12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Peak Rekruttering søger for Baumer A/S
Gem
Peak Rekruttering

Kommerciel og teknisk Produkt Manager

Århus

Brænder du for tekniske produkter, industrielle applikationer og salg? Vil du bygge bro mellem produkter og målrettede markedsindsatser i samarbejde med dine kolleger i Norden? Er du dygtig til at analysere markedet og skabe salgsresultater gennem målrettede indsatser? Ønsker du en central rolle og indflydelse i en beslutsom organisation? Så har vi et spændende job til dig.

Som PMM for SE-PO segmentet vil du spille en afgørende rolle i at drive succesen for deres sensorprodukter i de nordiske lande, med særligt fokus på Danmark og Sverige.

Peak Rekruttering
If Forsikringscenter Aarhus og Vejle

Du kan kalde det en assurandør, men vi leder efter dig, der elsker at sælge og skabe gode kundeoplevelser

Aarhus V eller Hedensted

Se video om If Forsikringscenter som arbejdsplads

Drømmer du om frihed til at styre din egen hverdag, motiveres du af kontinuerlig udvikling i en spændende branche, hvor du har mulighed for at tjene en yderst attraktiv løn og tage dine salgsevner til nye højder? Har du hjertet på rette sted, så du kan levere kundeoplevelser i verdensklasse af høj kvalitet?

Du kan forvente at lære en masse, når du starter hos os. Du får en grundig produkt- og salgstræning, der effektivt hjælper dig i gang, samt uddannelse på Forsikringsakademiet.

If Forsikringscenter Aarhus og Vejle
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Baumer A/S

Nordisk Produkt Market Manager for sensorer og SMART vision

Århus V

Baumer A/S i Aarhus, Danmark søger en Nordisk Product Market Manager til at drive salget af vores produktprogram indenfor positionssensorer, profilskannere og SMART vision-sensorer i Norden.

Så, brænder du for salg, marketing og teknisk support af sensorer og vision-systemer til industrien, og har du lyst til at blive en vigtig del af vores nordiske salgsorganisation, så er det sandsynligvis dig vi leder efter.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Fujitsu A/S

Customer Success Manager

Ballerup, Aarhus V

Se video om Fujitsu A/S som arbejdsplads

Du bliver bindeleddet mellem kunderne, og de leverede services, som både sikrer, at vores kunder har de rigtige løsninger, samt at deres forretningsmæssige udfordringer håndteres professionelt.

En stor del af din tid bruges ude hos kunderne, hvor dit ansvar bl.a. inkluderer at:

  • Sikre kundernes nuværende og fremtidige succes med brugen af ESDH-systemet eDoc
  • Forberede og drive driftsmøder samt status- og styregruppemøder
Fujitsu A/S
C-Level Consulting ApS søger for OBH-Gruppen A/S
Gem
C-Level Consulting ApS

Forretningschef Miljø & Sundhed

Odense SØ, Måløv, Aarhus V

Er du klar til at lede en landsdækkende operation, hvor du går forrest i salg og relationer?

Dit ansvarsområde er at lede dedikerede medarbejdere i konsulentfunktion og det tilhørende laboratorie. Lige nu er der et team på 13 medarbejdere, og din opgave bliver at udvide aktiviteterne geografisk såvel som kunderelateret.

OBH går op i at der er lige dele plads til frihed, fagligt fokus og klare forretningsresultater.

C-Level Consulting ApS
SAF PARTNERS ApS

B2B-sælger – bliv dygtigere, end du troede var muligt

Aarhus V

Vil du være en del af et salgshus, hvor du bliver set for det, du kan – og ikke mindst alt det, du kan blive til?

Vi er seriøse – men her er altid plads til det gode humør. Der går ikke længe, før man virkelig føler, at man kender hinanden godt,

- siger din nye kollega Isabel.

Her får du al den coaching i B2B-salg, du efterspørger, så du kan bevæge dig op ad vores interne karrierestige. Du får kolleger, der klapper ad dig, når du når i mål. Og en chef, der både er til at tale og spille bordfodbold med.

SAF PARTNERS ApS
Gem

Salgskonsulent til Aarhus

Aarhus V

Brænder du for salg via aktiv rådgivning, med kunden i centrum og er du klar til at praktisere det i den digitale-marketings verden?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Kirketjener / barselsvikar til Hasle Sogn, Aarhus

Aarhus V

Vi søger en barselsvikar for vores kirketjener i alt 24 t./uge med start 15. juni 2024 til ca. 1. april 2025.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Account Executive

Aarhus V

Her er en unik mulighed for at komme helt ind bag kulissen i en hurtigt voksende startup og få en afgørende rolle for firmaets fortsatte...

Indrykket:
Hentet fra The Hub

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV