparts investment management IT-systemer, som er uundværlige for Jyske Banks kapitalforvaltningsværdikæde i Jyske Capital.

Du yder en professionel drift og udvikling, hvor høj driftsstabilitet, kvalitet i løsningerne, automatisk overvågning og proaktiv fejlsøgning er i højsædet. Du navigerer i komplekse systemsammenhænge og inddrager flere både eksterne og interne specialister i løsningen.

Jyske Bank
Jyske Bank
Specialist til Settlement

Jyske Bank, Silkeborg

Har du interesse for investering, og ønsker du at arbejde i et internationalt miljø? Brænder du for at sikre en drift i topklasse og præge fremtidens Backoffice? Så har vi en ledig stilling.

Til vores Settlement team søger vi nye kræfter til afvikling af handler med værdipapirer. Omdrejningspunktet for hverdagen er at sikre en stabil drift af Jyske Banks afviklingsflow i samarbejde med de øvrige kollegaer i teamet. En anden væsentlig del af jobbet er imidlertid at opbygge viden og forståelse for praksis på det danske marked og respektive markeder verden over.

Dermed vil du også dagligt være i kontakt med bankens samarbejdspartnere i Danmark og i udlandet, ligesom du vil have et tæt samarbejde med Capital Markets samt et bredt netværk af interessenter i banken med tilknytning til investeringsområdet.

Jyske Bank
Lidl Danmark K/S
Souschef - Silkeborg

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Norlys
Vil du stå i spidsen for opførelsen af Norlys´ nye kontorbyggeri ved havnefronten i Aalborg?

Norlys, Aalborg og Silkeborg

Norlys er i vækst, og vi ønsker at etablere en ny, attraktiv og moderne arbejdsplads, som skal være et kraftcenter for grøn energi. I Norlys går vi nemlig op i at indrette arbejdspladsen, så den signalerer Norlys’ identitet og understøtter hverdagen for medarbejderne på en værdiskabende måde.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med mange af kollegerne i Facility, da projektet berører alle vores fagområder. Du vil ligeledes få en stor berøringsflade med Norlys-koncernens divisioner, da alle disse vil blive brugere af den nye lokation, og deres behov er i højsædet.

Vi søger to nye kolleger, der skal arbejde tæt sammen på projektet, men som også vil få hver sin rolle og ansvarsområde i projektorganisationen.

Norlys
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Webshipper ApS
Product Manager

Webshipper ApS, Silkeborg

Vi søger en Product Manager til vores cloudbaserede SaaS løsning.

Som Product Manager bliver du bindeled mellem produkt og udvikling, og får således en væsentlig rolle i at sikre, at vores produkt kontinuerligt udvikles, så det møder de krav og forventninger vores kunder efterspørger.

Det bliver dit ansvar at konkretisere Webshippers vision for produktet, samt sikre at vores udviklingskræfter bliver brugt på de mest værdiskabende indsatser. Kunden er centrum i alt hvad vi gør, og du bliver garant for at vores tiltag, afspejler dette.

Du får muligheden for at være med på en vækstrejse, hvor du kan være med til at sætte dit præg på vejen frem. Vi tilbyder et fleksibelt arbejdsmiljø med positiv energi, højt humør og lysten til at bidrage.

Stevanato Group
HR-konsulent med fokus på rekruttering

Stevanato Group, Silkeborg/Brabrand

Brænder du for at levere kvalitet og har lyst til operationelle og taktiske HR-opgaver i tæt samarbejde med organisationen? Lige nu har du muligheden for at få alletiders springbræt til en karriere i HR.

Med reference til HR-manageren, vil du blive konsulent for medarbejdere og ledere i de to udviklingshuse Innoscan i Brabrand og SVM Automatik i Silkeborg. Din dagligdag vil bestå af både udviklings- og driftsopgaver indenfor HR-relaterede emner herunder:

 • Udvikling af jobbeskrivelser, jobannoncer og kontraktpakker
 • Arrangering og eksekvering af interne og eksterne employer branding-aktiviteter
 • Udarbejdelse af og support i onboarding-programmer
Stevanato Group
Norlys
Senior IT-Arkitekt til Software and Technology

Norlys, Tranbjerg J. eller Silkeborg

Kunne du tænke dig at forme og bidrage den måde, der udvikles software på i Norlys? Er du god til at implementere teknologisk vision på tværs af flere teams, og trives du med at sigte efter langsigtet succes og værdi gennem softwareudvikling?

Få en vigtig rolle i Danmarks største energi- og telekoncern, hvor du får stor indflydelse på dine opgaver, og hvor du får en central rolle i udviklingen af Norlys’ software.

Norlys er netop kåret som Danmarks mest attraktive IT-arbejdsplads inden for sektoren Tele og Kommunikation. Vil du med på holdet?

Norlys
Jyske Bank
Erfaren Client Relationship Manager til family office-kunder

Jyske Bank

I Jyske Capital har vi ambitionen om at være en attraktiv samarbejdspartner for de største og mest komplekse investeringskunder i family office-segmentet. Vi tilbyder den rette erfarne relationship manager en attraktiv mulighed for at accelerere opbygningen af kundeporteføljen og udviklingen af værditilbuddet til dette kundesegment.

Dit primære fokus bliver at udvide vores forretningsomfang med family office-kunder. Vi ønsker at tiltrække flere kunder i dette segment gennem tilbud af en bred vifte af attraktive løsninger og tilbud. Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov, og tilbyder en fuld pakke omfattende rådgivning, investeringsløsninger, finansieringsmuligheder og sparring omkring relevante emner.

Jyske Bank
JN Data A/S
Enterprise Arkitekt til stærkt team i JN Data

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vi er travlt beskæftigede med at udvikle vores eksisterende services, samtidig med vi tegner stregerne til JN Datas fremtidige infrastruktur i både public og private cloud. Derudover sikrer Enterprise Arkitekterne, at JN Data fortsat ligger helt i top på Security & Compliance området.

Vi søger derfor en erfaren Enterprise Arkitekt med kompetencer indenfor Enterprise Arkitektur, Service Portfolio Management og et bredt IT-infrastruktur kendskab.

Dine opgaver bliver rådgivning af vores serviceledelser, facilitering af workshops, udarbejdelse og præsentation af servicestrategier og roadmaps, samt governance for vores arkitektur-board.

JN Data A/S
SuperBrugsenSalgselev, SuperBrugsen Øster Bordingvej, Silkeborg

SuperBrugsen

Vil du have løn for at lære en masse om butik og salg og få venner for livet?

Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode.

Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen Øster Bordingvej i Silkeborg. I butikken kommer du til at prøve det hele – lige fra at tale med kunder, når du sidder ved kassen, til at fylde varer op og til at arbejde på lageret.

Hurtigt bliver du en del af et super sammenhold, hvor vi sørger for, at du bliver godt klædt på til at hjælpe vores kunder og inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken.

Her begynder brikkerne at falde på plads – og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

Norlys
Erfaren og ambitiøs projektleder med gode samarbejdsevner til Norlys Tele

Norlys, Silkeborg eller Aalborg

Har du lyst til at være en del af Danmarks største energi- og telekoncern, og vil du være med til at udbrede fibernettet til endnu flere danskere? Er du en erfaren projektleder, der trives med at have flere projekter i gang på samme tid, og formår du at overholde deadlines og kvalitetssikre projekter løbende? Så er det præcis dig, vi søger som vores nye projektleder.

Du bliver en del af et større netværk af projektledere og kommer til at operere i et tværgående projekt-og programsetup både internt i Norlys Tele og på tværs i Norlys-koncernen.

Dine primære opgaver vil være følgende:

 • Arbejde med projektstyring på tværs af Norlys Tele
 • Afholde møder og følge op med kolleger/specialister
 • Sikre løbende opfølgning på fremdrift af projekter
Norlys
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Årstiderne Arkitekter
Arkitekt til fremtrædende skoleprojekter

Årstiderne Arkitekter, Silkeborg

Er du kreativ og brænder for at skabe inspirerende læringsmiljøer? Har du erfaring med at tegne skolekonkurrencer og arbejde med brugerinvolverende processer? Er du stærk til at kommunikere og formidle ideer og arkitektur?

Til vores faglige felt “Learning”, der skaber fremtidens læringsmiljøer på skoler og ungdomsuddannelser søger vi en arkitekt med ovenstående kompetencer der kan varetage rollen som sagsarkitekt/projektleder, og som kan tage ansvar for projektets gennemførelse, og sikre fremdrift og fokus igennem de indledende faser.

Projektledelse med kunden i centrum Du vil få en vigtig rolle som sagsarkitekt/projektleder i vores team der arbejder med skolebyggeri, både som konkurrencearkitekt og som sagsarkitekt igennem de brugerdrevne skitseringsprocesser hvor brugerne er medudviklere på projektet.

Årstiderne Arkitekter
Årstiderne Arkitekter
Projekterende arkitekt til spændende og varierende landskabsopgaver

Årstiderne Arkitekter, Silkeborg

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske landskabsteam på vores tegnestuer i Jylland?

Du vil blive en del af et landskabsteam, som arbejder med mange spændende varierede landskabsopgaver, og hvor den faglige dialog og sparring værdsættes højt. Opgaverne spænder bredt i variation og skala til alt fra urbane miljøer og byrum, landskabsplanlægning, rekreative arealer i nye bebyggelser og udendørslæringsmiljøer til skoler.

Bæredygtighed, DGNB-certificering samt klimatilpasning indgår naturligt i mange af vores projekter. Du vil arbejde med selvstændige landskabsprojekter, men i høj grad også arbejde i projektteams med tegnestuens bygningsarkitekter, hvor vi i tæt samarbejde formgiver og udvikler fremtidens arkitektur.

Årstiderne Arkitekter
Årstiderne Arkitekter
Skitserende landskabsarkitekt med stærke kompetencer indenfor formgivning og konceptudvikling

Årstiderne Arkitekter, Silkeborg

Er du vores nye skitserende landskabsarkitekt med stærke kompetencer indenfor formgivning og konceptudvikling, som kan bidrage med at løse arkitektkonkurrencer og skitseprojekter?

Du vil blive en del af et landskabsteam, som arbejder med mange spændende varierede landskabsopgaver, og hvor den faglige dialog og sparring værdsættes højt. Opgaverne spænder bredt i variation og skala til alt fra urbane miljøer og byrum, landskabsplanlægning, rekreative arealer i nye bebyggelser og udendørslæringsmiljøer til skoler.

Bæredygtighed, DGNB-certificering samt klimatilpasning indgår naturligt i mange af vores projekter. Du vil arbejde med selvstændige landskabsprojekter, men i høj grad også arbejde i projektteams med tegnestuens bygningsarkitekter, hvor vi i tæt samarbejde formgiver og udvikler fremtidens arkitektur.

Årstiderne Arkitekter
JN Data A/S
IT-revisor til Intern Systemrevision

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Er du drevet af IT-sikkerhed og systemrevision?

Vi søger netop nu en IT-revisor til vores Interne Systemrevision. Du får gennem dit arbejde mulighed for at sætte dit aftryk hos en central spiller indenfor IT-drift i den finansielle branche i relation til system-, data- og driftssikkerhed.

Sammen med de øvrige 7 medarbejdere i Intern Systemrevision, skal du planlægge, gennemføre og rapportere revisioner af de generelle IT-kontroller relateret til JN Datas kunder. Revisionerne er på en lang række forskellige IT-platforme og processer som f.eks. change management, incident management og beredskabsstyring. Du har selv stor indflydelse på, hvilke områder du ønsker at revidere samt på planlægningen af egne opgaver.

JN Data A/S
SVM Automatik A/S
Bogholder

SVM Automatik A/S, Silkeborg

Er du en bogholder med gåpåmod, godt humør og bred erfaring? Kan du sikre dig, at opgaverne løses med præcision og til tiden, og kan du med et smil holde dine kolleger i ørene, når de glemmer deres timeregistrering eller et bilag? Så har vi jobbet til dig!

Som SVMs nye bogholder, vil du i denne fuldtidsstilling få en alsidig to-do-liste med bl.a.:

 • Debitorstyring, herunder fakturering, afstemning og opfølgning på betalinger
 • Kreditorstyring, herunder faktura bogføring, betalinger og afstemninger
 • Assistance til receptionen (svare telefoner, modtage gæster, bestille kontorartikler, osv.)

Du kender til ERP-systemer og har generelt et godt IT-kendskab. Det er klart en fordel med erfaring i Excel, men vi forventer ikke, at du er superbruger. Til gengæld er du super til at interagere med alle på tværs af organisationen.

SVM Automatik A/S
Dacapo Stainless A/S
Erfaren lagerassistent til aftenhold

Dacapo Stainless A/S, Silkeborg

Vi har travlt og søger derfor en erfaren lagerassistent til aftenholdet på vores lager i Silkeborg.

Med reference til vores Warehouse Keeper indgår du i aftenholdets team på 7 personer og kommer til at gøre en forskel for både danske og udenlandske kunder, ligesom du vil bidrage til at sikre Dacapos høje grad af kundetilfredshed.

Du får et udfordrende job, hvor arbejdsopgaverne er:

 • læsning af lastbiler
 • intern transport af plader og langgods
 • plukning af varer til ordrer
 • branchens dygtigste kolleger, der arbejder sammen i et stærkt team
Dacapo Stainless A/S