44 jobannoncer matcher din søgning 44 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Flair søger for SSI Schäfer A/S
Gem
Flair

Projektassistenter

Aalborg

Vi søger 2 projektassistenter til en spændende stilling hos SSI SCHÄFER.

I rollen som projektassistent vil du blive en del af et mindre team og spille en central rolle i at støtte projektrealisering, software, kontrol og økonomi til administration af projektudgifter for de nordiske lande. Du kan forvente en dynamisk arbejdsdag med varierende opgaver, både individuelt og i teamet.

Gem
Norlys

eMobility Technical Support søger ny medarbejder – Vær med til at skabe de gode ladeoplevelser

Aalborg

Drømmer du om en spændende stilling i den bæredygtige energisektor? Er du serviceminded, og har du en god teknisk forståelse?

Du vil blive en del af afdelingen eMobility Technical Support i Norlys Energi, som består af 10 dygtige medarbejdere, som hver dag besvarer henvendelser fra kunder og partnere, hvor vi gennem stærke kommunikationsevner bistår med problemløsning og opladningssupport.

Norlys
Gem
Røde Kors

Erfaren sekretariatsleder søges til Røde Kors i Aalborg

Aalborg

I Røde Kors i Aalborg har vi allerede en bred vifte af sociale aktiviteter, og er i fortsat udvikling. Til at understøtte og bidrage til dette spændende og meningsfulde arbejde, søger vi nu en nysgerrig, moden og erfaren sekretariatsleder.

Det bliver din opgave at bistå bestyrelsen med at udrulle den nye nationale strategi for Røde Kors, og omsætte den til konkrete aktiviteter bl.a. ved at:

  • I samarbejde med bestyrelsen, Landskontorets fagkonsulenter og øvrige relevante interessenter, at bidrage til udvikling af samarbejdet med Aalborg Kommune, samt andre lokale aktører.
  • Styrke intern kommunikation, f.eks. formidle viden om aktiviteterne til alle frivillige, så samarbejdet styrkes.
Røde Kors
Audio Group Denmark

Business Controller

Aalborg

Du kan se frem til en spændende stilling i en af verdens førende producenter af high end hifi-produkter, som er på en spændende vækstrejse.

Dine kommende arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Agere primære sparringspartner for CSO/CMO mht. salgsopfølgning
  • Ugentlige salgsopfølgning i sammenarbejde med CSO/CMO

Du får faglige og personlige udviklingsmuligheder i et spændende, udviklingsorienteret og internationalt arbejdsmiljø.

BDO
Gem
BDO

Skarp i Revision og Regnskab? Vi har din næste udfordring!

Aalborg

Vi er et hold af erfarne revisorer, der værdsætter samarbejde og fejrer succes sammen. Udover arbejde prioriterer vi trivsel og arrangerer sociale aktiviteter.

Som en del af det store BDO-netværk får du adgang til ressourcer og muligheder, mens vores lokale tilstedeværelse sikrer stærke relationer med både kunder og kolleger.

Hvis du leder efter mere end blot et job og ønsker at være en del af et fællesskab, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt, så er BDO Aalborg stedet for dig.

BDO
Vurderingsstyrelsen

Kvalitetsbevidste sagsbehandlere med lyst til værdiansættelse af ejendomme

Aalborg

Kunne du tænke dig at styrke din faglighed indenfor værdiansættelse af ejendomme og være med til at sikre et stærkt fagligt fundament for de nye ejendomsvurderinger?

Kerneopgaven er ejendomsvurdering i alle dens facetter og du vil sammen med teamet være med til at sikre en ensartet juridisk og vurderingsfaglig opgavevaretagelse.

Vi investerer tid i din udvikling og har stor fokus på trivsel og derfor ønsker vi at sætte rammerne for et godt arbejdsliv, hvor der er god balance mellem arbejde og fritid.

Vurderingsstyrelsen
Arbejdernes Landsbank

Formuerådgiver til det Nordjyske

Aalborg

Brænder du for at gøre en forskel for dine kunder?

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Som formuerådgiver skal du yde kompetent formuerådgivning til bankens formuende kunder lige under Private Banking segmentet. Det betyder, at du skal yde rådgivning på tværs af skattemiljøer, virksomhed, pension, arv, frie midler, lånesammensætning og investering.

Arbejdernes Landsbank
Escot Fast Ejendom

Ejendomsadministrator til Escot Fast Ejendom/BOXIT

Aalborg

I økonomiafdelingen hos Escot Fast Ejendom/BOXIT er vi et team bestående af dedikerede medarbejdere, der i fælles flok løfter alle de opgaver af økonomisk karakter, som vores spændende forretningsområder fører med sig. Som ejendomsadministrator kommer du til at indgå i dette fællesskab med forskelligartede opgaver i afdelingen.

Selve jobbet består af de gængse administrationsopgaver såsom at være den primære kontaktperson, når det gælder juridiske og økonomiske spørgsmål vedrørende ejendommene. Samtidig har vi behov for en kollega, som er klar til at blive en del af denne omstillingsproces med implementering af nye digitale systemer.

Escot Fast Ejendom
Spar Nord Bank A/S

Spar Nord Back Office søger specialist til tidsbegrænset stilling

Aalborg

Afdelingen har det overordnede ansvar for at supportere og kontrollere bankens Handelsafdeling. Vi mangler en, der har der har lyst til at supportere os i en tidsbegrænset periode på 9 måneder.

Teamet løser en bred pallette af opgaver, herunder afvikling af værdipapirhandel, udbyttebetalinger, håndtering af udbytteskat og en lang række andre opgaver. Faste driftsopgaver vil fylde det meste af din hverdag,

Spar Nord Bank A/S
Trafikstyrelsen

Sagsbehandlere der brænder for forvaltningsret, søges til minksekretariatet

København, Viborg, Vejle eller Aalborg

Du får en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst tværfagligt team med en stor pionerånd. Fagligt får du mulighed for at være med til at løse en vigtig og højprofileret opgave med at fastlægge praksis på et nyt og komplekst retsområde.

Du vil som sagsbehandler bl.a. skulle beskæftige dig med følgende:

  • Udarbejde forligsforslag og endelige afgørelser på baggrund af omfattende og komplekst materiale
  • Deltage på besigtigelsesforretninger
  • Indgå i et tæt samarbejde med formand og kommisionsmedlemmer
Trafikstyrelsen
Nordjyllands Trafikselskab

Kunde- og kvalitetskonsulent søges

Aalborg

Se video om Nordjyllands Trafikselskab som arbejdspladsVi er i fuld udvikling med en vision om at blive Danmarks førende mobilitetsselskab. Vores mål er at gøre nordjyderne mere mobile ved at tilbyde en bred vifte af transportmuligheder.

Derfor opretter vi en ny stilling som kunde- og kvalitetskonsulent, der som kundens ambassadør, skal understøtte den positive udvikling af den kollektive trafik i Nordjylland.

Vi søger en person, der har stor interesse for og gerne erfaring med at arbejde med kunde- og datadrevet kvalitetsudvikling i samarbejde med kunder, vognmænd, chauffører og NT’s organisation.

Gem
NOWACO A/S

Shipping Coordinator

Aalborg

NOWACO er en international handelsvirksomhed med 23 lokationer globalt, og med hovedkontor placeret i det centrale Aalborg. Til vores Shipping Team på i alt 20 dygtige kolleger, søger vi nu en ny, engageret medarbejder. Du vil få mange spændende arbejdsområder, herunder følgende:

Opgaver:

  • Indhentning af fragtrater og leveringsbetingelser hos rederier og speditører
  • Booking af containere fra rederier og speditører
Gem
Redmark

Erfaren medarbejder til Business Service

Aalborg

Har du øje for detaljen og stor interesse for tal og systemer? Brænder du samtidig for at yde en mærkbar forskel – og har du lyst til at arbejde med de nyeste digitale værktøjer?

Dine opgaver omfatter blandt andet:

  • Finansbogholderi
  • Debitor- og kreditorbogholderi, herunder betalinger, fakturering og afstemning
  • Periodebalancer, herunder udarbejdelse af materiale til revisor

Du bliver en del af et team med 18 dygtige kollegaer samt et miljø, hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø.

Redmark
EY
Gem
EY

Skattekonsulent (Aalborg) | August 2024

Aalborg

Har du en særlig interesse for skatteretlig rådgivning, og kunne du tænke dig at kickstarte din karriere som rådgiver i et af verdens førende konsulenthuse?

Som konsulent i Tax får du mulighed for at opbygge enestående erfaringer og komme på en faglig og personlig rejse, da vi lige nu søger en nyuddannet konsulent til en spændende stilling med opstart til august 2024.

EY
TECHCOLLEGE

Faglærer til receptionistuddannelsen

Aalborg

Er du god til formidling og kommunikation, har du erfaring som receptionist fra f.eks. hotelbranchen, og vil du være med til at danne og uddanne Danmarks dygtigste faglærte inden for receptionistfaget?

Du bliver tilknyttet receptionistteamet, der har ansvaret for planlægning og undervisningen. Teamets opgave er at undervise pædagogisk, fagligt og virkelighedsnært med det formål at danne og uddanne dygtige, ansvarsbevidste, selvstændige og kvalitetsbevidste elever, som vil klare sig godt i branchen.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår i et job, hvor du bliver fagligt og personligt udfordret. Du vil få kompetente og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.

TECHCOLLEGE
Gem
Telenor

Legal Counsel med interesse i Forbruger- og Markedsføringsret

Aalborg eller København SV

Kunne du tænkte dig at arbejde i en intern juridisk funktion i en global virksomhed, hvor du har direkte indflydelse på forretningen?

I rollen som Legal Counsel indtræder du i en specialistrolle, hvor dit primære ansvarsområde ligger indenfor håndtering af juridiske problemstillinger med fokus på Forbruger- og Markedsføringsret. Derudover vil en stor del af dit arbejde bestå af at vurdere og formidle den regulatoriske, juridiske og omdømmemæssige risiko, der er forbundet med de forskellige løsninger, som du, sammen med forretningen, finder frem til.

Gem
Telenor

Legal Counsel med interesse for Privacy og GDPR

Aalborg og København SV

Kunne du tænke dig at arbejde i en intern juridisk funktion i en global virksomhed, hvor du har direkte indflydelse på forretningen?

I rollen som Legal Counsel indtræder du i en specialistrolle, hvor dit primære ansvarsområde ligger indenfor håndtering af juridiske kontrakter med fokus på Privacy og GDPR. Derudover vil en stor del af dit arbejde bestå af at vurdere og formidle den regulatoriske, juridiske og omdømmemæssige risiko, der er forbundet med de forskellige løsninger, som du, sammen med forretningen, finder frem til.

Gem
Norlys

Manager til Customer Services – Vær med til at forme fremtidens kundeoplevelse

Aalborg

Kan du se dig selv være med til at styrke vores værdiskabelse og tage kundeoplevelserne til nye højder?

Er du en passioneret leder, der går op i medarbejdertrivsel og ser det som omdrejningspunktet for den gode kundeoplevelse?

Så er det måske dig, vi søger!

Norlys
Gem
Telenor

Senior Settlement Specialist (barselsvikariat)

Aalborg

Er du fascineret af datadrevet økonomi, og er du interesseret i at udfordre status quo? Ønsker du at skabe smartere, hurtigere og måske endda revolutionerende løsninger gennem et innovativt mindset?

Dette er en spændende rolle, der forener teknologi og økonomi på tværs af fagområder. Som en del af vores team vil du være ansvarlig for at optimere og automatisere både eksisterende og nye finansielle afregningsprocesser, samtidig med at du bidrager til deres fortsatte udvikling.

- Christian Buch, Head of Settlements
Den Selvejende Institution Hasserisparken

Teknisk servicemedarbejder / pedel

Aalborg

Vi er et lille fast team på tre personer (+ tilkaldevikarer), som arbejder med at drive og vedligeholde vores dejlige faciliteter i KFUM-Hallerne Hasserisparken.

Blandt dine faste rutiner indgår:

  • Morgenrengøring af to idrætshaller inden brugerne møder
  • Deltagelse i andre rengøringsopgaver
  • Gennemførelse af sikkerhedstjek af faciliteter og tekniske anlæg

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV