411 job matcher din søgning 411 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Swisspearl Nordic AS Alsidig og serviceminded kontorassistent

Swisspearl Nordic AS, Aalborg

Vil du være med til at gøre en forskel både internt og eksternt i en succesfuld virksomhed i vækst? Swisspearl leder lige nu efter deres nye kontorassistent, som skal med på deres spændende udviklingsrejse!

Tal og kundekontakt

Som kontorassistent arbejder du, i tæt samspil med dine kollegaer, med en bred vifte af opgaver inden for økonomi, kundeservice og reklamation, hvorfor du får en stor berøringsflade også med slutbrugere, som typisk er private kunder og håndværkere.

Kirkens Korshær Natvarmestuen i Aalborg søger ny kollega

Kirkens Korshær

Vil du være med til at gøre en virkelig forskel for mennesker i udsathed? Vil du arbejde et sted, hvor nærvær, omsorg og tid til borgeren er noget vi praktiserer og ikke bare drømmer om?

Kirkens Korshærs Natvarmestue er et værested for mennesker der har misbrug, hjemløshed og psykiske lidelser tæt inde på livet. Natvarmestuen har åbent alle årets dage fra kl. 21.00-07.00, og besøges hver nat af ca. 35 brugere.

Vi sætter en ære i det gode, trygge arbejdsmiljø, hvor der er plads til (og brug for) vores kollegiale forskelligheder. Vi vil gerne fastholde og udvikle det gode kollegiale fællesskab, hvor dine refleksioner og overvejelser er vigtige, og hvor åbenhed og ærlighed gør, at vi kan drage fuld nytte af hinandens forskellige kvaliteter.

Center for Ledelse Studentermedhjælper

Center for Ledelse, Aalborg

Interesserer du dig for ledelse, udvikling og netværksgrupper så er dette job noget for dig. Til CfLs kontor på Boulevarden i Aalborg søger vi en studentermedhjælper 10-15 timer ugentligt.

Som studentermedhjælper vil du bl.a. få ansvaret for research og segmentering af kandidater til netværksgrupperne, men du vil også blive involveret i andre opgaver, herunder etablering af en overordnet struktur for processerne.

Arbejdsopgaverne vil f.eks. være:

 • Search af relevante kandidater på SoMe og i CfLs database
 • Segmentering ud fra faste kriterier
 • Udvikling og vedligeholdelse af arbejdsprocesser
HusCompagniet A/S
Byggerådgiver - Aalborg

HusCompagniet A/S

Vil du have et job, hvor du i høj grad belønnes efter din indsats?

Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside eller det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse, som vi har åbne hver weekend.

Du bliver en del af en virksomhed med højt til loftet, hvor du kan være dig selv, og hvor humor og godt humør er værdsat.

HusCompagniet A/S
Amphi Systems A/S Softwaretester af medicinsk software

Amphi Systems A/S, Aalborg

Er du begejstret for test, kvalitetssikring og er detaljeorienteret?

AmPHI er en unik præhospital løsning, som tilbyder patienten den mest effektive behandling under tidlig, enkel og hurtig indsamling af relevante patientdata, som igangsættes i ambulancen og senere anvendes på skadestuen. Nu søger vi mod nye markeder over hele verden og forventer vækst i fremtiden.

Vi søger en softwaretester til at blive en del af vores team af amPHI i Aalborg.

Hvad vil du gøre i din rolle:

 • Være en del af testteamet og daglige testaktiviteter.
 • Ansvarlig for at teste vores produkt i overensstemmelse med gældende specifikationer.
 • Udvikling af test, heraf manuelle og automatiserede.
Privat Psykiatrisk Center ApS Speciallæge i psykiatri - vil du være en del af et højt kvalificeret team?

Privat Psykiatrisk Center ApS, Høje-Taastrup, Kongens Lyngby, Ringsted, Kolding, Silkeborg, Aarhus eller Aalborg

Har du lyst til at indgå i et tæt team af dygtige psykiatere, og drømmer du om at udføre dit virke som læge og psykiater under forhold, hvor rammerne og fagligheden hænger sammen, så kvaliteten i patientforløbene er i højsædet?

Din dagligdag er veltilrettelagt og indeholder:

 • Patientforløb, hvor en grundig udredning ved psykiater er det helt centrale for os, men også behandlingsforløb inden for belastningsudløste og mere grundlæggende lidelser
 • Medicinordinationer, bestilling og modtagelse af blodprøvesvar i samarbejde med sekretariatet
 • Udarbejdelse af speciallægeerklæringer
Skatteankestyrelsen
Medarbejdere til ejendomsvurderingsområdet

Skatteankestyrelsen, København, Odense, Silkeborg eller Aalborg

Vil du være med til at sætte retning på et vigtigt område inden for ejendomsvurdering?

Visitering – Vurdering er indgangen til Skatteankestyrelsen på området for ejendomsvurderinger. Kontoret har en bred kontaktflade – både internt med Skatteankestyrelsens øvrige kontorer og eksternt med borgere samt professionelle partsrepræsentanter.

Hos os får du et stort indblik i arten af løbende indkomne sager og bidrager bl.a. til puljeopdeling og identifikation af principielle sager. Ud over håndtering af klagemodtagelsen behandler vi bl.a. sager, der ikke opfylder de formelle betingelser i skatteforvaltningsloven.

Motorstyrelsen Procesejere til forretningsudvikling og IT-understøttelse

Motorstyrelsen, Aalborg

Vi du være en del af vores forretningsteam, der arbejder tæt sammen med interne og eksterne interessenter?

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

 • Forretningsudvikling samt implementering og vedligeholdelse af processer
 • Koordinering af den løbende IT-understøttelse i samarbejde med Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
 • Understøtte styrelsen i en mere datadrevet retning.

Du kan se frem til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du er omgivet af gode kolleger, som løfter i flok. Vi har gode muligheder for faglig og karrieremæssig udvikling, gode ansættelsesvilkår, fleksible arbejdstider, og et job, der giver mening.

Motorstyrelsen
Sanistål A/S
Intern sælger

Sanistål A/S, Holstebro, Esbjerg, Silkeborg eller Aalborg

Har du det, der skal til for at give vores kunder en service ud over det sædvanlige, og har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team? Så er det dig, vi søger!

Vi søger en intern sælger med kompetencer til at vejlede vores professionelle kunder indenfor den industrielle sektor. Som intern sælger møder du vores kunder på telefonen og via mail, og dagligdagen vil bestå af vejledning, tilbudsgivning samt salg af produkter og løsninger, der er værdiskabende for kunderne.

Sanistål A/S
Motorstyrelsen Projektleder til implementering af digitale blanketter i Motorstyrelsen

Motorstyrelsen, Aalborg

Har du solid erfaring med projektledelse, og er du knivskarp til at formidle og engagere? Vil du være med til at udvikle og implementere Motorstyrelsens blanketløsning, så vi sikrer og en mere smidig sagsgang og bedre datakvalitet? Så er det dig, vi leder efter til et job, hvor du kommer til at arbejde selvstændigt og med en stor kontaktflade samtidig med, at du bliver fagligt udfordret.

Motorstyrelsen søger en kollega, der med stærke projektlederkompetencer, kan stå i spidsen for at udvikle og implementere en digital blanketløsning, hvor blanketter integreres med vores sagsbehandlingssystem.

Motorstyrelsen
Nordjyllands Trafikselskab
Ambitiøs datamodellør / DWH-udvikler, der ønsker faglig og personlig udvikling

Nordjyllands Trafikselskab, Aalborg

Søger du et spændende og alsidigt job med stor mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer?

Se video om Nordjyllands Trafikselskab som arbejdsplads

NT’s ambition er at løfte den kollektive trafik til nye højder og skabe mest mulig grøn mobilitet for pengene i Nordjylland. Vi går gerne forrest, når der skal nytænkes. Du vil derfor få chancen for at optimere måden, hvorpå vi arbejder med data i samarbejde med NT´s øvrige afdelinger, vores ejere og eksterne samarbejdspartnere.

Dine opgaver vil primært være

 • Oversætte forretningskrav til tekniske løsninger blandt andet med fokus på datamodellering
 • ETL-ressource i projekter i forbindelse med kravspecifikation og design
 • ETL-udvikling
 • Datamodellering
Bygma
Pladsmedarbejder til Bygma Aalborg logistik

Bygma

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Du noterer ordrerne elektronisk og sørger for, at vi altid har varer på lageret – de rigtige varer på det rigtige sted! Samtidig får du opgaver og ansvar inden for lagerstyring og pakning af ordrer. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt.

Bygma
Securitas A/S
Patruljevagt til afdeling i Aalborg

Securitas A/S

Vil du være med til at gøre verden tryggere for vores kunder, vores samfund og for hinanden? Søger du et job, hvor din tilstedeværelse gør en forskel for andre? Et job, hvor du bliver udfordret med mange bolde i luften og hvor ingen dage er ens!

Som patruljevagt i Securitas får du hele tiden nye udfordringer, der udvikler dig. Du får også medansvar og medindflydelse på din vagtplan og på rutinerne på landevejen sammen med dine professionelle kollegaer. Du kommer om bag facaden hos mange mennesker, når de har brug for hjælp, når de træder over stregen, og når hverdagen bliver voldsom. Og du kommer bag facaden på butikker, fabrikker og virksomheder, når lyset bliver slukket, og mørket falder på.

Securitas A/S
NTT DATA Business Solutions A/S
SAP Supply Chain Management Consultant

NTT DATA Business Solutions A/S, Horsens, Aalborg eller København

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Vi søger flere SAP SCM-konsulenter, som har lyst til at arbejde med digital transformation inden for planlægning, indkøb og produktion med fokus på S/4HANA, Ariba og Integrated Business Planning (IBP).

Som SAP SCM-konsulent vil du komme til at arbejde med opgaver inden for forretnings- og procesanalyse, løsningsdesign, implementering og presales aktiviteter.

NTT DATA Business Solutions A/S
Redmark
Manager til Business Service

Redmark, Aalborg

Brænder du for at gøre en mærkbar forskel gennem arbejdet med ledelse, data, rapportering, controlling og analyser – og har du lyst til at arbejde med de nyeste digitale værktøjer?

Du får en alsidig arbejdsdag, hvor du får mulighed for at gøre en mærkbar forskel, når du arbejder tæt sammen med vores kunder. Du vil komme til at arbejde med stort set alle typer af opgaver henhørende under Business Service; du får frihed i opgaveløsningen, højt til loftet og hurtige beslutningsveje. Du kommer til at arbejde som faglig leder for en gruppe af medarbejdere, hvor du særligt vil have fokus på controlling og udvikling af opgaven.

Redmark
Redmark
Stærk HR-profil

Redmark, Aalborg

Brænder du for at gøre en mærkbar forskel gennem arbejdet med forretningsdrevet – og strategisk HR? Har du solid erfaring med den brede HR-portefølje, og har du stærke relationelle kompetencer? Er svaret ja, har vi måske jobbet til dig.

Vi udvider vores HR-team og søger derfor en HR Engagement Manager til at varetage spændende opgaver i afdelingen. Vi tilbyder et alsidigt og spændende job i en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder.

I Redmark bliver der investeret i medarbejderne, og det betyder, at du altid er i udvikling – både personligt og fagligt. Du kan med andre ord forfølge dine ambitioner og karrieredrømme. Vi arbejder for at din markedsværdi skal stige, og ingen ambitioner er for store eller små.

Redmark
Bayern AutoGroup Medhjælper til Salgsafdelingen

Bayern AutoGroup, Aalborg

Har du interesse for biler, og kunne du tænke dig et studiejob, hvor du får mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som studentermedhjælper til vores salgsafdeling. 

Dine arbejdsopgaver vil bestå af rengøring af biler, herunder vask og støvsugning, klargøring af bilerne til prøvekørsel samt hjælpe og servicere kunden både før, under og efter prøvekørslen. Desuden vil du komme til at fungere som støttefunktion til vores salgssupporter og bistå med at løse diverse ad hoc-opgaver i afdelingen. 

Erenfred Pedersen A/S
Værkfører

Erenfred Pedersen A/S, Aalborg

Den kommende værkfører får en vigtig og central rolle i serviceafdelingen og bliver bl.a. ansvarlig for koordination i forbindelse med planlægning og udførelse af serviceafdelingens opgaver. Det er samtidig værkførerens primære opgave at have fokus på at sikre, at Erenfred Pedersens kunder betjenes hurtigt og korrekt.

Værkføreren vil som en del af sine opgaver også skulle udføre mindre service-, reparations- og klargøringsopgaver på værkstedet i Aalborg.

Erenfred Pedersen A/S
Comwell Hvide Hus Aalborg Meeting Designer

Comwell Hvide Hus Aalborg

Som Meeting Designer vil du bidrage til, at vores gæster får den særlige og ægte oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Ud over at levere en høj kvalitet og service i vores mødeprodukt vil du få et udfordrende, selvstændigt og detaljeorienteret job, hvor formidling af information til resten af huset er i højsæde. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Telefonbetjening og reservationer af konferencer og møder
 • Koordinering og fuldførelse af møder og konferencer
 • Mersalg i både planlægnings- og afviklingsfasen
NTT DATA Business Solutions A/S
Business Process Management Consultant

NTT DATA Business Solutions A/S, Horsens, Aalborg, Aarhus eller København

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Brænder du for Business Improvement & Optimization? Nu har du mulighed for at blive en del af vores Business Process Management team!

Dine opgaver vil spænde vidt fra implementering, presales, rådgivning, optimering, support, kundepleje, dokumentation - alt sammen med udgangspunkt i procesoptimeringer.

NTT DATA Business Solutions A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV