231 jobannoncer matcher din søgning 231 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Vurderingsstyrelsen

Kvalitetsbevidste sagsbehandlere med lyst til værdiansættelse af ejendomme

Aalborg

Kunne du tænke dig at styrke din faglighed indenfor værdiansættelse af ejendomme og være med til at sikre et stærkt fagligt fundament for de nye ejendomsvurderinger?

Kerneopgaven er ejendomsvurdering i alle dens facetter og du vil sammen med teamet være med til at sikre en ensartet juridisk- og vurderingsfaglig opgavevaretagelse.

Vi investerer tid i din udvikling og har stor fokus på trivsel og derfor ønsker vi at sætte rammerne for et godt arbejdsliv, hvor der er god balance mellem arbejde og fritid.

Vurderingsstyrelsen
Gem
Ahlsell

Intern produktspecialist med el-teknisk baggrund

Aalborg, Vejle, Silkeborg eller Aarhus

Har du det der skal til for at give vores kunder en service ud over det sædvanlige, og har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team – så er det dig vi søger!

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. vejledning af kunder ift. valg af løsninger og produkter, tilbudsberegning og tilbudsopfølgning samt skaffevareproces – dialog med leverandører.

Du kan se frem til et spændende og udfordrende job i en virksomhed med en stærk kultur.

Ahlsell
Arbejdernes Landsbank

Formuerådgiver til det Nordjyske

Aalborg

Brænder du for at gøre en forskel for dine kunder?

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Som formuerådgiver skal du yde kompetent formuerådgivning til bankens formuende kunder lige under Private Banking segmentet. Det betyder, at du skal yde rådgivning på tværs af skattemiljøer, virksomhed, pension, arv, frie midler, lånesammensætning og investering.

Arbejdernes Landsbank
3
Gem
3

Sales Consultant søges til 3Business Aalborg

Vi søger nye kollegaer, der har lyst til at arbejde med mennesker og salg, og som ønsker feedback på resultaterne dagligt.

Det er vores mål, at du udvikler dig som sælger, hvor du via telefonen vil opsøge erhvervskunder gennem en blanding af canvas og leads fra marketingafdelingen. Med tiden vil du også få ansvaret for at sidde med mersalg til eksisterende kunder, og måske endda indtræde i rollen som kørende Account Manager.

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

3
Pilgrim A/S

Vi søger en Shop Manager til Magasin Friis i Aalborg

Aalborg

Som Shop Manager kommer du til at have det overordnede ansvar for butikken.

I Pilgrim arbejder vi som ét stort team, så derfor er det vigtigt, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og motivere de ansatte til at skabe gode resultater.

Dine primære ansvarsområder vil blandt andet være

  • Salg, kundeservice og butikkens daglige drift
  • Kampagnestyring og opfølgning
  • Ledelse og coaching af dit team
Pilgrim A/S
Nordkraft Azzurra ApS

Køkkenmedarbejder søges til italiensk restaurant

Aalborg

Vi søger en kok, cater eller bare dig, der har stor interesse i madlavning og det italienske køkken – 37 timer ugentligt eller deltid. Du bliver en del af et ungt team på en dynamisk restaurant, hvor to dage aldrig er ens.

Det er et alsidigt job med frihed, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg på dagligdagen. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores øvrige køkkenpersonale både under den daglige forberedelse samt under service. Vi har både takeaway samt a la carte i restauranten. Arbejdstiderne er skiftende, men vil altid ligge mellem 10-21 alle ugens dage.

Nordværk I/S

Chauffør søges til serviceteam

Aalborg

Er du serviceminded og har du lyst til at være en del af et hold, hvor vi i fællesskab løfter og effektiviserer den daglige drift?

Se video om Nordværk I/S som arbejdsplads

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på at udføre jobbet som chauffør omhyggeligt, og som motiveres af, at arbejdsopgaverne udføres med fokus på sikkerhed og kvalitet.

På en typisk arbejdsdag vil du bl.a. varetage opgaver som:

  • klargøring og reparation af containere på hjul
  • levering og ombytning af containere, miljøkasser og kompostbeholdere
  • lagerstyring af containerbeholdning
Nordværk I/S
Gem
Netcompany

IT Manager

Aarhus, Aalborg eller København K

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger?

Som IT Manager er du ansvarlig for at lede IT-projekter sikkert i mål. Du vil have personaleansvar for dit projektteam og skal kunne risikostyre store projektleverancer samt tage ansvar for både kvalitet og fremdrift. Du vil også være ansvarlig for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

Gem
Netcompany

Software Developer

Aarhus, Aalborg eller København K

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil du være med til at gøre en mærkbar forskel for både vores offentlige og private kunder.

Du vil blive en del af vores Netcompany Application Services, der består af en fast teamstruktur, der driver porteføljer af spændende kunder og projekter. Din hverdag vil være præget af både tekniske og kunderettede opgaver med leverancer, der spænder fra nyudvikling af IT-projekter til løbende udvikling på eksisterende løsninger og serviceydelser.

Netcompany A/S

Linux Operations Engineer

Aalborg eller København K

Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux?

Du vil blive en del af Netcompany Operations, som er en driftsafdeling, der står for alt fra applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Her vil du indgå i et mindre team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger.

Du vil du få en central rolle og være bindeled til både vores udviklingsprojekter og infrastrukturteamet.

Netcompany A/S

IT Consultant

Aarhus, Aalborg eller København

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-konsulent.

Vil du være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og samfundskritiske IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, projektledelse og kundekontakt vil præge din hverdag?

Escot Fast Ejendom

Ejendomsadministrator til Escot Fast Ejendom/BOXIT

Aalborg

I økonomiafdelingen hos Escot Fast Ejendom/BOXIT er vi et team bestående af dedikerede medarbejdere, der i fælles flok løfter alle de opgaver af økonomisk karakter, som vores spændende forretningsområder fører med sig. Som ejendomsadministrator kommer du til at indgå i dette fællesskab med forskelligartede opgaver i afdelingen.

Selve jobbet består af de gængse administrationsopgaver såsom at være den primære kontaktperson, når det gælder juridiske og økonomiske spørgsmål vedrørende ejendommene. Samtidig har vi behov for en kollega, som er klar til at blive en del af denne omstillingsproces med implementering af nye digitale systemer.

Escot Fast Ejendom
Gem
Ahlsell

Digitale salgskonsulenter til vores Pluskundeteam i Aalborg, Silkeborg, Århus og Vallensbæk

Aalborg, Åbyhøj, Vallensbæk eller Silkeborg

Vores Pluskundeteam er i rivende udvikling, og vi leder derfor efter flere dygtige kollegaer, gerne med branchekendskab indenfor VVS-branchen eller industrien.

I jobbet skal du, med afsæt i dine erfaringer og dit branchekendskab, være med til at udvikle eksisterende samt nye kundesegmenter for Ahlsell. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have store muligheder for at præge den fortsatte udvikling af vores Pluskunde setup

Ahlsell
Gem
Telenor

Account Manager til Medium Accounts i Telenor Erhverv

Aalborg

Hos os har vi fokus på den gode kundeoplevelse. Det er vigtigt for os, at vores salgsdialoger er professionelle, så vores kunder trives i mødet med Telenor. Vi lykkes med vores mål gennem fælles indsats, og fejrer både små og store succeser sammen.

- Bo Østergaard, Salgschef

Som Account Manager bliver du ansvarlig for din egen portefølje af eksisterende såvel som potentielle erhvervskunder, hvor der i det daglige arbejde, vil være fokus på de langsigtede salgsdialoger- og relationer.

Spar Nord Bank A/S

Spar Nord Back Office søger specialist til tidsbegrænset stilling

Aalborg

Afdelingen har det overordnede ansvar for at supportere og kontrollere bankens Handelsafdeling. Vi mangler en, der har der har lyst til at supportere os i en tidsbegrænset periode på 9 måneder.

Teamet løser en bred pallette af opgaver, herunder afvikling af værdipapirhandel, udbyttebetalinger, håndtering af udbytteskat og en lang række andre opgaver. Faste driftsopgaver vil fylde det meste af din hverdag,

Spar Nord Bank A/S
Trafikstyrelsen

Sagsbehandlere der brænder for forvaltningsret, søges til minksekretariatet

København, Viborg, Vejle eller Aalborg

Du får en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst tværfagligt team med en stor pionerånd. Fagligt får du mulighed for at være med til at løse en vigtig og højprofileret opgave med at fastlægge praksis på et nyt og komplekst retsområde.

Du vil som sagsbehandler bl.a. skulle beskæftige dig med følgende:

  • Udarbejde forligsforslag og endelige afgørelser på baggrund af omfattende og komplekst materiale
  • Deltage på besigtigelsesforretninger
  • Indgå i et tæt samarbejde med formand og kommisionsmedlemmer
Trafikstyrelsen
MT Højgaard A/S

Projektchef til jordentrepriser i Vestdanmark

Risskov, Aalborg eller Fredericia

Trives du med at have det skarpe overblik og med at få projektdeltagere – hvad enten de er fra dit eget eller andre firmaer - til at skabe fælles resultater? Hvis ja, så får du her muligheden for at få styringen af Jordentreprisen på infrastruktur-og energiprojekter i Jylland og på Fyn netop nu.

Nordjyllands Trafikselskab

Kunde- og kvalitetskonsulent søges

Aalborg

Se video om Nordjyllands Trafikselskab som arbejdspladsVi er i fuld udvikling med en vision om at blive Danmarks førende mobilitetsselskab. Vores mål er at gøre nordjyderne mere mobile ved at tilbyde en bred vifte af transportmuligheder.

Derfor opretter vi en ny stilling som kunde- og kvalitetskonsulent, der som kundens ambassadør, skal understøtte den positive udvikling af den kollektive trafik i Nordjylland.

Vi søger en person, der har stor interesse for og gerne erfaring med at arbejde med kunde- og datadrevet kvalitetsudvikling i samarbejde med kunder, vognmænd, chauffører og NT’s organisation.

Gem
NOWACO A/S

Shipping Coordinator

Aalborg

NOWACO er en international handelsvirksomhed med 23 lokationer globalt, og med hovedkontor placeret i det centrale Aalborg. Til vores Shipping Team på i alt 20 dygtige kolleger, søger vi nu en ny, engageret medarbejder. Du vil få mange spændende arbejdsområder, herunder følgende:

Opgaver:

  • Indhentning af fragtrater og leveringsbetingelser hos rederier og speditører
  • Booking af containere fra rederier og speditører

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV