209 job matcher din søgning 209 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 209 resultater.
Sanistål A/S

Sanistål søger erfaren digital marketingspecialist til hovedkontoret i Aalborg

Sanistål A/S

Er du på forkant med den seneste udvikling inden for digital markedsføring? Kan du skabe den kommunikative røde tråd på tværs af de digitale platforme? Og kan du omsætte de kompetencer til forretning? Så har vi jobbet til dig.

Sanistål har en ambitiøs strategi, hvor digitalisering står som et centralt element i at sikre gode kundeoplevelser. Sanistål har mere end 30.000 kunder, 1.000 kolleger, 36 butikker og markedets mest omfattende digitale løsninger, så du får rig mulighed for at sætte et markant aftryk i en spændende nyoprettet stilling.

Vi søger dig, der har begreber som workflows, inbound marketing, leadgenerering, konverteringsrater og CRM-markedsføring som en naturlig del af dit faglige DNA. Som digital marketingspecialist får du en central rolle i marketingafdelingen.

Sanistål A/S
Sydbank
Erhvervsrådgiver

Sydbank, Aalborg

Vi tilbyder et job i et attraktivt miljø med fagligt højt niveau og kompetente kolleger i erhvervsafdelingen, der brænder for at skabe gode kundeoplevelser.

Vi søger en dygtig og udadvendt erhvervsrådgiver, der brænder for at skabe gode kundeoplevelser via kompetent rådgivning. Som erhvervsrådgiver får du din egen kundeportefølje af små og mellemstore erhvervskunder og bliver kundernes foretrukne sparringspartner.

Afdelingen er kendetegnet ved et stærkt fagligt fundament og et godt arbejdsmiljø med gode kolleger. Derudover er vi ambitiøse og arbejder målrettet på løbende at være den foretrukne erhvervsbank for erhvervskunder i markedsområdet.

Sydbank
Norlys
Relations- og eksekveringsstærk Senior Project Manager

Norlys, Aalborg

Brænder du for eksekvering og implementering af løsninger i et stærkt samspil med mange interessenter, hvor følgeskab er vigtigt? Trives du i en hverdag, hvor kontinuerlige forandringer er et vilkår? Kan du opbygge stærke relationer og sikre høj energi ved at gå forrest? Og vil du være med til at sætte sejlene for energidivisionen i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern?

Norlys Energi står overfor implementeringen af en for nylig godkendt strategi, som naturligt medfører flere strategiske projekter over den næste årrække, hvor du får det fulde ansvar for udvalgte projekter.

Du er garant for at sikre fremdrift og leverancer af høj kvalitet, og du sætter en ære i at tage et tydeligt ejerskab. Dette kobles med et naturligt fokus på forandringsledelse, en stærk involvering af specialister og relationen til den enkelte, hvilket skaber ro og tryghed om dine projekter.

Norlys
UNI-TANKERS A/S
Tanker Operator

UNI-TANKERS A/S, Aalborg

Uni-Tankers is looking for a dedicated, energetic and proactive team member with the right team spirit to join the Operations Department in Aalborg, Denmark.

The job

 • Ensure compliance with agreed charter party terms
 • Communicate with charterers, brokers, agents, partners and vessels regarding planning, voyage orders and vessel itineraries
 • Ensure that the operational systems, processes, files, procedures and policies are maintained and up to date
KIApro ApSPsykolog til arbejdsfastholdelse

KIApro ApS, Aalborg

Motiveres du af tværfagligt samarbejde omkring arbejdsfastholdelse, - og har du lyst til arbejde i en privat og udviklingsorienteret organisation, hvor tilgangen er udpræget handleorienteret? Så er dette job måske noget for dig.

Du vil indgå i vores tværfaglige team som til daglig udgøres af to psykologer og en socialrådgiver. Afhængigt af sagens karakter kan også fysioterapeut og læge inddrages. Vores kunder er forsikrings- og pensionsselskaber samt private og offentlige virksomheder. Teamet sammensættes ud fra den konkrete problemstilling. Målet er dog altid det samme: At opnå størst mulig grad af selvforsørgelse.

Specifikke jobfunktioner Jobbets primære omdrejningspunkter vil være:

 • Afklarende, støttende og motiverende samtaler i korte forløb i forhold til arbejdsfastholdelse og forebyggelse af sygefravær
 • Deltagelse i 3 partsmøder
 • Undervisning og psykoedukation, både individuelt og i gruppeforløb
SuperBrugsenLedertrainee, SuperBrugsen Færø Plads, Aalborg

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

NIRAS
Softwareudvikler til NIRAS DATA med lyst til at gøre en forskel

NIRAS, Aalborg

Brænder du for at gøre en forskel og arbejde med de udfordringer og muligheder, vi står med som samfund?

Du har allerede konkret erfaring med softwareudvikling, både lidt og meget kan fungere, men det må gerne være fra et større udviklingshus. Du er både struktureret og kommunikerende i dit arbejde, og bidrager proaktivt ind for at sikre de bedste løsninger.

Som udvikler i NIRAS DATA kommer du i berøring med både Front- og Backend. Om du betragter dig selv som primært Frontend eller Backend udvikler, er ikke afgørende, bare du har interessen for at arbejde mod at blive Full-stack udvikler og har en relevant uddannelse bagved.

NIRAS
TECHCOLLEGE
Praktikcenteret på TECHCOLLEGE søger en skolepraktikinstruktør til mureruddannelsen

TECHCOLLEGE

Praktikcenteret på TECHCOLLEGE tilbyder skolepraktik til cirka 3-400 elever fordelt på 19 erhvervsuddannelser og beskæftiger cirka 50 medarbejdere. Praktikcenteret er en koordinerende enhed, som blandt andet har ansvar for det samlede uddannelsesforløb for de elever, der ikke kan finde en hel praktikplads i en virksomhed. Det er praktikcenterets ansvar at sikre kvaliteten i skolepraktikundervisningen samt at medvirke til at udnytte den samlede praktikpladskapacitet i virksomhederne bedst muligt.

I stillingen som skolepraktikinstruktør for murerne får du ansvaret for den praktiske og teoretiske instruktion af skolepraktikelever, så skolepraktikopholdet i videst muligt omfang minder om den dagligdag, de møder, når de er elever i en virksomhed. Du instruerer og vejleder elever i praktikcenteret i såvel det praktiske arbejde som den korrekte adfærd på arbejdspladsen.

TECHCOLLEGE
Comwell Rebild Bakker og Comwell Hvide HusAV- og Ejendomsmedarbejder

Comwell Rebild Bakker og Comwell Hvide Hus, Skjørping og Aalborg

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som AV-og ejendomsmedarbejder på Comwell Rebild Bakker og Comwell Hvide Hus Aalborg, vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en central plads på hotellerne, når I skal bidrage til, at vores gæster får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaver:

 • Indvendig/udvendig bygningsdrift.
 • Vedligeholdelse af gange, lokaler og værelser.
 • Dagligt tilsyn med tekniske installationer.
3Telesælger til 3Business Aalborg

3

Falder det dig naturligt at tale med mennesker og bygge relationer? Har du lyst til at blive en del af et brand, hvor optimisme, fremgang og muligheder er nøgleordene? Så søger vi lige nu salgstalenter, som ønsker at starte på en fantastisk karriererejse, hvor mulighederne er mange.

Vi søger nye kollegaer, der har lyst til at arbejde med mennesker og salg, og som ønsker feedback på resultaterne dagligt. Det er vores mål, at du udvikler dig som sælger, hvor du via telefonen vil opsøge nye erhvervskunder gennem en blanding af canvas og leads fra Marketingafdelingen. Med tiden vil du også få ansvaret for at sidde med mersalg til eksisterende kunder, og måske endda indtræde i rollen som Account Manager.

Afdelingen er kendt for at lave alt sammen, også udenfor arbejdstiden. Og selvom du selv bestemmer dit lønniveau, er ingen mål vigtigere end det samlede – vi løfter i flok!p>

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
MenyDelikatesseleder MENY Kennedy, Aalborg

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseleder?

Vi har travlt i MENY Kennedy Arkaden i Aalborg og søger nu en dygtig, smilende og engageret delikatesseleder, som vil være med til at opbygge og udvikle denne afdeling yderligere. Har du lyst, energi og faglig viden til at fastholde og forstærke vores markedsledende position som Danmarks førende supermarked? Elsker du at lave mad, inspirere kunder og lede andre medarbejdere til succes? Så er jobbet sikkert noget for dig.

Vores MENY – dine arbejdsopgaver er blandt andet, at:

 • Ansvar for salg og indtjening i afdelingen
 • Ansvar for at lede afdelingen, herunder løbende motivere medarbejderne
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Redmark
Erfaren revisor til vores kontor i Aalborg

Redmark

Er du erfaren revisor, ambitiøs, faglig stærk og klar til nye udfordringer? Motiveres du af indflydelse, kundekontakt og af at skabe resultater sammen med andre?

I Redmark får du en dagligdag med personlige og faglige udfordringer, og hvor du fra dag et har ansvaret for egne kunder. Du bliver en del af et stærkt fagligt team med engagerede og kompetente kollegaer, hvor omgangstonen er uformel og ambitionsniveauet er højt.

Vi har en portefølje af spændende og udfordrende opgaver klar til dig, og du bliver involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

 • ledelse af større revisions- og rådgivningsopgaver
 • coaching af revisionsmedarbejdere og review af deres arbejde
 • medansvar for opgavestyring
Redmark
Redmark
Business Controller til Redmarks kontor i Aalborg

Redmark

Vil du være med til at styrke økonomifunktionen i Redmark? Kan du både bevare overblikket og fokusere på detaljerne, og er du samtidig en ansvarsfuld og positiv kollega?

Som Business Controller i økonomiafdelingen kommer du til at arbejde bredt inden for bogholderi, analysearbejde og rapportering. Dermed har du, sammen med dine kolleger i afdelingen, en vigtig rolle i at sikre driften i virksomheden og samtidig bidrage til udvikling af afdelingens arbejde.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

Som Business Controller får du et bredt og selvstændigt ansvar, og du kommer bl.a. til at arbejde med følgende opgaver:

 • Rapportering til ledelsen, herunder udarbejdelse af økonomiske analyser og rapporter
 • Kontering og bogføring af finansbilag, købsfakturaer samt diverse afstemninger
Redmark
Den Sociale Udviklingsfond
Socialkonsulent SUF NORD

Den Sociale Udviklingsfond, Aalborg

Engageret og fagligt stærk socialkonsulent søges til nytænkende botilbud i Aalborg.

Vi søger en ny kollega, der brænder for at arbejde helhedsorienteret, i et tilbud der er tilrettelagt ud fra den enkeltes individuelle behov.

Vi arbejder med mennesker med udfordringer inden for autismespektret, forandret virkelighedsopfattelse, udviklingshæmning, stressbelastning og selvskade.

SUF Nords botilbud i Aalborg er godkendt til borgere fra 15 år og op, efter servicelovens § 66, §107 og §108 med plads til 12 beboere.

Vi tilbyder:

 • Et engageret og velfungerende team af fagligt kompetente kolleger
 • Et udfordrende og afvekslende arbejde med kompetente og engagerede kolleger
 • Stor grad af selvledelse inden for afdelingens og organisationens rammer
Den Sociale Udviklingsfond
Comwell Hvide Hus AalborgKok

Comwell Hvide Hus Aalborg

- Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som kok hos Comwell Hvide Hus Aalborg vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaver:

 • Selvstændig varetagelse af frokostbuffeter og aftenens dinner samt selskaber
 • Grundtilberedninger af klassiske retter med tvist af fine dining
 • Kontrol af råvarer
Alm. Brand
Mødekonsulent (fuldtid/deltid) til Aalborg

Alm. Brand

Har du erfaring med salg/mødebooking eller har du lyst til at prøve kræfter med det. Alm. Brand er inde i en rivende udvikling, og nu sætter vi ekstra fokus på salg af privatforsikringer.

Leder du efter et job, du kan bruge som fundament til din videre karriere, så har du en super mulighed her. Her skal du og dine kolleger på kontoret i Aalborg spille en nøglerolle i arbejdet med at skabe en succes.

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør og her få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Deloitte
Kickstart din karriere som audit graduate i Aalborg, Aarhus, Odense, Kolding, Silkeborg eller Esbjerg

Deloitte

Stræber du efter at udvikle revisionsområdet, og ønsker du at gøre en forskel i en dynamisk og inkluderende kultur grundlagt på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så send os din ansøgning om at blive en del af Deloittes Audit & Assurance Graduate Programme med start i august 2021 og få udlevet din passion.

Deloitte

Vi kalder vores Audit & Assurance Graduate Programme for The ChangeMaker Programme. Det er et 2-årigt fuldtidsprogram, der giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra første dag inden for revisionsområdet, samtidig med at du fortsætter din uddannelse.

For at sikre, at du oplever succes og får mulighed for at nå dit fulde potentiale, kommer du blandt andet til at deltage i et internt undervisningsforløb, der vil ruste dig til at anvende, forbedre og udfordre den måde, vi tænker og foretager revision på, så vi sammen kan skabe værdi for vores kunder.

Deloitte