525 job matcher din søgning 525 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Silvan A/S
Salgsleder til Silvan i Vejle

Silvan A/S

Har du detail- og ledelseserfaring eller har du mod på en karriere indenfor detail, samt lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi skal bruge… Lige nu søger vi en salgsleder til vores butik i Vejle.

Du vil som salgsleder være en fast del af butikkens ledergruppe og vil komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre et salgsklar butik
 • Servicere og rådgive kunder
 • Vareopfyldning og trimning
 • Ansvar for åbne- og lukkerutiner, samt butikkens daglige drift
 • Ansvar for ansættelse og udvikling af medarbejdere
Silvan A/S
E. Sæther A/S
Instore & Merchandising Manager

E. Sæther A/S, Farum

Do you want to work with market-leading beauty brands in the fastest growing Beauty distributor in the Nordic?

Sæther Nordic Group is expanding our business with more market-leading brands in the Nordic. Therefore we are increasing our team in Denmark with a new position as Instore & Merchandising Manager for makeup and fragrances. Are you up for the task?

You will set the strategic instore plans and prepare the execution of planned permanent and temporary instore activities in the markets. This includes Nordic guidance to ensure alignment in the markets and practical work tasks to secure the perfect instore execution.

As Instore & Merchandising Manager you will have the full responsibility for results, operations and developing your tasks.

E. Sæther A/S
T. Hansen Gruppen A/S
Butikschef til Nykøbing Mors

T. Hansen Gruppen A/S, Nykøbing Mors

Som butikschef er det dig, der styrer butikken og er den daglige beslutningstager. Du får ansvaret for butikkens performance og teamet af medarbejdere.

Samtidig bliver du en del af en ambitiøs virksomhed, hvor dine muligheder for at skabe en karriere inden for retail er meget store.

Ansvarsområder:

 • Butikkens performance på salg og alle øvrige nøgletal
 • Kundetilfredshed
 • Træning og motivering af medarbejdere

Som butikschef får du en lederstilling i en af dansk detailhandels store kæder. Du vil indgå i et team af dedikerede kolleger med en uformel omgangstone, hvor alle arbejder for at nå de fælles mål.

T. Hansen Gruppen A/S
ALDI DanmarkSouschef - Lystrup

ALDI Danmark

Har du allerede taget de første skridt mod en karriere som leder, så kan du tage et stort skridt videre som souschef i ALDI. Som højre hånd til butikschefen vil du lære alt det, der gør dig klar til en dag selv at overtage nøglerne til en butik. Har du appetit på masser af praktisk ledelseserfaring i en virksomhed, der er på vej fremad? Så er det lige dig, vi mangler på holdet.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

ALDI DanmarkButikschef - Esbjerg Ø

ALDI Danmark

Er det dig, man skal kigge på og følge, når det gælder? Vi leder efter en dygtig leder, der kan tage det øverste ansvar i butikken og skabe et vinderhold, der får hverdagen til at køre og kunderne til at komme igen. Vi er på en rejse mod et nyt og endnu bedre ALDI med nye butikker, endnu bedre varer og endnu flere dygtige kollegaer. Skal du fortsætte din rejse som leder sammen med os?

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastisk oplevelse hver dag. Ganske enkelt. Du kommer til at stå i spidsen for ALDIs forandring, når du hver dag sætter dit præg på det nye ALDI. Dit vigtigste fokus er at butikken skal driftes samtidig med at vi hver dag gør koncepterne skarpere og mere enkle.

BOLIGTEXTILBRANCHENS INDKØBSSERVICE A.M.B.A.
Botex gardinbutik i Nordjylland til salg

BOLIGTEXTILBRANCHENS INDKØBSSERVICE A.M.B.A., Aarhus

Drømmer du om at blive ejer af en veldrevet botex gardin/boligtekstil butik, så har du her en unik mulighed for at komme i gang i en butik, med stort udviklingspotentiale.

Med i en stærk kæde

Butikken er, som nævnt, med i botex kæden, og dette sikrer bl.a. at du har de bedst tænkelige indkøbsvilkår, samt en stærk kæde, som er med dig hele vejen.

Botex brandet er særdeles kendt i det nordjyske område og med botex på facaden, har du allerede fra dag 1 en høj kendskabsgrad. Du tilbydes samtidig en meget effektiv markedsføringspakke, som gør at du kan koncentrere dig om det vigtige, nemlig at sælge og montere gardiner til den allerede etablerede kundekreds.

BOLIGTEXTILBRANCHENS INDKØBSSERVICE A.M.B.A.
SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen, Vanløse

SuperBrugsen

SuperBrugsen Godthåbsvej i Vanløse søger en kompetent slagtermester, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

Som slagtermester er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter
Irma A/SSlagtermester med passion for madlavning, Irma

Irma A/S

Som slagtermester i Irma vil du være en del af butikkens ledelsesteam, og du vil have et stort medansvar for, at butikken lever op til de værdier og den særlige ånd, som Irma er kendt for.

I Irma brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder og vores kollegaer. Som leder i Irma afspejles din succes derfor både i butikkens udvikling og drift og i medarbejdernes trivsel.

Opgaver:

 • Tilbyde kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse og betjente diske
 • Lave lækre "tag mad hjem"-retter ud fra Irmas menukort, udskæringer og disponere varer til din afdeling
 • Give kunderne inspiration til retter og servering – gerne med vin, der passer til
Helsemin A/SButikschef

Helsemin A/S

Vi søger en passioneret, selvstændig og salgsdrevet butikschef til Storkøbenhavn.

Som butikschef bliver du ansvarlig for at skabe en god atmosfære både for vores kunder og personale – og du sætter en ære i god kundeservice.

Du skal være salgsorienteret og drevet af resultater, da du vil blive ansvarlig for at øge omsætningen. vi forventer at du er erfaren inden for salg og kundeservice, at du er resultatorienteret og selv performer på et højt niveau, da din indsats skal inspirere dit team.

Dit ansvar for butikkens resultat indebærer endvidere, at du arbejder med KPI’er – både overordnet og individuelt – og at du på forhånd har erfaring med, hvordan du kan bruge disse til at udvikle dit team.

SuperBrugsenSlagtermestersvend, SuperBrugsen, Hørning

SuperBrugsen

Jobbet som slagtermestersvend er en udviklingsstilling til slagtermester, derfor vil dele af slagtermesterens opgaver være flyttet over på slagtermestersvenden.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Du får medansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, som udover dig består af 14 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening
 • Medansvar for at der leves op til de stillede hygiejnekrav
 • Sikre god trivsel og atmosfære i afdelingen
NettoButikschef Fredericia & Kolding området

Netto

Er du klar til at få ansvaret for din egen butik og en flok passionerede medarbejdere?

Hos Netto kan du glæde dig til en hverdag fuld af udvikling, karrieremuligheder og venskab.

Som butikschef har du det overordnede ansvar for, at dine kunder går fra din butik med en god oplevelse, og at butikken kommer godt i mål med salgsresultaterne.

Dine medarbejdere er din vigtigste ressource, og din succes går hånd i hånd med din evne til at motivere og udvikle dem. Du har naturligvis et lederteam, som du sparrer med og uddelegerer lederopgaver til.

Der findes sjældent to dage, der er ens i Netto, men det er bl.a. dig, der:

 • sikrer, at dine medarbejdere trives, så I kan komme godt i mål med driftsresultaterne
 • går forrest ude i butikken og viser det gode eksempel for dine kolleger
 • håndterer diverse administrative opgaver, såsom at lægge vagtplaner, bestille varer osv.
BAUHAUS
Afdelingschef til BAUHAUS Randers (Havecentret)

BAUHAUS

Har du interesse for udeliv, maskiner og have? Og kan du stå i spidsen for en hel afdeling af salgsglade medarbejdere i havecentret, der har fokus på kunderne i et byggevarehus med Danmarks største udvalg?

Som afdelingschef i vores haveafdeling sikrer du, at kunderne altid får en god oplevelse, når de handler deres varer – uanset deres niveau. Det gør du først og fremmest igennem dine medarbejdere, som du coacher og motiverer i service og salg, og sikrer deres løbende udvikling.

Det bliver bl.a. dig, der:

 • Har ansvaret for dine varegrupper, varespejl og kampagneopfølgning
 • Har løbende kontakt med leverandører
 • Overholder salgsbudgetter og vores stærke koncept
KvicklySalgsleder Food, Kvickly Brøndby

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for tørvarer/ferskvarer og samtidig være mellemleder for 15 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • en del af et team hvor samarbejde og udvikling for både dig og afdelingen er altafgørende for succes
 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
ILVA
Dygtig og energisk afdelingsleder

ILVA, Fredericia

Kan du se fordelene ved et job som afdelingsleder, hvor du:

 • Får mulighed for at udvikle dine kompetencer, så du kan besidde en stilling som vores kommende butikschef i koncernen?
 • Får medansvar for butikkens drift og salgsmål?
 • Arbejder i en af Nordens førende detailhandler, hvor karrieremulighederne er mange?
 • Motiverer og udvikler salgsteamet for at skabe høj trivsel og gode resultater?
 • Går forrest som sælger og købmand?

I jobbet som afdelingsleder vil du få en udfordrende og alsidig hverdag. Foruden salg og vejledning af vores kunder får du drifts- og personaleansvar, herunder medansvaret for den daglige ledelse af butikkens ansatte. Det er derfor altafgørende, at du er synlig og aktiv i bolighuset, kan uddelegere og følge op og ikke mindst har lysten til at gå forrest som det gode eksempel for dine kollegaer.

ILVA
fakta a/s
Souschef, Fakta Arden

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

På en typisk dag vil du:

 • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
 • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
 • være med til at udvikle medarbejdernes kompetencer og give masser af konstruktiv feedback
fakta a/s
REMA 1000
Souschef

REMA 1000, Roskilde

Vi søger en ambitiøs og engageret souschef til vores REMA 1000 i Ro's Have i Roskilde - er det dig, vi mangler på vores team?

REMA 1000

Dine arbejdsopgaver vil være både praktiske såvel som ledelsesorienterede. Du skal arbejde med vareopfyldning, disponering og sortimentspleje, så butikken altid fremstår indbydende og overskuelig.

En anden vigtig opgave som souschef er at motivere og lede vores dygtige medarbejdere, så I sammen kan give kunderne en god oplevelse, når de handler i vores REMA 1000.

REMA 1000
Meny
Delikatesseleder

Meny, Præstø

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseleder?

Som delikatesseleder har du ansvaret for, at delikatesseafsnittet altid er fyldt med inspirerende retter og måltidsløsninger, og at kunderne får den oplevelse, som vi er kendte for. Derfor vil du både være i køkkenet, hvor du hjælper til med at tilberede måltider og bagved disken, hvor du kan inspirere og vejlede kunderne. Du har også ansvaret for, at dine MADarbejdere trives og at de bringer deres madglæde videre til kunderne.

Det bliver bl.a. dine opgaver at:

 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening
 • sikre at vores stærke koncepter, egenkontrol og faste rutiner overholdes
 • optimere og fastholde bruttoavanchen

I MENY Præstø er der plads til at være kreativ og tænke nyt. Vi er til for vores kunder – og vi udvikler og tilpasser vores sortiment sammen efter det behov, kunderne har.

Meny
Lidl Danmark K/S
Souschef til Lidl Rønne

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job

Som souschef i Lidl får du:

 • En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
 • Branchens bedste sammenhold
 • Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschefer til Vestegnsområdet

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske en af vores nye souschefer til vores butikker i Ballerup, Vallensbæk, Brøndby Strand, Friheden eller Greve.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job

Som souschef i Lidl får du:

 • En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
 • Branchens bedste sammenhold
 • Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef til Lidl Nexø

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job

Som souschef i Lidl får du:

 • En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
 • Branchens bedste sammenhold
 • Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
Lidl Danmark K/S