Skattekonsulent (Aalborg) | August 2024

Aalborg

Brænder du for at arbejde med skatterådgivning?

Har du en særlig interesse for skatteretlig rådgivning, og kunne du tænke dig at kickstarte din karriere som rådgiver i et af verdens førende konsulenthuse? Som konsulent i Tax får du mulighed for at opbygge enestående erfaringer og komme på en faglig og personlig rejse, da vi lige nu søger en nyuddannet konsulent til en spændende stilling med opstart til august 2024.

Dine muligheder

Hos EY kombinerer vi vores viden og erfaring med mennesker og teknologiplatforme, der gør os til en ideel partner for vores kunders skattemæssige rådgivningsbehov. Du bliver en del af et team af skatte- og momsrådgivere i Tax Aalborg, hvor du vil arbejde med spændende skatteretlige problemstillinger inden for forskellige områder under EY’s Business Tax Services.

Som konsulent hos EY får du muligheden for at opbygge en spændende karriere og prøve kræfter af i et internationalt miljø. Det er vigtigt for os, at du får muligheden for at udforske dit potentiale samt udvikle dine personlige og faglige færdigheder, således du kan være med til at gøre en forskel inden for en bred vifte af skattemæssige forretningsområder – både i dag og i fremtiden. Du bliver en del af et stærkt fællesskab med dygtige kollegaer, der hjælper dig på vej til at opnå det, du drømmer om.

EY’s skatte- og juridiske team på tværs af landet arbejder for både danske og internationale kunder inden for køb og salg af virksomheder, omstruktureringer, selskabsret, transfer pricing, moms og told, personskat, samt ind- og udstationeringer, m.v.

Som det største skatteretlige og juridiske rådgivningshus i Danmark hjælper vi vores kunder med at holde styr på deres lokale- og globale skattemæssige problemstillinger, så de kan fokusere på deres forretningsmæssige mål. Vi inviterer dig til at tage del i vores erfaring, viden og forretningsindsigt, og vi glæder os til at hjælpe dig med at få succes i din karriere og udfolde dit potentiale.

Det vi søger

  • Du er interesseret i en karriere inden for skatterådgivning i konsulentbranchen. Vi søger en dygtig og engageret kollega, der brænder for skatteretlig rådgivning.

  • Du er agil og forandringsparat. Din viden er betydningsfuld – men dit drive og engagement er lige så afgørende for at opnå succes. Vi søger en kollega, som kan arbejde fleksibelt og som kan holde trit med en verden, der konstant forandrer sig.

  • Du er nysgerrig og målrettet. Du ser muligheder og løsninger i stedet for udfordringer, og du stiller gode spørgsmål for at afsøge rammerne og for at skabe de bedste resultater. Du ser udfordringer som en spændende mulighed for at bringe dit talent i spil og er indstillet på at lære og løse, ofte komplekse, opgaver fra bunden.

  • Du er en teamplayer. Du trives i et dynamisk miljø, hvor der er plads til alle. Du værdsætter og omfavner forskelligartede perspektiver, og samarbejder for at skabe tryghed og tillid blandt dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Kvalifikationer:

  • Vi søger en kollega, der bliver færdig som cand.merc.jur., cand.jur., cand.merc.aud., eller anden relevant uddannelse i sommeren 2024.

Det vi tilbyder

  • Faglige udfordringer: Fagligt vil du blive udfordret bredt med opgaver indenfor national- og international skatteret, herunder selskabs- og koncernbeskatning, omstrukturering og generationsskifte samt rådgivning inden for skatteret i bred forstand.

  • Livslang læring: Vi investerer konstant i din udvikling og hjælper dig på vej til at udvikle de færdigheder, der skal til for at imødekomme enhver udfordring, bl.a. via løbende feedback, intern uddannelse, samt oplæring i forskellige arbejdsopgaver og on-the-job training, projekt for projekt.

  • Mangfoldig og inkluderende kultur: Som konsulent får du tilknyttet en buddy, som sikrer dig en god start i dit nye job – både arbejdsmæssigt og socialt. Endvidere får du en counselor, som hjælper dig med din faglige udvikling igennem hele din karriere.

  • Fleksibilitet og work-life balance: To dage er sjældent ens, hverken på arbejdet eller derhjemme og vi ved, det kan være svært at balancere det hele på en gang. Hos os vil du opleve stor fleksibilitet ift. hjemmearbejde, da vi tror på, at vores medarbejdere er i stand til at tilrettelægge arbejdsdagen på egen måde og stadig nå i mål med det, der forventes.

  • Tillid og ansvar: Vi giver dig et solidt fundament for at vokse med jobbet, og du vil relativt hurtigt få mulighed for at påtage dig opgaver for vores kunder. Din udvikling er i fokus, og du er i høj grad med til at sætte farten på de udfordringer og ansvar, du pålægges.

  • Bredt netværk: Som konsulent inden for vores Tax & Law forretning, får du adgang til et bredt netværk på tværs af norden og globalt. Du vil komme til at opleve et tæt samarbejde imellem vores afdelinger på de danske kontorer, og opgaver kan derfor som udgangspunkt løses fra de fleste af vores danske kontorer.

Næste skridt?

Ansøgningsprocessen består af følgende steps:

  • Ansøg: Upload dit CV samt en kopi af dit seneste karakterudskrift.

  • Motivation: Alle ansøgere får tilsendt et link med adgang til fire spørgsmål, som bedes besvaret kort på video. Dette giver dig en enestående mulighed for at uddybe din motivation for at søge en stilling hos os og vise os hvem du er!

  • Samtale: Udvalgte kandidater bliver derefter inviteret til en personlig samtale på vores kontor.

Hvis du har læst med så langt, så har vi fanget din interesse. Tag skridtet og send en ansøgning nu!

Vi indkalder løbende til samtale og med opstart til august 2024. Vi forbeholder os derfor retten til at fjerne opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgningsfrist: 31. maj 2024.

Lær os at kende. Du kan allerede nu følge med i livet hos EY ved at følge os på instagram (ey_denmark).

EY Nordic

+

ansatte

+

kontorer

EY Global

+

ansatte

+

kontorer