59 jobannoncer matcher din søgning 59 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Change Direction ApS søger for Bredana Axcite A/S
Gem
Change Direction ApS

Succesen fortsætter hos Bredana Axcite! Derfor søger de flere virksomhedskonsulenter inden for Supply Chain og produktion

Kolding eller Aarhus V

Vi er på udkig efter flere handlekraftig ERP-konsulenter. Deres dygtige og engagerede team samarbejder om at rådgive og hjælpe mellemstore og store virksomheder inden for produktion, handel og distribution gennem Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (tidligere AX/FO).

Du vil have fleksibilitet til at planlægge din egen dagsorden, og din hverdag vil i høj grad være præget af frihed under ansvar, så du kan finde den helt rette work-life balance for dig.

Change Direction ApS
Gem
GENERAXION

Business Intelligence Specialist | Controlling

Aarhus V

Generaxions Controlling-team er i gang med at udvide og styrke vores kapacitet til at levere avancerede rapporteringsløsninger, der understøtter vores kommercielle strategier.

Som BI-specialist i Controlling vil du spille en central rolle i udviklingen, vedligeholdelsen og opdateringen af vores Business Intelligence-rapporter med fokus på at forbedre datadrevne beslutningsprocesser.

Da dette er en nyoprettet stilling, er der enestående muligheder for at påvirke og forme vores BI-initiativer i fremtiden. Hvis du brænder for at udnytte data til at drive forretningsmæssig succes og trives i et samarbejdsmiljø, opfordrer vi dig til at ansøge.

GENERAXION
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem
Gjensidige

Kunderådgiver

Aarhus V

Vi søger en ny kollega med forsikringsmæssig baggrund indenfor erhvervsforsikringer.

Stillingen indeholder mange varierende opgaver, hvor de primære består i at servicere vores erhvervskunder samt være support for vores assurandører.

Vi har høj kundetilfredshed, vi holder det vi lover, og vi leverer altid kvalitet. Det er derfor vigtigt for os, at din indstilling er positiv, at du er faglig stærk, at du har lyst til at arbejde i en afvekslende hverdag med mange spændende opgaver.

Gjensidige
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Baumer A/S

Nordisk Produkt Market Manager for sensorer og SMART vision

Århus V

Baumer A/S i Aarhus, Danmark søger en Nordisk Product Market Manager til at drive salget af vores af vores produktprogram indenfor positionssensorer, profilskannere og SMART vision-sensorer i Norden.

Så, brænder du for salg, marketing og teknisk support af sensorer og vision-systemer til industrien, og har du lyst til at blive en vigtig del af vores nordiske salgsorganisation, så er det sandsynligvis dig vi leder efter.

KPMG Acor Tax

Consultants and Senior Consultants for our Transfer Pricing team in Aarhus

You will collaborate with colleagues across our two offices in Hellerup and Aarhus and across professional areas. In addition, we also work closely with our colleagues in the global KPMG network.

Your primary tasks will be:

  • Preparation of transfer pricing documentation
  • Conducting database searches and performing financial transactions benchmarks
KPMG Acor Tax
Copenhagen Search Partners P/S søger for Santax Medico
Gem
Copenhagen Search Partners P/S

COO til Santax Medico

Århus V eller Glostrup

Har du et stærkt kommercielt gen og erfaring med at arbejde med service som en forretning? Er du en motiverende leder, som på en naturlig måde evner at sikre professionalisme og effektivitet i samspil med dine dygtige medarbejdere?

Som COO vil din væsentligste rolle være at sikre fortsat optimal drift og udvikling af primært Teknisk Afdeling i Danmark, bestående af to serviceledere og 15 erfarne serviceteknikere fordelt i København og Århus.

Endvidere vil du være ansvarlig for målsætning og strategi for Teknisk Afdeling, ligesom du, som et fortroligt medlem af ledelsesgruppen i Santax Nordic koncernen, vil bidrage til den overordnede koncernstrategi.

Aarhus Kommune

Bliv en del af fællesskabet som indskolings-/SFO-leder på Møllevangskolen

Aarhus V

Vil du være med til at vise vejen på en midtbyskole, der værdsætter mangfoldighed og et stærkt fællesskab? Møllevangskolen søger en pædagogisk leder med ansvar for indskoling (0.-3. årg., almen) samt for SFO’en.

Vores motto er: ”Møllevangskolen – et godt sted at være – et godt sted at lære”. Du får en central rolle i forankringen af Bredere Børnefællesskaber.

Hvis du er drevet af ønsket om at skabe inkluderende pædagogiske miljøer, hvor flere børn kan blive i vores skoletilbud, så er vi klar til at byde dig velkommen og støtte dig i denne vigtige bevægelse.

Krüger A/S

Erfaren teamleder til el og automation til firma med grønne ambitioner

Aarhus V og Aalborg SØ

Teamledelse, el-teknisk rådgivning, projektering og design til gavn for vandmiljø og den grønne omstilling. Er det i dét krydsfelt, din erfaring, viden og interesse ligger? Så er du måske vores kommende teamleder!

Som teamleder bliver du en del af vores afdelingsledelse. Din primære opgave er at lede et team på 9 kompetente el-ingeniører og el-teknikere, så du sikrer, at teamet udvikler sig, trives, og besidder de nødvendige ressourcer.

Krüger A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Fujitsu A/S

Customer Success Manager

Ballerup, Aarhus V

Se video om Fujitsu A/S som arbejdsplads

Du bliver bindeleddet mellem kunderne, og de leverede services, som både sikrer, at vores kunder har de rigtige løsninger, samt at deres forretningsmæssige udfordringer håndteres professionelt.

En stor del af din tid bruges ude hos kunderne, hvor dit ansvar bl.a. inkluderer at:

  • Sikre kundernes nuværende og fremtidige succes med brugen af ESDH-systemet eDoc
  • Forberede og drive driftsmøder samt status- og styregruppemøder
Fujitsu A/S
Fujitsu A/S

Forretningsspecialist til eDoc-afdeling

Ballerup, Aarhus V

Se video om Fujitsu A/S som arbejdsplads

Du repræsenterer forretningen og produktet, og du vil i samarbejde med kunderne og vores udviklingsteams spille en stor rolle i udviklingen af ESDH-systemet eDoc.

Ansvarsområder er bl.a at omsætte produkt- og forretningsidéer fra kunderne til konkrete løsningsdesigns i samarbejde med udviklingsteamet.

Vi tilbyder mulighed for at arbejde hjemmefra 2-3 gange ugentligt sammen med en attraktiv lønpakke.

Fujitsu A/S
NCC Danmark

Geoteknisk designingeniør med erfaring i fundering

Århus, Søborg

Må vi byde dig inden for hos Hercules – en helt særlig afdeling i NCC, hvor du som designingeniør får både teori og praksis helt tæt på?

Hos os får du mulighed for at se dine designs ført helt ud i livet i tæt sparring med vores produktion. Det betyder, at du bevarer en særlig føling med designet gennem hele dets levetid.

NCC Danmark
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Boligforeningen Ringgården

Teamleder til vores økonomiteam

Aarhus V

Er du klar til at arbejde med ledelse og en masse spændende økonomiopgaver? Kunne du tænke dig at arbejde i en almen boligorganisation? Så har vi det rigtige job til dig!

Som teamleder vil du være ansvarlig for at lede og motivere et team af økonomimedarbejdere og sikre, at teamet leverer præcise og rettidige økonomiske oplysninger og analyser til ledelsen.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, hvor din indsats gør en forskel.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
C-Level Consulting ApS søger for OBH-Gruppen A/S
Gem
C-Level Consulting ApS

Forretningschef Miljø & Sundhed

Odense SØ, Måløv, Aarhus V

Er du klar til at lede en landsdækkende operation, hvor du går forrest i salg og relationer?

Dit ansvarsområde er at lede dedikerede medarbejdere i konsulentfunktion og det tilhørende laboratorie. Lige nu er der et team på 13 medarbejdere, og din opgave bliver at udvide aktiviteterne geografisk såvel som kunderelateret.

OBH går op i at der er lige dele plads til frihed, fagligt fokus og klare forretningsresultater.

C-Level Consulting ApS
Siemens A/S

Application Engineer

Aarhus V eller Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsBliver du drevet af at yde teknisk rådgivning og være en vigtig del af den videre salgsproces overfor både eksisterende og potentielle kunder? Og motiveres du af at skabe resultater, der kræver en langsigtet og tålmodig indsats samtidig med at have dit eget ansvarsområde?

Til vores Pre-sales funktion i Siemens Digital Industries division søger vi en selvstændig Application Engineer med en god teknisk baggrund. Du kan se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø i tæt samarbejde med vores dygtige ingeniører og teknikere.

Siemens A/S
Fujitsu A/S

ERP-konsulent med fokus på Microsoft Dynamics 365

Aarhus V, Ballerup

Se video om Fujitsu A/S som arbejdsplads

Som konsulent arbejder tæt sammen med vores kunder for at implementere og optimere processerne i vores Prisme, som er baseret på Microsoft Dynamics 365. En vigtig del af din rolle er også at udvikle løsninger ved hjælp af Microsofts Power Platform.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, en god pensionsordning, sundhedsforsikring, fitness samt fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen.

Fujitsu A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV