11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

H. Daugaard A/S

Kontor-/Logistikassistent

Kolding, Vejle

Til H. Daugaard A/S søger vi en kontorassistent/logistikassistent/speditør til vores afdelinger i Vejle og Kolding. Du kommer til at arbejde med selvstændige lagerfunktioner, modtagelse fra skib, bane og bil, skibslosning og fakturering.

I Vejle arbejder vi primært med stål og i Kolding arbejder vi primært med papir, stål og byggematerialer. Vi har stort fokus på digitalisering af vores opgaver, og kendskab til Aspect/4 er en fordel, men ikke noget krav.

Lemvigh-Müller A/S

Datadrevet specialist til Smartlager-løsninger

Kolding

Kunne du tænke dig at blive ekspert i fremtidens digitale lagerstyringssystemer hos Lemvigh Muller? Og har du god talforståelse, og evner du hurtigt at knække koden i analytiske opgaver? Så er måske vores nye specialist til Smartlager-løsninger.

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af Lemvigh-Müller, Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Du vil komme til at arbejde i et ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling.

Lemvigh-Müller A/S
Nic. Christiansen Gruppen

Sales Supporter

Kolding

Vil du være en del af et stærkt team i en tværgående funktion med bred kontaktflade, og hvor du er med til at bidrage til den videre udvikling af vores "Used Cars" koncept?

Stillingen er nyoprettet og du får dermed en unik mulighed for at sætte dit præg på den videre udvikling af rollen, som blandt andet indeholder en række administrative opgaver bl.a.:

  • Logistik - Koordinering & transportbooking af biler.
  • Opfølgning på prisjusteringer, gennemgang af lagerdage og allokering af lagerbiler på tværs af butikker så vi sikrer smidig lagerstyring
  • Ugentligt lagerrapporter til butikkerne
H. Daugaard A/S

Disponent til national speditionsafdeling

Kolding

Drømmer du om at være ansvarlig for dit helt eget disponeringsområde? Så kan du nu blive en vigtig spiller på H. Daugaards hovedkontor i hjertet af Kolding.

Hos H. Daugaard går det nemlig stærkt, og vi søger derfor en disponent til at indgå i vores nationalafdeling. Det er en unik mulighed, hvor du får lov til at sætte dit præg og får mulighed for at udvikle og opbygge afdelingen.

Vi ser gerne, at du har minimum 5 års erfaring som disponent.

Gem
VELUX A/S

Logistics Sourcing Manager

Kolding

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

Would you like to manage the distribution sourcing agreements for a world-renowned company? And do you want to join a team of highly skilled Logistics Category Managers, that sits with a global responsibility?

The main tasks will be to

  • Review and streamline existing supplier contracts to match logistics needs with respect to quality, service, costs and sustainability
  • Handle tender and procurement processes, including negotiating and signing contracts with logistics service providers
VELUX A/S
Unique Furniture A/S

Master Stock Planner

Kolding

Unique Furniture er en progressiv B2B møbeldesign- og distributionsvirksomhed dedikeret til at udfordre grænserne for kreativitet og funktionalitet. Med en ubøjelig forpligtelse til godt håndværk, kvalitet og design leverer vi innovative møbelløsninger til vores kunder, og giver dem mulighed for at skabe enestående rum, der inspirerer og hæver deres brandidentitet.

Kan du se dig selv som en del af dette hold, så kom og vær med som vores nye Master Stock Planner.

Unique Furniture A/S
Smurfit Kappa Danmark

Transport Planner

Kolding

Til vores logistikafdeling søger vi en passioneret og engageret speditør.

Du er uddannet indenfor spedition eller shipping, og du brænder for at arbejde med fragt og forsendelse.

Vi giver dig den nødvendige oplæring, og du kan se frem til et selvstændigt og alsidigt job i et uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

GLS Denmark A/S

Export Clearance Agent til vores aftenbemanding - Kolding

Se video om GLS Denmark A/S som arbejdspladsVil du arbejde med told på et ambitiøst aftenhold med stort ansvar i et ungt og unikt arbejdsmiljø? Er du skarp i en administrativ funktion, og kunne du tænke dig at blive rigtig stærk inden for toldområdet?

Så er du måske vores nye kollega, som er med til at sikre, at de rigtige informationer er noteret, når vi eksporterer varer til England, Norge og Schweiz. Du kan se frem til at komme ind i en virksomhed, hvor vi kender hinanden godt, og hvor medarbejdertrivsel er prioriteret højt.

GLS Denmark A/S
GLS Denmark A/S

Import Clearance Agent til fortoldningsafdelingen (barselsvikariat) - Kolding

Se video om GLS Denmark A/S som arbejdspladsVil du arbejde med fortoldning i et unikt arbejdsmiljø på et ambitiøst hold?

Dine primære opgaver bliver at: 

  • fortolde pakker fra Schweiz, Norge og England
  • være med til at administrere teamets fælles mailboks
  • håndtering af tolddokumenter/overholder toldregler

Dine input er forventede såvel som værdsatte, og du vil opleve en høj grad af medbestemmelse og ansvar i et arbejdsmiljø med fokus på trivsel.

GLS Denmark A/S
Unique Furniture A/S

Product Development Coordinator

Kolding

Vi søger en dygtig og erfaren koordinator til vores travle produktudviklingsafdeling, hvor vi i øjeblikket skyder rekord mange flotte udviklinger ud i markedet til stor glæde for vores kunder og derfor vores sælger stab.

Derfor har vi brug for at superstjerne af en koordinator til at håndtere den store mængde logistiske og administrative opgaver der udspringer fra det mere produkttekniske arbejde vores Category Managers udfører.

Unique Furniture A/S
Gem

Senior Director, Global Planning and Manufacturing Logistics

Kolding

Are you well-versed in global supply chain management, end-to-end planning, manufacturing logistics and people management?

Indrykket:
Hentet fra VELUX

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV