OBH-Gruppen A/S
Odense SØ, Måløv, Aarhus V
C-Level Consulting ApS søger for OBH-Gruppen A/S

Forretningschef Miljø & Sundhed

Er du klar til at lede en landsdækkende operation, hvor du går forrest i salg og relationer?

OBH søger en dygtig og engageret Forretningschef til Miljø & Sundhed. Som Forretningschef vil du være ansvarlig for at drive og udvikle OBH’s miljø- og sundhedsområde som en integreret del af hele OBH. Se om forretningsområdet her: OBH Miljø & Sundhed.

Dit ansvarsområde er at lede dedikerede medarbejdere i konsulentfunktion og det tilhørende laboratorie. Lige nu er der et team på 13 medarbejdere, og din opgave bliver at udvide aktiviteterne geografisk såvel som kunderelateret. Det kalder på en synlig leder, der vil skabe et stærkt fællesskab, hvor samarbejde, gode processer og integration med OBH’s andre forretningsområder er i fokus. Du skal derfor være klar til:

  • At være frontfiguren for OBH's nye retning og sikre, at retning og mål bliver kommunikeret og eksekveret effektivt.
  • At drive salg og forretningsudvikling i OBH's konsulentforretning med fokus på at udbygge og vedligeholde stærke kunderelationer.
  • At indgå i OBH's brede ledergruppe og bidrage til den overordnede udvikling af virksomheden.
  • At have dit virke på alle kontorer samt håndtere en række større kunder.

OBH ønsker sig, at du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller en beslægtet naturvidenskabelig uddannelse, som har dannet basis for at komme ind i fagområdet Miljø & Sundhed. Du har nok nogle års erfaring med faget og ”miljø-sproget”, og du har måske allerede erfaring som leder og har mod på at prøve kræfter med egen afdeling. En anden vigtig del af erfaringen er din personlige erfaring med salg og kundebearbejdning, hvor du har kunnet udnytte dine gode kommunikative evner.

Du arbejder som leder, eller du er klar til at blive leder, i en virksomhed, der beskæftiger sig med Miljø & Sundhed i en eller anden form. Det kan være direkte i faget, men det kan også være som ansat i en kommune, eller hos en større håndværksvirksomhed, et skadesservicefirma eller lignende, der relaterer sig til OBH’s forretning.

OBH Gruppen har hovedkontor i Odense samt kontorer i Storkøbenhavn og i Aarhus. Så uanset hvor du har bopæl, skal du være villig til at lede en forretning i hele Danmark samt være synlig på kontorerne og for kunderne i hele landet.

OBH tilbyder faglighed og ledelse, og du får her mulighed for at lede veluddannede og dedikerede specialister, som mangler en moderne leder, der favner salgsledelse, nærhed/synlighed og et godt arbejdsmiljø. OBH går op i at der er lige dele plads til frihed, fagligt fokus og klare forretningsresultater. Din personlige udvikling vil tage afsæt i at udvikle forretningsområdet samt selv komme med oplæg til, hvordan den fremtidige organisering skal være.

Yderligere information kan indhentes hos C-Level Consulting ApS, Torben Fox Maule på mobil 25171127. Ansøgning og CV sendes via dette link Forretningschef.


Om OBH Rådgivende Ingeniører

OBH Rådgivende Ingeniører er en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed, der er sat i verden for at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde. Derfor beskæftiger OBH sig med de vigtigste typer bygninger for de fleste: boliger, institutioner og arbejdspladser.

OBH Rådgivende Ingeniører er drevet af faglighed og virkelyst. OBH har fire store ambitioner for vores relationer og resultater: - Vi tager ansvar - Vi gør det enkelt - Vi ser muligheder - Vi bygger fremtiden

Se meget mere om OBH Rådgivende Ingeniører på www.obh-gruppen.dk.