381 job matcher din søgning 381 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SVM Automatik A/S
Montør til højteknologiske inspektionsmaskiner

SVM Automatik A/S, Brabrand eller Silkeborg

Er du en holdspiller, der har teknisk flair, og vil du arbejde med montage af specialmaskiner i verdensklasse? Trives du med at arbejde efter deadlines, og sætter du en ære i at arbejde med og aflevere produkter af højeste kvalitet?

Som montør hos os begynder du med sidemandsoplæring i modulopbygning efter arbejdstegninger, så du får en god start og en grundig oplæring, da sikkerheden er vores højeste prioritet. Du indgår i en gruppe af montører, som har ansvar for at bygge maskinen og gøre den klar til indkøring.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

 • Modulopbygning efter arbejdstegninger
 • Kabling og fortrådning af maskiner
 • Deltage i tavlemøder med fokus på status og planlægning
 • Sikre overholdelse af deadlines
SVM Automatik A/S
Constructa Statiker eller erfaren konstruktionsingeniør med lyst til KK2-certificering

Constructa, Silkeborg

Har du overvejet at konvertere din erfaring til en KK2-certificering? I Constructa får vi hele tiden nye kunder og flere opgaver, og vi har derfor brug for en rådgiver, der vil udvide sine kompetencer inden for statik. Måske er det dig, vi er på udkig efter?

Hos Constructa bliver du en del af en dynamisk hverdag i en arkitekt- og ingeniørvirksomhed med omkring 60 ansatte fordelt på kontorer i Jylland og på Sjælland. Vi arbejder med en bred pallette af projekter i hele Danmark – ofte i størrelsen 1.000-10.000 m². Du vil blive en del af et kreativt og tværfagligt hus, hvor vi stræber efter at kombinere bæredygtighed, teknisk viden og æstetik i holdbare løsninger, der giver noget tilbage til de lokalsamfund, vi skaber forandring for.

Silkeborg Kommune Virksomhedskonsulent til Jobparate, Job og Erhverv

Silkeborg Kommune

Har du lyst til at arbejde i en ambitiøs organisation, som arbejder ud fra tillid til borgerne, at de er eksperter i eget liv? Vil du gennem din indsats gøre en forskel for både ledige og virksomheder? Vil du arbejde målrettet, virksomhedsvendt og guide ledige til at finde tilbage til arbejdsmarkedet? Så er denne stilling lige noget for dig.

Vi søger en serviceminded og energisk virksomhedskonsulent til vores forsikrede ledige med Anden Sproglig Baggrund (ASB) end dansk. Kerneopgaven er at skabe gode match, jobåbninger, løntilskud, praktikker og jobrettede sprogtræningsforløb. Indsatsen omkring ledige med ASB end dansk er et særligt prioriteret område i Jobcenter Silkeborg.

SPORT 24 A/S
Souschef

SPORT 24 A/S, Silkeborg

Hos SPORT 24 i Silkeborg har du mulighed for at sætte dit aftryk på en af landets førende sportsbutikker.

Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at få SPORT 24 helt op i superligaen, og hvor leg, nærvær og fællesskab er kodeordene.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Butikschefens højre hånd
 • Elevansvarlig
 • Deltage i planlægning og prioritering ift. butikkens drift
 • Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse
Norlys
Opsøgende og struktureret Ressource Planner

Norlys, Silkeborg

Har du lyst til et job i en koncern i rivende udvikling, med gode udviklingsmuligheder og et stærkt økonomisk fundament?

Lyder det spændende at blive en del af Danmarks største energi- & telekoncern, og tror du også på, at trivsel og performance går hånd i hånd? Har du mod på at tage ansvaret for, at vi i Norlys IT har overblik over vores udviklingsprojekter, at vi udnytter vores ressourcer bedst muligt, og at vores samarbejdspartnere får aftalte leverancer til tiden? Så er du muligvis vores nye kollega.

Som Ressource Planner er du med til at skabe fundamentet for udviklingen af vores forretning. Du agerer bindeled mellem projektledere, programledere og ledelsen i IT. Du bliver derfor et omdrejningspunkt med mange snitflader, der skal bruges til at frembringe et retvisende billede af vores kapacitet og ressourcesituation.

Norlys
Norlys
Data- & systemstærk studentermedhjælper til HR

Norlys, Aarhus, Silkeborg eller Esbjerg

Du får her mulighed for at komme helt tæt på maskinrummet i HR i en koncern under rivende udvikling. I rollen får du en essentiel påvirkning på onboardingoplevelsen for vores mange nye kollegaer, og der bliver stor fleksibilitet omkring, hvorfra og hvornår dine timer placeres.

Dine opgaver bliver:

 • Oprettelse og ændringer af vores medarbejdere
 • Diverse drifts- og administrationsopgaver
 • Kvalitetssikring af data i vores HR-system
 • Diverse ad hoc-opgaver
Norlys
jem & fix A/S Butiksassistent med lukkeansvar (fuldtid) - Silkeborg

jem & fix A/S

jem & fix er Danmarks lavpris byggemarked og en del af Harald Nyborg koncernen. Vi har succes, er i solid vækst og arbejder blandt andet på at åbne nye butikker til at supplere vores nuværende 124 af slagsen i Danmark, 8 butikker i Norge og 56 i Sverige.

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Med stillingen følger også et lukkeansvar, hvor du får ansvaret for butikken og aflåsning af denne, når ledelsen ikke er tilstede.

CRH Concrete A/S
Konstrukstionsingeniør

CRH Concrete A/S, Silkeborg

Brænder du for at omsætte rådgiverstatik til færdige elementer? Så er det dig, vi mangler i vores projekteringsafdeling i Linå.

Sammen med dine kolleger har du ansvaret for:

CRH Concrete A/S
 • Udarbejdelse af statiske beregninger
 • At dine beregninger kan omsættes til produktionsegnede armeringer og elementer
 • Detaljeprojektering af elementer
 • Kvalitetssikring af projektmaterialet

Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor trivsel og socialt engagement vægtes højt. Arbejdstiderne er fleksible, og vi sikrer, at du har den fornødne tid til at løse dine opgaver tilfredsstillende.

CRH Concrete A/S
JN Data A/S
IT Infrastructure Test Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vi søger en IT Infrastructure Test Manager, som har lyst og energi til at arbejde på flere niveauer og fagområder inden for test management.

Som IT Infrastructure Test Manager er du ansvarlig for at sikre kvaliteten af vores leverancer, hvad enten det er projekter, services eller processer, og at disse leverancer udføres efter veldefinerede compliance principper og standarder.

JN Data A/S
JN Data A/S
Lead IT Continuity manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Har du mod på at sætte retningen inden for IT-beredskabet i JN Data og indgå i et tæt samarbejde med dit team så kan det her være en unik mulighed.

Kravene til IT-beredskab ændrer sig med lynets hast, så du skal være klar på til tider uforudsigelige udfordringer. Hvis du kan se dig selv på den rejse, vil netop dette job give dig en unik mulighed for at præge og sætte dit aftryk på IT Continuity Management-teamet og hele JN Datas tilgang til området de kommende mange år.

JN Data A/S
JN Data A/S
Cyber analytiker med fokus på Cyber Threat Intelligence

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Har du mod på at sætte retningen for en ambitiøst Cyber Threat Intelligence-indsats og har du erfaring fra incident-håndtering, threat hunting, detections eller incident response? Så er det måske dig JN Data mangler!

Dit daglige arbejde i CDC fokuserer på at sikre anvendelsen af Cyber Threat Intelligence til udarbejdelse af detections og threat hunts, samt at deltage i at følge op på alarmer og incidents fra disse aktiviteter. Derudover skal du tage ansvar for en udvidelse af vores Cyber Threat Intelligence-indsats og deltage i at implementere nye arbejdsmetoder og systemer.

JN Data A/S
JN Data A/S
IT-Compliance Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at sikre at Compliance Management bliver videreudviklet i en førende IT-virksomhed i den finansielle sektor?

Har du et højt drive og brænder du for at være med til at udvikle Compliance området og dermed sætte retning for styrkelse af mennesker, teknologi og processer i JN Data? Så har du muligheden for at blive en del af denne rejse.

Vi er i fuld gang med at etablere JN Datas fremtidige cloud compliance setup og dermed sikre, at JN Data fortsat ligger helt i top på security & compliance området. Til området Compliance & Control søger vi derfor en dynamisk Compliance Manager med kompetencer indenfor compliance, IT-sikkerhed, Service og IT-Governance og et bredt teknologisk kendskab.

JN Data A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Deichmann Sko Vil du ”i lære” som butikschef - bliv ledertrainee hos Deichmann i Silkeborg

Deichmann Sko

Vi søger en trainee med lederambitioner til Europas største skokæde. Har du erfaring fra detailbranchen? Er du serviceminded og er du frisk på at tage skridtet videre og blive leder?

Vi klæder dig på til en ledende stilling inden for detailbranchen i Europas største skokæde.

Igennem en et-årig uddannelse i vores salgsorganisation, vil vi udvikle dig til en ”hands on” leder, som formår at sætte prioriteter og få sit team til at yde det bedste i en travl og spændende hverdag.

Uddannelsen vil blive skræddersyet til dig af vores danske træner og vil primært foregå i vores butikker, hvor du vil blive uddannet og guidet af nogle af vores dygtige butikschefer.

Birch Ejendomme ApS
Kalkulatør

Birch Ejendomme ApS, Silkeborg

Kan du med præcise beregninger og et godt overblik sikre, at vi får de skarpeste kalkulationer og bedste løsninger? Så tøv ikke med at læse videre.

Se video om Birch Ejendomme ApS som arbejdsplads

Hos Birch Ejendomme har vi adskillige byggeprojekter i både Jylland og på Sjælland – og endnu flere på vej. Derfor søger vi en selvstændig kalkulatør, som vil arbejde med tilbuds- og kalkulationsudarbejdelse helt fra udbudsfasen til og med købsoverdragelse. Du vil blandt andet stå for gennemgang af indkomne udbudsprojekter, opmåling og kalkulation samt prissætning i tæt samarbejde med dine kolleger i både kalkulationsteamet og resten af vores byggeøkonomiske afdeling. Her får du en flok glade og kompetente kolleger, som brænder for at arbejde med byggeøkonomi.

I Birch Ejendomme vil vi være med til at sætte standarden for fremtidens bæredygtige byggeri. Vi er blandt landets største udviklere af boligejendomme med fokus på opførelsen af rækkehuse og etagebyggeri på tværs af Danmark.

Birch Ejendomme ApS
Norlys
Branddygtig og eksekveringsstærk personaleleder til B-T-B salgssupport-funktion

Norlys, Silkeborg

Er du den bedste personaleleder, der findes? Og er du frisk på at lede et ungt team af dygtige og ambitiøse mennesker, der hver dag sørger for at supportere vores samarbejdspartnere og hjælpe dem med at få løst deres kunders udfordringer? Så er du vores nye Manager!

Du bliver leder for en ung og energifyldt afdeling på 15 medarbejdere, som understøtter den gode kundeoplevelse gennem at yde en god og serviceminded kundesupport. Teamet er delt op i to grupper, hvor den ene gruppe tager sig af 1. level-kundesupport og den anden af kundeservice.

Norlys
Gem
Jyske Bank
Private Banking Senior Specialist

Jyske Bank, Silkeborg

Private Banking er et prioriteret vækstområde i Jyske Bank. Vi er på en spændende rejse, som kunderne anerkender. 6 år i træk har de iflg. Voxmeter kåret os som ”Bedst til Private Banking”.

Konkurrencen om Private Banking kunderne er imidlertid hård, og deres forventninger til vores værditilbud er høje. Vi søger derfor en Private Banking Specialist som skal bidrage til, at vi får maksimalt ud af vores eksisterende tilbud til kunderne. Samtidig vil den rette person få god mulighed for at arbejde med idéer til videreudvikling af de værditilbud, som ikke handler om investerings- og formuerådgivning.

Jyske Bank
Norlys
Kommerciel og udviklingsdrevet Manager med Change Management-erfaring

Norlys, Silkeborg

Er du en knaldhamrende dygtig personaleleder, der hylder fællesskabet og kan skabe relationer på tværs? Og er du vant til at arbejde med kundeoplevelser, procesoptimering og forandringsledelse? Så er det dig, vi leder efter.

Som leder bliver din fornemmeste opgave naturligvis at lede dit team. Sammen med dit team bliver din vigtigste opgave at synliggøre og indfri synergier i vores værdikæde. Dette vil både ske i samspil med dine 3 lederkolleger, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med, og sammen med andre afdelinger i Norlys Tele.

Der skal skabes et fundament og et stærkt samarbejde, der baner vejen for at indfri vores overordnede målsætning om at skabe en fuldendt rød tråd i de forretningsgange, processer og systemer, der vender ud mod kunderne. Alt sammen i sidste ende for at højne kundeoplevelsen.

Norlys
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 Silkeborg

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 10 timer pr. uge. Du vil primært arbejde både i hverdagene og weekenden, og dine vagter vil oftest ligge i både dag- og aftentimerne.