168 job matcher din søgning 168 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 168 resultater.
Sundhedsdatastyrelsen
Akademikere til Sundhedsdatastyrelsens Forskerservice

Sundhedsdatastyrelsen, København

Har du interesse for sundhedsdata, gode skriftlige kommunikationsevner og lyst til at arbejde med programmering i SAS? Så er du måske en af de kandidater vi søger til Forskerservice.

I Forskerservice er vi med til at sikre gode vilkår for sundhedsforskningen i Danmark ved at vejlede om og give adgang til data fra de nationale sundhedsregistre til forskere. Adgangen til data sker primært via Sundhedsdatastyrelsens Forskermaskine. Desuden udarbejder Forskerservice skræddersyede statistikudtræk i tæt samarbejde med ansøger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • vurdere ansøgninger om udlevering af data i forhold til databeskyttelsesreglerne
 • definere dataudtræk eller dataadgange i samarbejde med ansøger
 • danne og tilrettelægge de ønskede dataudtræk ved hjælp af SAS
Erhvervsstyrelsen
Konsulent til grøn og digital erhvervsfremme i Erhvervsstyrelsen i Silkeborg

Erhvervsstyrelsen

Bliver du motiveret af at udvikle indsatser, der gør virksomheder bedre til at arbejde med grøn omstilling og digitalisering? Og har du et godt kendskab til erhvervsfremme og virksomheders vilkår og muligheder for at udvikle sig? Så har du fundet det rigtige stillingsopslag.

Erhvervsstyrelsen i Silkeborg har brug for en dygtig konsulent til at udvikle og forvalte de indsatser, som Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse løbende sætter i gang til gavn for virksomheder i hele Danmark.

Da du vil blive en del af sekretariatet for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, får du til opgave at understøtte erhvervsfremmebestyrelsens arbejde med at udvikle og følge op på indsatser i hele landet.

Miljø- og FødevareministerietKoncern Kommunikation og Pressechef til Miljø- og Fødevareministeriets departement

Miljø- og Fødevareministeriet, København

Er du kompetent til strategisk kommunikation? Har du politisk tæft? Er du klar på at sætte dagsordenen og være pro-aktiv i forhold til kommunikation af vores to ministres politiske ambitioner og planer og skabe den røde tråd i ministeriets samlede kommunikation? Kan du svare ja til disse spørgsmål, og er du samtidig en erfaren og dygtig personaleleder med gode samarbejdsevner og en skarp pen – så kan det være dig, der skal være vores nye chef for Koncern Kommunikation og Presse.

Det er en væsentlig overordnet opgave at sikre, at Koncern Kommunikation og Presse indtager en central placering som drivkraft i formulering og eksekvering af ministeriets politiske og strategiske kommunikation.

The LEGO Foundation
Advocacy Specialist – Maternity cover

The LEGO Foundation, Billund

Would you like to partake in our mission by driving advocacy activities that engage key stakeholders around the world?

As an advocacy specialist, you will join the Advocacy & Communication team in Billund dedicated to advocating for and communicating our work to the world. Here, you will work in a team of 2 advocacy and 5 communication colleagues and take on a leading role in our advocacy efforts and activities.

You will support our goal of systemically reaching children with learning through play. You will do so by helping colleagues drive advocacy activities that reach, engage and influence key stakeholders within the early childhood and educational field across the world. Through this, you will also support the LEGO Foundation in becoming an international thought leader on learning through play.

Bruun & Hjejle AdvokatpartnerselskabUdviklingskonsulent med projektledererfaring

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab, København

Kan du lede projekter uden at miste overblikket? Og vil du være med til at drive forretningsudvikling på tværs af vores juridiske afdelinger og i Business Support?

Som udviklingskonsulent optimerer du arbejdsgange og processer til gavn for forretningen. Du indgår i et mindre team, der består af dig og vores udviklingschef, som du refererer til, og får en bred kontaktflade til forretningen gennem dit tætte samarbejde med vores juridiske afdelinger og Business Support. Dine opgaver favner bredt og består blandt andet af at:

 • optimere Bruun & Hjejles projektmodel, legal tech-område og proces for besvarelse af udbud
 • implementere et nyt HR-system
 • facilitere, planlægge og lede diverse projekter på tværs af organisationen
Chr. Hansen A/SSenior HRIS Specialist, SuccessFactors expert in Employee Central

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

This is a new role, as we are looking to add more technical expertise to our team. You will have the ownership of the EC part of our solution, and, in cooperation with the Business, lead the implementation of Time & Attendance plus Payroll for our larger countries.

As Senior HRIS Specialist, you will have a broad responsibility spanning from 3rd Level support, initiating annual processes, ongoing up-grade and maintenance, as well as leading the implementation of new modules.

In addition, other key tasks are to:

 • Manage upgrades & patches
 • Define business requirements
 • Provide best-practice guidance to business
Chr. Hansen A/S
Ellab A/S
International virksomhed i vækst søger en medarbejder til QA

Ellab A/S, Hillerød

Ellab søger en skarp, struktureret og serviceminded medarbejder til vores kvalitetsafdeling, som kan være med til at sikre og løbende forbedre den samlede kvalitet af dokumentation af Ellab A/S produkter.

Du vil blive en del en vigtig del af vores kvalitets- og miljøkoordinatorteam på tværs af afdelingerne i Hillerød og kommer til at arbejde tæt sammen med vores QC-tekniker. Dine opgaver vil være en bred vifte af primært administrative opgaver, men også af praktisk karakter.

I det daglige har du en central rolle i forhold til kvalitetssikring, og du er ansvarlig for opdatering og vedligehold af procedurer og dokumenter i vores kvalitetssystem i forhold til gældende standarder samt vedligeholdelse af træningsdokumentation.

Ellab A/S
FolketingetSkarp politisk analytiker til Dansk Folkepartis politiske afdeling på Christiansborg

Folketinget, København

Vil du sammen med de folkevalgte være med til at udvikle nye politiske initiativer og komme ind i det politiske maskinrum? Vil du være med til at levere faglig og strategisk rådgivning til Dansk Folkepartis folketingsgruppe og ledelse samt understøtte partiets daglige arbejde på Christiansborg? Så er du måske vores nye politiske analytiker i Dansk Folkepartis politiske afdeling på Christiansborg.

Vi søger en politisk analytiker, som trives i en omskiftelig og til tider hektisk men altid spændende hverdag på Christiansborg. Vores nye analytiker skal bidrage til arbejdet med målrettet at udvikle nye politiske initiativer, fremme Dansk Folkepartis politiske dagsorden og understøtte partiets folketingsgruppe med f.eks. faglig rådgivning i politiske forhandlinger og lovgivningsarbejde på forskellige fagområder.

Børns Vilkår
Handlekraftig uddannelseskonsulent

Børns Vilkår, Aarhus

Vil du være en del af holdet?

Lige nu har vi en spændende stilling ledig som uddannelseskonsulent i vores Aarhus-afdeling, hvor du sammen med dygtige kollegaer får ansvaret for at udbrede og formidle Børns Vilkårs uddannelsesaktiviteter i Vestdanmark.

Dit arbejde vil bl.a. indebære at etablere samarbejder med forvaltninger, uddannelsesinstitutioner, skoler og daginstitutioner. Derudover skal du understøtte et korps af timelønnede undervisere i samarbejde med kolleger i Valby. Endelig vil du få indflydelse på udviklingen af både stillingen, området samt vores Aarhus-afdeling.

Børns Vilkår
Solrød KommuneLeder af UngSolrød

Solrød Kommune

Vil du sætte dit præg på ungdomslivet i Solrød Kommune? Kan du lede og inspirere medarbejdere i deres arbejde med udvikling af ungemiljøer? UngSolrød søger en leder, der kan understøtte arbejdet på tværs af vores forskellige afdelinger, der alle arbejder for at skabe det bedste liv for unge i Solrød Kommune.

Solrød Kommune søger en engageret leder til UngSolrød, som brænder for at understøtte dygtige ledere og medarbejdere i at forsætte udviklingen med at skabe gode og sunde læringsfællesskaber og kulturtilbud for kommunens unge.

UngSolrød er en paraplyorganisation med mange afdelinger, som alle på forskellig vis udfordrer og støtter unge i at udvikle sig til fagligt kompetente, selvstændige, sociale, demokratiske og livsduelige mennesker.

SkattestyrelsenAnalytiske generalister til procesoptimering og driftshåndtering i Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, København

Har du en analytisk og struktureret tilgang til procesarbejde, og er du god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt? Vil du være med til at udvikle og effektivisere betalingsprocesserne i Skattestyrelsen og være ansvarlig for at sikre en effektiv og optimal drift?

Som en af vores nye procesejere kommer du til at bruge al den viden, du har om driftshåndtering og procesarbejde, idet du sammen med dine kollegaer vil have ansvaret for at kortlægge eksisterende processer med henblik på effektivisering og kvalitetsforbedring. Det gælder bl.a. procesoptimering inden for betalingsprocessen.

Som procesejer vil løbende procesudvikling også være en del af dine opgaver, hvor du vil få til opgave at finde konstruktive løsninger, herunder udarbejde forretningsmæssige kravspecifikationer til den løbende udvikling og test.

Skattestyrelsen
Forbrugerrådet Tænk
Dygtig jurist til styrkelse af forbrugerrette

Forbrugerrådet Tænk, København

Er du den jurist, der kan hjælpe os med at styrke forbrugernes retsstilling både i lovgivning og på markedet? Kan du deltage i politisk lobbyarbejde og bidrage til folkelige kampagner, når det handler om at forbedre forbrugerlovgivningen og -informationen? Så er du måske vores kommende forbrugerjurist.

Du skal indgå i det forbrugerpolitiske arbejde – politisk lobby, pressehåndtering, input til lovforberedende arbejde, deltagelse i råd, nævn og udvalg, kampagnearbejde mv. – som udgangspunkt inden for emnefelterne købelov, forbrugeraftalelov, e-handel, internationale handelsaftaler, retspleje og håndværkeraftaler.

Du skal også i samarbejde med resten af huset bidrage til at udvikle og kvalitetssikre vores medlemstilbud, vores generelle forbrugerinformation og vores bud på konkrete forbrugerpolitiske forbedringer inden for dine arbejdsområder.

Banedanmark
Koordinator til tekniske dokumentationsopgaver

Banedanmark, Ringsted

Vil du være med til at sikre kvalitet i det tekniske dokumentationsarbejde?

Brænder du for kvalitet i den tekniske dokumentation, og kan du se dig selv arbejde hos Banedanmark? Tiltaler det dig at flytte med 350 kolleger ind i vores nybyggede kontor på Godsbanevej 2, lige overfor Ringsted Station? Så er det nu du skal læse videre.

Dine opgaver bliver forskelligartede og dit samarbejde vil være tværorganisatorisk med vidtgående berøringsflade.

Du vil koordinere og løse opgaver mellem teamet og relevante projekter og programmer. Du udbreder kendskabet til Teknisk Dokumentation og sparrer efter behov med Ingeniører, Projektledere og Document Controllere.

Du vil blive en vigtig brik i forbindelse med optimering og udvikling af nye processer, vejledninger og instrukser, samt krav til teknisk dokumentation. Desuden vil du deltage i digitalisering og automatiseringsprojekter i teamet.

Banedanmark
DI Dansk IndustriPolitisk konsulent, der vil være med til at gøre byggeriet grønt

DI Dansk Industri, København

DI Byg er et lille agilt team bestående af engagerede og dygtige medarbejdere, og med grøn omstilling og digitalisering som kernen i det daglige arbejde. Vi er dagligt i tæt kontakt med medlemsvirksomheder, kollegaer på tværs af huset, myndigheder, politikere og medier – både danske og europæiske.

Du skal være ankerperson på regulering af byggevarer, og vil primært arbejde med:

 • Revision af EU's byggevareforordning – både i Bruxelles og Danmark.
 • Bidrag til udviklingen af de politiske rammer for klimarigtige og cirkulære byggevarer.
 • Bidrag til at videreudviklingen og varetagelse af DI's Bygs politik i Danmark og EU inden for regulering af byggevarer.

Du bliver del af et stærkt, team, der videndeler og spiller hinanden stærke. Du får mulighed for at sætte dig ind i medlemsvirksomhedernes udfordringer og være i dialog med dem som grundlag for dit arbejde.

UC SYD
Genopslag - DPO- og GDPR-koordinator

UC SYD, Esbjerg

Da UC SYDs nuværende DPO (Data Protection Officer) fremadrettet skal løse nye opgaver i UC SYD, søger vi en ny medarbejder i en fuldtidsstilling, der dels indeholder den lovpligtige DPO-funktion, og dels indeholder en funktion som GDPR-koordinator i UC SYD.

Som UC SYDs DPO/GDPR-koordinator skal du stå i spidsen for at styrke arbejdet med persondatasikkerhed på alle områder i organisationen.

Som DPO skal du overvåge efterlevelse af GDPR, interne politikker, retningslinjer for GDPR-kontroller samt rådgive UC SYDs ledere i rollen som data-ansvarlige og databehandlere. DPO’en rådgiver om implementering af interne politikker, oplysningskampagner og uddannelse af personale. DPO’en er desuden kontaktpunkt i forhold til tilsynsmyndigheden, og når studerende, ansatte og eksterne samarbejdspartnere ønsker information om persondata, ligesom DPO’en inddrages ved brud på datasikkerhed og indberetninger til Datatilsynet.

UC SYD
Stevns KommuneEn skarp og engageret analysemedarbejder til beskæftigelsesområdet

Stevns Kommune, Store Heddinge

Brænder du for at udvikle og drive analysearbejde i samspil med både ledelse og medarbejdere? Kan du skabe ejerskab til databaseret styring og implementering af nye metoder? Trives du med at tage ansvar for databaseret ledelsesinformation og effektstyring på beskæftigelsesområdet?

Staben i Arbejdsmarked søger en analytisk stærk, engageret og udviklingsorienteret medarbejder til analyse, udviklings- og kommunikationsopgaver, som skal understøtte monitorering og udvikling af beskæftigelsesområdet.

Indholdet i stillingen:

 • Tilrettelægge og gennemføre analyse- og udviklingsopgaver
 • Udvikle og forestå progressions- og effektmålinger af beskæftigelsesindsatsen
 • Understøtte betjening af politiske udvalg, herunder at udarbejde sagsfremstillinger, der sikrer et godt beslutningsgrundlag
ToldstyrelsenProjektleder til komplekst IT-transitionsprojekt

Toldstyrelsen, Højbjerg

Har du erfaringerne og overblikket til at lede et komplekst IT-transitionsprojekt med mange interessenter? Og vil du være en del af en politisk styret organisation, hvor ambitionerne er høje, og hvor samarbejde med interne og eksterne parter er en forudsætning for at lykkes? Så er du måske vores nye kollega i Toldstyrelsens EUTK-sekretariat.

Til at varetage Toldstyrelsens transition af de ca. 20 IT-systemer er der i sekretariatet nedsat et transitionsteam med to projektledere og en række projektdeltagere. Den ene projektleder er ansvarlig for toldangivelsessystemerne og de såkaldte toldstøttesystemer, og den anden projektleder vil være ansvarlig for kontrol- og risikosystemerne. De to projektledere vil fungere som sparringspartnere for hinanden og skal i tæt samarbejde sikre den samlede transition i forbindelse med EUTK-programmet.

Toldstyrelsen
Miljø- og FødevareministerietAnalytisk stærke medarbejdere til at drive udvikling i Økonomienheden i Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Augustenborg

Har du lyst til at bringe dine kompetencer og idéer i spil i en stærk statslig økonomifunktion, hvor du kan arbejde med økonomistyring, udvikling af ledelsesinformation, bidrag til finansloven og meget andet spændende? Og kan du starte og tænke selv, og evner at se sammenhænge mellem de forskellige styringsopgaver?

Som vores nye medarbejder får du en vigtig rolle i at omsætte komplekse problemstillinger til klare beslutningsgrundlag for alle ledelseslag inkl. styrelsens direktion. Du kommer til at skulle arbejde tæt sammen med kolleger i alle dele af styrelsen, da hovedparten af Økonomienhedens opgavevaretagelse sker i samarbejde med styrelsens øvrige enheder og ministeriets departement.

Tryg Forsikring A/S
Sprogekspert til Claims Analytics & Automation

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Er du ekspert i sprogvidenskab, og har du en interesse for at arbejde med at forstå mønstre i samtaler, bygge kategorier på vores Speech Analytics platform bestående af ord og sætninger?

Så er det dig, vi gerne vil have med på rejsen til at skabe meningsfulde indsigter i kundedialoger til vores skadeafdelinger og derigennem bidrage til at give verdens bedste kundeoplevelse.

Som sprogekspert kommer du til at have mange forskellige opgaver, som alle er centreret omkring det sproglige univers og kundeoplevelsen i Tryg. Den primære opgave vil bestå i at skabe en dybdegående forståelse for, hvilke mønstre og tendenser i kundedialoger, der driver den gode kundeoplevelse.

Tryg Forsikring A/S
Børne- og UndervisningsministerietKontorchef til Minister- og Ledelsessekretariatet

Børne- og Undervisningsministeriet, København

Minister- og Ledelsessekretariatet er organisatorisk placeret i departementet direkte under departementschefen. Sekretariatet bistår børne- og undervisningsministeren og departementschefen ift. den politisk strategiske sparring for at nå ministerens prioriteter

Som kontorchef i Minister- og Ledelsessekretariatet skal du have godt kendskab til undervisningspolitik samt have en væsentlig erfaring med arbejdet i centraladministrationen og de politiske beslutningsprocesser, herunder viden om folketingsprocesser. Vi lægger også vægt på, at du er en dygtig personaleleder med god beslutningsevne, overblik og en rolig hånd.