9 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

9 jobannoncer

Gem
Region Hovedstaden

Budgetkonsulent til økonomiplanlægning og -styring på det sociale område i Region Hovedstaden

Hillerød

Drømmer du om at arbejde på offentlige vilkår og samtidig have en fleksibel og varieret dagligdag? Og gør det dig ekstra motiveret, at dit arbejde gavner børn, unge og voksne i specialiserede tilbud?

Din primære opgave vil være at budgetlægge, budgetopfølge/prognosticere og lave ad hoc-analyser for en gruppe af vores bo-, dag- og behandlingstilbud.

Region Hovedstaden
Gem
Dansk Revision

Vi søger revisortrainees

Aalborg SV, Holbæk, Frederikssund, Roskilde, Hillerød, Aarhus, Esbjerg, Glostrup, Grenaa, Nyborg, Nykøbing-Falster, Næstved, Slagelse, Søborg, Tønder

Som revisortrainee i Dansk Revision får du en flyvende start på din karriere, og du bliver en del af et stærkt sammenhold, der har trivsel og udvikling øverst på programmet.

På kun 2 år bliver du ikke bare ekspert i at arbejde med mennesker og økonomi – du bliver en betroet rådgiver, der kan formidle komplekse problemstillinger på en simpel måde og skabe værdifulde løsninger for dine kunder.

Dansk Revision
ATP
Gem
ATP

Analytisk medarbejder til intern revision med fokus på samfundskritiske digitale løsninger

Hillerød

Lige nu er vi på udkig efter en kollega i Intern Revision.

Dig, der kan efterprøve effektiviteten og den samlede system-, data- og driftssikkerhed af samfundskritiske digitale løsninger. Dig, der kan være med til at drive vores digitale revisionsagenda.

Og dig, der tager del i implementeringen af Intern Revisions strategi, herunder eksekveringen af den risikobaserede revisionsplan.

ATP
Gem
Koncerncentre

Regnskabsmedarbejder

Hillerød

Stillingen er forankret i Økonomiteamet, hvor vi løser budget- og regnskabsopgaver i Center for Sundhed. Vi er et nyetableret team med en faglig leder og to regnskabsmedarbejdere, der kommer til at arbejde tæt sammen om opgaveløsningen.

Dine opgaver vil være at bidrage til den daglige opgaveløsning på regnskabsområdet, men på sigt vil der også være mulighed for at blive involveret i nogle af vores opfølgnings- og kontrolopgaver.

Koncerncentre
Gem
E. Klink A/S

Økonomiassistent til projektchef til Pharma-projekt i Hillerød

Er du lige så vild med byggebranchen som vi er?

Kan du have mange bolde i luften, og vil du være med til at få styr på økonomien på nogle af de største byggeprojekter i Danmark? Trives du bedst ude i marken, hvor der smedes mens jernet er varmt, eller har du mod på at prøve det?

Så er det måske dig, vi søger!

E. Klink A/S
Gem
Grant Thornton

Revisor

København Ø., Hillerød eller Viby Sjælland

Er du en fagligt dygtig revisor, og er du klar til et jobskifte?

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Dine opgaver vil bl.a. omfatte omstruktureringer, generationsskifter, køb/salg, optimering af processer mv. - for mellemstore ejerledede selskaber og koncerner inden for brancherne ejendoms- og byggesektor, handel og produktion, liberale erhverv m.fl.

Vores medarbejdere er den vigtigste ressource. Et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt, og vores omgangstone er uformel og direkte.

Grant Thornton
Gem
Børne- og Ungehjemmet Stutgården

Organiseret, selvstændig og serviceminded allround bogholder

Hillerød

Motiveres du af at arbejde med en bred palet af opgaver inden for bogholderi, og sætter du en ære i at løse dine opgaver med fokus på kvaliteten? Trives du samtidig med at arbejde selvstændigt og supportere kollegaer på tværs af afdelinger med mindre regnskabsmæssige spørgsmål?

Dine arbejdsopgaver dækker over en bred vifte af opgaver relateret til bogholderfunktionen, bedst beskrevet som ”allround”, herunder håndtering af faktureringer, betalinger, udlæg, månedsafslutning, årsafslutning m.v. Herudover vil du skulle varetage leverandøraftaler såsom købekort, benzinkort m.m.

Landau Headhunting søger for Nordkyst Revision P/S
Gem
Landau Headhunting

Revisor eller kyndig regnskabsmedarbejder til lokalt revisionshus

Hillerød

Er du en dygtig revisor eller særdeles regnskabskyndig - der kan din metier? Trives du med at være omgivet af entusiastiske mennesker, der går på arbejde for at sikre høj kvalitet og god dialog med kunderne?

Der søges nu for Nordkyst Revision P/S en erfaren og dedikeret revisor eller en kyndig regnskabsmedarbejder, der kan opstille et regnskab. Jobbet kan varetages både af en profil, som foretrækker at arbejde med de mere regnskabsmæssige opgaver eller en profil, der især kan rådgive kunderne om økonomiske beslutninger og strategier.

Gem
Ferring Pharmaceuticals A/S

Market Supply Chain Lead

Mulighed for hjemmearbejde

Se video om Ferring Pharmaceuticals A/S som arbejdspladsThe Market/ Cluster supply chain lead is a vital role in the market, reporting to the Market Finance lead (or exceptionally another LT member) or directly to the GM. Their role is to ensure that product is available at right time, right cost and right quality to deliver all sales in the market.

Your day at Ferring

  • Ensure market forecasts reflect sales demand through understanding the market requirements and regular reviews. Prepare and facilitate the Market/ Cluster S&OP.
  • Be the main point of contact for Regional SNO, coordinating on supply, demand and critical issues for the market
Ferring Pharmaceuticals A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV