9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Det Kgl. Bibliotek

Informationsspecialist i digitale metoder

Aarhus C

Det Kgl. Bibliotek, AU Library (AUL) Business and Social Sciences (BSS) søger en informationsspecialist til at indgå i biblioteksdriften på et større forskningsbibliotek, med særligt blik på undervisning og vejledning i brugen af digitale metoder.

Vi har brug for en informationsspecialist, som kan være med til at udvikle bibliotekets fysiske og digitale datalab, samt udbygge kursusindhold og workshops. Du skal kunne vejlede og undervise i brugen af digitale metoder og kildekritik, og have et indgående kendskab til metoder og værktøjer inden for AI, tekst og datamining.

Det Kgl. Bibliotek
Arla Foods amba

Business Development Manager for Innovation - Arhus

Want to truly impact the way we work with innovation across Arla and play a key role in creating the future of dairy?

As Business Development Manager you support our VP of Innovation in driving transparency and speed in our innovation portfolio to increase innovation impact. You will drive strategic projects and act as a sparring partner for our VP and a wide range of stakeholders on portfolio and project matters. You will be joining and driving the Innovation Leadership Team working across all categories and packaging.

Arla Foods amba
Børns Vilkår

Konsulent til Børns Vilkårs trivselsfremmende indsatser

Valby eller Aarhus C

Vil du være med til at styrke Børns Vilkårs trivselsfremmende indsatser målrettet børn og unge, forældre og fagfolk?

En væsentlig del af arbejdsopgaverne vil være at kvalificere og udføre trivselsfremmende aktiviteter og indsatser i vores strategiske kommunesamarbejder, hvor vi tilbyder forskellige aktiviteter og indsatser indenfor vores tematiske områder.

Arbejdsopgaverne vil variere fra indledende dialog til endelige aftaler med kommuner, koordinering og interessenthåndtering i forbindelse med planlægning af indsatser og facilitering, evaluering og justering af aktiviteter og indsatser.

Børns Vilkår
Banedanmark

Risikomanager – styrk risikoledelsen hos Danmarks største infrastrukturforvalter

Aarhus, Fredericia eller Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vil du vise, hvordan risikoledelse kan styrke beslutninger på tværs af livscyklusfaser for jernbanens assets? Kan du udvikle et rammeværk for risikoledelse, der skaber sammenhæng i Banedanmarks forskellige behov for risikovurdering og risikostyring?

Og kan du se dig selv i et ambitiøst og strategisk udviklingsteam, der arbejder med risikoledelse som en del af strategisk asset management på tværs af Banedanmark? Så er du måske vores nye kollega!

Banedanmark
Aarhus Kommune

Sektionsleder til Sekretariatet i Børn og Unge

Aarhus C

Vil du være med til at understøtte direktør og rådmand? Og være med til at binde organisationen sammen fra politiske beslutninger til dagligdagen i dagtilbud, skoler og fritidstilbud? Motiveres du af ledelse af engagerede og fagligt dygtige medarbejdere? Så er du måske den sektionsleder, som vi søger.

I sektionen på rådhuset er der 8 faste medarbejdere og en praktikant/ studentermedhjælper, som du får ledelsesansvaret for.

Med en stor bredde og dybde i jobbet vil der være gode muligheder for både at udvikle sig fagligt og personligt. Du vil være omgivet af kompetente, nysgerrige og hjælpsomme kolleger og medarbejdere, der vil sørge for, at du får en god start.

CISU Civilsamfund i Udvikling

CISU søger to rådgivere til 1-årige barselsvikariater

Aarhus C

CISU, Civilsamfund i Udvikling, søger to nye kollegaer, der skal bidrage til vores rådgiverteam og løse opgaver inden for rådgivning, facilitering af kurser og netværk, løbende sparring med bevillingshavere og opfølgning på bevillinger og faglig udvikling.

Vi tilbyder et spændende job på en social arbejdsplads med fokus på høj medarbejderinddragelse, stærk faglighed og transparente processer og arbejdsgange.

Vær med til at styrke kompetenceudviklingen i Sociale Forhold og Beskæftigelse (MSB)

Aarhus C

Har du lyst til at styrke medarbejdernes faglige kompetencer på social- og beskæftigelsesområdet?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Barselsvikariat - Konsulent søges til Rådmandssekretariatet i Teknik og Miljø

Aarhus C

Vi søger en konsulent til et barselsvikariat i Rådmandssekretariatet, som sammen med de øvrige kollegaer indgår i løsningen af kontorets opgaver.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

AC-fuldmægtig til Borgmesterens Sekretariat

Aarhus C

Vil du være med til at betjene borgmester og stadsdirektør i Danmarks andenstørste kommune?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV