88 jobannoncer matcher din søgning 88 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

Økonomielev

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads Vil du have en praktisk uddannelse inden for økonomiområdet og kickstarte dit arbejdsliv?

Vi søger to økonomielever pr. 1. september 2024 – en uddannelsesstilling for dig, som gerne vil arbejde i en økonomiafdeling. Uddannelsen varer to år inklusiv cirka 10 ugers skoleophold. Opgaverne er forskellige, men regnskab og økonomi er de to vigtigste nøgleord.

Med en uddannelse i Banedanmark er du godt på vej til et job både i det offentlige og i det private. Du kommer til at løse opgaver, som rent faktisk betyder noget.

Banedanmark
Estée Lauder Companies

Handelselev med speciale i Digital Handel - digitale medier & marketing

København V

Se video om Estée Lauder Companies som arbejdsplads

Søger du en unik mulighed for at anvende teori i praksis samt udvikle dine kompetencer og dit netværk til fremtiden? Er du interesseret i en elevplads i et internationalt- og dynamisk miljø? Vil du arbejde med nogle af de største beauty brands i branchen?

Som elev inden for digitale medier og marketing vil du få en unik mulighed for at arbejde med blandt andet influencer marketing og sociale medier, samt diverse administrative opgaver på tværs af Norden. Du vil primært arbejde med vores kendte mærke Clinique, men du vil også være involveret i diverse markedsføringsprojekter på tværs af vores brand portefølje.

Estée Lauder Companies
Sund & Bælt Holding A/S

Studentermedhjælper søges til Anlægsteknik-teamet i Projektudvikling i Sund & Bælt, centralt i København

København V

Er du ingeniørstuderende, dedikeret, grundig og struktureret, og har du lyst til at bidrage til arbejdet med at skabe robuste beslutningsgrundlag for fremtidens infrastrukturprojekter? Hvis ja, så er du måske vores nye studentermedhjælper i Sund & Bælts Projektudviklingsdivision.

Som studentermedhjælper i vores division Projektudvikling får du en unik mulighed for at arbejde tæt sammen med nogle af landets mest erfarne eksperter og komme helt tæt på vores store infrastrukturprojekter.

Vi prioriterer at være en arbejdsplads med fleksibilitet og går op i, at du har indflydelse på, hvordan opgaverne bliver tilrettelagt.

Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Zócalo

Vil du med på vores sunde fastfood-rejse?

København, Frederiksberg eller Rødovre

Vi søger storsmilende, glade og fleksible talenter til vores restauranter i København. Vi søger fuldtids- og deltids-SMIL.

Hos Zócalo kalder vi vores mad for Fresh Happy Mex – ærlig og sund Fast Food lavet fra bunden af nøje udvalgte råvarer.

Vi krydser fingre for, at du bl.a.:

  • Elsker at lave mad og måske har erfaring med at arbejde i et køkken.
  • Vil være med til at gøre en forskel og udbrede kendskabet til vores sunde og ærlige Fast Food.
Gem
twoday A/S

Bliv IT-supportelev i et af nordens største IT-konsulenthuse

København V / Nordhavn

Vi søger en elev til vores interne IT-team, som er klar på en hverdag med fart over feltet og er nysgerrig på IT. Som IT-supportelev er dit hovedansvar sammen med vores IT-support-team, at sikre en fantastisk IT-service.

Vi tilbyder

  • Et godt fællesskab med engagerede og dygtige kollegaer
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Innovativ og dynamisk arbejdsplads i Carlsbergbyen (vi flytter til Nordhavn til oktober i eget domicil)
twoday A/S
Deichmann Sko

Salgsassistent til vores butik på Fisketorvet i København - 10 timer om ugen

København V

Du får en flok dedikerede Deichmann kollegaer i butikken. I arbejder på forskellige tidspunkter, men du bliver en del af teamet. Josephine er butikschef og bliver din nærmeste leder.

Du behøver ikke at have erfaring fra detail, det vigtigste er din personlighed og dit engagement. Vi giver dig den nødvendige træning.

I butikkerne pakker vi selv varerne ud, sætter på plads og flytter rundt, så ud over, at kunderne altid er i fokus, vil en stor del af arbejdet være meget aktivt og dagligdagen vil altid være travl og afvekslende.

Scandic Hotel A/S

Receptionistelever, opstart hurtigst muligt 2024, Scandic Spectrum

København

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse som receptionistelev på Scandic Spectrum?

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Hos os lærer vi dig hurtigt at handle hurtigt, når situationen kræver det. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du får rig mulighed for at udvikle dig som receptionistelev og som menneske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
National Enhed for Særlig Kriminalitet

It-studentermedhjælpere til Hvidvasksekretariatet

København V

Vil du være med til at forme fremtidens arbejde med finansiel efterretning? Brænder du for data science og har måske en interesse i efterretningsanalyse? Så er du måske den vi søger til at styrke vores indsats mod hvidvask og finansiering af terrorisme.

Dine opgaver er support og fejlsøgning i de indkommende hvidvaskunderretninger som vi modtager fra vores samarbejdspartnere både via mail og telefon. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med vores data science-team, hvor du bliver aktivt involveret i udviklingen af modeller, som analyserer og udfinder sager om hvidvask.

Akademikernes A-kasse

Juniorkonsulent (studerende) søges til servicedesign

København V

Er du studerende og skarp til servicedesign? Og synes du, at det er interessant at arbejde med brugerinddragelse, herunder research, dataindsamling, analyse, brugerrejser m.m.? Så tilbyder vi en plads i et spændende team, der har fokus på at optimere og videreudvikle brugeroplevelsen i alle kontaktpunkter med medlemmerne.

Du og din arbejdsindsats skal ligeledes bidrage til at styrke den brugercentrerede tilgang i hele Akademikernes A-kasse.

Akademikernes A-kasse
DSB
Gem
DSB

Salgsassistenter til Dybbølsbro Station DSB 7-Eleven (5-25 timer om ugen)

København V

Er det vigtigt for dig at have gode kollegaer, som du kan have det sjovt med, imens du arbejder? Og kan du lide at sælge og yde god kundeservice?

Vi tilbyder dig gode ansættelsesvilkår og løn efter gældende overenskomst. Du får gode personalerabatter på udvalgte produkter, attraktivt medlemskab af PureGym, sundhedsforsikring og mulighed for gratis togkort.

DSB
GLS Denmark A/S

Butiksassistent til GLS PakkeShop - København

Se video om GLS Denmark A/S som arbejdspladsSøger du et arbejde, hvor den gode kundekontakt er det primære fokus?

Succesen i jobbet ligger i din imødekommenhed overfor butikkens kunder samt din ro og overblik, når køen bliver lang. Vi er et team, hvor der er højt til loftet og vi løfter i flok, og vi sørger selvfølgelig for at give dig en rigtig god oplæring.

Vi har stor fokus på vores medarbejders trivsel og udvikling, og vi lægger vægt på at have en åben, venlig og uformel omgangstone præget af godt humør.

GLS Denmark A/S
Arbejdernes Landsbank

Studentermedhjælper til Forretningsstyring

København V

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Brænder du for at formidle viden, og vil du være med til at drive Arbejdernes Landsbanks nye strategiske ambitioner inden privat- og erhvervsområdet?

Dine primære opgaver består i at:

  • Bidrage til styring og planlægning af vellykkede implementeringer ud mod forretningen på de for nylig etablerede AL forandringsdage
  • Hjælpe teamets medlemmer med at udarbejde diverse rapporteringer og analyser som fx license to operate-rapportering
Arbejdernes Landsbank
BDO
Gem
BDO

Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant hos BDO til 2025 – hele landet

Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet?

Hos BDO ser vi praktik som meget mere end bare praktik. Det er et indblik ind i et spændende og udfordrende arbejdsliv, og netop dét er en uvurderlig erfaring at tage med sig i bagagen. Du får praktisk erfaring og en unik mulighed for at lære fra vores ambitiøse og dygtige kolleger.

BDO
BDO
Gem
BDO

Bliv revisorpraktikant hos BDO til 2025 – hele landet

Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet?

Hos BDO ser vi praktik som meget mere end bare praktik. Det er et indblik ind i et spændende og udfordrende arbejdsliv, og netop dét er en uvurderlig erfaring at tage med sig i bagagen. Du får praktisk erfaring og en unik mulighed for at lære fra vores ambitiøse og dygtige kolleger.

BDO
Banedanmark

Juridisk studentermedhjælper til forvaltningsret og generel jura

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som studentermedhjælper vil du bistå med lettere sagsbehandling, herunder lovhøringer, aktindsigtssager og anden sagsbehandling. Du vil få mulighed for at dykke ned i forskellige juridiske discipliner ved at undersøge lovgivning, finde praksis og løse ad hoc-opgaver.

Det er et krav, at du kan arbejde på hverdage i dagtimerne. Til gengæld tilbyder vi 15 timers ugentligt studierelevant arbejde – med mulighed for at planlægge efter dine forelæsninger og eksamensperioder.

Banedanmark
Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse søger elever

København V

Har du lyst til at få en kontoruddannelse i Danmarks største A-kasse, hvor vi gør alt for at yde den bedste service og vejledning til vores jobsøgende medlemmer, så de kan fokusere på at søge job? Er du interesseret i at opnå en alsidig uddannelsesprofil inden for både administration, sagsbehandling og service?

Du får tilknyttet en uddannelsesansvarlig, der vil følge og hjælpe dig i din udvikling gennem elevforløbet. Du vil opleve en målrettet og struktureret uddannelse, hvor du vil opnå en solid erfaring med administrative arbejdsopgaver og rutiner i Akademikernes A-kasse, som du kan anvende i et fremtidigt job.

Akademikernes A-kasse
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Trafikstyrelsen

Søger du en elevplads og har du lyst til at blive verdensmester indenfor administration og sagsbehandling?

København V

Er du klar til nye og spændende udfordringer, og har administration og sagsbehandling, HR og regnskab din interesse?

Trafikstyrelsen søger to elever der ønsker en fantastisk start på deres fremtidige karrierer igennem en toårig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration.

Som elev føler man sig som en del af styrelsen, både i sociale sammenhænge og når man samarbejder om arbejdsopgaverne med sine kollegaer. Det er så fedt, at man får lov til at sidde med arbejdsopgaver alene, det føler jeg, at man lærer rigtig meget af.

- Nana, nuværende elev
Trafikstyrelsen
BDO
Gem
BDO

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

København, Kolding, Hirtshals, Frederikshavn

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO
Gem
Rituals

Butikssælger (sommerhjælp)

Du spiller en vigtig rolle i at sikre, at vores kunder har en behagelig og afslappende tid hos os. Ved at tilbyde te, besvare spørgsmål om vores produkter og introducere dem for vores produkter ved vandøjet, giver du dem en meningsfuld oplevelse med et personligt præg.

Du informerer vores kunder om produkterne og Rituals filosofi. Dine opgaver består i altid at bidrage til salg og sikre, at butikken er ren, ryddelig og altid genopfyldes. Du rapporterer til butikschefen, som er din mentor, og som hjælper dig med din udvikling.

Rituals

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV