B2B-sælger

– bliv dygtigere, end du troede var muligt

SAF Partners - Arrow down

Vil du være en del af et salgshus, hvor du bliver set for det, du kan – og ikke mindst alt det, du kan blive til?

Her får du al den coaching i B2B-salg, du efterspørger, så du kan bevæge dig op ad vores interne karrierestige. Du får kolleger, der klapper ad dig, når du når i mål. Og en chef, der både er til at tale og spille bordfodbold med.

Vil du være en del af et salgshus, hvor du bliver set for det, du kan – og ikke mindst alt det, du kan blive til?
Vi er seriøse – men her er altid plads til det gode humør. Der går ikke længe, før man virkelig føler, at man kender hinanden godt.
SAF Partners - Quote tag

Vi er seriøse – men her er altid plads til det gode humør. Der går ikke længe, før man virkelig føler, at man kender hinanden godt,

- siger din nye kollega Isabel.

Mest af alt sælger du gode minder

Som de eneste i Danmark sælger vi gavekurve og ophold på 4-stjernede hoteller B2B til små og mellemstore virksomheder. Gavekortene bruger de fx til kunde- eller medarbejdergaver, eller også sørger vi for, at deres næste konference eller teambuilding foregår på et lækkert hotel.

Mest af alt sælger du gode minder

Opbyg din egen kundeplatform – og din B2B-erfaring

I starten ringer du til helt nye kunder, men efterhånden som du får salg igennem, kommer du også til at genbesøge tidligere kunder og opbygge relationer til dem.

Det gør du i en hverdag, hvor du:

  • ringer til nye kunder og spørger ind til deres behov – i snit taler du med 100-150 kunder på en dag
  • sammensætter skræddersyede tilbud til kunderne i samarbejde med vores leverandører
  • modtager coaching efter behov – uanset om du savner en ny vinkel i din produktpræsentation eller et fif til at lukke kunderne, står vi klar
Du får en god forretningsforståelse og snakker med så mange forskellige mennesker.
SAF Partners - Quote tag

Du får en god forretningsforståelse og snakker med så mange forskellige mennesker, at du også bliver en god menneskekender. For dine kunder er alle typer virksomheder i alle brancher,

- Kasper.

Attraktive lønforhold og progression i karrieren

Vi giver dig en fornuftig grundløn og en attraktiv provisionsordning uden begrænsning på, hvor meget du kan tjene. Som i slet ingen.

Derudover vil du i løbet af dit første år bevæge dig igennem vores karrieremodel, hvor du stiger trinvist i både grundløn og provision, i takt med at du dygtiggør dig og skaber resultater.

Attraktive lønforhold og progression i karrieren

En ting er konstant hos os …

… nemlig den gode stemning. Du får 14 kolleger og et miljø, hvor alle kender alle på den gode måde. Og fordi vi ikke er flere, har du let adgang til al den sparring, du har brug for fra din leder.

I det hele taget er vi lette at gå til, og vi sørger for at dyrke fællesskabet, også udenfor arbejde. Vi tager fx ofte ud og spiser sammen og holder sociale arrangementer i fritiden. Du kan få en fornemmelse for stemningen her på vores Instagram-profil.

Attraktive lønforhold og progression i karrieren

Du har salgserfaring – eller bare ekstra god energi

  • Du har en vindermentalitet – eller ekstra god energi
  • Du kan komme helt uden salgserfaring, bare du er målrettet.
  • Du har motivation for at udvikle dine taleevner.
  • Du er konkurrencedrevet og trives i et meget socialt miljø.
SAF Partners - Quote tag

Hvis du har interesse for salgsfaget, kommer du med garanti til at udvikle dig. For her forbedrer du dig hele tiden og bliver coachet til at nå dine mål – og mere end det,

- siger din nye chef, Lian.