469 job matcher din søgning 469 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gabriel A/S
Projektleder

Gabriel A/S, Aalborg

Stærk og selvstændig projektleder til udfordrende og dynamiske udviklingsprojekter

Som projektleder får du ansvar for at drive dine egne projekter. Du arbejder tæt sammen med dit team af bl.a. designere og ingeniører, og er med til at sikre et professionelt tværfagligt samarbejde, samt et godt informationsniveau til både interne og eksterne interessenter. Dine primære opgaver er bl.a. at:

 • Udarbejde projektplaner og budgetter samt sikre, at nødvendige godkendelser for projektarbejdet foreligger.
 • Etablere og lede projektteams inden for design og produktudvikling med både interne og eksterne projektdeltagere og partnere.
 • Sikre fremdrift i projekter med fokus på løbende evaluering af kvalitetsmål i forhold til interne og eksterne produktkrav.
Gabriel A/S
Motorstyrelsen Nysgerrig kommunikationskonsulent til Motorstyrelsen

Motorstyrelsen, Aalborg

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver? Kan du kommunikere i øjenhøjde med dine modtagere? Og kan du forvandle fagsprog til ord, de fleste kan forstå?

Så har vi det perfekte job til dig. Vi søger lige nu en kollega til Motorstyrelsens kommunikationsteam, hvor du vil få fem engagerede kolleger, der hver dag tager hånd om styrelsens kommunikation med borgere, virksomheder og medier.

Vi søger en kollega, der har erfaring med flere af nedenstående opgaver:

 • Webkommunikation på både hjemmesider og intranet
 • Migration af hjemmesider eller intranet
 • Produktion af indhold til sociale medier
 • Udarbejdelse af pressemeddelelser, publikationer, artikler og talepapirer
Motorstyrelsen
Netcompany
Er du Netcompanys nye Linux talent?

Netcompany, Aalborg og København

Er du klar til at tage din faglighed til næste niveau og blive en del af en virksomhed, hvor udvikling, udfordrende opgaver og sammenhold er i fokus? Så har du nu muligheden for at kickstarte din karriere som Systemadministrator (Linux) i vores Operations afdeling i København eller Aalborg.

Vi søger talenter, som brænder for Linux samt optimering og automatisering af komplekse opgaver og procedurer. Du vil blive en del af Netcompany Operations, som er en ambitiøs driftsafdeling med 115 dygtige kolleger, der står for alt fra forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Som vores nye Systemadministrator (Linux), vil du blive en del af et mindre team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger. Du vil du få en central rolle og være bindeled til både vores udviklingsprojekter og infrastrukturteamet.

Advent Techonologies A/S Produktionsmedarbejder

Advent Techonologies A/S, Aalborg

Vil du være med til en grønnere fremtid og udvikling af verdens bedste brændselscellesystemer?

Produktionsmedarbejder søges!

Advent Technologies A/S udvikler, producerer og leverer kommercielle brændselscellesystemer til industriel brug, og adresserer globale kunder, der er i gang med den grønne omstilling. Vi tilbyder verdensførende produkter inden for metanol-drevne power moduler, med den højeste effektivitet på markedet af HT-PEM brændselsceller.

Advent Technologies A/S er et ungt, dynamisk firma, del af Advent Technologies Holding Inc. med samlet set 170 medarbejdere fordelt på globale lokationer. Vi arbejder fra vores danske kontor med alle funktioner på produktion, kundesupport og udvikling. Vi varetager udvikling af komponenter inden for mekanik, software, elektronik og kemi.

Vi søger en dygtig og erfaren produktionsmedarbejder, som brænder for at levere kvalitet igennem arbejdet.

Netcompany
Senior IT Consultant

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel? Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden.

Som Senior IT Consultant har du ansvaret for, at have overblikket over delprojektet, herunder afholdelse af daglige stand-ups, statusrapportering med kunden og/eller projektlederen. Du finder det gerne naturligt at påtage dig lederskabet i forhold til dine teammedlemmer, da der i rollen som Senior IT Consultant hurtigt vil komme teamledelsesopgaver. Dette ansvar kommer til udtryk ved, at du uddelegerer en passende mængde opgaver til hvert teammedlem og holder overblik over, om nogen sidder fast og har brug for en hjælpende hånd.

COWI
Language Specialist for Group Communication (Maternity Cover)

COWI, Lyngby, Aarhus, Odense, or Aalborg

Do you want to contribute to high-quality projects and clear and correct communication across borders? Can you deliver high-quality language services in a fast-paced environment? And are you an experienced technical translator? Then join us and we can be outstanding together!

The maternity cover runs from now to August 2023. You can work remotely or at one of our offices in Lyngby, Aarhus, Odense, or Aalborg.

In this position, you will join our global team of experts and work closely with Thomas Grøndorf, Head of Internal Communication. Your finest task in our team will be to deliver translation and language expertise to senior management and the business across the COWI Group.

COWI
Netcompany
Nyuddannede Software Developers

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

I Netcompany søger vi en dygtig Bachelor eller Diplomingeniør, der målrettet brænder for en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som Software Developer. Du vil være med til at udvikle nogle af branchens mest komplekse IT-løsninger, hvor kombinationen af programmering og kundekontakt vil præge din hverdag, der enten vil foregå på vores kontor i København, Aarhus eller Aalborg.

Der lander flere og flere betydningsfulde projekter på Netcompanys bord, og som Software Developer hos os, skal du have lyst til at tage ansvar og sætte dit aftryk på landets IT-løsninger, for derved at gøre en forskel for vores mange kunder. Uanset projektets- og opgavens størrelse, kommer du som Software Developer i vores Application Services afdeling, til at gøre en mærkbar forskel sammen med branchens dygtigste kolleger.

Netcompany
IT Consultant

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Som IT Consultant bidrager du til, at kundens behov bliver omsat til den rigtige tekniske løsning.

Vi benytter den teknologi der er den rigtige for projektet og for kunden, og det er derfor vigtigt, at du synes det er sjovt, at arbejde med nye og varierende områder og teknologier, og derved udbygge din viden hele tiden.

Norlys Energy Trading
HR Coordinator

Norlys Energy Trading, Aalborg

Har du erfaring inden for løn- og personaleadministration? Inspirerer det dig at være en del af en organisation med stort drive og handlekraft? Så er det måske dig, der skal have ansvaret for vores administrative HR-opgaver.

Vi søger en kollega, der har en god forståelse for at arbejde med medarbejdervilkår herunder funktionærloven, visa ansøgning, global mobility m.m. – og du ved, at detaljer og struktur er altafgørende, når man arbejder med HR-data.

Vi forventer derfor, at du er god til at kommunikere, er udadvendt og har humor, der gør det let at opbygge relationer. Din arbejdsdag vil byde på en bred vifte af administrative opgaver og du bliver en del af et team på 3 personer, som spiller en væsentlig rolle i virksomheden og med mulighed for at udvikle dine HR-kompetencer.

Norlys Energy Trading
Norlys Energy Trading
IT-supporter – med stort supportgen og engagement

Norlys Energy Trading, Aalborg

Brænder du for IT-support? Og befinder du dig godt i et hektisk og dynamisk miljø, samtidig med at du giver en god service - så har vi jobbet til dig.

Du vil komme til at yde support på de nyeste cloud-teknologier, og du vil få mulighed for at udvikle dig yderligere inden for Cloud-teknologier og Office 365 services. Du vil i den grad kunne sætte dit eget præg på jobbet,” fortæller Peter Holmgren, IT Operation Manager.

Din hovedopgave er at yde IT-support til virksomhedens brugere. Dette indebærer både fysisk og remote-support af arbejdspladser, brugen af Office 365, adgang til cloud services, videokonference-systemer samt lettere netværksopgaver.

Da vi er en ren cloudbaseret virksomhed, vil du komme til at arbejde en del med Microsoft Office 365 og Azure AD.

Norlys Energy Trading
Norlys Energy Trading
CLOUD SPECIALIST / CLOUD INFRASTRUCTURE DEVELOPER

Norlys Energy Trading, Aalborg

This is your opportunity to be a part of a dynamic and progressive Cloud team. As a new ambitious player on the international power and gas trading market, Norlys Energy Trading benefit from newest cloud technologies to become a top performing trading house.

On this journey we will need a highly skilled Cloud Specialist or highly skilled Developer with focus on cloud infrastructure and DevOps. You will develop and implement best practices on the cloud platforms and in corporation with cloud architect, choose the right cloud technologies and decisions about the cloud infrastructure.

Insight into data is a cornerstone for our business and you will therefore tailor our cloud platform to support a wide variety of business requirements from algorithmic trading to big data analytics.

Norlys Energy Trading
Norlys Energy Trading
Software Developers

Norlys Energy Trading, Aalborg

Kunne du tænke dig at arbejde med en bred teknologi-stack, som inkluderer alt fra .NET til Microsoft Azure, hos en nyetableret og stabil virksomhed, der rider på den grønne vækstbølge?

Her er du med til at skabe vores legacy sammen med nogle af de dygtigste inden for branchen – fra softwareudviklere til specialister og traders. Og vi mener det virkelig, når vi siger, at du kommer til at sætte dit præg på både virksomheden og dit job,” fortæller Allan Kaufmann, Head of IT Development.

Her tror vi på nyskabende fremskridt frem for det traditionelle. Vi arbejder derfor i en åben kultur, hvor vi blander IT og forretning. Og vi opbygger teams ud fra mennesker og udfordringer – og giver dig og dine kolleger frihed til at handle.

Dine opgaver kunne fx være at:

 • udvikle algoritmer og modeller, der fører til direkte handelsbeslutninger
 • hjælpe med at designe og opbygge den tekniske handelsplatform
Norlys Energy Trading
Nordjyllands Politi Politiet søger jurist til ledelsessekretariat

Nordjyllands Politi, Aalborg

Har du lyst til arbejde med en bred vifte af juridiske opgaver, som støtter op om politiets arbejde med at skabe tryghed og sikkerhed for borgerne? Så er du et godt bud på vores nye kollega til det juridisk team i vores ledelsessekretariat.

Nordjyllands Politi har også i anklagemyndigheden et team at jurister, der behandler politikredsens straffesager.

Det juridiske team i ledelsessekretariatet sagsbehandler og rådgiver derimod inden for de mange andre opgaver, som en politikreds arbejder med. Det handler bl.a. om besvarelser af henvendelser fra myndigheder og borgere, aktindsigt, visse klage- og erstatningssager, informationssikkerhed, vejledning i forhold til politiloven samt bistand til presse- og HR-funktioner.

BILA A/S
Mekanisk Konstruktør

BILA A/S, Aalborg, Nykøbing Mors eller Herning

Vi søger tekniske stærke mekaniske konstruktører, som brænder for at designe produktionsudstyr med de nyeste robotløsninger og special maskiner.

Som mekanisk konstruktør bliver du projektlederens og projektteamets sparringspartner i udviklingen af den specifikke løsning af produktionsudstyr/special maskiner til industrien i Danmark og udlandet.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

 • Opgavedefinition sammen med projektleder
 • Udvikle og designe produktionsudstyr/special maskiner til industrien i Danmark og udlandet
 • Udarbejde designspecifikationer og testplaner
BILA A/S
MT Højgaard A/S
Kalkulatør til Jord - Jylland

MT Højgaard A/S

Torben er god til at regne den ud, men vi kan sagtens bruge endnu en god kalkulatør til vores Jordafdeling i MT Højgaard Danmark. Der er godt gang i spændende anlægsprojekter rundt om i Jylland/Fyn, og hvis du har lyst til og erfaring med at lave kalkulationer inden for Jordområdet, og derudover være med til at præge den retning vores afdeling skal udvikle sig i retning af, så vil vi gerne høre fra dig.

Vi ønsker at skabe et relevant job for dig som vores nye kalkulatør. Det betyder også, at du vil kunne få indflydelse på, hvordan jobindholdet kan sammensættes; herunder eventuelt en del projektleder-opgaver, hvis du ønsker en vekselvirkning i din hverdag. I forhold til kalkulationsdelen vil opgaverne primært bestå af:

 • Kalkulere jord/kloak- og belægnings opgaver
 • Indhente tilbud ved underentreprenører og leverandører
 • Mængdeudtag ud fra tegninger og besigtigelse af det område på byggepladsen man skal arbejde
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Dansk HøreCenter Salgs- og serviceassistent

Dansk HøreCenter, Hjørring, Aalborg, Helsingør, Charlottenlund, Køge eller Holbæk

Der er plads til dig hos Dansk HøreCenter, uanset om du er uddannet audiologiassistent, ønsker en uddannelse som audiologist eller er administrativ medarbejder.

Hos Dansk HøreCenter sætter vi en ære i, at kunderne oplever verdens bedste service. Det sker via højt humør, faglighed og empati. Vi søger dig, der elsker at arbejde selvstændigt med salg, kundeservice og lette administrative opgaver. I Dansk HøreCenter har vi ambitionerne om at levere de bedste kundeoplevelser i markedet – vil du være med og vil du gå forrest?

Vi oplever netop nu markant fremgang i hele landet – og har derfor brug for dig i jobbet som salgs- og serviceassistent i vores afdelinger i:

 • Hjørring / Aalborg
 • Helsingør / Charlottenlund
 • Køge / Holbæk
Semler Gruppen Reservedelsrådgiverelev til Semler Mobility Aalborg

Semler Gruppen

Vil du være en del af Danmarks største bilkoncern og starte din karriere i autobranchen?

Hvis du er skarp til at holde overblikket, kan lide kundekontakt og at arbejde med driftsmæssige arbejdsopgaver, så kan du meget vel være vores nye reservedelsrådgiverelev.

Du kan forvente en stejl læringskurve, hvor du får lov og bliver positivt udfordret og samtidig bliver en del af et kompetent team, som klæder dig godt på med nye kompetencer løbende. Du kommer bl.a. til at varetage varierende administrative opgaver såsom at sikre at reservedelslageret er optimalt, sikre bestillinger og have en tæt dialog med kunderne.

TECHCOLLEGE IT-medarbejder

TECHCOLLEGE, Aalborg

Vi søger en medarbejder til vores afdelinger i Aalborg, og hvis du synes nedenstående lyder spændende, ser vi gerne en ansøgning fra dig.

Du bliver en del af Kundeservice Vest på otte medarbejdere og vil indgå i den daglige support med reference til afdelingslederen i Kundeservice Vest.

Du vil som medarbejder i Kundeservice Vest arbejde sammen med kollegaerne i afdelingen om opgaverne, og du vil kunne se frem til både faglige og personlige udfordringer i et miljø, hvor service og samarbejde har meget høj prioritet. Dine primære opgaver vil være:

 • Support til elever og ansatte i ITCN’s afdelinger i Aalborg
 • Support på informations- og kommunikationsudstyr, der anvendes såvel af personale som i undervisningen
 • Konfiguration af udstyr, implementering af nye systemer og vedligeholdelse af skolens IT-udstyr