216 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

216 jobannoncer

Gem
BILA A/S

Teknikere til PLC og Robot Hotline Support søges

Drømmer du om faglige udfordringer inden for PLC og Robot, en spændende hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med højteknologiske løsninger?

Du får derfor en solid oplæring af dine teamkolleger, så du kan begå dig i vores PLC- og Robotmiljøer. Du kommer med på on-site oplæring hos kunder samt idriftsættelser af nye systemer som en naturlig del af din løbende udvikling og indsigt i BILA’s produkter og anlæg.

BILA A/S
Gem
Center for Ledelse

Studentermedhjælper

Aalborg

Du får en central rolle i vores marketingteam, hvor du er med til at eksekvere vores marketingstrategi på tværs af vores digitale marketingkanaler som SEO, Google Ads, sociale medier og e-mailmarkedsføring via Marketing Automation system.

Vi tilbyder et attraktivt studiejob blandt kompetente kollegaer, der brænder for deres job og CfLs kunder. Omgangstonen er uformel, engagementet er stort, tempoet er højt, og vi har det sjovt samtidigt.

Gem
Storm Group

Landets bedste kollega søges

Herning, Aalborg, Aarhus, Viborg, Kolding, Odense, Roskilde, Næstved, Hillerød eller København

I Storm Group er der en helt særlig tillid til folk. Har man lyst til at udvikle sig og lære en masse indenfor salg, så synes jeg man skal kaste sig ud i det.

– Benjamin, teamleder i Storm Group.

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Er du frisk på en udfordring? Vores dedikerede field marketing team har haft en forrygende start på året og har nu en plads ledig på holdet. Søger du et job med et stærkt sammenhold, fede fredagsbarer og gode udviklingsmuligheder? Så er vi allerede et godt match!

Vores mantra er – NEVER STOP GROWING!

Hvad tilbyder vi?

  • Grundigt introforløb – erfaring er ikke et krav
  • Personlig og faglig udvikling via vores talentprogram
  • Branchens stærkeste sociale fællesskab

Fanget din interesse? Så ansøg i dag!

Storm Group
Gem
Tibnor A/S

E-commerce & Marketing Specialist

Aalborg

Se video om Tibnor A/S som arbejdsplads

For at sikre fortsat udvikling søger vi nu en E-commerce & Marketing Specialist, som får en nøgleposition i det digitale team.

Med direkte reference til Head of Communications for hele koncernen får du ansvaret for frem for alt at sikre fremdrift i arbejdet med at digitalisere samhandlen med vores kunder i danmark.

Arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Ansvarlig for digitale integrationer (EDI, AI-reader).
  • Udarbejdelse af content til markedsføring (fysisk annoncering, SoMe, hjemmeside etc.).
Tibnor A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Sundhedsjobs.dk
ResultatKultur ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Textur ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
WOSS ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
MT Højgaard Danmark A/S

Kalkulatør til Jord i Jylland

Risskov, Aalborg eller Fredericia

Har du lyst til at lave kalkulationer inden for Jordområdet - og eventuelt kombinere jobbet med projektlederopgaver?

Jobbet som kalkulatør er særligt spændende, da jeg er den første til at håndtere indkommende udbudsmateriale. Min hovedopgave er at omsætte det komplekse udbudsmateriale til klare kalkulationer. Dette sikrer, at projektlederen aldrig er i tvivl om byggeriets omfang, når vi vinder opgaverne

fortæller din kommende kollega Mathias
Gem
Motorstyrelsen

Dygtige dataanalytikere med fokus på processer og formidling

Aalborg

Har du skarpe metodiske og dataanalytiske kompetencer, og kan du formidle komplekse dataanalyser tydeligt? Motiveres du af at blive fagligt udfordret, og vil du være med til at præge Motorstyrelsens udvikling?

Vi er lige nu 13 medarbejdere i Kvalitet og Styring. Vi søger to nye kolleger med et højt ambitionsniveau og en god metodisk og dataanalytisk faglighed. Vores nye kolleger bliver en del af vores produktionsteam, som består af otte medarbejdere. Som vores nye kollega vil der blive rig mulighed for at præge vores arbejde med blandt andet udvikling af nye processer og analytiske metoder.

Motorstyrelsen
Godt Smil
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Spilcafeen Aalborg
Gem
Indrykket:
Hentet fra Nordjyskejob.dk
Gem
Nordværk I/S

Konsulenter til Driftsadministrationen

Aalborg

Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunder og samarbejdspartnere, samt understøtte kollegaer i hverdagen?

Se video om Nordværk I/S som arbejdspladsSom konsulent vil dine opgaver være meget forskelligartede, og den ene dag ligner sjældent den anden. Du skal bl.a. vejlede virksomheder, lave tilsyn samt understøtte administrationen i ruteplanlægning. Du skal derfor have lyst til at komme ud og snakke med kunderne og ringe til samarbejdspartnere i Aalborg Kommune – og lyst til at yde en god service.

Nordværk I/S
Gem
Colliers International Danmark A/S

Erhvervsmægler

Aalborg

Er du en proaktiv og erfaren erhvervsmægler med et stort drive og en solid forståelse for de afgørende mekanismer, eller drømmer du om at blive det?

Du får en central rolle i at rådgive erhvervskunder indenfor erhvervs- og investeringsejendomme. Du får ansvar for egne erhvervskunder, hvor du har fokus på at skabe gode relationer til kunderne, udbygge dit netværk og proaktivt generere nye, spændende projekter. Du får et spændende og udfordrende job med plads til nytænkning og en stor grad af selvstændighed og fleksibilitet.

Colliers International Danmark A/S
Gem
Norlys

Student Assistant

Aalborg

Drømmer du om at blive en del af en professionel People & Culture-afdeling og få indblik i mange forskellige opgaver?

Dine opgaver vil centreres omkring at understøtte rekruttering og Employer Branding, men der kan også opstå andre opgaver, som du og vi ser, at du kan byde ind på.

Arbejdstiden er cirka 10 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder og mulighed for flere timer ved spidsbelastninger.

Norlys
Gem
TECHCOLLEGE

Teknisk designer til bygningsservice - Genopslag

Aalborg

Er du skarp til at tegne i Revit og/eller AutoCad samt finder en hverdag med mange forskelligartede driftsopgaver interessant?

Som teknisk designer i bygningsservice på TECHCOLLEGE får du en hverdag, hvor du er med til at holde hjulene i gang i driften af vores 100.000m2 store bygningsmasse.

Det kræver ordenssans og stærke navigationsegenskaber, hvor man samtidig får mulighed for at tegne TECHCOLLEGEs i en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

TECHCOLLEGE
Gem
Indrykket:
Gem
Dansk Arbejder Idrætsforbund

Idrætskonsulent

Aarhus C eller Aalborg

Kan du sparke døren ind til forvaltningerne i kommunerne? Kan du gøre en afgørende forskel for en målgruppe, som ikke selv råber højt i Idrætsdanmark?

I Dansk Arbejder Idrætsforbund har vi folkeoplysende idrætsforeninger af og for psykisk sårbare i mere end 40 danske kommuner, og vi er stolte af det. Idrætten, fællesskabet og frivilligheden gør en kæmpe forskel for medlemmerne – men det er en udfordrende opgave at få kommunerne til at prioritere indsatsen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV