Erfaren medarbejder til Business Service

Har du øje for detaljen og stor interesse for tal og systemer? Brænder du samtidig for at yde en mærkbar forskel – og har du lyst til at arbejde med de nyeste digitale værktøjer? Er svaret ja, så er du måske vores nye kollega.

Til Redmarks kontor i Aalborg søger vi en erfaren Associate til vores Business Service afdeling. Vi oplever fortsat en stigende efterspørgsel på Business Service, og vi har derfor brug for yderligere en kollega til de spændende opgaver i afdelingen. Du bliver en del af et team med 18 dygtige kollegaer samt et miljø, hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø.

Din profil og baggrund

Vi søger en profil, som trives med administrative opgaver, og som kan lide at have styr på selv den mindste detalje. Du er bevidst om vigtigheden af præcis kommunikation med såvel kunder som kollegaer, og du løser dine opgaver med høj kvalitet. Vi lægger vægt på, at du har en grundlæggende faglig nysgerrighed, der gør, at du ser muligheder i alle opgaver og er initiativrig i dit arbejde og tilgangen til nye opgaver og kunder. Samtidig skal du have en kundeorienteret profil og brænde for at gøre en mærkbar forskel, når du servicerer vores kunder med gode oplevelser.

Vi forventer, at du:

  • har en relevant økonomisk uddannelse og praktisk erfaring med bogholderi som fx bogholder, regnskabsmedarbejder eller lign.
  • har et godt kendskab til Excel samt økonomisystemer såsom E-conomic eller lignende
  • interesserer dig for de nyeste løsninger indenfor indlæsning af data og bilag
  • har fokus på kvalitet og har en naturlig struktureret tilgang til din opgaveløsning
  • er ansvarsbevidst, tager gerne imod nye udfordringer og overholder deadlines
  • er social og nærværende i forhold til både kollegaer og kunder

Dine opgaver

  • Finansbogholderi
  • Debitor- og kreditorbogholderi, herunder betalinger, fakturering og afstemning
  • Periodebalancer, herunder udarbejdelse af materiale til revisor
  • Momsafstemning og indberetning
  • Ledelsesrapportering

Her skaber du en mærkbar forskel

Redmark løser opgaver for en bred kundekreds og sammen gør vi en mærkbar forskel og skaber overskud til ejerledere, deres virksomheder og familier. I Redmark bliver du en del af et dynamisk og stærkt fællesskab med gode kollegaer. Her møder du mennesker med større overskud, fordi vi behandler hinanden godt. Vi tager os tid til at være mere for dig, så du kan være mere for andre mennesker og forretninger. Familiepakke og Flexwork er en naturlig del af en attraktiv ansættelsespakke hos Redmark.

I Redmark bliver der investeret i medarbejderne, og det betyder, at du altid er i udvikling – både personligt og fagligt. Du bliver en del af et team, hvor du i høj grad kan sætte din egen faglighed i spil og samtidig være en del af noget større. Du får muligheden for at være en del af en fremsynet virksomhed i vækst, hvor trivsel har høj prioritet, og hvor beslutningsvejene er korte. I Redmark vil du opleve lydhørhed og beslutningskraft, uanset hvor du bevæger dig i organisationen. Du bliver en del af et miljø, hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø.

Interesseret?

Fortæl os, hvem du er, og hvad du står for, og lad os tale sammen om dine karrieremuligheder i Redmark. Vi indkalder til samtaler løbende, indtil vi har fundet vores nye kollega. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Heidi Balle Aaen på hba@redmark.dk tlf. +45 41 86 57 75.

Ansøgningsfrist: Løbende

Baggrundsskygge
Redmark kollegaer holder møder

Redmark som arbejdsplads

I Redmark arbejder vi ikke med regneark. Vi samarbejder med mennesker. Vores kunder og kollegaer. Hver dag bringer vi vores faglige, sociale og menneskelige format i spil, hvor det betyder mest. Der, hvor kunder og kollegaer kan mærke forskel, fordi vi søger helheder og gør os umage for at finde hinanden.

Vi har en uformel omgangstone og et stærkt socialt sammenhold. Vi tror på at langvarige relationer og samarbejde skaber værdi. Vi stræber efter at være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi høje forventninger til hinanden og sikrer attraktive udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt.

En hverdag i balance

Hos Redmark ønsker vi at skabe så brede rammer for den enkelte medarbejder som muligt, så det bliver lettere at få privatliv og arbejdsliv til at hænge sammen. Vi tror på, at vi kan øge effektiviteten, engagementet og både tiltrække og fastholde medarbejdere, når den enkelte kan skabe resultaterne på sin egen måde. For os er frihed, fleksibilitet og tillid fundamentet for at kunne udfolde sit potentiale – og skabe en hverdag i balance.

Vi samler på hele mennesker og har derfor fokus på et balanceret arbejdsliv, hvor der er plads til andet end arbejde. En af vores vigtigste opgaver er at motivere og involvere dig som medarbejder og skabe et arbejdsmiljø, der har fokus på din udvikling samt åbenhed og respekt.

Baggrundsskygge
Kollegaer går sammen ned af gang op Rednarks kontor

Mød os

Redmark medarbejder, Malene

Viljen til mere og talent til at nå det

Malene, Statsautoriseret Revisor, Manager

Læs mere
Redmark medarbejder, Mikkel

Fra revisor til skattespecialist

Mikkel, Senior Tax Associate

Læs mere
Redmark medarbejder, Birgitte

Det handler ikke kun om tal og regnskaber..

Rasmus, Revisor, Manager, cand.merc.aud.

Læs mere
Redmark medarbejder, Malene

Altid i udvikling

Birgitte, Manager, Payroll

Læs mere

Sådan gør vi en mærkbar forskel for vores medarbejdere

Ikon - Trofæ

Blandt branchens bedste arbejdspladser

Bliv en del af en kultur hvor arbejdsglæde er drivkraften og hvor trivsel prioriteres højt.

Ikon - play

En god start er vigtig

Bliv hurtigt en del af Redmark. Vores onboarding er skræddersyet specielt til dig og understøtter din trivsel, performance og karriere fra dag et

Ikon - veje

Fleksible og personlige karriereveje

Oplev fleksible karriereveje hvor du toner din karriere ud fra dine interesser og styrker

Ikon - mad

Morgenmad og snacks

Få brændstof til hjernen med fri morgenmad og snacks i løbet af dagen

Ikon - personer

God ledelse er højt på agendaen

Oplev synlige og nærværende ledere som hver dag motiverer og udvikler gennem indflydelse, ansvar ambitiøse mål og tydelig feedback

Ikon - bøger

Ambitioner på dine vegne

Få rammer som sikrer plads og fokus på din uddannelse uanset om du læser HD, CMA eller på SR-akademiet. Vi betaler din uddannelse samt timer efter aftale

Ikon - hjem og computer

FlexWork

Oplev en fleksibel hverdag med fokus på sund balance mellem fritid og arbejde

Ikon - penge

Fleksibel lønpakke

Sammensæt din lønpakke individuelt ud fra en række attraktive valgmuligheder

Ikon - ur og penge

Overtidstillæg

Bliv honoreret når du arbejder udover normal arbejdstid. Overtid afregnes 1:1,5

Ikon - personer

En social vinderkultur

Oplev et stærkt socialt fællesskab i en kultur, hvor vi spiller hinanden gode og har ambitioner både på egne og andres vegne

Ikon - Lyspære

Fokus på din kompetenceudvikling

Oplev løbende fokus på din kompetenceudvikling, når vi tilbyder interne og eksterne forløb som styrker din personlige og faglige udvikling

Ikon - familie

En familievenlig arbejdsplads

Skab balance med familiepakken som sikrer fleksibilitet og attraktive vilkår for forældre med børn under 10 år

Ikon - Checkbox

Attraktive forsikrings- og pensionsvilkår

Skab tryghed nu og i fremtiden med vores udvidet forsikringspakke og attraktive pensionsvilkår

Ikon - telefon

iPhone og fri telefon i hele Europa

Tag din IPhone med hjem, når du har fri. Ring og surf gratis i hele Europa