482 job matcher din søgning 482 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Erenfred Pedersen A/S
Produktchef for motorsalg og maskinbygning

Erenfred Pedersen A/S, Aalborg

Er du vores nye ambitiøse Produktchef til salg af diesel- og benzinmotorer samt udvikling af maskinbygningsopgaver. Er du personen, der kan stå i spidsen for at udvikle vores afdeling og produkter, så ligger din fremtid måske hos Erenfred Petersen A/S som Produktchef for motor- og maskinbygning.

I en afvekslende hverdag vil du få ansvar for salg af Hatz' dieselmotorer og Worms benzinmotorer med daglig kontakt, rådgivning og salgsopfølgning til nuværende og nye kunder. Dette enten selvstændigt eller i samarbejde med leverandører med salg og rådgivning. Du får hele Danmark som arbejdsområde med cirka 1-3 rejsedage om måneden.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med et godt arbejdsmiljø

Erenfred Pedersen A/S
DSBSalgsassistent til Aalborg Station DSB 7-Eleven (8 timer pr. uge)

DSB

Vil du være en del af en virksomhed, hvor DU kan gøre en forskel sammen med dedikerede kollegaer, som støtter og motiverer hinanden, samtidig med at vi har det sjovt – så er dette jobbet for dig!

Din hverdag består bl.a. af at byde kunderne velkommen og sørge for en flot og præsentabel butik. Du vil i løbet af dagen få lov til at udføre mange forskellige opgaver såsom bagning, rengøring, trimning og tilberedning af mad.

I DSB 7-Eleven:

 • Har vi plads til mangfoldighed samt giver hinanden ros & anerkendelse.
 • Skaber vi positive oplevelser sammen med kunderne.
 • Har vi engagement & opfordrer hinanden til at være den bedste version af sig selv.
DSB
Danske BankContinuous Improvement Lead for DK, KYC Natural Persons

Danske Bank, Høje Taastrup, Aalborg, Vejle or Aarhus

Do you want to play a critical role in Financial Crime Prevention, KYC Natural Persons in Danske Bank? Are you motivated by problem-solving, root cause analysis, continuous improvements, management sparring, speaking up and working with lean in an ever changing environment?

Your responsibility will be ranging widely

 • Sparring partner to and supporting the Head of Area (HoA) in Denmark on the continuous improvement journey for the market area
 • Driving centralised continuous improvements and projects along with SMEs from the production and team members
 • Being the lead of the continuous improvement group consisting of five CI-, System- and Data- leads. This includes internal sparring and coaching
Redmark
Regnskabsassistent som vil noget mere

Redmark, Aalborg

Brænder du for tal, kvalitet og kundeservice - og har du lyst til at være en del af en moderne revisionsvirksomhed med ansvar for egne opgaver og kundeportefølje? Er svaret ja, så er det måske dig, vi søger til et attraktivt job i en dynamisk og værksorienteret virksomhed med gode muligheder for udvikling.

Dine opgaver og ansvarsområder:

 • Opstilling af årsregnskaber og beregning af skat
 • Bogføring af finansbilag, kreditor- og debitorstyrring
 • Afstemninger
Redmark
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
TECHCOLLEGEIT-Medarbejder til IT Center Nord Kundeservice Vest

TECHCOLLEGE, Aalborg

IT Center Nord (ITCN) søger en ny kollega til IT-fællesskabet, der driver alle aspekter af IT for flere uddannelsesinstitutioner i Danmark og består af 4 afdelinger: Kundeservice Vest, Kundeservice Øst, Udviklingsafdelingen og Driftsafdelingen.

Du vil blive en del af Kundeservice Vest, som består af 6 medarbejdere, der indgår i den daglige support og service omkring brugere og systemer, med reference til afdelingslederen for Kundeservice Vest. Du vil primært have arbejdsplads i Aalborg, men ITCN har en vision om at blive større, og derfor må du i perioder være indstillet på rejseaktivitet til vores uddannelsesinstitutioner, såvel nye som eksisterende.

Dine primære opgaver vil være at yde god support på skolernes systemer, via telefon, fjernstyring og mail-/helpdesk-system.

Nordlux
Økonomiassistent til Nordlux Group

Nordlux, Aalborg

Nordlux er blandt de førende belysningsvirksomheder i Europa. Vi tilbyder nu et spændende job, hvor du vil indgå i et team på 6 personer og få chancen for at beskæftige dig med stort set alle dele i en digitaliseret økonomiafdeling.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. ansvar for eget selskab og backup for dine kollegaer på andre selskaber, herunder varetagelse af alle økonomidele med undtagelse af indbetalinger.

Vi forventer, at du er fleksibel, har lyst til at lære nyt og er god til at tage initiativ. Du er rutineret MS Office bruger (særligt Excel), og du har erfaring med Navision eller lignende ERP-system.

Nordlux
Alm. Brand

Forsikringsrådgiver til Aalborg

Alm. Brand

Som forsikringsrådgiver i Alm. Brand får du masser af erfaring samt konkrete samtale- og salgsværkstøjer.

Vi styrker din rådgiverprofil, så du er klar til at rådgive vores kunder – nu og i fremtiden.

”For mig er det vigtigt, at det ikke er en konkurrence at skulle sælge mere end de andre. Målet er at rådgive kunden til at vælge den rette løsning.”

Sofia, forsikringsrådgiver

Klik ind på annoncen, se videoen og find ud af, om jobbet er noget for dig.

Alm. Brand
Redmark
Endnu en revisortrainee til vores kontor i Aalborg - september 2021

Redmark

Er du god til tal, og ved du, hvad der tæller? Motiveres du af udfordringer og ansvar? Så er du måske vores nye trainee.

Redmark søger en ambitiøs trainee, der ønsker en udfordrende karriere i revisionsbranchen. Vi tilbyder en unik traineetid, hvor du vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer og møde nye udfordringer hver eneste dag.

Som trainee hos Redmark får du:

 • Spændende og udviklende arbejdsopgaver
 • Praktisk erfaring i en travl hverdag
 • En personlig uddannelsesplan som sikrer udvikling og bredde i dine kompetencer
Redmark
Købstædernes Forsikring Dedikeret Erhvervsassurandør til Jyske Forsikring – Område Aalborg og Viborg

Købstædernes Forsikring

Er du en målrettet og dygtig Erhvervsassurandør med et stort hjerte for salg, der brænder for levere Danmarks bedste forsikrings – og bankløsning i tæt samarbejde med Jyske Banks afdelinger?

Motiveres du ved at generere salg igennem partnere, og sikre, at banken oplever effektivitet, nærhed og indlevelse i arbejdet, hvilket medfører en direkte afsmitning på kundeoplevelsen? - så er du måske vores nye kollega.

Vi tilbyder dig bla.:

 • Tæt og udviklende samarbejde om god og effektiv udvælgelse af kundeemner på forsikringssiden med dine primære kolleger, Erhvervsrådgiverne i Jyske Banks afdelinger.
 • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, herunder supplerende relevant uddannelse.
Købstædernes Forsikring
TUBA Danmark
Frivillig psykolog/psykoterapeut til individuel terapi

TUBA Danmark, Aalborg

Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, supervision og faglig udvikling?

Arbejdsopgaver og forventninger:

 • At have tre samtaler med unge i alderen 18-35 år onsdage i ulige uger: Kl. 16.15, 17.30 og 19.15.
 • At have en samtale med en ung kl. 16.30 – 17.30 samt deltage i supervision kl. 18.15 – 20.00 onsdage i lige uger.
 • At bruge redskaberne ORS/SRS.
 • Skriftlighed i forbindelse med terapinoter og forlængelsesansøgninger.
 • At deltage i obligatoriske faglige dage.
TUBA Danmark
AudiAudi Ekspert til Audi Aalborg

Audi

Er du serviceminded, elsker at kommunikere med mennesker, og evner du at vække begejstring hos kunderne? Vil du samtidig have muligheden for at blive repræsentant for et fænomenalt bilmærke og være først indenfor viden om den nyeste teknologi? Så er dette måske jobbet for dig!

Som vores nye Audi Ekspert arbejder du for at vække lidenskab for teknologi og mærket Audi hos vores kunder. Du tager dig af vores kunder og hjælper dem på en tillidsfuld måde, når de skal udvælge vores produkter, mens du er den person, der altid står klar med svar på spørgsmål, der omhandler vores teknologi.

Du iværksætter prøvekørsler, som både møder og overstiger kundernes forventninger og er dermed med til at skabe en enestående køreoplevelse. Desuden sørger du for, at kunden kommer afsted fra forretningen på mindeværdig vis, hvor de bliver klædt på og introduceret til alle relevante aspekter, når de får udleveret deres bil.

Accobat A/SHead of Service Desk

Accobat A/S, Aalborg

'You manage things; you lead people'

Plejer det at være dig, der har overblikket og kan prioritere, men som også selv kan træde til, når det virkelig brænder på?

Vi leder i øjeblikket efter en Head of Service Desk som, når du kommer ombord, bliver sat i spidsen af et alsidigt og kompetent team af problemknusere, som brænder for BI, og for at gøre en forskel hos nogle af Danmarks mest datadrevne virksomheder.

Dit og dit teams hovedansvar er, at hjælpe vores kunder med at takle de udfordringer, der må være omkring deres data- og analytics løsninger. Derudover har du en afgørende rolle, når vores kunders BI-løsninger skal opgraderes.

KvicklyAfdelingsleder Tørvarer, Kvickly Vestbyen

Kvickly, Aalborg

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for Tørvarer og få samtidig den daglige ledelse af 2 medarbejdere
 • ansvar for eventforce der står for vores natopfyldning, i tæt samarbejde med souschefen
 • drive din afdeling med frihed til at præge sortimentet

Som afdelingsleder er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling
 • sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling
 • rådgive og betjene vores kunder

I dagligdagen er det dig, der har blik for kundernes behov og efterspørgsel, og du har stor frihed til at præge udvalget i din afdeling inden for Kvicklys rammer og i samarbejde med varehuschefen og Souschefen. Samtidig har du det daglige ansvar for medarbejderne i din afdeling.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Lægerne I Sjællandsgade I/SKonsultationssygeplejerske eller erfaren social- og sundhedsassistent søges!

Lægerne I Sjællandsgade I/S, Aalborg

Stillingen er i udgangspunktet på 30 timer ugentligt, og arbejdet vil primært bestå af kliniske opgaver. Således vil arbejdsdagen være varieret og blandt andet bestå af kronikerkontroller, sårbehandling, blodprøvetagning, lungefunktionsundersøgelser, vaccinationer, EKG, urinanalyser, halspodninger, selvstændige sygebesøg samt selekterede akutte patienter.

Vi forventer, at du er uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent samt at du brænder for at arbejde med mennesker i alle aldre og har interesse for kronikeromsorg.

Som medarbejder hos Lægerne I Sjællandsgade vil du blive en del af en mindre lægepraksis, hvor vi arbejder tæt sammen i en travl hverdag.

HusCompagniet A/SByggeleder til kvalitetshuse i Nordjylland

HusCompagniet A/S

Vil du lede byggeprojekter for det største typehusfirma i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger 5 år i træk?

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

udarbejder tidsplaner

 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
 • følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
Unicon A/S
Bliv betonchauffør på Unicons fabrik i Aalborg

Unicon A/S

Har du stort kørekort incl. hænger/trailer og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, så er jobbet som betonchauffør måske noget for dig?

Som betonchauffør i Unicon leverer du verdens mest anvendte byggemateriale. For udenforstående kan vores arbejde måske virke enkelt, men når du kommer indenfor, vil du blive forbløffet over betonens mange anvendelsesområder og du vil opdage, hvordan samfundet får glæde af dit arbejde i generationer.

Unicon A/S
Zizzi
Butikschef søges til Zizzi Aalborg storcenter

Zizzi

Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften?

Så er jobbet som butikschef hos Zizzi Aalborg storcenter måske noget for dig.

Vi søger en erfaren Butikschef, der går foran og viser vejen, og som brænder for salg og mode. Som butikschef i Zizzi er du ansvarlig for den daglige drift. Og at dit team sikrer fantastiske salgsresultater med udgangspunkt i at yde den bedste og mest inspirerende shopping oplevelse for vores kunder.

Dine ansvarsområder er at:

 • Sikre sammensætning af et resultatorienteret og motiveret vinderteam, herunder rekruttering, coaching og kompetenceudvikling
 • Have overblik over varesortimentet, toplister og salgsfremmende aktiviteter, så du sikrer, at vi er klar til kunderne til enhver tid
 • Arbejde struktureret med visual merchandising og sikre kommercielle og moderigtige varepræsentationer.
Norlys Energy TradingCloud infrastructure specialist – kom med på vores udviklingsrejse

Norlys Energy Trading, Aalborg

Azure og Kubernetes. Er det dig? Og vil du spille en nøglerolle i at drive cloud-infrastrukturen bag morgendagens energihandelsplatform?

Din hovedopgave er at sikre en optimal drift og udvikling af vores energihandelsplatform, og du kommer til at arbejde hands on med infrastruktur og selve platformen. Du får især et tæt samarbejde med vores strategiske cloud-arkitekt, og derudover indgår du i tværfaglige samarbejder med vores forskellige udviklingsteams.

Det betyder, at du bl.a.:

 • designer og koder cloud-løsninger
 • håndterer cluster-ressourcer og RBAC
 • sikrer 24/7-overvågning af clusters og andre shared services