339 job matcher din søgning 339 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Migatronic A/S
Indkøbsassistent

Migatronic A/S, Fjerritslev

Vi søger en erfaren indkøbsassistent, som er vant til og trives med de mange forskellige opgaver, udfordringer og deadlines, der er del af dagligdagen i en indkøbsafdeling. Dine opgaver og ansvar vil bl.a. være:

 • at arbejde med rutinerne i forbindelse med vare disponering og tilrettelser af stamdata.
 • daglig kommunikation med vores mange leverandører.
 • varetage disponering af en lang række tekniske komponenter (standardvarer og tegningsvarer) fra både ind- og udland. Materiale- og bearbejdningskendskab vil således være en fordel, men ikke et must.
 • at holde dig ajour med ankomsttider fra vores transportører ved importeret gods. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med fragthåndtering, metoder og indfortoldninger, således du kan tage en dialog med vores transportører eller vores leverandører omkring forsendelser.
Migatronic A/S
Arla Foods amba
Logistics Specialist - Aarhus

Arla Foods amba

We are looking for a bright mind with excellent Supply Chain insight for a Logistics Specialist role, working in the Logistics Centre of Excellence, to be a part of our global initiative of developing and delivering next generation, world-class operational efficiency.

As a logistics specialist you will be reporting to our Head of Centre of Excellence – Global Warehousing, who’s based in UK . The team is focused on innovation, excellence in execution and developing best in class solutions for Arla.

You will join a high-achieving team with a diverse background. You will have the opportunity to make a difference through developing, supporting and leading high-impact initiatives, analyses and influencing the future direction of our markets.

Arla Foods amba
NettoSupply Chain Manager

Netto, Køge

Kan du gå forrest og være med til at sætte retningen? Kan du sikre, at det høje niveau opretholdes og udvikles for alle vores dygtige medarbejdere? Kan du lide at arbejde i et travlt miljø? Kan du sikre, at vi har rette mængder på rette sted til rette tid i vores mere end 500 butikker?

Hos os får du en spændende hverdag, hvor du kommer ind over forskellige opgaver på tværs af hele forsyningskæden. Din afdelings vigtigste opgave er at sikre, at varen er til rådighed for vores kunder. Det er vigtigt, at du kan sikre en struktureret og effektivt arbejdsgang, samt sikre, at fastlagte KPI’er efterleves. Du skal kunne trives i en omskiftelig og travl hverdag, hvor kravene er høje til kvalitet og overholdelse af deadlines.

Som leder har du en åben, ærlig og konstruktiv kommunikationsstil. Du er en synlig leder, som formår at skabe de tætte relationer til dine medarbejdere, samt gå forrest i samarbejdet med stakeholders, både internt og eksternt.

Adecco.dkSalgskoordinator med logistikerfaring til fødevarevirksomhed

Adecco.dk søger for Leighton Foods A/S i Tilst

Som logistikmedarbejder bliver du en del af kontoret med 10 medarbejdere i Tilst, hvor du vil få direkte reference til Kontorchefen. Du bliver en del af en lille, velfungerende afdeling, som glæder sig meget til at få en hjælpende hånd. De sætter en stor ære i at levere både service og kvalitet, der lever op til kundernes forventninger. Din rolle indebærer en stor kontaktflade til kunder og leverandører, hvorfor planlægning, koordinering og korrekt kommunikation er dine vigtigste opgaver.

Dine ansvarsområder bliver:

 • Koordination af fragt og toldbehandling fra bl.a. USA og Mexico
 • Ordrebehandling for egen kundeportefølje på både salgs- og indkøbsordrer.
 • Opsætning af eksport/import for nye kunder, varer og leverandører. Salgsbackup.
BESTSELLER
Business Analyst, Vendor solutions

BESTSELLER, Aarhus/Brande

Fast fashion is all about time to market, and we believe that being fast is all about being smart. Come join us on our journey towards digitizing our product suite to meet the growing demands in the industry.

As IT Analyst, you act as the liaison between the IT organisation and the users in the business to ensure that our solutions within the sourcing area enable the business to achieve its goals. You interact with the business, its processes and the system needs and translate the business requirements into solutions requirements and optimizations of business processes. We own the products we build, so you will – together with the rest of the team – be responsible for the successful implementation of the solutions. You will collaborate with internal stakeholders across all of BESTSELLER's brands to gain an understanding of the context and translate the business challenges into feasible solutions.

Pay-Back specialist rekruttering ApSMultidynamisk projekt- og indkøbsassistent

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Holtec i Ikast

På vegne af Holtec i Ikast søger vi, til en nyoprettet stilling, en multidynamisk projekt- og indkøbsassistent.

Da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver, søger vi en profil, som trives i brændpunktet mellem kunderne og konstruktionsafdelingen. En struktureret og serviceminded profil, der forstår at sætte kunderne i centrum.

Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af et kompetent team af dedikerede medarbejdere. Du er blæksprutten, der har overblikket og får tingene til at glide. Du er serviceminded, teknisk nysgerrig og håndterer kundernes forespørgsler i samarbejde med både teknikere og projektledere, når de opstår.

DHL Freight
Speditør

DHL Freight, Aalborg

Det går godt, og vi udvider vores team.

Vil du være med til at sikre de bedste services til vores kunder? Motiveres du af at sikre, at der er styr på detaljerne? Og er du uddannet speditør, så er det dig, vi søger.

I DHL Freight søger vi en selvstændig, samarbejdsorienteret og ansvarsbevidst speditør, som har lyst til at indgå i et effektivt og kvalitetsorienteret team. Du bliver en vigtigt del af hverdagen omkring vores nordiske trafikker i DHL Freight, Danmark. Det vigtigste for at få succes i stillingen er din dedikation, evne til at strukturere samt vilje til at gøre en forskel.

DHL Freight
DHL Freight
Disponenter

DHL Freight, Aalborg

Det går godt, og vi udvider vores disponeringsteam.

Kan du holde hovedet koldt? Er du frisk på at ”flytte verden”? Vil du være med til at sikre de bedste services til vores kunder? Og er du uddannet speditør, så er det dig, vi søger.

I DHL Freight søger vi en selvstændig og ansvarsbevidst disponent, som har lyst til at indgå i et dedikeret team, der håndterer vores nordiske trafikker i DHL Freight, Danmark. Det vigtigste for at få succes i stillingen er din dedikation og vilje til at gøre en forskel som disponent, og at du motiveres af godt købmandskab.

DHL Freight
DHL Freight
Speditør med speciale i told

DHL Freight, Aalborg

Det går godt, og vi udvider vores team.

Vil du være med til at sikre de bedste services til vores kunder? Motiveres du af at sikre, at der er styr på detaljerne? Og har du erfaring med udarbejdelse af tolddokumenter, så er det dig, vi søger.

I DHL Freight søger vi en selvstændig og ansvarsbevidst speditør til vores told-team, som har lyst til at indgå i et effektivt og kvalitetsorienteret team, som varetager opgaver for hele DHL Freight Danmark. Du bliver en vigtig del af hverdagen, der vil have sit udgangspunkt i vores nye toldsystem EMMA. Det vigtigste for at få succes i stillingen er din positive tilgang kombineret med evnen til at strukturere din hverdag.

DHL Freight
LundbeckCustomer Supply Coordinator

Lundbeck, København

Kan du levere varen og sikre et effektivt distributionsflow og tilfredse kunder i et internationalt komplekst og dynamisk miljø?

Til Customer Supply søger vi en dygtig og selvstændig medarbejder, som sammen med teamets øvrige medarbejdere skal sikre, at vores kunder i hele verden modtager vores produkter til tiden.

Som Customer Supply Coordinator vil du få ansvaret for dine egne markeder, hvor du skal sikre rettidige leveringer med et optimalt distributionsflow. Du spiller en afgørende rolle i at sikre, at vi forstår kundernes behov og kommunikerer klart og effektivt omkring leverancer, samt koordinerer leverancer på tværs af sites.

Ferring Pharmaceuticals A/SEurope Supply Network Operations Manager

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

Would you like to contribute building our European Supply Network Operations Team that orchestrates our supply to markets, to provide our patients and customers with the highest possible level of service? We offer an exciting job in an international company with great development possibilities, where your contributions will make a difference.

Reporting to SNO Head of Europe, the SNO Manager is responsible for end to end supply and demand performance. You will be responsible for working collaboratively with over 20 local markets to ensure the business needs are met. You are accountable for delivering and improving all supply chain cluster KPIs- Service, Cost, Inventory, Forecast Accuracy and S&OP. You will achieve this through transparent supply communication, proactive mitigation of future risk and detailed forecast reasonability to feed the local and regional S&OP processes.

Ferring Pharmaceuticals A/S
Favrskov KommuneEngageret driftstekniker eller driftskoordinator til Trafik og Veje

Favrskov Kommune

Der er gang i Favrskov Kommune, og vi har forrygende travlt, så vi glæder os til at byde endnu en kollega velkommen pr. 1. oktober 2021 til at hjælpe med at løse de mange opgaver i Trafik og Veje.

Vi tilbyder en udfordrende stilling med mange spændende opgaver inden for vej- og trafikområdet. Som udgangspunkt søger vi en kollega, der kan hjælpe med at løse opgaver inden for vejdrift, belysning og kollektiv trafik, men de konkrete arbejdsopgaver afhænger af de kompetencer og erfaringer, du bringer ind i afdelingen og af din lyst til at indgå engageret i den tværfaglige opgaveløsning.

I Trafik og Veje varetager vi en bred vifte af opgaver og arbejder derfor i mindre teams, hvor vi tilpasser opgaverne på en måde, der styrker samarbejdet og giver den bedste opgaveløsning.

PANDORA A/SManaging Director - Omni Operations & Logistics EMEA

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to play a key role in the Pandora Global Operations Strategy towards becoming world class in omni operations?

As Managing Director you will play a key role in the development and implementation of Pandora’s Global Operations Strategy aiming towards world class omni operations, with a specific focus on omni operations across the supply chain in EMEA. Based out of our main Distribution Center in Hamburg, you will set the standards, processes and procedures, incl. the overall strategic direction on business plans and annual budget, leading Operations and support Pandora on an ambitious growth plan.

By joining Pandora, you will be part of a truly global organisation with great opportunities to develop both yourself and your career.

PANDORA A/S
PRO&COSalgs-, indkøbs- og logistikansvarlig

PRO&CO søger for Scanpal ApS i Aulum

Et bredt job i en mindre virksomhed, hvor du får en stor rolle i både den daglige drift og udvikling af virksomheden. Er det dig?

Stillingsbetegnelsen er bred, men jobbet spænder nok i virkeligheden endnu bredere, og vil være perfekt til dig, der stortrives i en afvekslende hverdag. Stillingen er nyoprettet, og du bliver den administrative og kommercielle nøgleperson, der køber og sælger træemballage, og som har det store overblik over koordineringen af kørsel for virksomhedens to lastbiler. Du varetager alle til kontoret hørende opgaver, med undtagelse af økonomiområdet.

Du arbejder tæt sammen med virksomhedens direktør, som har sit primære fokus på produktionen. Du hjælper direktøren med at koordinere og skabe struktur på virksomhedens lagerområde, i samarbejde med øvrigt personale.

PRO&CO
A.P. Møller - Maersk A/S Head of Business Implementation

A.P. Møller - Maersk A/S, Copenhagen

From the farm to your refrigerator, or the factory to your wardrobe, A.P. Moller - Maersk is developing solutions that meet customer needs from one end of the supply chain to the other.

As the Head of Business Implementation you will be responsible for leading the development of large and complex implementation projects such as the implementation of new customers, relocations of operations, facility construction, optimization of existing operations or strategic internal projects according to the Maersk project management methodology.

A.P. Møller - Maersk A/S
PeopleLinkProjektkoordinator

PeopleLink søger for Vand og Affald i Svendborg

Du øger genanvendelse og direkte genbrug af affald ved at projekterne forankres internt.

VA er godt i gang med at implementere affaldsløsninger i Svendborg Kommune, der skal øge genanvendelse og direkte genbrug af affald. Omlægningen af dagrenovation og indsamling af genbrugsmaterialer og haveaffald er de første store projekter, og der er flere på vej.

Din opgave bliver i tæt samarbejde med VA’s projektansvarlige at sikre, at alle projekter bliver godt forankret internt i organisationen. Projekterne spænder konkret fra at implementere tekniske anlæg over indkøbsprojekter til serviceløsninger til borgerne.

Du er ofte med fra start til slut, og dit fokus er, at projekterne planlægges og gennemføres med en helhedsorienteret og involverende tilgang. Du er derfor i lige så høj grad facilitator, som Projektkoordinator.

Blue Water Shipping A/S
Assistent til Reefer Road Blue Water Shipping i Padborg

Blue Water Shipping A/S

Vil du arbejde med transport af temperaturkontrolleret gods? Har du lyst til at dygtiggøre dig inden for disponering i transportbranchen?

Blue Water Shipping A/S

Vi tilbyder dig et afvekslende job, hvor du vil komme til at varetage mange spændende opgaver i tæt sparring med de øvrige kolleger. Har du et højt energiniveau og engagement, så kan vi garantere dig et udfordrende job, der sætter de optimale rammer for din udvikling.

Til vores Padborg-afdeling søger vi en dygtig disponent, og vi oplærer også gerne den rette til jobbet. Du kommer til at indgå i et team, der arbejder med skræddersyede løsninger af køle- og frysetransporter. Teamet er præget af en positiv indstilling og et uformelt miljø, der danner rammerne om høj service og leveringssikkerhed i vores kunders transporter.

Blue Water Shipping A/S
WHT-SPEDITION A/SKørselsdisponent/lagermedarbejder

WHT-SPEDITION A/S, Padborg

Har du erfaring som nuværende eller tidligere chauffør eller kørselsdisponering, lagerarbejde og har truckcertifikat? Kan du lide fysisk arbejde og har lyst til at bidrage i en af de førende transport- og logistikvirksomheder inden for vin og spiritus, så har vi en stilling som skal besættes.

Arbejdsopgaverne vil primært være:

 • Varemodtagelse – losning/lastning af biler & containere
 • Kørselsdisponering af alle ind- og udgående forsendelser
 • Ordrepluk
 • Truckkørsel men også fysisk arbejde/ompalletering/håndtømning af containere
 • Selvstændige og udfordrende opgaver
Lindab A/SVi søger en dygtig og erfaren kørselsassistent

Lindab A/S, Rødding

Til vores forsendelseskontor søger vi en kørselsassistent til at håndtere forsendelsesopgaver. Primært import og eksport af port-produkter og sekundært håndtering af vore øvrige produkter som stålplader, render & rør samt stållægter.

Stillingen omfatter blandt andet følgende opgaver:

 • Booking af biler
 • Udfærdigelse af følgepapirer
 • Udfærdigelse af toldpapirer
 • Turplanlægning
SDK Shipping A/SShippingassistent til vores kontorer på Fyn (Nyborg/Lindø)

SDK Shipping A/S

Brænder du for den maritime verden, og er du passioneret indenfor skibsfart? Kan du begå dig i både havne- og skibsmiljøet samt kontormiljøet, er dette lige en stilling for dig.

SDK Shipping søger en ambitiøs og selvstændig shippingassistent til vores afdelinger på Fyn. Vi tilbyder en travl hverdag i shipping- og logistikbranchen med mange spændende udfordringer.

Din primære arbejdsplads vil være på kontorerne hhv. på Lindø og Nyborg havn, hvor du vil indgå i et team med dedikerede kolleger som servicerer skibe i fortrinsvis Nyborg, Lindø samt Odense.

Som vores nye shippingassistent bliver du en del af teamet, og du vil indgå i et energisk miljø som kontaktpunkt og koordinator for alle interessenter til skibet og dets last. Du vil blive en del af vores vagthavende personale og skal assistere, hvor du ser behovet.

SDK Shipping A/S