4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Shoppingcentre P/S

Marketingchef til Aalborg Storcenter & Friis Shoppingcenter

Aalborg

Vil du være del af et team, hvor du har fingeren på pulsen og kan drage nytte af dine kompetencer på en bred pallette af opgaver?

Vi ønsker at formidle centrets og butikkernes nyheder og tiltag på de sociale medier og vores andre digitale platforme – altid med et tvist, hvor vi skiller os ud. Du vil her være nøglerollen til at lede virksomhedens marketingstrategi og aktiviteter på tværs af Aalborg og Friis Shoppingcenter.

Gem
Salling

Køkkenchef til Salling Rooftop og Cafe Herman i Aalborg

Sætter du gæsterne først, og har du lederevner, masser af drive og operationelle kompetencer? Så har vi det perfekte job til dig.

Som køkkenchef i Salling får du mulighed for at udvikle dig selv i en travl hverdag og få erfaring inden for planlægning, madlavning, ledelse, indkøb af råvarer mv., som kan bruges i mange sammenhænge.

Ankestyrelsen

Ankechefer til social- og arbejdsskadeområdet

Aalborg eller København SV

Har du erfaring med ledelse af juridiske medarbejdere og interesse for social- eller arbejdsskadeområdet? Og kan du skabe resultater i driften og gode samarbejder med vores interessenter?

I stillingen som ankechef vil du få mulighed for at videreudvikle dit lederskab og være med til at løfte en afgørende samfundsopgave. Du får en spændende og varieret hverdag med kontaktflader til både stat, kommuner og andre styrelser.

Du får også mulighed for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen i en stor organisation, hvor vi hele tiden arbejder på at blive bedre.

Ankestyrelsen

Aalborg Teater søger Salg- og Marketingschef

Aalborg

Aalborg Teater er en landsdelsscene med en bestyrelse og 71 fastansatte hvoraf de 13 er ensembleskuespillere.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV