291 job matcher din søgning 291 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 291 resultater.
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Plus Bolig
Elsker du kundekontakt, og har du et stort servicegen?

Plus Bolig, Aalborg

Så har du muligheden for at blive kontorelev med speciale i administration hos Plus Bolig, et boligselskab med godt 4000 lejeboliger - og med kontor beliggende på Eternitten i Aalborg Centrum.

Hos os bliver du betragtet som en ligeværdig medarbejder og ikke bare som en elev. Du får en god og bred uddannelse, der giver dig eftertragtede, faglige og personlige kompetencer. Din faste base vil være i vores kundeserviceteam, hvor du vil komme til at arbejde i et travlt, men sjovt og uformelt miljø med en bred vifte af administrative opgaver. Dette gør, at du får en spændende og afvekslende arbejdsdag.

Vi er 30 engagerede kolleger på kontoret, som altid står klar til at hjælpe - heriblandt en 2. års elev, som du vil få meget sparring med. Du vil desuden få tilknyttet en fast elevansvarlig under hele dit uddannelsesforløb. Dette er med til at sikre, du gennemfører din uddannelse på en god og tryg måde.

Indrykket: 
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Bispensgade Aalborg

ONLY

Til vores ONLY-butik i Bispensgade Aalborg søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Indrykket: 
Shaping New Tomorrow
Bookkeeper

Shaping New Tomorrow, Aalborg

Are you structured and do you have previous experience with bookkeeping from an E-commerce company? Do you have a can-do attitude and know how to work independently? Then this job opportunity is for you.

SNT ApS

We are looking for a bookkeeper to join our existing Finance department at our HQ in Aalborg. You will be referring directly to our Finance Manager and become a part of a young team of dedicated Shapers whose main focus is going the extra mile to support the organization.

As the newest member of Finance, you will play a key role of being responsible for daily postings of bills, disbursements, deposits, etc. Also, you will have the opportunity to be involved in implementing our new ERP system. The job is a full-time position.

Shaping New Tomorrow
Shaping New Tomorrow
IT Manager

Shaping New Tomorrow, Aalborg

Are you an IT expert and do you thrive in a fast-paced environment? Do you want to help design and implement our IT and digitalization strategy? Would you like to be a member of the passionate Shaper community? Then we suggest that you keep on reading.

SNT ApS

We are looking for an experienced IT Manager who has technical skills and experience with managing a cloud-based IT environment. The perfect candidate has a positive attitude and always seeks to find effective solutions and has the competences to drive and implement the solutions hands-on.

Working in a scale-up company as SHAPING NEW TOMORROW requires that you have the the ability to create and implement a basic IT Strategy, but also that you are able to be in charge of handling and maintaining both IT soft- and hardware.

Shaping New Tomorrow
STARK
Lagermedarbejder til NATHOLD

STARK A/S, Aalborg

Hos STARK Distribution Aalborg har vi travlt og søger derfor medarbejdere til arbejde på nathold. Du vil blive en del af et aktivt team, som målrettet betjener områdets håndværkere, virksomheder og private selvbyggere.

Du arbejder godt med frihed under ansvar, og har gode samarbejdsevner og et godt humør. Du vil hovedparten af året komme til at arbejde på fast nathold. Der kan forekomme perioder om vinteren på daghold.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Plukning, pakning og emballering af varer til levering med vore egne lastbiler.
 • Truckkørsel og læsning af lastbiler.
STARK A/S
Indrykket: 
STARK
Lagermedarbejdere

STARK A/S

Hos STARK Aalborg har vi travlt og søger derfor lagermedarbejdere til vort daghold.

Du vil blive en del af et aktivt team, som målrettet betjener områdets håndværkere, virksomheder og private selvbyggere.

Du arbejder godt med frihed under ansvar, og har gode samarbejdsevner og et godt humør. Du møder kunder og kollegaer med et smil, også når vi har travlt, og der er mange bolde i luften.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Plukning, pakning og emballering af varer til vores leveringsservice.
 • Ekspedition af kunder som handler på vort lager.
 • Sikre orden og for at området er klar til at tage i mod kunder.
 • Sætte nye varer på plads.
STARK A/S
Indrykket: 
JKSProjektchef

JKS søger for A1 Consult i Aalborg

A1 Consult bliver i kraft af vores position i markedet inviteret med på de største og mest prestigefulde projekter i Danmark og har samtidig økonomien til at være med på de projekter, vi selv synes er sjovest og mest spændende.

Hos A1 Consult får du muligheden for at være med på et af rådgiverbranchens mest kompetente teams inden for havne, vandbygning og geoteknik.

Vi løfter i flok, hjælper hinanden og nyder i høj grad at have frihed under ansvar. Vi er faglig stærke og har meget fokus på at blive bedre samt evt. at inddrage eksterne specialister, hvis det gavner vores projekter.

Du vil deltage i hele processen fra A -Z fra idéfase til aflevering af projektet til bygherre, så uanset om du har otte eller atten års erfaring, vil du blive udfordret til at udvikle dig fagligt og projektledermæssigt.

JKSProjektingeniør/Projektleder

JKS søger for A1 Consult i Aalborg

Havnebygger, vandbygger og geotekniker på et stærkt fagligt hold? A1 Consult bliver i kraft af vores position i markedet inviteret med på de største og mest prestigefulde projekter i Danmark og har samtidig økonomien til at være med på de projekter, vi selv synes er sjovest og mest spændende.

Hos A1 Consult får du muligheden for at være med på et af rådgiverbranchens mest kompetente teams inden for havne, vandbygning og geoteknik.

Vi løfter i flok, hjælper hinanden og nyder i høj grad at have frihed under ansvar. Vi er faglig stærke og har meget fokus på at blive bedre samt evt. at inddrage eksterne specialister, hvis det gavner vores projekter.

Du vil deltage i hele processen fra A -Z fra idéfase til aflevering af projektet til bygherre, så uanset om du har 5 års erfaring eller mere, vil du blive udfordret til at udvikle dig fagligt og projektledermæssigt.

DeloitteSpændende og udfordrende praktikforløb for Financial Bachelorer

Deloitte, Aalborg

Har du talent for tal, og er du hurtig til at regne den ud? Deloitte søger dygtige og ambitiøse Financial Bachelorer til et spændende og udfordrende praktikforløb i efteråret 2021 (august til januar) i Danmarks største revisions- og rådgivningsfirma. Som praktikant i vores Outsourcing-afdeling vil du indgå som kollega i betjeningen af en bred vifte af virksomheder. Fra dag ét vil du indgå i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver, møder kunder og får sparring fra erfarne kolleger.

Din hverdag vil bestå af opgaver, der spænder bredt og blandt andet omfatter:

 • Analyse og forståelse af virksomhedens regnskab, herunder hele økonomifunktionen og styring af denne.
 • Mundtlig og skriftlig kommunikation.
 • Være en del af årsafslutningen i samarbejde med et erfarent Outsourcingsteam, herunder afstemning af diverse regnskabsposter for at sikre, at årsregnskabet er retvisende.
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

SkattestyrelsenFunktionsleder til SP11 Skattefri virksomhedsomdannelse og selskabsomstrukturering - Skattestyrelsen i Aalborg

Skattestyrelsen

Har du lyst til at lede dygtige medarbejdere og skabe resultater på et komplekst og specialiseret fagområde inden for selskabsbeskatning mv.? Og er du desuden nysgerrig på at bevæge dig i et spændende fagligt felt mellem skatterevision og jura? – Så er det måske dig, vi søger til en stilling som funktionsleder i enheden SP11 Skattefri virksomhedsomdannelse og selskabsomstrukturering.

Dit primære ansvar som funktionsleder er ledelse af enhedens 13 medarbejdere, sikre den daglige drift samt at enheden opnår de opsatte mål. Din enhed består af faglig stærke medarbejdere med forskellige uddannelsesbaggrund. Da du bliver medlem af ledergruppen i Selskabsprocesser, får du naturligvis også tværgående ledelsesopgaver, som du skal løfte i samarbejde med områdets i alt 11 ledere og underdirektøren.

Skattestyrelsen
Indrykket: 
Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
EY
Praktikant - Finansbachelor (august-december 2021), Aalborg

EY

Hos EY har du muligheden for at opbygge enestående erfaringer. Vi giver dig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi, du bliver omgivet af high-performing teams og vi giver dig den globale rækkevidde, mangfoldighed og inkluderende kultur, som du har brug for, for at opdage dit fulde potentiale.

Som praktikant hos EY får du en dedikeret praktikpartner og en praktikplan, som overordnet guideline til din praktikperiode. Vi er også åbne over for en gensidig sparring og inspiration til dit projekt, så du får mulighed for at arbejde med en opgave, der tager udgangspunkt i en virkelig forretningsmæssig problemstilling fra branchen.

EY
Indrykket: 
Subaio ApSSenior React Developer

Subaio ApS, Aalborg

Subaio gives you control of your subscriptions. In a world where you can get everything from music and film to coffee capsules and even bicycles as a subscription, we need to give customers an overview of their recurring spending. We must give consumers back control of their own finances. This is what we do at Subaio.

You will be part of one of our five-person developer teams who has the responsibility of building, improving and maintaining their own product. We have minimal overhead and bureaucracy as we want the developer teams to be able to focus on development. Our technology stack consists of:

 • Java Spring Boot, MariaDB, RabbitMQ and a bit of Node.js on the backend
 • React and typescript on the frontend
 • Our architecture is cloud-agnostic and primarily built with microservices. We already have a best-in-class product, and as we expand into new markets and release new products we need to stay ahead in that game.
Subaio ApSSenior Java Backend Developer

Subaio ApS, Aalborg

Subaio gives you control of your subscriptions. In a world where you can get everything from music and film to coffee capsules and even bicycles as a subscription, we need to give customers an overview of their recurring spending. We must give consumers back control of their own finances. This is what we do at Subaio.

You will be part of one of our five-person developer teams who has the responsibility of building, improving and maintaining their own product. We have minimal overhead and bureaucracy as we want the developer teams to be able to focus on development. Our technology stack consists of:

 • Java Spring Boot, MariaDB, RabbitMQ and a bit of Node.js on the backend
 • React and typescript on the frontend
 • Our architecture is cloud-agnostic and primarily built with microservices. We already have a best-in-class product, and as we expand into new markets and release new products we need to stay ahead in that game.
Lemvigh-Müller A/S
Butikssælger med VVS-baggrund til håndværkerbutik i Ålborg

Lemvigh-Müller A/S

Brænder du for salg, og kan du vejlede håndværkere om primært VVS-produkter?? Og vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Din arbejdsdag går med, at du:

 • ekspederer vores kunder, der primært er elektrikere og VVS’ere.
 • sørger for butiksoptimering og vedligehold af sortimentet.
 • udfører salgsfremmende indsatser, husmesser, udstillinger, etc., og er med til at bestemme sortimentsudvalget.
Lemvigh-Müller A/S
Butikssælger med el-teknisk baggrund til håndværkerbutik i Ålborg

Lemvigh-Müller A/S

Brænder du for salg, og kan du vejlede håndværkere om primært el-produkter? Og vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder el, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Din arbejdsdag går med, at du:

 • ekspederer vores kunder, der primært er elektrikere.
 • sørger for butiksoptimering og vedligehold af sortimentet.
 • udfører salgsfremmende indsatser, husmesser, udstillinger, etc., og er med til at bestemme sortimentsudvalget.