47 job matcher din søgning 47 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 47 resultater.
Fitnessgruppen A/S
Handelselev til 2-årig uddannelse

Fitnessgruppen A/S, Aarhus

Er du ansvarsfuld, moden og interesseret i sport og motion? Kunne du tænke dig en spændende 2-årig elevstilling, hvor du kan få berøring med alt fra salg, e-handel over markedsføring til indkøb?

Fitnessgruppen A/S

Som vores nye elev bliver du en del af teamet på lige fod med dine kolleger og kan se frem til en hverdag med forskellige opgaver og udfordringer.

Til at starte med vil dit udgangspunkt være vores butik og servicering og rådgivning af kunder, men du kommer til at lære at beskæftige dig med salg, ordrebehandling, e-handel, indkøb og lignende, der indgår i en moderne handelsvirksomhed. Har du ekstra kvalifikationer indenfor salg eller web-markedsføring, så er det kun en fordel.

Fitnessgruppen A/S
NCC Danmark
Praktikanter til NCC, Beton & Råhus Vest, Forår 2021

NCC Danmark, Aarhus

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter?

Hos NCC arbejder vi i teams, og vi bidrager alle til at nå vores fælles mål. Som praktikant indgår du derfor som en vigtig del af teamet, og du arbejder tæt sammen med erfarne entrepriseledere og andre dygtige kolleger.

Det er vigtigt for os, at din praktiktid hos os bliver både udfordrende og spændende. Når du starter hos os, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.

NCC Danmark
NCC Danmark
Praktikanter til NCC, VDC, Forår 2021

NCC Danmark, Søborg og Aarhus

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du assisterer dygtige projektledere og er med til at drive spændende projekter?

Vi søger praktikanter til både Øst og Vest, som vil indgå som en del af vores VDC-afdeling, der både arbejder med udvikling og support. I VDC-afdelingen arbejder vi med at udføre, udvikle og implementere nye digitale værktøjer og arbejdsprocesser på vores byggeprojekter.

Vi søger ingeniør- eller konstruktørstuderende, som har flair for digitale værktøjer og som har mod på at arbejde sammen med vores 10 VDC-specialister for at optimere vores design- og produktionsproces.

NCC Danmark
Dansk Erhvervsprojekt A/S
Sekretær/Receptionist

Dansk Erhvervsprojekt A/S, Aarhus

En sekretær som er dygtig til retskrivning og evner høj service.

Er du udadvendt, serviceminded og sætter et friskt pust på hverdagen? Er du dygtig til at stave og håndtere mange bolde i luften på én gang? Så er du måske den, vi søger, som vores nye sekretær!

Hos DANSK ERHVERVSPROJEKT A/S søger vi en fuldtidsansat sekretær, som kan påtage sig og udføre en bred vifte af administrative opgaver, og som ønsker at bidrage positivt og konstruktivt i et team af dygtige og energiske kolleger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Korrespondanceskrivning og telefonbetjening
 • Kunde- og gæstehåndtering
 • Diverse indkøb
 • Øvrige administrative kontoropgaver
EL:CON A/S
Forretningsorienteret indkøber

EL:CON A/S, Aarhus

Til vores hovedsæde i Aarhus søger vi en forretningsorienteret indkøber, der får ansvaret for at løse en bred vifte af opgaver. Indkøbsafdelingen består i dag af tre medarbejdere. Teamet har ansvar for eksekveringen af EL:CONs ambitiøse indkøbsstrategi. Således bliver vores nye indkøber en vigtig medarbejder i en central og resultatorienteret afdeling.

Dine ansvarsområder bliver blandt andet:

 • Forhandling med leverandører
 • Administration af kontrakter
 • Leverandørstyring, herunder pleje af relationer, løbende evaluering m.m.
EL:CON A/S
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Peak Rekruttering
Hardwareingeniør til produktudvikling og dokumentation

Peak Rekruttering søger for Baumer A/S i Aarhus

Atex design – Produktudvikling – Innovation

Vil du være en del af et succesfuldt udviklingsteam, der udvikler mekatroniske højkvalitetsprodukter? Har du lyst til at udvikle din faglige kunnen i et mindre dynamisk udviklingsteam, hvor du samtidig bliver en del af en større international virksomhed, der giver bred mulighed for at arbejde med Atex-mæssig konceptdesign og tekniske udfordringer under et selvstændigt ansvar?

Du vil få arbejdsplads hos Baumer A/S, som er beliggende i Aarhus V, men din kontaktflade vil udover kollegaerne i Danmark være spredt ud til andre Baumer-selskaber. Produktudviklingsprojekterne, hvori du typisk vil indgå, er målrettet produktgrupperne Temperatur, Tryk, Niveau og Conductivity. Derudover er der en bred kontaktflade til andre udviklingsingeniører i Baumer-organisationen.

Peak Rekruttering
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
JCN Bolig A/S
Dygtige og erfarne tømrere

JCN Bolig A/S

Vi har travlt hos JCN Bolig og søger derfor forstærkning til tømrerafdelingen i vores egenproduktion. Du vil her i starten primært komme til at arbejde på vores byggeri i Søndervig, hvor vi bygger 280 boliger for Lalandia feriecenter. Har du en god kollega, som du er glad for at arbejde sammen med, må i meget gerne søge sammen.

Dine erfaringer fra lignende job gør dig i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret. Arbejdsopgaverne er varierede og spænder over alle former for tømrerarbejde. I starten er det primært nybyggeri af feriehuse i Søndervig. Det vil være en fordel at være bosiddende med under en times kørsel til Søndervig.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

 • et varieret, selvstændigt og ansvarsfyldt job
 • mulighed for personlig og faglig udvikling
 • et uformelt arbejdsmiljø
JCN Bolig A/S
InDuet ApSKonsulent til udvikling af salgskompetencer inden for industrien

InDuet ApS, Aarhus

InDuet ApS er en strategisk og operationel salgspartner for virksomheder inden for industrien. Vi er et team på fem personer, der vægter faglighed og resultater højt – og i lige så udpræget grad arbejdsglæde og samarbejde.

Som konsulent vil dit primære fokus være at løse opgaver for vores kunder inden for salget, og du vil træne tekniske sælgere, ledere og direktører i salgsteknik. Igennem arbejdet med danske industrivirksomheder i både ind- og udland vil du over tid få opbygget din egen kundeportefølje, som du servicerer og udvikler et stærkt samarbejde med.

Dine vigtigste opgaver

 • At løse konsulentopgaver inden for salg og salgstræning.
 • At sælge vores ydelser til virksomheder inden for industrien.
 • At opbygge og pleje egen kundeportefølje.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Lidl Danmark K/S
Souschef - Århus V

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Billigblomst Aarhus A/SPlanteskolegartner

Billigblomst Aarhus A/S

BilligBlomst gennemgår i disse år en rivende udvikling og hurtig vækst. Vi søger derfor en uddannet planteskolegartner til en fuldtidsstilling hos vores afdeling i Aarhus.

Hos os er du, sammen med din kollega, ansvarlig for at vores havecenter fremstår pænt og indbydende, således at vores kunder nemt og hurtigt kan finde vores produkter. Vi ønsker at tilbyde vores kunder et bredt sortiment af kvalitetsbevidste produkter til lavest mulig pris.

Du vil få mulighed for at få alsidige arbejdsopgaver og for at tage ansvar for den daglige trivsel samt drift i vores butik. Du bliver en del af en sund og tryg arbejdsplads med en fri omgangstone, hvor faglighed og trivsel står højt på agendaen. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og et af kardinalpunkterne hos BilligBlomst er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, også når det går stærkt.

Redmark
Erfaren revisor til vores kontor i Aarhus

Redmark

Er du erfaren revisor, ambitiøs, faglig stærk og klar til nye udfordringer? Motiveres du af indflydelse, kundekontakt og af at skabe resultater sammen med andre?

I Redmark får du en dagligdag med personlige og faglige udfordringer, og hvor du fra dag et har ansvaret for egne kunder. Du bliver en del af et stærkt fagligt team med engagerede og kompetente kollegaer, hvor omgangstonen er uformel og ambitionsniveauet er højt.

Vi har en portefølje af spændende og udfordrende opgaver klar til dig, og du bliver involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

 • ledelse af større revisions- og rådgivningsopgaver
 • coaching af revisionsmedarbejdere og review af deres arbejde
 • medansvar for opgavestyring
Redmark
KPMG Acor Tax
Dygtig og engageret medarbejder til vores Corporate Tax Compliance-team

KPMG Acor Tax, Aarhus

I Corporate Tax Compliance-teamet i Aarhus rådgiver vi inden for et bredt spektrum af områder inden for selskabs- og virksomhedsbeskatning. Vi assisterer blandt andet vores kunder med udarbejdelse og review af selskabsselvangivelser samt beregninger af skattepligtig indkomst til brug for årsregnskabet og skatterapporteringer.

Arbejdsopgaverne omfatter også national og international skatterådgivning til selskaber vedrørende etablering af virksomhed i Danmark og udlandet, digital indberetning og registrering af selskabsretlige forhold mv., national og international sambeskatning, skattemæssige omstruktureringer, køb og salg af virksomheder (herunder tax due diligence og strukturering af virksomhedshandler), lempelse af dobbeltbeskatning, skattesager samt skatteoptimering.

KPMG Acor Tax
Trapeze Group Europe A/SIT-Supporter - Skandinavien

Trapeze Group Europe A/S, Aarhus

Har du lyst til at blive en del af et team, hvor vi vægter service og kvalitet meget højt? Så har du nu chancen for et udfordrende job i Trapeze Group Europes IT-helpdesk. Hvor vi har et kontor i Århus V.

Vi søger en ny IT-supporter på fuldtid til vores skandinaviske IT-helpdesk som vil indgå i et lille team, der supporterer vore kunder i Skandinavien inden for vores produktlinjer til håndtering af planlægning og optimering af persontransport. Du bliver en del af et internationalt team, med konsulenter og udviklere i Sverige, Tyskland og Danmark.

Som vores nye medarbejder til vores IT-helpdesk, er det dig vores kunder ringer til, når de har et problem og oftest også er presset på tid. Nogle problematikker kan virke basale, men er stadig lige vigtige. Én af dine opgaver vil derfor være at afhjælpe dem deres problemer så hurtigt og effektivt som muligt.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
RBS A/S
En arkitekt eller ingeniør med flair for projektledelse, dokumentation og erfaring indenfor kvalitetssikring

RBS A/S, Aarhus

Brænder du for at tage del i udviklingen af et nyt kontor- og erhvervsdomicil i Aarhus? Har du erfaring og drivkraft med kvalitetssikring og sikkerhed i byggeprocessen og på byggepladsen? Er du initiativrig, projektorienteret og struktureret anlagt? Så er det måske dig, vi leder efter!

Lige nu står RBS A/S overfor at opføre et nyt kontorhus, BYPORTEN SYD. Derfor søger vi nu en frisk arkitekt/ingeniør, som kan bidrage positivt og konstruktivt til vores byggeledelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Tilsyn og dokumentation af byggeriets kvalitet
 • Tage del og ansvar i byggeledelsen og assistere under hele byggeprocessen
 • Sikring af de sikkerhedsmæssige forhold på byggepladsen