238 job matcher din søgning 238 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CBRE GWS Denmark ApS
Supply Chain Lead

CBRE GWS Denmark ApS, Aarhus, Herning eller Aalborg

Hos CBRE Global Workplace Solutions søger vi en ny kollega til rollen som Supply Chain Lead. Du vil blive en del af en global virksomhed med 1200 medarbejdere fordelt på tværs af Danmark. Vi oplever kraftig vækst i hele landet, og vi håber, at du vil være en del af denne samt bidrage til vores fortsatte udvikling, så vi kan fortsætte med at yde verdensklasse service til vores kunder.

De primære opgaver i stillingen er:

 • Strategisk og operationel ledelse af kategorier inden for grossister og materialer, herunder el komponenter.
 • Ansvarlig for ledelse og udførelse af supply chain og indkøbsrelaterede aktiviteter inden for egne kategorier.
 • Kommerciel/kontraktlig sparring til CBRE | Intego og Facility Management-forretningen.
CBRE GWS Denmark ApS
DSV
Disponent til National part & fullload

DSV, Horsens

Vil du være en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed?

Vi tilbyder dig et alsidigt job, hvor du som disponent er inde over alle speditionsprocesserne fra start til slut. Derfor får du også et stort, selvstændigt ansvar for din egen hverdag, som byder på spændende udfordringer i et team med gode udviklingsmuligheder, og hvor nytænkning altid er velkommen. Hvis du vil bidrage til vores fremtid og videre vækst, så vil vi gerne investere i din udvikling.

Du vil varetage en bred vifte af opgaver, som relaterer sig til afdelingens dagligdag – herunder håndtering af telefonopkald og modtagelse af bookinger. Du får derfor tæt kontakt med chauffører/vognmænd samt interne og eksterne kunder. Derudover er det en naturlig del af jobbet, at du har fokus på at sikre, at varerne kommer ud. Du får stor indflydelse på din dagligdag og rig mulighed for at præge tingene.

DSV
Anchersen A/S Leder/chef for Planlægningsafdeling

Anchersen A/S, Hvidovre

Til vores planlægningsteam søges en leder/chef som brænder for ledelse, udvikling og optimering. Du har enten erfaring fra en tilsvarende stilling eller arbejder i dag som en erfaren planlægger med lyst til ledelse.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Ledelse af Planlægningsafdelingen
 • Løbende optimering af vognløb, vagter samt arbejdsplaner i produktion
 • Optimering og udvikling af nye samt eksisterende værktøjer
 • Analyse af udviklings- og forbedringspotentialer

Vi tilbyder

 • Et spændende job med muligheder for at udvikle dig som ny leder
 • Velfungerende teams med engagerede kolleger
OK-Fonden
Hjælp os med at hjælpe Lone!

OK-Fonden, Gilleleje

På Friplejehjemmet Bavne Ager mangler vores vagtplanlægger Lone en sparringspartner og hjælpende hånd. Har du en sundhedsfaglig eller administrativ baggrund og har erfaring med vagtplanlægning, så er det lige dig, vi står og mangler.

På Bavne Ager opnormerer vagtplanlægger-funktionen for at skabe stabile mødeskemaer for alle vores medarbejdere og for at være mere på forkant. Du skal have erfaring med vagtplanlægning og gerne med Silkeborg Data. Derudover skal du kunne agere i det akutte ind i mellem og holde hovedet koldt.

På Bavne Ager skal vagtplanlægger sammen med daglig leder stå for:

 • Daglig vagtplanlægning og indkaldelse af afløser/vikarer
 • Planlægning og ændring af møderul
 • Ferieplanlægning og overholdelse af gældende ferieregler
Landau Headhunting Logistics Procurement & Development Manager – til Nordens førende genvindingsvirksomhed – Stena Recycling!

Landau Headhunting søger for Stena Recycling A/S i Brøndby

Er du proaktiv og handlekraftig, og vil du trives med frihed under ansvar i en spændende miljøvirksomhed?

I rollen som Logistics Procurement & Development Manager refererer du til afdelingens leder, og dit hovedansvar er hele det logistiske setup, og at dette understøtter Stena DK's overordnede strategi og er alignet med logistikstrategien på gruppeniveau. Konkret vil dine primære opgaver bl.a. være:

 • Konceptudvikling af logistiske løsninger til inbound-kunder
 • Vedligeholdelse af prislister til kommercielt brug
 • Udbrede data/information om markedsudvikling (oliepriser, omkostninger m.m.)
AVK Tooling A/S Logistikassistent til produktionsvirksomhed i vækst

AVK Tooling A/S, Sæby

Er du en erfaren og selvstændig kontor/logistikassistent? Trives du med at have en varieret og spændende hverdag med mange forskellige opgaver, hvor din viden og hjælp efterspørges? Så er du måske vores nye kollega.

Du får en alsidig stilling, hvor du arbejder både selvstændigt og sammen med resten af teamet. Du får en bred kontaktflade internt i virksomheden, men får også kontakt med eksterne kunder og leverandører. Stillingen er på 37 timer, og dine opgaver vil bl.a. være:

 • Modtage/bekræfte ordre
 • Oprette og fakturere salgsordre
 • Klargøring af labels- og forsendelsesdokumenter samt pallesedler
 • Administrere materialecertifikater
Combineering A/S
Koordinator til transporter i EU til Green Tech virksomhed i vækst

Combineering A/S, Birkerød

Som vores nye kollega i logistikafdelingen får du et selvstændigt ansvar for koordination af licensansøgninger mellem vores sælgere og miljøstyrelser i Europa. Derudover vil du få egne ansvarsområder indenfor logistik og spedition, hvor du koordinerer med kunder, leverandører og kolleger.

Vi leder efter en kollega, der tager ansvar for:

 • Udarbejdelse af licensansøgninger
 • Proaktiv telefonopfølgning med myndigheder i Europa
 • Fortolkning af miljø- og transportlovgivninger primært i Europa
 • Intern koordination med sælgere og indkøbere
Combineering A/S
Schultz Stevedore A/S Terminaldrift / Key account

Schultz Stevedore A/S, Kalundborg

Grundet øget aktivitet søger vi en alsidig medarbejder til et spændende og alsidigt job indenfor lager-, logistik- og drift hos Schultz Stevedoring A/S i Kalundborg, hvor de primære opgaver er:

 • Kalkuler og lagerregnskab på bulk-lagrene, både flydende og faste produkter, ifb. losning, lastning, stevedore-arbejde, opsækning og udleveringer.
 • Administration og kontorekspedition – planlægning, opfølgning og fakturering af skibsanløb og månedsafregninger for Kalundborg Bulk Terminal, Kalundborg Tank Terminal og Schultz Stevedoring.
 • På sigt overtager du driften og vedligehold for Kalundborg Tank Terminal A/S, herunder tæt løbende kunde- og leverandørkontakt, mht. kvalitet, planlægning og bemanding ved lastning/losning af tankskibe.
Jobindex
Lager- og logistikansvarlig til førende leverandør inden for CTS-området

Jobindex søger for EnergyCare ApS i Holstebro

Er du klar til at videreudvikle dine lager- og logistikkompetencer hos en Gazellevindende virksomhed i medvind?

”Vi oplever stor vækst i Norden pt. Det giver spændende udviklingsmuligheder – både for os i firmaet til at skalere op og for dine faglige evner,” fortæller direktør Per Thomsen.

Logistik- og lagerprofil, der er klar på mere ansvar

 • Du har erfaring fra en lignede rolle – din baggrund og uddannelse er ikke afgørende for os.
 • Du er klar på en hverdag, hvor dine opgaver spænder bredt inden for logistik, ordrebehandling, lagerstyring og fakturering.
 • Du taler og skriver dansk samt engelsk på professionelt niveau.

Læs alt om dit nye job lige her!

Jobindex
Jobindex
Få ansvar for farligt gods til lands til vands og i luften

Jobindex søger for Fire Eater A/S i Hillerød

Har du en svaghed for shipping? Og vil du sikre, at farligt gods kommer frem til tiden – fra USA til Australien og Asien?

Så bliv en del af Fire Eater.

Her får du en hverdag, der ikke minder om andre speditørers. For du får ansvar for alle facetterne i spedition – lige fra første kontakt med kunden, til godset når sikkert frem.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex
Gem
FoodCareer.dk
Strategisk Indkøber – råvarer/emballager og handelsvarer i Viby, Århus

FoodCareer.dk søger for Premier Is, Mejerigaarden A/S

Kan du finde og udfordre leverandørerne så de bliver inspireret til at indgå i partnerskaber? Kan du forbedre operationelle og taktiske indkøbsprocesser? Og vil du bidrage til at reducere klimaaftryk med dine indkøb, så læs videre!

I Supply Chain afdelingen er ambitionsniveauet højt og du får til opgave at optimere samt forhandle indkøb med et strategisk sigte omkring priser, mængder, levering og forhandling med leverandører på en konstruktiv måde så strategiske partnerskaber opnås.

Du forstår markedet og kender de vigtigste råvarer og emballager. Du er nysgerrig og holder din viden ajour både via samarbejdspartnere, men også relevante messer i ind og udland. Du er kreativ i din tilgang og bidrager med inspiration til ingredienser, indpakning, smagsoplevelser.

FoodCareer.dk
Kuehne + Nagel A/S
Speditør til Healthcare Road Logistics

Kuehne + Nagel A/S, Taastrup

Vil du være en del af et stærkt team, der beskæftiger sig med transport af Healthcare produkter (medicinalvarer) i hele Europa? Og kan du navigere i en travl hverdag fyldt med logistiske udfordringer? Så får du nu muligheden for at selvstændigt og spændende job som disponent i vores Healthcare Road Logistics afdeling i Taastrup.

Se video om Kuehne + Nagel A/S som arbejdsplads

Du får ansvaret for disponering af vores egne biler samt ordrehåndtering, og du kommer til at varetage opgaver inden for import og eksport samt cross trade i Europa. En del af opgaverne løses i fællesskab med kolleger og samarbejdspartnere i udlandet.

Kuehne + Nagel A/S
Bring
Logistiker til International Sales

Bring, Greve

Vi søger en struktureret profil med erfaring indenfor logistik og transportbranchen. Du er evt. uddannet speditør, med 3-4 års erfaring som disponent og med kendskab til netværksdistribution i Norden.

Som logistikker arbejder du som projektleder i tæt samarbejde med vores lokale salgsorganisation, hvor du sørger for professionel rådgivning, implementering samt opfølgning på og af Bring Parcels tjenester i Norden og Europa.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Deltage i kundecases/bids, for her igennem at sikre kunderne de korrekte Bring løsninger
 • Implementere og dokumentere eksport / importløsninger for danske / udenlandske kunder
 • Kvalitetssikre operationelle løsninger på kundeniveau
Bring
SKANOL A/S Driftschef med base i Aarhus

SKANOL A/S

Brænder du for at samarbejde med chauffører samt at optimere den daglig drift og vil du gerne vil lidt mere? Kunne du tænke dig at få en nøglerolle ved en af Nordens førende leverandører inden for distribution af farligt gods på tankvogn?

Vores nye driftschef får ansvaret for at sikre driftsafvikling af tankvognsdistribution i et større geografisk område i Vestdanmark. Du får en central rolle i forhold til den daglige drift, og vil derudover også blive en del af vores ledergruppe, som er kendetegnet ved åbenhed, ærlighed og samarbejde.

Blandt dine vigtigste opgaver er:

 • Ansætte, lede og udvikle 50-60 af Nordens bedste tankvognschauffører
 • Sikre at distributionen afvikles effektivt og stabil
 • Ansvaret for bemanding og løbende optimering af arbejdsplaner og
  materieludnyttelse
 • Stort fokus på forebyggende arbejde vedr. sikkerhed, kvalitet og arbejdsmiljø
NOV Flexibles, NOV
Production Detail Planner

NOV Flexibles, NOV, Kalundborg

Vi fremstiller verdens mest avancerede rør. Vil du hjælpe os med at holde produktionen på sporet?

Vi skal have udbygget vores planlægningsafdeling i produktionen, og vi søger derfor en erfaren planlægger, der kan udarbejde og vedligeholde vores langsigtede masterplan, så vores maskintid bruges så effektivt som muligt.

Dit absolut vigtigste arbejde er på vores langsigtede masterplan, hvor dit overordnede ansvar er at sikre maksimal maskintid i vores 24/7-produktion. I den sammenhæng kommer du til at arbejde tæt sammen med vores detailplannere om den kortsigtede plan for de enkelte processer.

NOV Flexibles, NOV
Coop Danmark A/S Supply Chain Planner

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du være med til at sikre varer på hylderne og udvikle den mest attraktive arbejdsplads i detailbranchen? Og har du erfaring med Supply Chain Planning? Så er dette barselsvikariat i Nonfood & E-commerce måske noget for dig!

Jobbet som Supply Chain Planner spænder over drifts-, analyse - og indkøbsopgaver, hvor målet er at sikre optimal leveringssikkerhed/tilgængelighed og balanceret varelager i vores butikker, i tæt samarbejde med vores kategoriplanlæggere. Som Planner skal du kunne se udviklingsmulighederne og sikre stabil drift - men ikke mindst være indstillet på at tage ansvar for dine varer/kategorier helt ud til butikkerne.

Dine opgaver vil være:

 • Planlægning og optimering af vareflow for et antal varekategorier
 • Disponering til lager, daglig opfølgning på leverancer og eventuelle afvigelser
 • Sikre god leverandørkontakt og opfølgning på leveringsperformance
Sirva ApS Global Assignment Consultant

Sirva ApS, Hvidovre

The Global Assignment Consultant provides essential support to SIRVA’s corporate clients in managing the designated client’s personnel who are relocating for an international assignment. The GAC serves as the primary point of coordination for international assignees for the delivery of various assignment management services offered under their employer’s international assignment policies and procedures

Functions and responsibilities include

 • Oversee the delivery of assignment management services, including policy counseling, destination services, household goods shipping, immigration, departure services and expense management.
 • Interpret the designated clients’ international assignment policies and procedures and evaluate different options in order to provide advice and consultation to international assignees based on their particular needs and country specific requirements
MSC Denmark A/S
CUSTOMER SERVICE PROGRAM MANAGER AT MSC DENMARK A/S

MSC Denmark A/S, Aarhus

Are you ready to be part of the most ambitious Customer Service department in Denmark and contribute to proactively enable and generate value directly to our customers and business?

You will be referring directly to the Customer Service Director and be his partner in driving and developing the Customer Service department to achieve a very ambitious strategy which aims to break the service level boundaries of what our customers have so far been able to expect from us.

As Customer Service Program Manager, we expect you to focus on internal actions which can contribute to a better and more agile way of providing service(s) towards the customers, and at the same time are a natural and easy approachable contact point for other employees. Especially within the frame of our digital journey and development of digital solutions.

MSC Denmark A/S
dao
Teamleder til nathold

dao, Fredericia

Som teamleder for vores nathold vil du have ansvaret for at lede et team bestående af 20 medarbejdere, som hver dag tilsikrer, at der behandles pakker til vores mange kunder, depoter samt pakkeshops, dette i tæt samarbejde med produktionslederen samt de andre teamledere.

dao

Samtidig indgår du i et velfungerende team på vores helt nye terminal i Fredericia, hvor vi alle hjælper og supporterer hinanden. Dette gør vi for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere og for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de vælger at bruge dao som leverandør.

dao
HumanTrust A/S
Supply Chain Coordinator til VOLA

HumanTrust A/S søger for kunde i Horsens

Er du systematisk, struktureret og formår du at bevare overblikket? Har du erfaring med LEAN, og evner du at tænke proaktivt og løbende tage initiativ til at forbedre vareflowet?

VOLA A/S er en veletableret dansk virksomhed, som udvikler, designer og producerer armaturer til hele verden og er kendt for sin høje kvalitet og sine designs, der er udarbejdet i samarbejde med blandt andet Arne Jacobsen.

Netop nu er VOLA på udkig efter en Supply Chain Coordinator, der kan varetage planlægning og koordinering af vareflow, både internt i virksomhedens produktionsafdelinger og hos leverandørerne. Herudover kan du blandt andet se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Være kontaktperson på alt, der omhandler ordreprioritering, hasteordrer, opgavefordeling hos afdelingens medarbejdere, kapacitet m.m.
 • Indgå i et tæt samarbejde med produktionsafdelingens leder og medarbejdere
HumanTrust A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV