5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pilgrim A/S

Shop Manager til Bruuns Galleri Aarhus

Som Shop Manager kommer du til at have det overordnede ansvar for butikken. Du skal derfor være en god og motiverende sælger, der tilmed er serviceminded til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

I Pilgrim arbejder vi som ét stort team, så derfor er det vigtigt, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og motivere de ansatte til at skabe gode resultater.

Pilgrim A/S
Elgiganten A/S

Varehuschef søges til Elgiganten Århus C

Aarhus C

Har du erfaring med at lede, motivere og udvikle alle typer af mennesker?

Som varehuschef kommer du til at spille en central rolle og sikre, at alle medarbejdere har de rette rammer for at kunne levere den bedste service til vores kunder. Det betyder, at du som den øverste leder i varehuset har ansvar for både medarbejdertrivsel og udvikling samt eksekvering på de overordnede strategier og økonomiske mål.

Gem
VERO MODA

Regional Retail Manager | North

Aarhus C

Are you an experienced retail professional with a proven track record of driving growth and profitability within the fashion industry?

As a Regional Retail Manager at VERO MODA, you will lead a dynamic team of retail professionals across multiple locations in Scandinavia. You will collaborate with cross-functional teams, including merchandising, marketing, and operations, to achieve our brand's vision and ensure a seamless customer experience.

Gem
Netto

Distriktschef til Netto - Århus-området

Som distriktschef spiller du en nøglerolle i Nettos fremtid og bliver ansvarlig for ca. 10 butikker, som du leder med udgangspunkt i vores unikke ramme for god lederadfærd.

I din indarbejdning får du en grundig og struktureret introduktion til rollen som distriktschef, fx i samkørsel med regionschefen og distriktschefkolleger. Vi tilpasser din indarbejdning til dig og dit kompetenceniveau.

Gem

Salgsleder - Aarhus C

Aarhus C

Tag dine første og vigtigste skridt i retning mod et spændende job eller en lederkarriere – med egne ansvarsområder og hands-on erfaring i, hvordan man styrer en butik.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV