twoday A/S
København V / Nordhavn

Bliv IT-supportelev i et af nordens største IT-konsulenthuse

Vi søger en elev til vores interne IT-team, som er klar på en hverdag med fart over feltet og er nysgerrig på IT. Som IT-supportelev er dit hovedansvar sammen med vores IT-support-team, at sikre en fantastisk IT-service.

Dine opgaver som elev vil bl.a. være:

  • First and 2. level support
  • Klargøring, installation, fejlmelding og reparation af pc’er, printer og mobiltelefoner
  • Udarbejde vejledninger og dokumentation
  • Azure (intune, entraID etc.)
  • Microsoft 365
  • Indkøb af udstyr
  • Oprettelse og vedligeholdelse af brugerkonti, samt tildeling af roller og rettigheder

Vores forventninger til dig – dine kvalifikationer

Du skal have gennemført eller er ved at afslutte Grundforløbet (GF2) på 20 uger på en erhvervsskole, før du kan komme i praktik hos os. Herefter er praktiktiden for en IT-supporter op til 2 år, hvor du skal i skole på 3 hovedforløb.

  • Udadvendt, åben og imødekommende
  • Besidder stærke kommunikationsevner på dansk og gerne på engelsk, både mundtligt og skriftligt.
  • Udviser ansvarsbevidsthed i forhold til opgaver
  • Er serviceminded, mødestabil, ambitiøs, ansvarsbevidst, arbejder struktureret, både i teams og selvstændigt
  • Har en god fornemmelse for ”sense of urgency” og kan prioritere opgaver derefter.
  • Brænder for IT og teknologi

Vi tilbyder

  • Et godt fællesskab med engagerede og dygtige kollegaer
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Innovativ og dynamisk arbejdsplads i Carlsbergbyen (vi flytter til Nordhavn til oktober i eget domicil)
  • Pension, sundhedssikring og varieret kantineordning
  • 5 ugers ferie + 5 feriefridage
  • Massageordning

Dine udviklingsmuligheder

twoday Denmark er ikke som andre virksomheder. Du bliver ikke kun en del af én virksomhed. Du bliver en del af en føderation af virksomheder under twoday Denmark-gruppen. Alle med unikke styrker, der skaber værdi på tværs af det samlede økosystem og giver gode udviklingsmuligheder for både twoday medarbejdere og kunder, private som offentlige.

Som medarbejder i twoday kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerlig mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. Vi investerer i din udvikling, og du kan selv vælge at investere yderligere! Vi kalder det en verden af muligheder.

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker, og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af. Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på – dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet. Og vi bliver ved med at dyrke og investere, så vi sammen bidrager til at digitalisere Danmark.

Om twoday Denmark

twoday Denmark er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I twoday Denmark arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for mere enkel administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer.

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Vi bor i Carlsberg Byen i fantastiske rammer. Her vil du blive kollega med 250 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden. Vi har også kontor på Aarhus Ø, hvor du ind i mellem vil have din gang i tværgående samarbejder.

Derudover vil du have snitflader rettet mod vores danske søsterselskaber twoday Kapacity, twoday Two-Many, twoday Co3, twoday MIND4iT og twoday IT Minds. Et samarbejde, som vil udvikles endnu mere den kommende tid i udviklingen af en af Nordens mest spændende IT-koncerner.

Vil du med på rejsen og være en del af et spændende set-up?

Det praktiske – sådan søger du

Jeg holder samtaler løbende og er klar til at ansætte, når vi har den rette kandidat, så send gerne din ansøgning i dag.

Send dit CV til Talent Acquisition Partner Xenia Hasselgaard via ansøgningslinket eller ring til: 31 44 92 48.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.